XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN: s3ctorHU
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Be mountolom az iso filet + az ss filet és utánna mire kell nyomni vagy mit kell beállitani ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Top.Spin.2.PAL.XBOX360-DNL zet szeretném kiirni ,de nem megy már egy lemezt kidobtam :(
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Egyedüli megoldás különbözõ fórumokon keresgélni, és amire többen azt írják, hogy jó, azzal kell megpatchelni az isot, és ne foglalkozzatok vele, hogy zöld-e, vagy piros, megcsinálja, és mûködni fog.
Fontos, hogy több helyen olvassatok utána, fórumokon, torrent kommentekben, és csak a tuti ss-el csináljátok, ha nem akartok sok poháralátétet.
szal:
az volt,hogy,amit ír,hogy zöldnek kell lenni az nem lett zöld,de azért megcsináltam a pecselést és jó lett
egyik fórum társunk a következõket írta nekem:
s73 írta, 2006. 12. 26. 08:47
Mûködik!
Az ind-s ss file-t(ez volt az n3-hoz a korrekt file) tedd bele az iso-ba WxRipper Style módban, és oké!
nemtom,hogy amit akarsz azt is wxripperben kell-e,de ez mondom bevált
próba cseresznye +/- egy dl dvdr
:)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Attól is függ milyen lemezre karcolod:)
Nekem a Doa4 akad az intro legelején utánna aztán többet soha...:)
Nekem méh az a Nyko hütõ is rajta van (tudom nem sokat ér,de mégis),aztán ott olyan meleg levegõ jön belöle hogy szörnyû.
Ismerösömnek van egy Core gépe,igy igaz vinyo nincs benne,de az a gép az enyémhez képest egy hütõláda...Szabályossan hüvös levegöt fuj ki hátul.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vannak annak kis talpacskái, hogy bemenjen a levegõ... én egy nyitott hi-fi állványban kezdtem el használni, nagy helye volt, de kiba forró volt a teteje. Utána kivettem az állványból, és mivel nem tudtam fektetve hova rakni (rövid az optikai kábelem =)), ezért állva használom a földön. Sokkal hûvösebb a gép.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Grand Theft Auto 4-hez fog kelleni a konzol, de jó lenne, hogy már a GTA4 megjelenése körül 50 lenne a gépezet...
Gary Jules - Mad World (Donnie Darko Soundtrack) ezt a számot szedjétek ez a tuti <#eljen>#eljen>
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Premium Edition: Free new Multiplayer Maps, Co-Op Missions, Weapons and much more
vagy csak vhol premium pack-hez adták?vagy mi csöcs?
Mad World
Itt a Gow reklám zene ! LEgujabb feldolgozás houseos elektros beütés de zsir!! :D:D
ON
na akkor kell v nem az a qrva patch hozzá ?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
PSN: s3ctorHU
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont a Lost Planetben volt lassulás néha.De az is érdekes volt, a legnagyobb effekt tengerben sem volt semmi baja,erre egyszer csak mikor egy fal meg egy szál nyomorult lény van a képen szépen lelassult 1-2 másodpercre,aztán vigan ment tovább.
De hogy a GoW lenne a gép határa?Hát azt nem hinném.Szerintem inkább épp most kezdik a mélyebb dolgokat felfedezni a kezdeti egyszerübb játékok,és a pc-s portok után.
en 90 giga jatekot toltottem le masfel nap alatt:D
of korsz nem torrent.. nahde mindegy
amugy kijatszottam a gow ot.. nagyon zsir volt.. bar ma mar egy kicsit elfelejtette texturazni rendesen a falakat:D de csak egyszer csinalta.. neha meg elegge lassu.. nincs sok kraft amit meg elo tudna hozni az xbox:( vagy szarul irtak meg a progit.. mindenesetre neha tenyleguuuberszep a jatek
pl nekem xbox-os torrent sky-ról kurva lassú
PSN: berghold
en nem torrentezem amugy.