176877

-
uberkonzol.hu -
BuktaXbox360 #43000 mediamarkt 50eFt az Arcade, 576shop 55....stb -
Aleksz #42999 hívd fel microsooftot mond meg beszarta kontroller és küldenek másikat. -
banner alatt a link nemjo? -
Hülyek érdés tudom, de tudnátok egy olyan Pesti boltot mondani ahol OLCSÓN lehet kapni Xboxot? (lehetőlek 80 000Ft alatt :P) -
Grizzly4x4 #42996 Én azt mondom vegyél még egy Controllert 9-10 körül van az ára az eredetinek is úgyhogy nem vészes, de csak akkor érdemes venni ha van játszópajtás is akivel sokat nyomsz fifát, Fight-night-ot vagy hasonlókat amiket lehet egymás ellen vagy egymással. Egyik haver pl ugy járt hogy megvette a plusz kontrollert mert majd az öccsével jó sokat játszik csakhát öcsike nemkicsit leszarta a játékokat én meg kénytelen voltam megvenni tőle áron alul:) hogy játszahassunk vele tesómmal mondjuk nekem eredeti árba is megérte volna mert ténylegesen ki is használjuk azóta a plusz kontrollert most pl az EB meccseit nyomjuk le egymás ellen -
Kösz szépen. Ebayről még soha nem rendeltem. Fogalmam sincs,hogy kell. -
Meg kell. -
Értem. Akkor csak azt lehet hogy venni még egy X360 controllert? -
De hogy kell csinálni két prfilt? -
pc-hez való kontroller nem működik xbox-al, hiába usb-s, nem ismeri fel -
léri16 #42990 OFF:de a napokba ráérek majd játszani:), mivel motorbalesetem volt és a térdeim megzúzodtak alig birok lábraálni:(:(:( !egy majom autós befordult elöttem!:( a motorom totálkár!:( -
ami a géphez van az nem vezetéknélküli. Csak ami a boxhoz van az a vezetéknélküli. Így is az a menete? -
mindkét kontrollert fel kell ismertetni a boxal (ha wireless)
kell kreálni két profilt a dashboardon
utána mehet :) -
Lehet. -
Igen és igen, dombornyomott hitelkártyával lehet. Mindazonáltal nem ajánlom, mert nem lehet lemondani, minden évben automatikusan le fogják vonni a pénzt. Illetve le lehet, telefonon, az amcsi adminoknál. Szóval szerintem jobb, ha e-bayről veszel egy kódot. -
Van a Géphez gamepad. USB-s, és beszerenénk dugni az xboxba. Ha bedugjuk, akkor lehet ketten játszani a dead or alive-al? -
Hello!
Live-on keresztül lehet előfiztést venni? Ha igen akko olcsóbb mint itthon? -
Azért a biztonság kedvéért minden topikba benyomtad hogy meghalt egy box:)) most ird szépen h te voltál az lama:):) -
Lambo fan #42982 igazatok van, én voltam a hülye. Mivel a régit elpakoltam a garázsba, ott nem volt monitor vagy tv, így csak tápkábellel kapcsoltam be és vettem ki belőle a DVD lemezt. Így megvan a hiba, köszi, leellenőriztam, tényleg csak ennyi volt a gond, úgyhogy most örülök :) Valakinek nem kell áron alul esteleg? Én már nem használom. Siófokon-Balatonszabadin és Budapest 11.kerületben is elérhető vagyok változó intenzítással :D -
Brash #42981 Szerintem Te nem 3 pirosról beszélsz. Kábel nincs bedugva rendesen.. -
4 piros led vagy 3? -
A videó kábellel van a gond. Be kéne dugni rendesen. Nem olyan megoldhatatlan feladat ez... többeknek sikerült már. -
Lambo fan #42978 mondjuk a tápkábeleket felcseréltem (nem akartam széthúzni a régit a szőnyeg alól, ugy is ugyanolyanok), de az csak nem lehet gond, az uj simán megy a régi tápjával, csak a régi pirosodott be... -
Lambo fan #42977 mármint a régi modell ment tönkre, nem az uj HDMI-s -
Lambo fan #42976 a vicc hogy épp ma vettem meg az uj HDMI-s modelt. Ez most szerencse vagy balszerencse??? -
Lambo fan #42975 sziasztok
ma egy kicsit átrendeztem a szobám, s széthúztam a konzolt is. Mire összedugtam és bekapcsoltam, a konzol elején körbe világítottak pirosan a kör alakú LED-ek. Széthúztam, visszadugtam, ismét. A képerőnyt nem dugtam még rá, azóta be sem kapcsoltam. Gondolom nagy a baj. -
Hát én éjjel-nappal fenn vagyok live-on, eddig minden tiszta. -
Hali!
A új xbox-os kábel jó a régihez is? :D Tehát ha veszek egy vga kábelt, akkor az jó lesz a régi x-hez is? -
Kalozoner #42972 driving fx kormányról mi a vélemény? akinek van az mit mond? megéri, vagy inkább +10K és rendes x360-as kormány, a vezetéknélküli? -
marcix0 #42971 vki nem jön pgr4?ezni marcix0 nickem! vegyetek fel! -
Skyline #42970 Nincsmit,így egyszerübb mint amikor bunkók elkezdenek anyázni warezelleneskedni meg hőbörögni és csata indul belőle..:) -
cr2k1 #42969 Bocs, Neked is kösz, goldnarmz :)) -
cr2k1 #42968 Skyline, köszi a gyors és kimerítő választ :) -
Skyline #42967 Elméletileg,hangsúlyozom,elméletileg,flashelt xboxal live-ot tolhatsz,le fel tölthetsz,ban nem lesz,játszani viszont ha stealth cucc és vagy egyéb kutyapöcs akkorsem ajánlott backup cuccal...
Úgyse minden játékkal tolja az ember online,ami érdemes rá célszerü megvenni. -
goldnarmz #42965 Bejelentkezhetsz. Majd egy idő után fognak bannolni. Ha épp fejvadászt játszik a M$. Egyik boxom nekem is illegal
, de voltam live-on párszor, és még nem bannoltak. Azóta megtértem
, a nem flashelttel tolom.
-
cr2k1 #42964 Hali!
nemtom, mennyire warezemlítés ez, remélem nem az, de a kérdésem: most vettem új xboxot, flashelve. ezekután XBOX live-ra már egyáltalán nem jelentkezhetek be, anélkül, hogy bannelnének?
vagy igen, de csak eredeti játékkal?
vagy esetleg igen, akár backup-kópiával is? :)
köszi a válaszokat!
-
Hát az inkább csak multi. Kiegészítő egyébként. -
Hali!
Az uj Lost Planetrol mit tudtok, ez a folytatása az elsőnek, vagy csak ilyen Multiplayeres rész lessz?! -
Majd ha Xbox Live accountot csinálok, akkor az nem kavarhat be hogy mondjuk HUN_Pacal17 leszek nem csak simán Pacal17? Szal, hogy bannolnak mert fél legálisan csatlakozok...