XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sector512
Van sok game ami csak 60Hz-en megy. Illetve én eddig a viva pinatarol meg a két doa-rol tudok.

PSN: s3ctorHU

CSOCSO
olyan nehez eszrevenni a projektort?:D

amugy a csomitartoban van nagy lcd moncsi es meg egy xbox.. szal linkelve is lehet gamezolni
Próbáld meg backuppal és újabb FW-vel...<#nyes><#nyes>
Próbáld meg backuppal és újabb Fw-vel...
Grove4
és hol a monitor?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sephi
Gyerekek. Megvan , vegre , az eredeti NHL 07 de valami borzalom milyen sokat tolt a jatek. Ez normalis? A Lemez karcmentes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

teddymac
Köszi,de nem tudom elolvasni :)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Szedd le elöbb a demot live.-ról és próbáld ki csak utnna ird ki a játékokat.Majdnem minden játéknak fetvan.

ReaL KiLLeR
kivi lexek erre,ebben csak 1 jo pár extra kiegészités lex mint pl nagyobb vinyo meg ijenek de az alap gép az marad?szal ami a mostaniakban megvan az ebben a second-ban is meg lex pont ugy vagy abban erösebb hardver is lex pl hogy gyorsabb lex mint a mostaniak stb.?bár ezt nemhiszem.remélem nem lexnek kijebb a teljesitö képességének a 6árai gyorsaságba+grafikába is mer féltékeny lexek:D ha csak hdmi lex plusszba és ijenek meg a 120as vinyo akkor erre aszem nincs szükségem:)perxe minél több annál jobb csak ugye az árra ez nem igaz...:)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

rambuu
Na lol mán!!! http://www.gamepress.hu/index.php?func=hirek&mode=olvasas&id=4528

ReaL KiLLeR
najoh inkább gow-t irtam ki az jo is lett de van 1 xarocska geforce6800-am abba a gépbe ahol az iro van és elszokott menni a képe(dejo neki:D:D) és néha visszajön hibásan vagy rendesen néha nem és ha nem akkor 10mp mulva kb ujra szokott indulni,eddig kivétel nélkül azt tette.mosmeg még 18p volt hátra a DVD irásbol és idegrohamot kaptam már a 10mp alatt de nem indult ujra és sikerült a cucc csak épp nemtuttam mitörténik épp meg eject tray sincs szal mentem a hangok után:Dde iszonyat jóó a gow!!tom levok maradva már de akkoris:)TEDDY köszi hogy megattad a végsö lökést amitöl már télleg elestem bevágtam a fejem aztán magamhoz tértem és nem farcry-t irtam ki:D

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

hy
nagynehezen sikerült regisztrálni livera.ment is tökéletesen.egyszer.aznap este akarok felmenni és hibát dob ki.a test megszakad a network settingsél.azóta még1x ment tegnap tökéletesen.de most megint nem akar menni.a modemen nem világít a link lámpa,ami azt jelzi h van-e csaktlakoztatva vmi hozzá.próbáltam több kábellel is.mondom 2x ment.de most nem nemtom mért van ez,de nagyon idegesítö.
köszi a választ.
rambuu
De lehet mindent mindenen, nem kell hozzá semmi elõírás vagyi hát én úgy tudom.

Zsoltika 007
Háát lehet megadta magát az olvasója.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Miért ne menne?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

HUNMarcus
a Lost Planet megy 50hz-en?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

HUNMarcus
h lásd kivel van dolgod...
hogyan tanuljunk meg fifázni :) :
http://img.tar.hu/noxiii/size2/27769694.jpg
http://img.tar.hu/noxiii/size2/27769695.jpg
http://img.tar.hu/noxiii/size2/27769696.jpg

http://img.tar.hu/noxiii/size2/27769697.jpg

lehet h kell hozzá egy mikroszkóp, de ennél nagyobban nem tudtam

Van ami megy,van ami nem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

HUNMarcus
nem akarok hülyeséget mondani de sztem a PAL-os xbox nem fogja vinni az NTSC-t, legalábbis Pléjsztésönnél ezt tapasztaltam.

Szevasztok, az NTSC játékokat vinni fogja a box??elõre is kösz

HUNMarcus
nahh,egye fene , b*ssza kutya legkésöbb holnap délig felteszem...

teddymac
Szépen kérlek légy jó :)

HUNMarcus
TEDDY, ha szépen kérsz talán csinálok pár képet az ÉN eredeti <#crazya> fifa07 magyar leírásomról...

teddymac
Ma kiprobáltam ezt a játékot.Letöltöttem a demot elég otvarrondaszarjátéklett ez a far cry i.

Ez elözõ probléma megszûnt, de most ha lemezt rakok be akkor hármat nyekkenik és azt írja ki hogy olvashatatlan lemez
teddymac
Nem tudd valaki leirást fifa07 gombokhoz ? melyik milyen lövésre való :)

Srácok nektek volt már olyan hogy a xbox 360 nem engedte becsukni a dvd lejátszó ajtaját?
Amikor betolom egyszerre kinyomja? Miért?
evid
rambuu
És nehéz beletenni, vagy hogy kell Privibe küld mán el, vagy ha tudsz akkor képeket akkor ugy is lehet.

Hi. Hogy lehet egy vezetékes gamepadot összehozni vezeték nélkülivel, vezeték nélküli nálam nem csinál semit a srácnáln meg megy? Elöre is köszi!

teddymac

Hali!Valaki tud esetleg olcson memókártyát 360-hoz.Használtis jó lenne!Köszi!<#ijedt>
ReaL KiLLeR
az jo:)ha vmi nem ok majd rendelek ijet ugyis bejönnek a világitos cuccok dehát az már csak plussz lenne nemaz a lényeg:)mielött vettük a boxomat igyekeztem uj gyártásut venni ez megis van,mikor már megvolt annyi fagyásrol olvastam fortumokban mégtöbbröl mint elötte X-médián stb. hogy féltem kiprobálni és sokat jáccani nehogy csaloggyak:D deaz elöitéleteim nem állták meg a hejüket nemis melexik tul csak hátul a teteje téllegcsak leghátul meleg eléggé de semmi baj 3-4ora game után se.bár gow-ot és társai szintü gameket még nem probáltam:(csak nfs c,hitman4,prey ittvan a gépemen az RS vegas,cod3,gow,farcry ok tom ezek a jobbak:D

athlon7
Tudnál képet tölteni fel róla vagy priviben küldeni??
Mail: [email protected]

evid
Megjött nekem is a világító hûtõt. Érezhetõen jobban nyomja hátul ki a levegõt és nem annyira meleg a box mint elõtte, viszont a hangja sem lett nagyobb. <#vigyor2>

hy
nagynehezen sikerült regisztrálni livera.ment is tökéletesen.egyszer.aznap este akarok felmenni és hibát dob ki.a test megszakad a network settingsél.azóta még1x ment tegnap tökéletesen.de most megint nem akar menni.a modemen nem világít a link lámpa,ami azt jelzi h van-e csaktlakoztatva vmi hozzá.próbáltam több kábellel is.mondom 2x ment.de most nem nemtom mért van ez,de nagyon idegesítö.
köszi a választ.
athlon7
Nagyon Helyes! :D

Hát lehet hogy tényleg az az igazság hogy amelyik hibás volt az hütõvel is tönkremegy,ami meg nem az magában is elvan.
Nekem is ami gépet elöször eladtak,a belsõ ventik fel voltak húzva,olyan hangja volt hogy 2 szobával odébb is hallani lehetett erösen,aztán mégis a Dead Rising elsö nagyob zombiseregeket megmozgató részén pár másodperc alatt lefagyott a gép.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kill3r21
sztem ez a hütö dolog csak "parasztvakitás" elsö széria Xbox360 lehet sz@r volt! azt mostmeg csinálják a hütöket ezrekért azt semmit nem ér!!! sztem csak profitot termel nekik
sztomy69
Nem fogom azért fogdosni a procit, h ezt megmondjam xD Am sztem nem ollan meleg kívülrõl, mint eddig,a hangja meg sztem ugyanollan mint az elõzõé, nem sok különbség van.

lckrz.try.hu

Zsoltika 007
Inkább azt írd meg hogy hidegebb-e mint a gyárival.<#vigyor0>

sztomy69
Megjött a világítós hûtõ!!! Bele is szereltem a boxba, majd ha kicsit sötétebb lesz, le is fényképezem :P

lckrz.try.hu

Nincs bolt... :) de kuldtem privit.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Ez is érdekel. Hogy történne a dolog, meg a kifizetése?
Van konzolboltod? :)
1 éves érdekelne.

Live kodot en is tudok Neked kuldeni, 3 honapost 5ert, egy eveset olyan max 12ert (inkabb kevesebbert).

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Köszi!
Néztem az oldalt, de sajna a szállitó cég árlista oldala nem jön be. Debrecenbe kéne furikázni a cuccot, sztetek mennyi lehet?
Egy füst alatt vennék rá egy Intercoolert is :)
Van valakinek már esetleg? menyire hangosabb vele a gép?
Bár elég csábitó a vizhütés is, meg amiket nyújt, csak a franctudja ki szerelné be.

teddymac
konzolium
parancsolj

Biztos irta már valaki, de meg tudnátok mondani Magyarországon hol lehet live elõfizetést beszerezni? Dombornyomásos kártya hiányában. 576 boltban meg itt-ott kérdeztem, de még nem kaptak. Létezne, hogy csak online elérhetõ az elõfizetés még itthon? Vagy hol árulnak kártyát?

ajem kisa
50€ kedvezmény a premiumból, 20€ a coreból! Ez már decemberben is volt, most jan.végéig tart, de szerintem ez már jelent valamit...Ki tudja?

rambuu
ÁHHH ÁHHH ÁHHHH AHHHH fröccs.