176877
banner
  • Evogordon
    Kormányt akarok venni a box-hoz de csak 2 félét találtam neten:
    1.DriveFX Racing Wheel for Xbox 360
    2.Wireless Steering Wheel V2

Csak ezt a 2-őt lehet kapni boxhoz vagy rálehet dugni bármilyen USB-s kormányt?
  • Skyline
    A DMC egy fantázia paródia....
  • Alwares
    Nem kell szeretni a Halo világát. a DMC karlábú rongybabái tényleg sokkal meggyőzőbbek és hatásosak...
  • Skyline
    Jó az nekem már mind1,online csak eredetivel tolom,gta4-et is megszerváltam reggel,csak azon izgulok nehogymár lebaxanak azért mert a gép flashelt...Végülis a game eredeti qsshadjanak:D
    Amikor meg csak matatok live-on motyikért,semmi game akkor is:)
  • Istencsászár
    A DMC primkó üsd a gombokat kaszabolás egy csőfolyosóba.
    A Halo egy primkó lövölde.

Mindenki azzal játszik amivel akar, de ez a két gém a műfajának a kiválóságai közé tartozik.
  • MaSzKa
    akkor nem sztem

amúgy a stealht-el sem

csak esetleg késöbb
  • deep
    Nem tudni. Elvileg akkor is bannolhatnak.
  • Skyline
    Gyorskérdés: Live-ról akkor is banolnak ha flashelt (nem tom pontosan mivel,asszem legújabb xtreme) géppel,de eredeti játékkal megyek fel? Illetve ha mindenféle játék nélkül csak úgy töltögetek motyikat lefelé?:)
    Thx!
  • Zsoltika 007
    Persze először én is így voltam vele. :) Aztán ha felrakod a nehézséget azok a kis ugribugri csicskák úgy meg tudnak izzasztani hogy csak nézel. De direkt ilyenek hogy el lehessen különíteni a covenant szövetség különböző kasztjait. Itt nem egy faj van szövetségben. Ezért olyan sokfélék. Meg rengeteg poénos jelenet is rájuk épül mikor szerencsétlenkednek vagy megilyednek tőled. Gondolom az volt a cél hogy kicsit feldobják vele a hangulatot.
  • Sephi
  • Skyline
    "hanem az ellenfelek számomra komolytalanok,egy fable-ban vagy egyéb 12-es karikás fantáziajátékban" +elmennek..nah..:)
  • Skyline
    Nem érted amit mondok..nem az mi-vel vagy a fizikával,neadj isten a graffal volt bajom...hanem az ellenfelek számomra komolytalanok,egy fable-ban vagy egyéb 12-es karikás fantáziajátékban..:) A 3 meg boxon van meg de messze nem jön be ugyanezen okok miatt...
    Úgyhogy aki engemkérdez halo3 vagy dmc4...Hát DMC4...Mivel nagyonszép,hangulatos cséphadarás,iszonyatosakat lehet benne darálni,és az ellenfelek komolyak,főleg a monumentális méretü főganajok...
  • Zsoltika 007
    Az a baj hogy pc-n játszottál vele. Sosem érted meg mi volt anno a nagy dolog benne. Mikor kijött xboxra akkoriban nem nagyon lehetett egy játékban sem jármúvet irányítani itt meg olyan fizikával rendelkezett hogy mindenki letette a haját. A másik meg az ai volt ami mindent üttött akkoriban. A grafika is rendben volt. Mire megérkezett pc-re olyan szinten el volt avulva hogy persze hogy nem értette senki hogy mi ebben a nagy durranás. De ha akkor kijött volna pc-re mint x-re akkor értenék.
  • Zsoltika 007
  • Sephi
    Na, ügyes vagy!!
  • arty
    ugyan a logóm csak vicc, de a halo3 jobban bejött, dmc4 inkább csak átvezetők miatt rulz :)

de ez valóban csak izlés kérdése!
  • hpnx9020
    Na igen ez a halo dolog nekem is érdekes.
  • Skyline
    Háh...A halo1 kb 2 órát töltött a gépemen (pc) mert nemértettem mit istenítik,a röhögcsélő golyókat lővő manóellenfelek rendesen lehúztak hangulatilag,demondom elviszem egy jódarabig,hátha...Semmi...Na most hogy megvettem a boxot gondoltam adok egy esélyt a 3-nak annyira magayztalva van...Elkezdek játszani röghtön az elején a vihogó manók,a grafika átlag...A hangulat számomra 1 óra után nem jelentkezett,hiába a magas nehézségfokozat és fasza mi (na azért elszállni nem kell tőle,messze nem a legjobb),maga az ellenfelek fantáziátlanok és nevetségesek...A lemezt félretettem hátha vmelyik haverom majd akarja tolni,de én azt a 350ft-ot sajnálom amit egyáltalán ráköltöttem..:)
  • Zsoltika 007
    Azt mondtam hogy az egyik legjobb (tanulj meg olvasni)és képzeld 95 óta játszom.
  • Sephi
    Te is sok FPS-el jatszhattal, ha azt mondod , hogy a Halo3 a legjobb :S
  • Istencsászár
    Annyiban sokaknak igaza lehet h az első fél-1 óra nem a legütősebb, de ami utána jön, egészen a végéig az durva.
  • Zsoltika 007
    Attól hogy valami neked nem tetszik még nem nevetséges... Halo3 sztem az egyik legjobb fps amit játszottam. Lehet elkövetted azt a hibát hogy easy fokozaton toltad hát az nagy hiba! Játszál csak vele kicsit az utolsó előtti fokozaton. Majd rájössz mennyire okosak az ellenfelek és mégis ÉSSZEL! simán meg lehet oldani a szitukat.
  • Alwares
    Ebben egyetértünk, bár én már CS-be rendesen belefáradtam, meguntam, de ez valószínüleg annak tudható be, hogy nem tudtam fejlődni(tudásilag) benne és az alaplap csere miatt elkezdett szaggatni :(
  • mucsácsó
    Öhöm. Hát én normálon toltam, szóval akkor lehet itt van a kutya elásva. Régen én is CoD 1-2-t azt toltam elég aktívan multiban...a 4 az kimaradt, mivel PC-men kb el se indulna, boxon meg nincsen LIVE-om. Viszont toltam már X360-on a multit, és tényleg fergeteges. De nálam továbbra is a No1 multi game a Counter-Strike...na AZ a megunhatatlan. ;)
  • Alwares
    Hát ha easy-in toltad akkor persze, hogy unalmas, viszont Heroic-on néha nagyon felpörögtem, míg normalon meg se nagyon haltam. Viszont nem gondoltam volna, hogy egy ilyen grandiózus single után még nagyon katarzist fog okozni a multi. Főleg mivel inkább a single játékokat komálom. De a multija a Halo 3-nak, áhh. Annyira tartalmas, lehetőségekkel teli, jól balanszírozott, hogy olyat még nem láttam. Az egyetlen multijáték amit igazán élvezek, mert minden egyes meccs után érzem, hogy fejlődök benne. De ha valakinek a Cod jön be én azt is megértem, régen én is nagyon cod-os voltam, de azóta felnőttem egy kicsit és rájöttem, hogy a multija az SD-ken kívül annyiról szól, hogy "érezned" kell, hogy hol spaw-olnak le az emberek, és folyamatosan ezekbe az irányokba rohnanni és ölni. Khm, no meg a negyedik rész hitbox-ával és falonkeresztül mindenkit kinyírokkal se vagyok kibékülve. Ellenben a single szerintem iszonyatkirály! Már többször is végigvittem, bár ez már Cod-nál nálam szokás.
  • mucsácsó
    Háát nem tudom...ízlések? :) Rengeteg embernek bejött/bejön a gáma, ez tény és való... Eleinte amúgy nekem is még bejött, meg a járműves részek tetszettek, viszont kövezzetek meg, de én szerintem egyszerűen unalmas az egész. A helyszíneken kívül számomra semmi változatos nem volt. Nem beszélve a tényleg kicsit kopottas grafikáról - bár a HDR azért odabaszott benne. :) Most nem akarom itt isteníteni a Call of Dutykat, meg mondjuk akár a F.E.A.R.-t / Condemnedeket, de én azokat személy szerint sokkal jobban élveztem. Dehát kinek a pap, kinek a paplan. :) +Kell negatív vélemény is a sok jó közé :P
  • Istencsászár
    Hülyeséget nem kell terjeszteni, lehet h nem a legszebb ám igyis elég pofás fps, de maga a singli kampány az egyik legjobb, legjobban balanszolt és változatos amivel valaha játszottam.
  • mucsácsó
    Én is amondó vagyok, hogy egyértelműen DMC4, ezen nincs is mit vitatni. Halo 3 amúgyis nevetséges egy FPS...legalábbis a single része. Nekem rohadtul nem tetszett. Volt 1-2 jó pillanat, de már kényszerből toltam, hogy eladhassam. :D Mocskosul untam. Aztán végülis végig se toltam, úgy adtam el.
  • Alwares
    Nem-nem, Halo 3, már nem csak azért meg a legjobb multi FPS, hanem azért is mert jó hosszú. DMC4-et végigtolod 3-szor, oszt csere halo-ra ;)
  • dienesoft
    DMC4, egyszerűen nem kérdés.
  • arty
    megveszed a halo3-at, hétvégén kijátszod, csere dmc4-re

ha viszont multizni akarsz haloval, akkor DMC4-nek szentelsz egy kemény hétvégét és hétfőn csere halo3-ra :D
  • Th0m
    hát ez van.. mind a két stílus totálisan bejön...
  • DanielT
    ÚRISTEN! Soha nem gondoltam volna, hogy valaki e két cucc között fog valaha vívódni

Utána kellene nézned szerintem erősen, hogy melyik való neked.
  • Th0m
    hali! melyiket érdemes inkább megvenni ? Halo 3 vagy Devil may cry 4? ezen a kettőn gondolkodom de nem tudok dönteni...egy kis help pls:D
  • Voltan
    Értem. Akkor ez már kb. a 40. átalakító, ami kelleni fog :D
  • Istencsászár
    Veszel egy átalakítót 200 ft.
  • Voltan
    A monitoromnak egyetlen vga "tüskés" kábele van, azzal csatlakozik a géphez, bemeneti csatlakozó sehol. És ahogy tudom az X-box VGA kábel is "tüskés". Akkor nem lehet őket összekötni, igaz?
  • Istencsászár
    Össze kellene hozni egy FAQ-t, amit megcsinálok szívesen, de jó lenne a kérdéseket összeszedni, akinek kedve van hozzá és mondjuk 10et össze tud kaparni az küldje el nekem ( mail az adatlapon ). Nem baj ha többen küldtök kb ugyan azt, mert mindig lesz uj 5let vagy uj kérdés, és valamit összehozok belőle. ( remélem:D )

Thx.
  • PoisonChihuahua
    "ahogy nézegettem 40-55 között adják".... ...az újat!
  • bajsz
    Ok érendben értem is csak haverom ahány boltot megkérdezett mindenki a flash gép céljából arcadet ajánlották.