176878
banner
  • detoxic
    Ninja Gaiden nekem sem jött be.....Nem lenne annyira rossz,de engem idegesít....miért nem lehet belassítani a verekedést,azt sem látom hogy ki kivel van...
    Battlefield demót is kipróbáltam....nekem az sem tetszik,nem ilyennek képzeltem el.
    Nem baj,jön majd az AloneITD,addig a Griddel+GTA4-el jól elleszek

ui:tudom,nagyon off,de szinte csak ide írok,egy kis -re lenne szükségem....
    Avi fileokat mivel tudok a legegyszerűbben összefűzni?(fényk. géppel felvett mozgókép)
    A választ előre is köszönöm.
    Jó 7 végét mindenkinek!
  • amdrula
    Mindenképpen, csak egy megfelelő méretű ágyú kell hozzá...

BTW elég hülye kérdés, mivel "LCD képernyő" lehet TV és monitor is, egyébként mindkettőre jó minőségben, könnyen megoldható.
  • Vinsanity15
    Szasztok csak azt akarom kérdezni h XBOX 360at rálehet lőni LCD képernyőre ?ha igen hogyan , és minoseg milyen lenne, koszi
  • Pacal17
    izé, az új gép már nem 3 ledeződik hanem csak fekete képernyőzik, akkor az MS 1 év után má nem csinálja meg?
  • DöflingR
    Vannak erre megfelelő warez fórumok!Ne rontsuk már el ilyenekkel az sg-t!
  • EmThor
    minek az neked? nincs warez, oda van írva felülre nagy piros betűkkel :)

ps: conan csörte jó volt :wink: :wink:
  • sith7
    oké, köszi
  • DanielT
    Valószínűleg nem. Kihagynám. Ezt a 2 játékot fillérekért megkapod pl a jatekaim.hu -n, nem éri meg emiatt venni egy régebbi gépet.
  • sith7
    Ez is új, HDMI - s ?

Xbox 360 Premium + Forza2 + Viva Pinata

• dienesoft
    Szerintem meg a DMC4 keresztbe-hosszába lenyeli. Nekem egyáltalán nem tetszik annyira, mint az. Nem nekem találták ki ezt a ninjás dolgot...:]
  • sith7
    köszönöm, akkor ezt a boltot hanyagolom...
  • trick daddy
    hát az , de bejön ( igaz kicsit az ujaimbol kiment egy kis engie XD )
  • DanielT
    Lehúznak.

Nem marad garis.
  • Alwares
    Hát ez a játék hardcore. Ennyit tudok mondani.
  • sith7
    sziasztok

A minap felhivtam egy konzolboltot, hogy szeretnék egy premiumot venni, erre közölte a srác az árát, + hűtésmódosítás, ami mindenképpen kellene , mert különben 80 %, hogy tönkre fog menni
    új HDMI - s, premiumról volt szó
    Ez igaz, vagy csak plusz pénzt akarnak ?
    Ha megcsinálja marad - e a garancia ?

Köszi
  • SilverStone
    Off:
    Viszont ps3-on kipróbáltam Gran Turismo 5 Prolog-ot.
    Állam földön volt.Nagy játék ps-re...
    On
  • SilverStone
    Pff:(
    Hát ez a ninja gaiden 2 nekem nem jött be(pedig vártam nagyon).
    Olyan gyors minden,azt sem tudom milyen kombot hajtok éppen végre mintha magától csinálná.
    Átvezető anim jó azt annyi:(
  • Istencsászár
    Minden játék tönreteszi:), Dead Rising jövetelekor is keringtek a hülyeségek h ettől meghal a gép... van akinek igen, mert potenciális 3 ledes volt és pont az alatt a játék alatt jött ki. Most van 1-2 ember akinek GTA4 alatt elromlott a gépe, és van ezer ember akinek nem, GTA4 a hibás?
  • DöflingR
    "Tönkreteheti az Xboxot a GTA IV" ez mennyire igaz?

(Sry ha már kitárgyaltátok)
  • PoisonChihuahua
    Már a második aki megkérdezi ezt a marhaságot...
  • Darth Razor
    Tapasztalatból mondom, hogy tökéletesen fut.
  • PoisonChihuahua
    Xbox 360 backward compatibility
  • DöflingR
    Én mondjuk itt néztem ezt az arcade-ot

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2782

HDMI kimenet van, HDD-t meg utólag is tudok hozzá venni, de majd eldől melyik csomagot veszem meg:) Kösz a helpet majd még kérdezek:D
  • Istencsászár
    Akkor gyüjts:) azon a plusz 10esen nem fog semmi sem múlni, ha már veszel egy konzolt több évre akkor legyen az komplett. Megszokás:), lehet hogy már csak HDMIseket lehet kapni, ezek az uj verziókvagyis a falcon gépek, és vannak a régiek, de valszeg azok már kifutottak ( remélhetőleg ).
  • DöflingR
    Az a gáz,hogy nincs annyi fölös pénzem :( De mért írod ezt,hogy "HDMIis prémiumot vegyél" , mért az arcade-ban nincs HDMI lehetőség?
  • Istencsászár
    HDMIis prémiumot vegyél, van benne HDD ami kell egyes játékoknak, pl GTA4 ( nem szükséges, de ajánlott erősen ) meg demokat is letudsz tölteni, esetleg videókat, árkéd játékokat, továbbá egyes gémek pl visszajátszások mentésénél és egyéb extra dolgoknál használhatja a vinyot.
  • Bogdogege
    Igen
  • DöflingR
    Sziasztok! Nagyon gondolkozom egy x360 beszerzésében,ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.

Van 3 csomag ahogy én látom, az Arcade, Normál és az Elite. A kérdésem az, hogy az Arcade gép és a normál csomag gépe között van valami hardver vagy szoftveres külömbség vagy alapvetően maga a gép ugyanaz? Tehát ha vennék egy Arcade csomagot akkor ugyanúgy tudné a game-ekkel játszani(GTA4,CoD4,GH3..) mintha az Elite gépen játszanék?
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Valaki megadná a linket amin le van írva h melyik Xbox játékok mennek 360on ? A star wars revenge of the sith érdekelne :)
  • SilverStone
    14GB
  • Dévids
    Azt szeretném kérdezni, hogy egy 20GB-os HDD-nek mekkora a kapacitása amit el lehet érni?(mert gondolom a 20Gb úgysincs meg)
  • butyokanime
    :DDDDD ekkora szöveget, amugy igen!Elég kocka hozzá, vagy csak van valami beütése hozzá.Én joy-al hardon elvittem a 7esig, de ott már oan gyorsan kell a gombokat nyomni hogy joy-al már nem lehet.Aztán átáltam expertre az is megy, most a 3-mas szinten vagyok :)
  • Kaplan
    Nem kicsi kockának kell lenni hozzá, nekem megvolt a GH3 gitárral, HARDon már nehezen toltam el a számokat. Gondolj bele mennyit kellett gyakorolnia, hogy egy videójátékon ezt elérje. De ennyi, én inkább igazi gitáron pötyögök el abból még profitálhat is az ember. Félre ne értsd a GH kurta jó játék de aki már ilyen szinten tolja annak jót tenne egy foci a parkban, vagy egy fagyizás anyuval. :P
  • SilverStone
    Így igaz.
  • butyokanime
    Hát ez ..... naon durva...hogy lehet ilyen gyorsan nyomkodni a gombokat lapból nemértem dehogy nem hibázik egy 8 perces számban experten a srác ez duuurva!!:S joy-al nemlehet xD kikellene nekemis próbálni gitárral de piszkosul drága! vaterán is 20ért vesztegetik mikor 25 már játékkal!
  • Kaplan
    flémkeltés --> büntipont, nem kell magunkra venni, de akkor is a feltételezés mindenki számára sértő. :)

• EasyLife
    vau vau!
  • SilverStone
    lol:D
  • Ragnar360
    Nalátod én már ezt mikor megmondtam, hogy ITT az emberek több mint fele ÉRTELMI FOGYATÉKOS és lelettem ugatva mindig, valszeg most is azt kapom, de kit érdekel, ami igaz az igaz
  • avengir
    Nézd, én legalább nem az X-emre és az Atira verem.