XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Together we'll fly someday...
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Together we'll fly someday...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sajnos itt veszprémben nem vállalnak flashelést. Tud valaki egy jó helyet ahol 3000 körül megcsinálják?
Ha nagy betekintési szög kell akkor plazma.
Plasma
• Large screens — up to 65 inches
• Flat-panel displays can be wall-mounted
• Bright picture viewable from almost any angle
• Tend to be expensive
• Most can’t produce true blacks
LCD
• A.k.a. liquid-crystal display
• Available in flat-panel, rear-projection, and front-projection models
• Image brighter than DLP
• Can’t produce true blacks
• Wide viewing angle on flat-panel sets
• No danger of screen burn-in
• Like plasma, flat-panel LCD models can be wall-mounted
• Unlike plasma, flat-panel LCD screens currently max out at 46 inches
• Flat-panel models tend to be pricey
DLP
• A.k.a. Digital Light Processing
• Used in both rear-projection TVs with slim cabinets and front projectors
• Produces better blacks than plasma and LCD
• Bright picture with a wide viewing angle
• Unlike CRT and plasma models, no danger of screen burn-in
• More expensive than CRT sets with the same size screen
CRT
• A.k.a. cathode-ray tube
• Available in direct-view, rear-projection, and front-projection models
• Inexpensive except front projectors
•
• Direct-view and rear-projection models are bulky and heavy
• Direct-view screens max out at 38 inches
szoval crt? elavult technologia?? olcsobb mint a tobbi.. es meg szebbet is tud.. bar ez meg engem is meglepett. minenesetre ha a beegestol feltek akkor vegyetek DLP-t....
ennyi maniert max 42 es plazmat veszel.. 50 esre mar ra kell fizetni egy kicsit.. avagy vehetsz maxan meg hasonlo markakat...
az elmult 10 evben volt 3 projektoros tv-nk mindegyik tobb evig egyikkel se volt semmi baj.. szar latoszog??? ugyanolyan mint az lcd-k... nem melle kell ulni hanem ele.. bar tenyleg van jopar projektoros tv amit csak akkor lehet latni ha leulsz ele.. hat most mit mondjak. .ne allva nezd.. plusz olyat kell venni ami jo. na nekunk ilyen van.
1000 dodo volt. hasznaltan, semmi baja.. es par eves modell es nincs beegve se kiegve, tokeletes szinek, fokusz minden rendben van.. meg ez az izzo csere is kb 10 eve volt para.. meg a beego lcd-l meg ilyen okossagok.
ha tv-t kell venni akkor tuti hogy projektoros tv-t vennek 1000 ert... 51 est.. es nem szaros olevia plazmat.. 38 ast..
Ez teljes mértékban igaz. DE! Nekem csak annyi bajom van a projis Tv-kel, hogy a CRT szar, mert beég és elavult technológia (szar látószög... stb.); az LCD és DLP az, ami tényleg fasza, csak ott meg ott van az ízzó csere:(, ami meg drága!!!
köszi a választ.
2(projektortv)
3.lcd
4.HD
majdnem...
legszarabb az sdtv....
utanna jon a projektoros tv ami szerintem tok zsir
utanna az lcd es plazma
ezek kozul HD-t tud a projektoros, lcd es plazma... tehat mindharom fele tv-n ra tudod dugni HD-n is. es igy lesz a legszebb.
plazman meg nem probaltam az xbox360 amat. valszeg szebb egy kicsit.. de projektoros tv-n is tok zsir.. foleg hogy egy bizonyos arert talan ketszer akkora projektoros tv-t tudsz venni mint plazmat.. es ez nalam sokkal fontosabb minthogy egy kicsit szebb legyen..
ar/ertek aranyban talan aprojektoros tv a legjobb...
ha lejottek a kepek akkor huzd a kep fole az egeret, jobb alul a browserben lathatod hogy egy ujabb kepet hiv le, majd kiirja hogy kesz.. nah most.. huzd le ak eprol az egeret majd huzd vissza.. lathatod a kulonbseget a sima cable es a komponens cable kozott..
alatta s video es komponens... semmi kulonbseg.. lapozz a kov oldalra
az elso kepnel lathatod a 420.. az egeret rahuzva meg lathatod a 720 ast.. ami sokkal jobb
az utcso kep meg moncsi felbontas.. blabla bla.. semmi kulonos
Akkor a legroszabb:sdtv (csíkos?)ez melyik kép volt?
2(projektortv)
3.lcd
4.HD
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
HD igyisugyis jobban nez ki.. plazman, lcd-n, projektoroson is.. de a legnagyobb kulonbseg mikor sdtv rol mesz hdtvre.....
hd es nem hd kozott leginkabb csak az a kulonbseg hogy jobban kivehetoek a szovegek, kicsit jobban fokuszaltabbak a kis dolgok, kevesebb rece....stb
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Én már szét vagyok esve mert van amin nagy a külömbség és van amin nem annyia itt a legutolsó hszben belinkelt képeknél nem látok akkora eltérést de pl csocso képein igen!
LCD TV:
HD
HD Nélkül.
amugy gondolom hogy mindenkinel hasonlo az SDTV-n.. hisz nalam is es s73 nal is csikos...
Többiek akinek sima sd-tvje van tényleg olyan rossz?
xar=otvar,fos,szar stb..
kb ilyen .. de nekem vizszintesen csikos...
ettol fuggetlenul az allam leesett a project gothem racing 3 tol.. SDTV-n azaz sima kepernyos tv-n.. nagyon allatul nezett ki.. se ps2 se sima xboxxal nem lehetett volna osszeteveszteni a grafot.
csakhat HD ban nincsenek CSIKOK.. faszabb szinek.. a szovegeket el lehet vegre olvasni...
hd ban 470p es 720 p kozott leginkabb az a kulonbseg hogy tomb raider belassul 720 ban de nincsenek recek mindenhol.