XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amit számitógéprõl szedegetek avikat azokat a megosztóval nézem x360 wmv be igy nem kell irogatni a dvd-s filmeket meg a házimozin szoktam nézni de most a rém rom dvd rõl van szó nem akarja kiirni!!!4.6 a film és azt mondja a 4.7 es lemezre hogy nem fér rá!EZ most egy ilyen különleges helyzetazért kérdeztem van e valami módja de köszi!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
hát én csak ezt találtam a konzoliumon,de nekem ez kevés
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
biztos van már valakinek mert elméletileg adtak el belõle...
3 mecsbol ketszer lettem elso.. egyszer harmadik..altalaban 5-6 an voltunk.
ize.. viszont a fules irto szar... le van halkitva a tv es azt halljak vissza amit ok mondanak.. szal a miki hallja azt ami a fulesbol jon.. de ha lehalkitom mar en se hallom oket.. tiszta lol..erre kikapcsoltam.. de ahogy mozgatom a csatlakozojat sistereg es a kis ikon megjelenik a nevem mellett mintha beszelnek.. szanalom
Felveszlek, és majd behívlak, bár én ma már nem leszek fent. 5-15 fõ közt szoktuk nyomni, fõleg Vegas, Burnout, CoD3, Battlefield, de vannak köztünk foci, meg tenisz õrültek is.
egyikkel se vagyok profi a játék öröme az ami igazán érdekel nem az ki a jobb :D
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Nem beszélek idegen nyelen es szeretnék már egy jót játszani :)
tehát ezen a monitoron jól nézne ki?
És milyen kábel kell hozzá?
Erre senki?
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
a mienk 180i-t es 720p-t tud.. gyonyoruen!!! nem kis kulonbseg van mikot atrakom 470 rol 720 ra. ezenkivul a legujabbak mar 1080p-t tudnak.
tehát ezen a monitoron jól nézne ki?
És milyen kábel kell hozzá?
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
2007. január 10., szerda 11:10 - liquid
A napokban röppentek fel a hírek a hamarosan esedékes Xbox 360 revizióról - több online publikáció állította, hogy az MS-nél "Zephyr" kódnéven futó projekt egy HDMI csatlakozóval, 120 gigás merevlemezzel és 65nm-es gyártási technológiával elõállított processzorral szerelt X360-at takar - még képeket is közöltek a masináról.
A Microsoft cáfol: Chris Satchell, a játék-divízió fejlesztési szekciójának feje a Gamespot-nak adott interjújában elmondta, hogy a képek "a Redmondban folytatott kísérletezésbõl származó gépekrõl" készültek, és "egyelõre nem tervezik, hogy bejelentsenek valami hasonlót". Satchell elképzelhetõnek tartja ugyan, hogy a késõbbiekben változtatásokat eszközölnek "ahogy látják a növekvõ fogyasztói igényeket", de jelenleg semmi konkrét nem szerepel a közeljövõt érintõ terveikben.
Szal még csak terveben sincs h megjelentetnék a közeljövõben!
lckrz.try.hu
lckrz.try.hu
Úgy gondolom jobbak valamennyivel a most kapható Xbox-ok, de szerintem várd meg az újabb szériát, a 65 nm-es processzorral, és 120 GB winyóval (Premium csomagban) ellátott Xbox360-at.
Ha nem akarsz flasheltetni akkor teljessen mindegy milyet veszel.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Together we'll fly someday...
PSN: s3ctorHU