176877
banner
  • Minstrel
    uberkonzol.hu
  • BuktaXbox360
    mediamarkt 50eFt az Arcade, 576shop 55....stb
  • Aleksz
    hívd fel microsooftot mond meg beszarta kontroller és küldenek másikat.
  • arty
    banner alatt a link nemjo?
  • Stefibaba
    Hülyek érdés tudom, de tudnátok egy olyan Pesti boltot mondani ahol OLCSÓN lehet kapni Xboxot? (lehetőlek 80 000Ft alatt :P)
  • Grizzly4x4
    Én azt mondom vegyél még egy Controllert 9-10 körül van az ára az eredetinek is úgyhogy nem vészes, de csak akkor érdemes venni ha van játszópajtás is akivel sokat nyomsz fifát, Fight-night-ot vagy hasonlókat amiket lehet egymás ellen vagy egymással. Egyik haver pl ugy járt hogy megvette a plusz kontrollert mert majd az öccsével jó sokat játszik csakhát öcsike nemkicsit leszarta a játékokat én meg kénytelen voltam megvenni tőle áron alul:) hogy játszahassunk vele tesómmal mondjuk nekem eredeti árba is megérte volna mert ténylegesen ki is használjuk azóta a plusz kontrollert most pl az EB meccseit nyomjuk le egymás ellen
  • Örm
    Kösz szépen. Ebayről még soha nem rendeltem. Fogalmam sincs,hogy kell.
  • Alwares
    Meg kell.
  • mama2
    Értem. Akkor csak azt lehet hogy venni még egy X360 controllert?
  • mama2
    De hogy kell csinálni két prfilt?
  • Minstrel
    pc-hez való kontroller nem működik xbox-al, hiába usb-s, nem ismeri fel
  • léri16
    OFF:de a napokba ráérek majd játszani:), mivel motorbalesetem volt és a térdeim megzúzodtak alig birok lábraálni:(:(:( !egy majom autós befordult elöttem!:( a motorom totálkár!:(
  • mama2
    ami a géphez van az nem vezetéknélküli. Csak ami a boxhoz van az a vezetéknélküli. Így is az a menete?
  • arty
    mindkét kontrollert fel kell ismertetni a boxal (ha wireless)
    kell kreálni két profilt a dashboardon
    utána mehet :)
  • deep
    Lehet.
  • deep
    Igen és igen, dombornyomott hitelkártyával lehet. Mindazonáltal nem ajánlom, mert nem lehet lemondani, minden évben automatikusan le fogják vonni a pénzt. Illetve le lehet, telefonon, az amcsi adminoknál. Szóval szerintem jobb, ha e-bayről veszel egy kódot.
  • mama2
    Van a Géphez gamepad. USB-s, és beszerenénk dugni az xboxba. Ha bedugjuk, akkor lehet ketten játszani a dead or alive-al?
  • Örm
    Hello!
    Live-on keresztül lehet előfiztést venni? Ha igen akko olcsóbb mint itthon?
  • Istencsászár
    Azért a biztonság kedvéért minden topikba benyomtad hogy meghalt egy box:)) most ird szépen h te voltál az lama:):)
  • Lambo fan
    igazatok van, én voltam a hülye. Mivel a régit elpakoltam a garázsba, ott nem volt monitor vagy tv, így csak tápkábellel kapcsoltam be és vettem ki belőle a DVD lemezt. Így megvan a hiba, köszi, leellenőriztam, tényleg csak ennyi volt a gond, úgyhogy most örülök :) Valakinek nem kell áron alul esteleg? Én már nem használom. Siófokon-Balatonszabadin és Budapest 11.kerületben is elérhető vagyok változó intenzítással :D
  • Brash
    Szerintem Te nem 3 pirosról beszélsz. Kábel nincs bedugva rendesen..
  • DanielT
    4 piros led vagy 3?
  • DanielT
    A videó kábellel van a gond. Be kéne dugni rendesen. Nem olyan megoldhatatlan feladat ez... többeknek sikerült már.
  • Lambo fan
    mondjuk a tápkábeleket felcseréltem (nem akartam széthúzni a régit a szőnyeg alól, ugy is ugyanolyanok), de az csak nem lehet gond, az uj simán megy a régi tápjával, csak a régi pirosodott be...
  • Lambo fan
    mármint a régi modell ment tönkre, nem az uj HDMI-s
  • Lambo fan
    a vicc hogy épp ma vettem meg az uj HDMI-s modelt. Ez most szerencse vagy balszerencse???
  • Lambo fan
    sziasztok
    ma egy kicsit átrendeztem a szobám, s széthúztam a konzolt is. Mire összedugtam és bekapcsoltam, a konzol elején körbe világítottak pirosan a kör alakú LED-ek. Széthúztam, visszadugtam, ismét. A képerőnyt nem dugtam még rá, azóta be sem kapcsoltam. Gondolom nagy a baj.
  • Alwares
    Hát én éjjel-nappal fenn vagyok live-on, eddig minden tiszta.
  • rooney8
    Hali!

A új xbox-os kábel jó a régihez is? :D Tehát ha veszek egy vga kábelt, akkor az jó lesz a régi x-hez is?
  • Kalozoner
    driving fx kormányról mi a vélemény? akinek van az mit mond? megéri, vagy inkább +10K és rendes x360-as kormány, a vezetéknélküli?
  • marcix0
    vki nem jön pgr4?ezni marcix0 nickem! vegyetek fel!
  • Skyline
    Nincsmit,így egyszerübb mint amikor bunkók elkezdenek anyázni warezelleneskedni meg hőbörögni és csata indul belőle..:)
  • cr2k1
    Bocs, Neked is kösz, goldnarmz :))
  • cr2k1
    Skyline, köszi a gyors és kimerítő választ :)
  • Skyline
    Elméletileg,hangsúlyozom,elméletileg,flashelt xboxal live-ot tolhatsz,le fel tölthetsz,ban nem lesz,játszani viszont ha stealth cucc és vagy egyéb kutyapöcs akkorsem ajánlott backup cuccal...
    Úgyse minden játékkal tolja az ember online,ami érdemes rá célszerü megvenni.
  • goldnarmz
    Bejelentkezhetsz. Majd egy idő után fognak bannolni. Ha épp fejvadászt játszik a M$. Egyik boxom nekem is illegal , de voltam live-on párszor, és még nem bannoltak. Azóta megtértem , a nem flashelttel tolom.
  • cr2k1
    Hali!
    nemtom, mennyire warezemlítés ez, remélem nem az, de a kérdésem: most vettem új xboxot, flashelve. ezekután XBOX live-ra már egyáltalán nem jelentkezhetek be, anélkül, hogy bannelnének?
    vagy igen, de csak eredeti játékkal?
    vagy esetleg igen, akár backup-kópiával is? :)

köszi a válaszokat!
  • Alwares
    Hát az inkább csak multi. Kiegészítő egyébként.
  • rambuu
    Hali!
    Az uj Lost Planetrol mit tudtok, ez a folytatása az elsőnek, vagy csak ilyen Multiplayeres rész lessz?!
  • Pacal17
    Majd ha Xbox Live accountot csinálok, akkor az nem kavarhat be hogy mondjuk HUN_Pacal17 leszek nem csak simán Pacal17? Szal, hogy bannolnak mert fél legálisan csatlakozok...