176877

-
eléggé offtopik, de nesze: http://www.wftpserver.com/
(ON: te tényleg ennyire h*lye vagy?) -
Torry #43564 Hi all!
Nincs valakinek elfekvőben egy olyan régi 24órás xbox trial kód?
Nagyon hálás lennék érte.
Köszi! -
SilverStone #43562 Üügyes!
-
Ragnar360 #43561 GH III, Bear witness, ladies and gentlemen, to one man's triumph over Dragonforce's Through The Fire and Flames on expert, hitting every single note to achieve a score of 987,786 and 100%.
Na ez a nemsemmi baszki :D
-
Ragnar360 #43560 Értelmetlen a kérdésed...szerintem (el)fogalmaztad, mivel UK és EU mondhatni ugyanaz, szóval azt ird ami dp oldalán van :)
Alwares: köszi -
Ragnar360 #43559 -.- -
Még szerencse, hogy MOn nincs live hivatalosan. Ha meg Angliába laksz nyugodj meg, nagyon készségesek az ottani ügyfeles lányok ,) -
:( -
SZANALOM EZ A MICROSOFT!!!!!!!
lejart a bankkarim.. azota van uj de mivel fel eve nem jatszom online csak poenbol fizetem a gold liveot!!!! most hogy lejart a bank akuntom kuldtek emailt az MS ek hogy huu lejart valtoztasd meg gyorsan... dehat en le se szarnam mivel ugysem jatszom tehat had jarjon le nyugodtan!!!........ aham.. lejart. most szeretnem letolteni silver akuntommal az egyik demot DE NEMTUDOM mert nemhogy goldom nincs DE sehogy nem tudok bejelentkezni livera!!! meg silverrel sem.. egyszeruen LETILTOTTAK emiatt a picsaba........ aszondha updateljem a fizetesi metodusomat.. oke.. ranyomok az account managementre de nem jon be az oldal mert be kene jelentkezni.. HADDEBAZMEG NEMTOK mer nemengedi.. szal ez a nezd meg a kodot az ajtohoz de a kod a bezart ajto mogott van effektus.. HURAAAAAAAAAAAAAAAA.. mosthivhatom fel a buzi majkroszoftot hogy mijageci van -
SilverStone #43555 Valami mmo is jöhetne már.. -
SilverStone #43554 Nagy kedvencem volt az összes része:)
Bizta ez is tuti lesz.
-
Sid Meier's Civilization Revolution demó marketplészen! Jajj de várom már ezt a játékot! -
A vezetékest természetesen, mert sima USB. A vezetéknélkülihez kell egy 4 ezer forintos USB adapter. -
Sziasztok! az xbox kontrollrerjét rá lehet kötni PCre alapból? vagy miylen csatlakozása van? -
Mind1 is me valamiért nem bírtam be állítani...
De szaros Ebay-en keresztül meg nem birok venni, me Szerbiai vagyok, és itt nincs PayPal és nem lehet vásárolni...
Emígy meg drága szerintem. -
Csöppet jól megcsinálták a hanghatásokat a BF BC-ben -
Minden hónapban szívja le ha kell hanem... csak akkor lehet leállítani hogyha veszel 3 hónapos goldot és kódot irsz be... -
Igen, nem ajánlott, mert automatikusan meg fog újulni minden évben kérés nélkül is. -
Valaki próbált már venni, xboxon belül Live előfizetést? -
ja így tervezem,ha csak nem lesz még egy 7 múlva sem p2p-n:)
de egyébként mostanság már nem is demozgatok,csak most jól jött volna ez
azért nagy általánosságban sztem eldönthető,hogy must have or not:) -
no problem, torrentről lerántod, kiirod egy ujrairhatóra és mehet a menet :) -
Eladó egy javított X360 prémium csomag 40e ft-os irányáron.Érdeklődni pü -ben lehet. -
gondoltam,köszi -
silveres mindig 1 hét csuszással szedhet mindent -
bf bc-t csak goldosok tudják most szedni?(gondolom) -
Má le is szedtem most próbálom. -
BF BAD COMPANY DEMÓ LIVE-ON!!! -
zole72 #43537 Üdv.
Demo-t hogy kell kiírni mert én próbáltam de nem ment.:( -
Hát szerintem nem mardsz le semmiről se. A történet független, önmagában is élvezhető. Főleg azt tekintve, hogy az utolsó rész 2001-ben jelent meg és az Atari nagyot akar vele szakítani. -
nézz meg egy angol bolt honplaját, s annak címét. stíulosas konzol, vagy húsbolt legyen. -
mert tök muris? 
-
Miért kell különböző account-okat létrehozni, ha vannak cuccok amik így is úgy is régiózárasak? -
webadam #43532 A PlayStation 3 topikban van egy oldal ahol véletlenszerűen kiad egy címet,nevet stb. -
Szeretnék segitséget kárni hogy most akarok csinálni egy UK profilt. De ahoz hogy kell beírni ezeket: - Irányítószám (ZIP-Code):?
- Telefonszám (Phone number): ?
EU-hoz tudom mert levan írva dreampage oldalán.
előre is köszi. -
ÁÁ a picsbe a PS-eseknek van BF BAD COMPANY demó ÁÁÁ
-
350mb, még cédére is kifér :D -
Ragnar360 #43528 Hát az AC minden csak nem a legjobb gém boxra...sztem te még nem láttál jópár címet :D...nekem is tetszett, hisz megvettem kitoltam 1000-re, de ennyi, számomra semmi HÚDEE GECIJÓ dolog nem volt benne, a történeten kívül. Ez a mászkálás, minden interaktivitás nem nagy szám, Prince of Persia stb. gémek után...pedig azzal reklámozták a játékot.
Alone in the Dark-ra kivi vagyok, videók faszák...kérdésem ezzel kapcs.-ban, hogy mivel nem toltam az elöző részeket, lemaradok vmiről ? vagx ez teljesen új sztori rész, hiszen nincsen számozva sem. -
Ragnar360 #43527 Persze mikor beirtam nem mondta senki, nekem meg eszembe sem volt...FAKK, tegnap hallottam Guardian Hero-tól, mikor megkérdeztem, h hát ő hogy nyomja a demót, az még nekem is új volt, h akár sima lemezre is kilehet irni ha rámegy a demo... -
Ragnar360 #43526 Hehe, én is sokszor használom a KMPlayert, számomra az 1ik legjobb lejátszó...nagyon profi, rengeteg mindent tud, amit én spec nem használok v nem értek annyira hozzá... -
SEGGítségről már nem is beszélve :D