XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: s3ctorHU
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
van egy ss merge nevu progi.. abbol is az 1.5 ost meg azt 1.7 est probaltam..
be kell tolteni az ISO-t majd rakerdez hogy utanna nezzen-e a patchnek online. de hiaba mert nem tud konnektalni a databazishoz.. ugyhogy hurra.. nemtok peccselni.......
lckrz.try.hu
Together we'll fly someday...
ja amugy azota kiproszaltam minden gamez mukodik ami elore van patchetlve es van hozza .dvd file amiben a layerbreak van megadva..clonecd vel irom oket
Amúgy ha 60 lenne akkor meg azt kérdeznéd miért nem 58 vagy 59.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Together we'll fly someday...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Utána, pár újrainditás, meg pihentetés útán nagynehezen megette a lemezeket. Ja és original játékokról van szó, nem irott... ezeket csak nem dobálom el.
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
De szerintem annyira nem.De a Lost planet is jó játék.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amugy külsönézetes akcio.Egy ilyen hóval boritott világban játszódik.Vagy gyalogossan haladsz,vagy be lehet szálni ilyen japán stilusú harci robotokba,aztán azzal apritani a jónépet,meg a különbözõ lényeket.A nagy hideg miatt meg lehet fagyne,ennek elkerülésére egy ugynevezett T-Engine-t kell gyüjteni,amit az ellenfelek hagynak maguk után ha likvidáltuk õket.A pályák marha rövidek,szinte teljessen a föellenségekre van kihegyezve az egész,azokból vizont lépten-nyomon találunk,van hogy pályánként kettöt is.Bár a grafika kifejezetten szép,de szerintem minden elemében elmarad az emlitett Gears of War-tól.Ettõl még jó játék,de én többet vártam tõle mint a 5-10 perces pályák,hogy aztán a fõellenségnél szenvedj esetleg fél órát mert nehéz rájönni hogy öld meg.
Mi a lényege, vagyis milyen játék egy pár mondatba foglald mán nekem össze PLZ, mert én levettem belölle egy videót, de szinte semmi lényegesset nem mutatott belölle, ami megfogott volna.
Az egész király úgy ahogy van és ahogy elnézem nem csak egy hétvégére szól a játék!
Hát emberek életem legjobb játéka ez a gears of war!!!!
A gépet meg én is nagyon megszerettem,pedig nekem is ez az elsõ konzolom! !
A pc játékhoz egy fos,a sok szarakodás a telepítéssel meg mire elindulnak a játékok,az állandó szabványcsere,meg ugye amikor akad................
xbox 360 überalles