176878
banner
  • bajsz
    Ok érendben értem is csak haverom ahány boltot megkérdezett mindenki a flash gép céljából arcadet ajánlották.
  • krys002
    oks, kösz, akkor szerintem én majd beruházok egy használt arcade-ra szeptember körül:)
  • bajsz
    ahogy nézegettem 40-55 között adják.
  • PoisonChihuahua
    A HDD-nek és a Live-ról való bannolásnak nem sok köze van egymáshoz....
    Illetve a HDD-t nem csak a Demók miatt érdemes megvenni, de ezt hadd ne magyarázzam el, többször ki lett tárgyalva.
  • Kandurex
    30-40k max.
  • bajsz
    szóval premium mindenképpen jó legalább a 20gb vinyóval is akkor?
  • krys002
    használtan az arcade mennyibe kerül mostanság, tudjátok?
  • Pacal17
    hosszútávon igenis megéri a vinyó, ugyanis sok játék felmásol majd rá ezt, azt (a GTAIV már ezt teszi) ezáltal kevesebb lesz a pop-up, esetleg kicsit magasabb framemate stb.

Még én se döntöttem hogy flash vagy nem flash, de mindenképp premium pack lesz.
  • bajsz
    gondolom nem ide illik amit írtam de nem tok kihez fordulni.
  • bajsz
    Szeretnék hozzátok fordulni srácok haverom kicsit gondolkodóba esett és nemjut eszembe semmi meg nem vok nagy xbox ismerő.
    A lényeg ,hogy venni akar egy gépet ,1 gondja is van.
    1-Olyan gépet akar ami flash-elve van és ólcsó legyen ,ezért az Arcadet-gépet ajánlották neki, mivel ugyis bannolják live-ről, a flash miatt nem kell winyó ami a Premiumhoz jár.Szóval úgy mondták neki ,hogy mivel live-ra nem tud felmenni és nincs mit letöltsön ezért felesleges a drágább gép és semmiben nem külömbözik a gét gép ,csak a tartozékok.

ebben az infóban lécci segítsetek mert fejbe tudnám rugni haverom.
    Én azt javasoltam ,hogy vegye meg rendesen de neki nem mind1.
  • krys002
    hali! szerintetek szeptemberig meddig megy le az arcade ára?
  • Pacal17
    Kiegészíteném, ha lapos fing sikerül akkor abbol 6-7 is kell... Ez van az alattomos puki már nem divat. Microsoft meg egy kapitalista disznó cég.
  • Attila8805
  • Minstrel
  • Minstrel
    először is 220Volt-ra, nem Watt-ra és csak az irányítója megy elemmel
  • DanielT
    Rosszul hallottad. Emberi finggal működik. Elég 3-4x elfinganod magad a szobában ahol a gép van és azzal 24 óráig is működik aktív Gears of War közben.
  • Kalozoner
    ehhh, ez ütött, elemmel.
  • Attila8805
    1.Az nem W mint watt hanem v mint volt.
    2.az nem 220 hanem 230.
  • kriszkrisz
    :)
  • Stefibaba
    Akinek nem lenne világos: 220W-ra :D MEr úgy hallottam hogy elemmel megy :S
  • Stefibaba
    Ja és még egy kérdés: A boxot rá lehet nyomni a "konnektorra"? :D
  • Stefibaba
    Ahham. Köszi a helpet :)
  • Minstrel
    a silver ingyenes
  • Stefibaba
    Ő Hy all! Most akarok venni egy Boxot, és azt akarom kérdezni, hogy ugye a boxhoz 2 féle live van. Gold és Silver. Na most a kérdésem. Valameik ingyenes, vagy mind a 2é fizetni kell?
  • Skyline
    Egy kábelarmada,vagy egy erősítős házimozirendszer..:)
  • nyullabsheriff
    LG L194WT nekem ilyen monitorom van csak nem bírom rácsatlakoztattni a Box-ot vagyis az megvan (PC-DVI, XBox 360-D-SUB)jah és 1 5.1-es hangszettem. Mi kell még hozzá hogy legyen hang (1képet vki dobjon ide). Jah és milyen a kép egy ilyan monitoron(addig nem próbálom ki még nincs hang)? Van olyan mint 1 72cm LCD Tv?
  • arty
    kvanta: kisebb méretben mindig a monitor fog méretezni és gyengébb képet kapsz :) persze, megértem, ha nem szánsz rá ennyit, ez a legjobb alternativa, legolcsobban (feltéve h pc-re is kell)

oldman63: ha nincs hdmi kimeneted, akkor pláne nemjo a philips, mivel komponensre kényszerülnél, ami a leggyengébb képet adja. samu, lg - hasonlo áron ezekből konzolra alkalmasabb modelleket kapsz. samubol R szériát nézz, azokat monitorként is használhatod (pl LE-32R82) és konzolra is ideális
  • Kandurex
    nincs
  • Darth Razor
    Az (ingyenes) Gears of War map packokra, amikor le akarom tölteni, azt írja ki, hogy a jelenlegi tartózkodási helyemről nem elérhető. Van valami mód rá, hogy beszerezzem ezeket valahonnan a netről és nem LIVE-ról?
  • Deviance
    premiumon is van hd :O
  • Kokesz02
    jó. kössz.
  • Minstrel
    majd az xbox-hoz kell egy vga kábel, konzolboltokban kapni
  • Oldman63
    > jó tv, bár vga bemenet tudtommal ezeken a philipseken nincsen. 140ért inkább egy le32R8x-es samut vennék, +10k gondolom belefér...

Köszi, valaki összefoglalná mik azok a csati lehetőségek, amikkel egy ilyen kategóriájú TV-n normálisan tudom a 360-ast használni?

Ha jól értem válaszodat, az egyik ilyen lenne a "külön VGA csati"?

A 360-asunk nem ELITE, tehát nincs rajta külön HDMI kimenet.
  • kvanta
    Arty köszönöm a linket, még megfontolom mivel az ára egy kicsivel többe kerül mint amennyi keretem van rá.

SlickAdam: nem tudom neked miért nem cserélték, nekem a kiscsaj azonnal mondta hogy semmi baj felveszi az adatokat és küldik is ki a tápot. Sőt még kábelt is küldenek mellé hátha az a szar. Egyébként ez a táp másabb mint amivel vettem, ugyanis abba a tápkábel 2 vilás ebben pedig 3. De mindegy a lényeg hogy működik.
  • Kokesz02
    jó de nem kell hozzá semmilyen átalakító?
  • Kokesz02
    Koé,és köszi a választ!:)
  • Minstrel
    megoldható, de inkább olyat vegyél aminek van d-sub meg dvi bemenete is, és akkor pc+xbox is egyszerre rá lehet kötve és menüből kiválasztod, hogy melyiket jelenítse meg, pl. az LG L194WT ilyen, nekem is ilyen van, kb. 3 ezer fortinttal drágább.
  • Kokesz02
    http://www.pixmania.com/hu/hu/909725/art/lg/w1942s-sf-5-ms-19-wide-tf.html?type=i
  • Kokesz02
    Sziasztok, megoldható e hogy ehhez a monitorhoz csatlakoztassam az xbox360-om?
  • Örm
    GTA IV, COD 4, Vegas 2