XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

evid
És mennyivel jobban is mutatna a 60/10 😊)

sector512
torrent oldalakon szokott lenni ssbin "gyûjtemény", érdemes megnézni hátha pont van ahhoz is amit keresel

PSN: s3ctorHU

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge

CSOCSO
fogalmam sincs hogy kell peccselni.. en is probaltma nem sikeralt..
van egy ss merge nevu progi.. abbol is az 1.5 ost meg azt 1.7 est probaltam..

be kell tolteni az ISO-t majd rakerdez hogy utanna nezzen-e a patchnek online. de hiaba mert nem tud konnektalni a databazishoz.. ugyhogy hurra.. nemtok peccselni.......
sztomy69
De nekem a tony hawk american wastelandot kell!!! és nemtom hogy kell!!!

lckrz.try.hu

sector512
Csak a legelsõ pár release volt olyan amit patchelni kellett, egy jó ideje már nem kell.

sztomy69
Me vmié vannak ollan játékok, amik nincsenek alapból patchelve, és emiatt nem tudja olvasni a box, az h a patchelés maga micsoda, nemtom😞

lckrz.try.hu

rambuu
De az most mi én ezt még nem értem? Minek kell Patchelni?

sztomy69
Akko te meg tudod nekem mondani, hogyan is kell patchelni a gamekat?

lckrz.try.hu

Me0w
Siman irhattak volna, hogy 60%-al jobb levegoatvitel es 10%-al kisebb zajszint, senki ne mfog utanaszamolni, hogy 'csak' 58% es 7% a ket ertek 😊

Together we'll fly someday...

rambuu
De neked mikori a gépet, mármint hanyas kiadás?

CSOCSO
tegnap 4-5 ora GOW ozast siman birt a gep ugy hogy co opban nyomtuk split screenen amitol szerintem meg jobban melegedne a gep... nem vettem hozza semmilyen hutest es siman birta!!
ja amugy azota kiproszaltam minden gamez mukodik ami elore van patchetlve es van hozza .dvd file amiben a layerbreak van megadva..clonecd vel irom oket
sector512
Félreértés ne essék, nem a terméket szídom, szerintem én is rendelek egyet, csak ez kb olyan mint a reklámokban hogy 42%-al lesz fényesebb a hajad a sampontól 😊

evid
Hát igen, de ez alapján (ha ez így igaz) valóban 58% a különbség.

sector512
Nem kérdezném, mert azt gondolnám hogy egy megközelítõ érték, ami rendben is lenne.

Zsoltika 007
Ez PR.
Amúgy ha 60 lenne akkor meg azt kérdeznéd miért nem 58 vagy 59.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

sector512
Kíváncsi lennék hogy számolták ki az 58%-ot. Akkor már mér nem 60, mekkora baromság ez 😊

Zsoltika 007
Az aztán biztos nagyon esztétikus lesz. <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Me0w
Hat garanciavasztes nelkuli legegyszerubb sufnituning ha veszel egy 8-as ventit es raszigszallagozod a hatara 😄

evid
Rossz nem lehet, ha már 58%-al több levegõt mozgat, mint a gyári és valamivel halkabb is. Remélem, hétvégére megjön, és majd kiderül, hogy milyen is valójában. 😊

Sephi
Velemenyem szerint eleg neki a kulso cooler cucc is ami kifele baxa a meleg levegot belole...nalam ment a gep 5 orat is egy huzamba. Uristen mekkora PES6 bajnoksag volt az.... 7-en jaccotuk...uristen 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zsoltika 007
De ezzel bukod a garit nem? Vagy ezt még lehet cserélni a garis matrica bizergálása nélkül is?

ThugEdge
ja én is gondolkodom rajta,ráadásul úgy látom nem is nagy szám berakni

Sephi
En se a Ps2-ot se a Ps3-mar se a Wii-t se a 360-anast nem tartom fuggolegesen. Csakis viszszintesen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sztomy69
én 1000% h veszek ollant!

lckrz.try.hu

Zsoltika 007
Az is fontos hogy fektetve legyen mert a talpánál szívja be a hideg levegõt. Így ha a talpánál nem kap eleget akkor is lehet gond. Az meg hogy kézmeleg a borítás semmit nem jelent mert attól még a proci mag lehet túlhevült állapotú (Azt te nem fogod megérezni.)

Nyitott tv állványon volt, szellõzni tudott és mint irtam a legmelegebb pontján is csak éppenlangyos volt. Azért is volt fura hogy nem olvassa be a lemezeket... ma egyenlõre még ez nem jelentkezett.

ThugEdge
na vki ajánlja azt a lejebb linkelt cooler cserét?ami világít

Zsoltika 007
Persze azért én is azt mondom érdemes 3-4 óránként 10-15 perc pihit tartani. Én is betartom most már. (Amíg a gép 1-2 napos volt ki se lehetett robbantani elõle. <#vigyor>)

cenobite
Köszi a választ, reméltem hogy így lesz! 😊

gamertag: kenobita

Zsoltika 007
Szerintem is a szellõzés a baj. Nekem nyitott tv állványon még nem volt ilyen gondom pedig volt hogy 8-10 órát is ment egyhuzamban. (Igaz nem teljes terheléssel hanem felváltva game és letöltés)

Me0w
Vagy tedd olyan helyre ahol rendesen tud szellozni 😉

Zsoltika 007
Ha letelik az 1 hónap onnantól silver lesz az accountod. Ha veszel cardot akkor automatikusan visszarak goldra. Nem változik semmid.

Sephi
Vegye' hutot.

Tegnap pár óra üzemelés után nem volt hajladó lemezt olvasni, pedig éppencsak langyos volt a gép, mert csak letöltött. Mennyire jellemzõ ez nálatok?
Utána, pár újrainditás, meg pihentetés útán nagynehezen megette a lemezeket. Ja és original játékokról van szó, nem irott... ezeket csak nem dobálom el.

cenobite
Tegnap én is kipróbáltam a Lost Planet multiját. Egész jó, csak kicsit nehezen sikerült csatlakozni.

cenobite
A nemrég vett 360-hoz kaptam egy hónap Live Gold-ot. Hogyha ezt még a lejárat elõtt meghosszabbítom bankkártyás fizetéssel egy évre, akkor új ID-t kell megamnak generálni, vagy ezt lehet tovább vinni?

Sephi
En szervaltam olyan hutot hatra amiben 6 cooler van es ugy csinal minta 787-es Boeing amikor bekapcsolom 😄

CSOCSO
hat most toljuk haverral co opban.. nagyon zsiiiiiir igy
Azt én nem tudhatom hogy szerinted milyen... <#vigyor4>
De szerintem annyira nem.De a Lost planet is jó játék.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

CSOCSO
szerintem nem olyan kircsi mint a gow?
fagyne=fagyni

Van neki saját topikja...
Amugy külsönézetes akcio.Egy ilyen hóval boritott világban játszódik.Vagy gyalogossan haladsz,vagy be lehet szálni ilyen japán stilusú harci robotokba,aztán azzal apritani a jónépet,meg a különbözõ lényeket.A nagy hideg miatt meg lehet fagyne,ennek elkerülésére egy ugynevezett T-Engine-t kell gyüjteni,amit az ellenfelek hagynak maguk után ha likvidáltuk õket.A pályák marha rövidek,szinte teljessen a föellenségekre van kihegyezve az egész,azokból vizont lépten-nyomon találunk,van hogy pályánként kettöt is.Bár a grafika kifejezetten szép,de szerintem minden elemében elmarad az emlitett Gears of War-tól.Ettõl még jó játék,de én többet vártam tõle mint a 5-10 perces pályák,hogy aztán a fõellenségnél szenvedj esetleg fél órát mert nehéz rájönni hogy öld meg.

rambuu
Na épp király hogy felhoztad a Lost Planetet! MI A FENE AZ??
Mi a lényege, vagyis milyen játék egy pár mondatba foglald mán nekem össze PLZ, mert én levettem belölle egy videót, de szinte semmi lényegesset nem mutatott belölle, ami megfogott volna.

CSOCSO
nah.. most hogy kiprobaltam a lost planetet, gears of wart.. a ket jatek elso 10-10 percet szemugyre veve a GOW jobban nez ki grafikailag viszont szerintem a lost planet sokkalta kiralysagosabb
CSOCSO
pedig allitolag nem valami hosszu.. amugy egesz jo... az elobb vagy 10szer meghottam mert probaltam szetfureszelni az embereket de mindig megoltek mire odaertem😄 pedig az nagyon zsir mikor frocsog a kepernyore a vir
Nem csak a látvány,az egész játékmenet nagyon jó!!!
Az egész király úgy ahogy van és ahogy elnézem nem csak egy hétvégére szól a játék!
CSOCSO
gow tenyleg egesz latvanyos😄

foleg mikor kibelezem a furesszel😄😄😄😄 aaarghh
hello

Hát emberek életem legjobb játéka ez a gears of war!!!!
A gépet meg én is nagyon megszerettem,pedig nekem is ez az elsõ konzolom! !
A pc játékhoz egy fos,a sok szarakodás a telepítéssel meg mire elindulnak a játékok,az állandó szabványcsere,meg ugye amikor akad................
xbox 360 überalles