176622
banner
  • hunbalee
    Trine 4 japánoknál goldhoz free akiért érdekel rántsa be én megtettem..már csak majd gép kell hozzá mert mostmár szépen gyűlnek a játékok rá csak gép nincs
  • Zozo76
    De azert meg a szallitas dijjat is lehuzna rolad.
  • hunbalee
    S.T.A.L.K.E.R. 2 Official In-Engine Gameplay Teaser

S.T.A.L.K.E.R. 2 is due for release at some point in 2021 on Xbox Series X|S (day one on Xbox Game Pass) and PC.

• Voyager5
    Mondjuk nemértem miért jó nekik minden szerencsétlen szarjait árulni.
    Akkora brand rombolás, hogy csak na.
  • davidka003
    Nem az emag árulja mint láthatod.
    Emagról csak emagos terméket szabad venni, mert bármi problémád van ők széttárják a kezüket, hogy fordulj ahhoz akitől vetted.
  • Zozo76
    meghogy keszlethiany van...

EMAG XBOX Series X kedvezo aron!!!
  • lalakov
  • Voyager5
    2 méter
  • lalakov
    Milyen hosszú a HDMI kábel?
  • hunbalee
    Találgatások csak 2021-re agymenések..
  • lwb
    Ez honnan van? eléggé kamuszagúnak tűnik, Obsidiannál kb 200 fő dolgozik, ennyi emberrel 6 játékot, ebből 3 AAA rpg-t nem lehet megcsinálni. Összehasonlításként: a CDPR 1100 munkavállalóval csinált egyszerre 1 db AAA rpg-t (Witcher 3, CP2077). A Bethesdánál 400-an dolgoznak, ennyivel egyszerre 2 projetkre tudnak fókuszálni max.

200 fővel nem lesz 6 játék, ebből pláne nem 3 AAA rpg. Mármint egyszerre nem lesz és ez nem is baj talán.
  • hunbalee
    4. és az 5. pont elég fincsi lenne..

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.28. 07:41:26
  • AmpereRyzen
    Vettem egy xbox series x et elég jó nem hallani game közben. Nem fagyott ki egy játék sem gamepass szuper. Régen volt utoljára xboxom az utolsó egy slim xbox 360 volt.
  • xymano
    Köszi
  • hunbalee
    Itt írnak párat All cross-platform games (PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, and PC)
  • xymano
    Hello
    Tudnátok nekem olyan játékokat mondani amit lehet pc vel és xbox al közösen játszani?
  • lwb
    Néhány óra tesztelés után azt kell mondjam, hogy a modderek megint elvégezték a Bethesda dolgát a Bethesda helyett. A két lenti mod, ha nem is tökéletes 60 fps mindenhol, de 80-90%-ban az, így alig észrevehetőek az itt-ott 5-10 frame-es becsúszások. Ennél jobbat úgy, hogy nincs dynamic resolution, hanem true 4K a játék, nem fogunk kapni.
    És ami fontos, nem megy fel soha olyan 80+ fps szintre, hogy szétessen a Bethesda engine. Röpködő kocsi, fejreálló fizikai obejtkumok, nem működő terminálok stb., ezek nincsenek benne. Tényleg olyan, mintha a hivatalos 60 fps módot tette volna bele pár modder, amit november óta ígérget a Bethesda, de persze lófaszt sem csináltak.

Akinek van series x-e, az mindenképp próbálja ki.
  • lwb
    Skyrim és Fallout 4 60 fps / 4K a Series X-en (és Skyrim 60 fps 1080p a series S-en) az alábbi modokkal:
    Skyrim: UncapFPS
    Fallout 4: 720p 60fps

Mindkettő 4K 60 fps-t csinál. Senkit ne tévesszen meg a FO4 mod neve, series x-en nem viszi le a felbontást 720p-re (last genen igen!). Ezt ígérte a MS és a Bethesda launchra, de persze lófaszt se csináltak még, amíg nem jön hivatalos, addig ez is megteszi.
  • hunbalee
    Íme a Games With Gold januári felhozatala

Bűn gyenge ismét
  • Zozo76
    koszi a "megnyugtato" valaszt, legalabb tudom hogy nem nalam van a hiba. azota a haverom is jelezte hogy nala is ugyanilyen szar a LIVE. neki XBOX Series X van es 500-as UPC. nalam DIGI 1 GBit.
  • darkSectorxxx #175320
    Meg hát elég relatív ez a szépség dolog.

Valakinek elég szép ha a fából faragott fejeken látod a szeplőit a karakternek, meg van az amikor egy szaros mai konzolos játéknak odamész az npc-hez és igaz a pattanást lehet nem látod az arcán, de olyan arc fizika van meg kidolgozottság hogy körbepisálod magad és emberi fejük van, nem egy fa hasáb.

Én az utóbbit komálom inkáb, de nem azt jelenti hogy az jobb, csak kinek-mi.

Ezek a mémek túl vannak kicsit játszva de az alapokat nem a levegőből kapkodták össze.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.22. 17:10:59
  • darkSectorxxx #175319
    Most nem valakit pártolni akarok másnak meg ellene mondani, csak én is ezt gondolom.

Nagyon örültem pl annak hogy a Resident Evil 2-őt mégis csak hivatalosan újították fel, nem pedig valami pc-s modban, mint a Reborn lett volna.

Nem örültem minden változásnak a Remake-ben, de annak igen ahogy kinéz a játék.
  • darkSectorxxx #175318
    Ebben full osztom a véleményt és tökéletesen értem mire gondolsz még ha én se tudnám jobban összefoglalni.
    Dettó ugyanazt gondolom a modokról.

Van egy szint ameddig még az alap játék álja a sarat, azután kurva mindegy milyen k felbontású textúrákat cserélnek a modderek, azon a játékon meglátszik mindig hogy az alapja sokéves alap.

Én is többre értélelem azt amikor van egy friss játék mint egy szanaszét foltozott 20 éves valami, ami már bocsánat hasonlattal élve olyan mintha kifestesz egy öreg nőt, az is tud szép lenni a festéktől, de látod pláne ha jobban megnézed hogy a festék egy ráncos asszonyra van téve.

Míg sok fiatal nő minimális festékkel vagy annélkül alázza a feltunningolt nyanusokat.

Játékokban ez akár engin is lehet, fizika, animáciok, jobb modellek, stb.

A modderek meg nagyfelbontás miatt tapétázzák a lelakott házakat, meg lefestik hogy újnak tűnjön, de nem lesz tőle olyaan mint egy új ház.

Persze azt is értem hogy megvan a helye annak amikor szeretek egy régi játékot és örülök a textura váltásnak, ha már rendes remake nincs hozzá.
    De eszembe nem lenne mérni a maiakhoz.

Ezt a folyamatos Skyrim dolgot se értem. Szerintem rohadtul nem néz ki sehogyaan sem jól az a játék. De ez saját szubjektív vélemény... :)
  • Ulthanito
    Még a modokkal együtt is messze elmarad mondjuk egy Tsushimától. Ráadásul, a belterek, barlangok még rondábbak a tájaknál, ott ordít róla a kora.

Az arcanimációk értékelhetetlenek, a karakterek mozgása is.

Szóval, a mod itt olyan, mint a mártás a húshoz: kell hozzá, hogy lecsússzon.
  • Ulthanito
    Ezt soha nem értettem. Ha választhatok aközött, hogy pontokat gyűjtök, vagy 60 FPS-sel lényegeseb jobb funkcionalitásokkal, illetve látványban játszhatok, akkor szerintem nem kérdés, melyiket választja az ember.
  • Ulthanito
    Szerintem akkor sem volt az. Néztem akkor is a játékról videót, és atom ronda volt akkor is.
  • Voyager5
    Nem ismeretlen a probléma. :D
    Mindenki kínlódik vele, valóban ilyen szar a hálózat.

Én azt figyeltem meg, hogy instant on-ba rakva a gépet, kikapcsolva gyorsabban tölt le mintha belenne kapcsolva.

Nem is idegesítem magamat már ezen. Ha kell valami akkor azt este benyomom, gép kikapcs, reggelre lent van.

(Amúgy szégyen az MS-re nézve ez, ők akik a cloud computing éllovasai akarnak lenni, nemképesek egy normális hálózatot
    a live alá tolni.)
  • Zozo76
    Megorulok ettol az XBOX LIVE-tol. Annyira lassan tudok rola letolteni, hogy az szinte hihetetlen. Kb 1 eve olyan 120-130-al sepert lefele minden, most eloveve a gepet (kb egy evig a dobozaban pihent), baromi lassan jon MINDEN. neha megszalad valamennyire, de az is eleg gyakori hogy egyszeruen megall, es tokolodik csak. ehhez kepest a sokat szidott PS-network megy nalam mint az allat.
    Ma mar megprobaltam mindent:

- a hazban minden WIFI-s eszkoz OFF (CCTV DVR, tablagepek, TV-k, telefonok)
    - kicserelve a 5GHz-es router a regi 2.4-esre
    - XBOX full shutdown (ez amugy mi? teljes leallitas, de mit takar?)

Gyerekek, az ALMA, PS4PRO, telefon gond nelkul tolt le csak ez a rohadt XBOX kinlodik, nem hiszem hogy ENNYIRE szar az XBOX LIVE most.
    WIFI-n log az XBOX ONE X (scorpio edition), a ruter DLINK DIR-879.

Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2020.12.22. 13:59:09
  • hunbalee
    13-at még kis adnék érte..de 21 meg ilyeneket nem. Pláne hogy nem is kell nekem 2 később se csak most a felhő miatt..
    Series X-hez úgyis adnak de az még odébb lesz hogy vegyem.
  • Voyager5
    Legolcsóbban 13-15K körül láttam (újonnan) egyszer valami akcióban (Talán MM-ben).

Ennél olcsóbban szerintem csak használtat kapni, hardveraprón stb.
  • lwb
    Boxon nincs annyi mod, mint pc-n, ráadásul azok a brutálszép modok, amik pc-n vannak, azokhoz kevés volt a last gen box. A series x-re még nem csináltak semmi specifikusat.
  • hunbalee
    Az úriember írta: "Szerencsére sikerült túllépnem azon, hogy ez játék még modokkal is milyen ratyadék ronda" Ezért kérdeztem azt amit. PC-n modokkal kb 3 év múlva is király lesz nem hogy most..

Kontrollereket nem szokták akciózni? Atomolcsón nem lehet most venni valahol One -hoz konrtollert? Tolnám felhőbe azokat ami nem fut a pc-men de nekem csak xbox 360-as van az meg az OTG miatt behülyül és minden gameben csap pörög a karakter körül a pálya = játszhatatlan minden...
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.22. 11:19:21
  • lwb
    Az acsik nem érdekelnek, szóval ez nem baj, Egy rakást leszedtem még one x-re, főleg olyanokat, amik a frame rate-et növelik, így 60 közeli fps-sel tudom játszani a játékot.
    Vicc, hogy még series x-hez sem csináltak 60 fps mode-ot a játékhoz.
  • Voyager5
    Vannak boxon is modok, de ha egyet is letöltesz/bekapcsolsz akkor kikapcsolja az achievmenteket a játék.
    Alapból meg hát olyan amilyen. 9 éve ez besza-behu grafika volt.
  • lwb
    Konzolon is van mod, legalábbis boxon van. De az tény, hogy az alap skyrim az ronda. Próbáld ki pc-n mod nélkül és meglátod.
  • hunbalee
    Konzolon ennyire csúnya? PC-n olyan módok vannak rá ,hogy minden létező rpg elbújhat mellette,pedig hány éves is a játék és szimplán noname userek hozzák a módokat...
  • lwb
    Na de Todd évente kiadja valahogy a Skyrimet valamin, szóval a felnövő generációnak minden évben volt lehetősége újra megvenni a Skyrimet valamilyen formában.
    Ez már egy running joke, hogy a Skyrim lassan a kenyérpirítóra is megjelenik. Egy E3-on vagy Bethesda rendezvényen a Bethesda is poénkodott ezzel.
  • Ulthanito
    Türelmes típus vagyok. :-D

Azért, mert tudtam, hogy az újdonság varázsa miatt beleugrok majd, aztán elveszek a sok küldetésben, meg felvehető tárgyban és társai. A feszesebb, kötöttebb tempójú játékokat kedvelem jobban, persze játszottam én Dragon Age-dzsel is, az is olyan volt, hogy mindhárom részébe beletettem egyenként több 10 órát, de egyiket sem fejeztem be soha. :)

Illetve, azt se hagyd ki soha a képletből, hogy mindig van felnövő generáció, akik mondjuk 2011-ben, amikor megjelent a játék 2 évesek voltak, most mondjuk 12, és játszanak vele tátott szájjal.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.22. 07:09:50
  • lwb
    10 éves lassan a játék. Hogy a retekbe kerülted eddig el? Persze, jó a Skyrim, van benne vagy 1000 órám.
  • Ulthanito
    Hát nem.

Én most játszom vele életemben először. És nem csak kipróbálom, már benne van vagy 20 órám. Szépen megpakoltam modokkal, és szórakoztat.

Szerencsére sikerült túllépnem azon, hogy ez játék még modokkal is milyen ratyadék ronda, de ami a nagyobb baj, a harcrendszere egy rakás szar.

Évek óta szemezgettem vele, hogy megveszem a Special Editiont, még a VR verzión is gondolkodtam. De sose jutottam oda, hogy rányomjak, még akcióban sem 6 ezer forintokért.

Most, amikor bekerült GP-be, első nap letöltöttem.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.22. 07:06:53