176889
banner
  • Istencsászár
    Ha láttad pl a Pókember, Superman, Ironman demókat akkor kb ugyan erre lehet számítani Hulk kiadásban:) amugy nincs demo ( még ).
  • Brash
    Sziasztok. A The Incredible Hulk-nak lesz DEMO-ja, nemtudja valaki? Szívesen kipróbálnám. Anno gyerekkoromba PC-n imádtam, sokat lehetett rombolni benne, kiváncsi lennék milyen az új. Köszönöm a választ.
  • dienesoft
    Szerintem a VGA adja a legtisztább képet.
  • warass
    Most component kábellel van bekötve a box, jobb a vga, vagy hdmi kábel? Melyik a 3 közül a legtutibb szerintetek?
  • DöflingR
    Ja pengetted?xD Amugy nekem veszi rendesen..
  • Gideon Wieth
    de banyek most minek kellett kitörölni ? Segítséget kérek, hogy hogyan futassak x360 on xboxos gamet erre törlitek. Minek van akkor fórum ??

Se eredeti nem megy rajta se másolt...Ezért kérem a segítségeteket
  • SpeedXHUN
    kösz mindenkinek ennyi elég lesz:D
  • Gideon Wieth
    légyszi aki tud :)
    Torrent vagy web oldal ahonnan sima Xbox os revenge of the sith-et és yu gi oh-t le tudok tölteni :)
  • tyrant71
    lost odyssey
    guitar hero III
    eternal sonata
    blue dragon
    pgr4
  • amdrula
    Nem ártana pengetni, esetleg xD.................
  • butyokanime
    Hát hallod, ma néztem meg a pc-s változatot egyszerűen sz*r...!!!Annyira hogy nagyon.Ráadásul nemsi veszi amit nyomok.Hiába konfigolom be egy gombot se vesz, mutatja h megnyomom de nemveszi a számközben.Na jóvan mondom akko visszza defaultra, és ugyse vette:) szal kpata a delete-t azé csak boxon az igazi akárki akármit is mond
  • PoisonChihuahua
    Van mama-mama átfordító, de.... egy pillanat, milyen hangfal az???
  • amdrula
    Nekem van, csak nem adom el :P
  • DöflingR
    Én mondjuk PC-n tolom keyboardal..
  • RedDevilsza
    Azt értem, csak a hangfalnak is apa, tehát kimenete van, meg gondolom ami a boxból jön azis kimenet... értedmit akarok igaz?
  • butyokanime
    Van olyan kábel aminek a vége megy a moncsidba a másik meg a hang, a piros és a fehér kébel (rca) olyan kell neked
  • RedDevilsza
    Ha vga kábellel monitorra kötöm a boxot akkor a hang hol fog jönni? vgay mire tudnám átdugni? átalakító kéne?
  • butyokanime
    Ott a pont!!!Énis egész nap tolom,pedig csak joy van hozzá...Most tervezek venni gitát, akár használtan isde senkinek sincs:S
  • Istencsászár
    Ha érdekel a foci, akkor szerezz be egy Euro 2008at, ugyis aktuális és a beszt fútball gém eva.
  • DöflingR
    Ha van rá kb 20.000 Forintod akkor a Guitar Hero 3-at válaszd!Iszonyat jo egy játék!
  • MaSzKa
    ja akkor összekevertem bocs

a forzához vannak ezek
  • SpeedXHUN
    Ennyi! Vitted a pálmát:D amúgy forza 2 höz is volt e30 m3 az új patch be:D
  • MaSzKa
    :d sztem 1 fos
  • SpeedXHUN
    még annyi lenne Iron man-el tolta már valaki?
  • MaSzKa
    asszem a PROJECT GOTHAM RACING 4 -hez le lehet tölteni E30 és E90 M3-as BMW-t is :D
  • MaSzKa
    FIGHT NIGHT ROUND 3
    HALO 3
    +PROJECT GOTHAM RACING 4
  • SpeedXHUN
    kössz all,na mostmár csak filóznom kell
  • butyokanime
    Guitar hero 3
    Dead Rising
    Devil May Cry 4
    Dead Or Alive 4 (doa4)
    Naruto: Rise of a ninja
    (és a Burnout Paradise)

A sorrendet nenézd, mind rohadtjó
  • trick daddy
    toplistám nincs :) de a jo game pl a grid,ninja gaiden, nba street,army of two,dark sector , és még a nfs-ps és a (GTA4)
  • MaSzKa
    gta4
  • SpeedXHUN
    Kinek mi az első 5 top kedvenc játéka?
    Csak mert kéne vmi jó játék,de nem tudom melyik legyen az.
  • Istencsászár
    Nem:)
  • Istencsászár
    Valóban, de a full is a kezem közé fog keveredni a jövőhéten... kiváncsi leszek, de nemvárok nagy változást.
  • trick daddy
    amiota ezek a next gen konzolok vanak sokk az unalmas game nemtoom de mikor clasics-x-em volt ott több game naon hangulatos pörgös , és a többségét nem csak 1-szer nyomtam végig ( lehet hogy hülyeségeket irok ) de veletek nem igy van ??,
  • CSOCSO
    probaltad a full-t vagy csak a demorol beszelsz? :)

mivel a fullben szerintem mas a fek ero hatas... nyomni kell a feket rendesen...
  • Gideon Wieth
    valaki tudna linket adni ahonnan régi xboxos játékot lehet letölteni?? Nekem a revenge of the sith kéne, meg a yu gi oh-s játék. :)
  • Istencsászár
    Csak, csak, csak ott a fizikai motor amivel lehetne normális gémet gyártani erre csinálnak egy olyat hogy nemlehet normálisan fékezni meg gyorsulni, mert ugy tapad mint a ragasztó... Tc meg ABs nélkül sem nehéz, csak irreális.

PGR3al kár hasonlítgatni... az árkéd a javából, Burnout meg nemis autüs játék, csak autó modellekkel való eszetlen ökörködés... a PGR4 az autós és árkéd...
  • Gideon Wieth
    Nah és tapasztalatból jó játék ? :)
  • CSOCSO
    GRID nekem is rohadtul bejon... arcade jatek mint a pgr3 de meg annal is jobb.

a versenypalyan valo reszvetel nem hat meg de a varosban nyomulni kuuurvajo... mindenki szanaszet tori magat a drift meg eszmeletlenre sikeredett a jatekban... eddigi legjobb drift mod az osszes jatek kozul

rohadtul elvezetes... aki nem birja.. kapcsolja ki az osszes segitseged es ugy fogsz kicsuszni meg megpodulni ahogy pgr4 ben sem tudsz.

fizika valoban nem a legjobb... de nemtom minek fikazza a sok barom... pgr3 ban sem volt jobb fizika..burnoutban sem volt jobb fizika es meg sorolhatnek masik 10 autos jatekot ami fasza.. megsem volt jobb fizika.
  • SpeedXHUN
    Azért fikázzák a PC-sek mert szar az irányítás jó ezért ellehet lenni vele,de a gázt sokszor szabályozni kell kanyarban.Driftre egyáltalán nem jó.(saját tapasztalat)