XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
Hát azt felejtsd el hacsak nem akarod megsütni kevés lenne hely ..nem szellõzne...:( meg kicsi a polc is :)

Sziasztok. Valaki le tudná írni a konzol méreteit, mivel a tv állványomon van egy 30cm széles polc és arra lennék kiváncsi, hogy ott el e fér fektetve.
Röfikapitány
Oksa azt még megpróbálom!köszi

Zsoltika 007
Szedjél ki belõle egy fölösleges szinkront. Ha esetleg lenne benne külföldi is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Röfikapitány
Köszi nem van házimozim az viszi a -ost is:)
Amit számitógéprõl szedegetek avikat azokat a megosztóval nézem x360 wmv be igy nem kell irogatni a dvd-s filmeket meg a házimozin szoktam nézni de most a rém rom dvd rõl van szó nem akarja kiirni!!!4.6 a film és azt mondja a 4.7 es lemezre hogy nem fér rá!EZ most egy ilyen különleges helyzetazért kérdeztem van e valami módja de köszi!

Zsoltika 007
Vegyél újraírható +os dvd-t! 2db elég amíg nézed az egyiket addig megírod a másikat és kényelmesen elvagy. Én így csinálom.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Röfikapitány
Heló!Eddig csak wmv ket osztottam meg a x360 részére!Azt hittem a dvd-s filmet is viszi!A gépen vagy egy dvd-s film és megosztottam semmi!Errõl valakinek van tapasztalata!Lemezem most nincs kiirni más ötlet?Átkonvertálni wmv be mer elég sok idõ 4.7 GB-ot!Köszi!

teddymac
" A konzol azért konzol,mert nem kell a monitor elõtt görnyedni és 6milliárd gombot nyomodni.Ez elrontja az egész feelingjét.... "
hát én csak ezt találtam a konzoliumon,de nekem ez kevés

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

s73
Itt

és

Itt

Törölt felhasználó
tudna valaki adni egy linket ahol találok leírást arról, hogy hogyan tudok felcsatlakozni a live-ra x360-nal? (:))
Törölt felhasználó
itt nézd meg: http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?products_id=418
biztos van már valakinek mert elméletileg adtak el belõle...
teddymac
Van már valakinek XFPS360?
Ha igen milyen ?

teddymac
Én nem vettem észre semii furcsát a fülessel,megfelelöen müködik.

CSOCSO
oksz
carterx
PÜ ment!!

CSOCSO
nah jatszottam egy kis PGR3 at a neten, tok zsiiiir:D
3 mecsbol ketszer lettem elso.. egyszer harmadik..altalaban 5-6 an voltunk.

ize.. viszont a fules irto szar... le van halkitva a tv es azt halljak vissza amit ok mondanak.. szal a miki hallja azt ami a fulesbol jon.. de ha lehalkitom mar en se hallom oket.. tiszta lol..erre kikapcsoltam.. de ahogy mozgatom a csatlakozojat sistereg es a kis ikon megjelenik a nevem mellett mintha beszelnek.. szanalom
CSOCSO
nah midnenki vegyen fel..CSOCSO neven vagyok... lehet megis van 10 ercem hogy nyomjuk vmivel
CSOCSO
szerintem mar en se tudok sokmindent cisnalni.. mennem kell furdeni, borotvalkozni dolgozni
CSOCSO
CSOCSO

elvileg ezen an even vagyok.. vegyetek feeeel
teddymac
teddymac31
ma már én se leszek :)

s73
ÁÁÁ, hülye vagyok, most látom. Na, majd kereslek.

s73
Milyen néven vagy fent?
Felveszlek, és majd behívlak, bár én ma már nem leszek fent. 5-15 fõ közt szoktuk nyomni, fõleg Vegas, Burnout, CoD3, Battlefield, de vannak köztünk foci, meg tenisz õrültek is.

teddymac
Cod3,RAINBOW SIX VEGAS,GOW,final night round3,smockdown vs raw,fifa07
egyikkel se vagyok profi a játék öröme az ami igazán érdekel nem az ki a jobb :D

Nekem már van 5gémem, de szintén ez a véleményem, hogy megérte nagyon komoly, 5órát nyomtam ma egyfolytába Fight Nigth Round 3-al.:D

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

CSOCSO
nincs kabelem.. lehet mindjart alnezek 1 ert
milyen gamezekkel?
teddymac
Ha valakinek van kedve live.-on játszani kérem jelezze.
Nem beszélek idegen nyelen es szeretnék már egy jót játszani :)

CSOCSO
vga kabeles cucc kell hozza.. jol nezne ki
22Barna22
Samsung SyncMaster 205bw asszem 20
tehát ezen a monitoron jól nézne ki?
És milyen kábel kell hozzá?
Erre senki?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

CSOCSO
meg csak az elso napon vagyok (dead rising) de mar millioszor ujrakezdtem, tok idegesito az egesz jatek.. pedig jo lenne jatszani.. de most hogy lement a nap es arrol a korterrol kene kihozni az embereket.. hat 10 szer annyi zombi van. nomeg megtalaltam a japan turistakat es nemtok veluk mit kezdeni.. meg a fotos gyerekkel se jutottam egyrol a kettore.. elfotoztam a fel napot es semmi nem tortent.. tiszta idegesito volt.
CSOCSO
1080i..
CSOCSO
mondom en.. kurvara a sima tv rol beszeltek....
CSOCSO
nah ebben nem ertek egyet... lcd moncsiknak 10 szer szebb szinjeik vannak es fenyerejuk mint a hulye crt-knek... emlexem mikor haverhoz atmentem es a szaros crt-m utan az o sikkepes crt jenek sokkal szebb szinei voltak..sztan meglattam egy lcd-t es eldobtam a hajam.. lcd fuggo is hogy melyik milyen szep.. amugy meg inkabb beszelgessunk mar ugy errol az egeszrol hogy RPTV (rear projection tv) mert a CRT-nel le merem fogadni hogy minden masodik ember a sima tv re gondol aminel gusztustalanabb nincs)
CSOCSO
akkor szart kaptal.. tudom melyikre gondolsz.. en is szoktam latni olyan tv ket a boltokban hogy tok szar szurke fekete a kepernyo es csak akkor vilagosodik ki rendesen mikor lehajolsz hozza.. azok szarok.. nekunk megolyan van hogy 45 fokban meg lathato boven sot felallva is normalisan latni. sony... a 61 es hitachi meg akkora hogy ha felallsz is elotted van:D de az is olyan volt hogy az ebedlobol lattam a tv adast.. szal... szal szepen offolunk:D
CSOCSO
mi ne lenne hd felbontasu??
a mienk 180i-t es 720p-t tud.. gyonyoruen!!! nem kis kulonbseg van mikot atrakom 470 rol 720 ra. ezenkivul a legujabbak mar 1080p-t tudnak.
Samsung SyncMaster 205bw asszem 20
tehát ezen a monitoron jól nézne ki?
És milyen kábel kell hozzá?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

sztomy69
A Microsoft cáfol
2007. január 10., szerda 11:10 - liquid
A napokban röppentek fel a hírek a hamarosan esedékes Xbox 360 revizióról - több online publikáció állította, hogy az MS-nél "Zephyr" kódnéven futó projekt egy HDMI csatlakozóval, 120 gigás merevlemezzel és 65nm-es gyártási technológiával elõállított processzorral szerelt X360-at takar - még képeket is közöltek a masináról.

A Microsoft cáfol: Chris Satchell, a játék-divízió fejlesztési szekciójának feje a Gamespot-nak adott interjújában elmondta, hogy a képek "a Redmondban folytatott kísérletezésbõl származó gépekrõl" készültek, és "egyelõre nem tervezik, hogy bejelentsenek valami hasonlót". Satchell elképzelhetõnek tartja ugyan, hogy a késõbbiekben változtatásokat eszközölnek "ahogy látják a növekvõ fogyasztói igényeket", de jelenleg semmi konkrét nem szerepel a közeljövõt érintõ terveikben.

Szal még csak terveben sincs h megjelentetnék a közeljövõben!

lckrz.try.hu

torrente
Az biztos elég drága lesz, nem? És mikor fog megjelenni?

sztomy69
Te nem olvasol híreket? Már rég megmondták h idén nem is terveznek ollant kiadni, fõleg nem 120 gigás vinyóval. Csak kísérleteznek az illen gépekkel, h jóke, és vki lefényképezett egy illent, aztán hazudozik itt mki.

lckrz.try.hu

TothLaci
Egyetlen elõnye a kevesebb gázszámla :)
Úgy gondolom jobbak valamennyivel a most kapható Xbox-ok, de szerintem várd meg az újabb szériát, a 65 nm-es processzorral, és 120 GB winyóval (Premium csomagban) ellátott Xbox360-at.
torrente
Köszi! És a globális felmelegedésrõl mit tudsz mondani?

A Samsung kevésbé érzékeny a másolt lemezekre,a Hitachi jóval válogatósabb.Bár mostmár ugy tudom az újabb flash-ek után a Hitachi driveosak se válogatnak annyira,de ezt nem tudom.Nekem valami régebbi flash van rajta és bizony a haverom samsung gépén "pöcc-re" induló lemez nálam durva kerregések után "koszos a lemez" üzenettel nem csinál semmit.
Ha nem akarsz flasheltetni akkor teljessen mindegy milyet veszel.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

torrente
Mi a különbség a Samsung és a másik drive (LG?) között?

torrente
Elolvastam fent az infókat, mert kezd idõszerû lenni a gép megvétele. A felmelegedés, lefagyás még mindig valós probléma vagy csak régebbi gépeken létezett ez a probléma? Tényleg csak pár órát mûködik, s utána túlságosan felmelegszik? Premiumot vennék - ha ez számít valamit.

sector512
Könnyed ki vérben fürdés :D

PSN: s3ctorHU

Csacsi
Pedig nekem jobban bejön mint a gears of war. Vhogy tetszik, hogy olyan kis könyned kikapcsolódás, és remek ötletek vannak benne. Szal jót tesz a szívemnek.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsoltika 007
Hát a Dead Risingot leszámítva a másik kettõ be van ütemezve megvételre.

Csacsi
Nah asszem már most megérte az xbox36-at vennem, pedig még csak 3 játékom van hozzá. Gears of war, Dead Rising, és Oblivion.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Me0w
Igen, az borzaszto mikro latod hogy valakinek 60 Hz-en villog a monitora, atrakod 85-100 Hz-re es eszre sem veszi...

Together we'll fly someday...

sector512
Szerintem is szebb a képe a crt-nek, viszont az tény hogy sokkal károsabb is a szemnek. Engem mondjuk a 100Hz már nem zavar, de van olyan haverom aki 60-on használja az övét, attól már megfájdul a fejem olyan 3 perc alatt, õ viszont észre se veszi a különbséget.

PSN: s3ctorHU