176878

-
bajsz #42519 Ok érendben értem is csak haverom ahány boltot megkérdezett mindenki a flash gép céljából arcadet ajánlották.
-
krys002 #42518 oks, kösz, akkor szerintem én majd beruházok egy használt arcade-ra szeptember körül:) -
bajsz #42517 ahogy nézegettem 40-55 között adják. -
A HDD-nek és a Live-ról való bannolásnak nem sok köze van egymáshoz....
Illetve a HDD-t nem csak a Demók miatt érdemes megvenni, de ezt hadd ne magyarázzam el, többször ki lett tárgyalva. -
30-40k max. -
bajsz #42514 szóval premium mindenképpen jó legalább a 20gb vinyóval is akkor? -
krys002 #42513 használtan az arcade mennyibe kerül mostanság, tudjátok? -
hosszútávon igenis megéri a vinyó, ugyanis sok játék felmásol majd rá ezt, azt (a GTAIV már ezt teszi) ezáltal kevesebb lesz a pop-up, esetleg kicsit magasabb framemate stb.
Még én se döntöttem hogy flash vagy nem flash, de mindenképp premium pack lesz. -
bajsz #42511 gondolom nem ide illik amit írtam de nem tok kihez fordulni. -
bajsz #42510 Szeretnék hozzátok fordulni srácok haverom kicsit gondolkodóba esett és nemjut eszembe semmi meg nem vok nagy xbox ismerő.
A lényeg ,hogy venni akar egy gépet ,1 gondja is van.
1-Olyan gépet akar ami flash-elve van és ólcsó legyen ,ezért az Arcadet-gépet ajánlották neki, mivel ugyis bannolják live-ről, a flash miatt nem kell winyó ami a Premiumhoz jár.Szóval úgy mondták neki ,hogy mivel live-ra nem tud felmenni és nincs mit letöltsön ezért felesleges a drágább gép és semmiben nem külömbözik a gét gép ,csak a tartozékok.
ebben az infóban lécci segítsetek mert fejbe tudnám rugni haverom.
Én azt javasoltam ,hogy vegye meg rendesen de neki nem mind1. -
krys002 #42509 hali! szerintetek szeptemberig meddig megy le az arcade ára? -
Kiegészíteném, ha lapos fing sikerül akkor abbol 6-7 is kell... Ez van az alattomos puki már nem divat. Microsoft meg egy kapitalista disznó cég. -
#42502 -

-
először is 220Volt-ra, nem Watt-ra
és csak az irányítója megy elemmel
-
Rosszul hallottad. Emberi finggal működik. Elég 3-4x elfinganod magad a szobában ahol a gép van és azzal 24 óráig is működik aktív Gears of War közben. -
Kalozoner #42503 ehhh, ez ütött, elemmel.
-
1.Az nem W mint watt hanem v mint volt.
2.az nem 220 hanem 230.
-
kriszkrisz #42501 :) -
Akinek nem lenne világos: 220W-ra :D MEr úgy hallottam hogy elemmel megy :S -
Ja és még egy kérdés: A boxot rá lehet nyomni a "konnektorra"? :D -
Ahham. Köszi a helpet :) -
a silver ingyenes -
Ő Hy all! Most akarok venni egy Boxot, és azt akarom kérdezni, hogy ugye a boxhoz 2 féle live van. Gold és Silver. Na most a kérdésem. Valameik ingyenes, vagy mind a 2é fizetni kell? -
Skyline #42495 Egy kábelarmada,vagy egy erősítős házimozirendszer..:) -
nyullabsheriff #42494 LG L194WT nekem ilyen monitorom van csak nem bírom rácsatlakoztattni a Box-ot vagyis az megvan (PC-DVI, XBox 360-D-SUB)jah és 1 5.1-es hangszettem. Mi kell még hozzá hogy legyen hang (1képet vki dobjon ide). Jah és milyen a kép egy ilyan monitoron(addig nem próbálom ki még nincs hang)? Van olyan mint 1 72cm LCD Tv? -
kvanta: kisebb méretben mindig a monitor fog méretezni és gyengébb képet kapsz :) persze, megértem, ha nem szánsz rá ennyit, ez a legjobb alternativa, legolcsobban (feltéve h pc-re is kell)
oldman63: ha nincs hdmi kimeneted, akkor pláne nemjo a philips, mivel komponensre kényszerülnél, ami a leggyengébb képet adja. samu, lg - hasonlo áron ezekből konzolra alkalmasabb modelleket kapsz. samubol R szériát nézz, azokat monitorként is használhatod (pl LE-32R82) és konzolra is ideális -
nincs -
Darth Razor #42491 Az (ingyenes) Gears of War map packokra, amikor le akarom tölteni, azt írja ki, hogy a jelenlegi tartózkodási helyemről nem elérhető. Van valami mód rá, hogy beszerezzem ezeket valahonnan a netről és nem LIVE-ról? -
Deviance #42490 premiumon is van hd :O -
jó. kössz. -
majd az xbox-hoz kell egy vga kábel, konzolboltokban kapni -
Oldman63 #42487 > jó tv, bár vga bemenet tudtommal ezeken a philipseken nincsen. 140ért inkább egy le32R8x-es samut vennék, +10k gondolom belefér...
Köszi, valaki összefoglalná mik azok a csati lehetőségek, amikkel egy ilyen kategóriájú TV-n normálisan tudom a 360-ast használni?
Ha jól értem válaszodat, az egyik ilyen lenne a "külön VGA csati"?
A 360-asunk nem ELITE, tehát nincs rajta külön HDMI kimenet.
-
kvanta #42486 Arty köszönöm a linket, még megfontolom mivel az ára egy kicsivel többe kerül mint amennyi keretem van rá.
SlickAdam: nem tudom neked miért nem cserélték, nekem a kiscsaj azonnal mondta hogy semmi baj felveszi az adatokat és küldik is ki a tápot. Sőt még kábelt is küldenek mellé hátha az a szar. Egyébként ez a táp másabb mint amivel vettem, ugyanis abba a tápkábel 2 vilás ebben pedig 3. De mindegy a lényeg hogy működik. -
jó de nem kell hozzá semmilyen átalakító? -
Koé,és köszi a választ!:) -
megoldható, de inkább olyat vegyél aminek van d-sub meg dvi bemenete is, és akkor pc+xbox is egyszerre rá lehet kötve és menüből kiválasztod, hogy melyiket jelenítse meg, pl. az LG L194WT ilyen, nekem is ilyen van, kb. 3 ezer fortinttal drágább. -
http://www.pixmania.com/hu/hu/909725/art/lg/w1942s-sf-5-ms-19-wide-tf.html?type=i -
Sziasztok, megoldható e hogy ehhez a monitorhoz csatlakoztassam az xbox360-om? -
GTA IV, COD 4, Vegas 2