176622
-
hunbalee #175380 Here are the Games Coming Exclusively to Xbox in 2021 -
#175379 Én 80-ért adtam el az X1X Scorpion Edition-t november elején. Számlával, dobozában úgy, ahogy azt megvettem 2017-ben a KV-tól. -
#175378 Itt árulják sokan. 80 a legeslegalja, amikor se doboz, de számla, se garancia, vigyed, oszt majd lesz vmi. De valójában ami nem ilyen állapotú azok 100 körül mennek. -
#175377 Ráadásul elvileg az összes konzol ára fel fog menni valamennyivel, szóval az XSX-et 185K-ért csak kb akkor kapod meg, ha most előrendeled. -
#175376 80 ezer irányár, és beszélgethetünk...így van. 60-ért nem adom oda. Igazából rámondott valamit... -
#175375 Én is úgy gondolom... -
hunbalee #175374 Szerintem többért is elmenne.De a te pénzed.. -
#175373 Nyilván ott még adott 125 rugó pluszban a Series X-hez. Ér annyit ez most? Mármint a bolt? Amivel játszom, az tulajdonképpen a Forza Horizon4, Wreckfest, Cities Skylines, Pinball FX3, néhány Goldos gamma + néha WOT, de az mostanában felejtős... -
#175372 Urak! 60 ezer forintért lehet, hogy megvennék a ONE X-em (gyári doboz+hungarocell, akkori számla, egy gyári kontroller). 2018. májusában vásároltam. Valahol Series X lenne a cél nyilván később. De ez most így csak jött...nem tudom...Szerintetek? -
hunbalee #175371 Egy podcastben..
"(Rumor) Hades coming to Xbox in 2021 (also possible #XboxGamePass Day One)" -
#175370 Ja, egy vicc az egész. Mondjuk most hogy jön a remaster már tudok várni, de pár éve azért eléggé felbaszott. Még írtam is az xbox help centernek, de persze nulla segítséget kaptam. -
hunbalee #175369 Köszi. Bár nem ünneplem. De jó hogy valaki olvassa az oldalsávot is -
toza #175368 hepi bd
-
#175367 az könnyen lehet.
a ME 2-höz a dlc-t én is akkor tudtam megvenni+kipörgetni, mikor külföldön éltem. -
#175366 nem. regisztrálsz TA-re és wishlist-hez adod a játékot, ennyi.
nem kell a konzolon semmit sem állítgatni a store-ban. -
#175365 Szinte semmi nem betonstabil 60, néha bejön egy-egy spike, a játékok többségénél előfordul, hogy behullámzik egy-két pillanatra minimum 55-59 közé, akkor jön jól az FS.
De annál a pár játéknál ami tényleg, de tényleg betonstabil 60, na ott tényleg semmi haszna. -
#175364 Es a freesyncet kitudom hasznalni? Ezen a monitoron 45-75 a freesync range. Bar ha beton stabil a 60 fps akkor nincs szukseg a FS-re -
hunbalee #175363 Mondhatni felejtsd el a 120-at :)
Rohadt kevés game támogatja egyelőre a 120fps-t..Ha neked az nem kell hanem a szebb grafika inkább akkor bőven elég neked a 75hz-es is.. Mert a legtöbb game úgyis 4k 60 vagy 30ba fog futni legszebb kivitelében..
(Ez a saját véleményem) -
#175362 Sziasztok,Series S-hez jó lehet egy LG 24mp59g monitor? Ugye ez FHD freesynces monitor 75 hz-es,de neten mindenhol azt olvasom hogy 120hz-es monitor kell az uj generaciohoz,most ez tenyleg igy van? Elegge zavaros nekem ez. Koszi a felvilagositast! :) -
hunbalee #175361 Singlet csinálják meg inkább mert a Cod fossá veri őket állandóan. -
#175360 Ismerve őket, olyan grafikát fognak villantani, hogy beszarás lesz. -
#175359 Akkor ez prevgenre már nem jön. -
#175358 Köszi szépen, nézem! -
hunbalee #175357 Itt a legolcsóbb. Megbízható!
De ha sima gold elég akkor 4 vannak cd kucsos helyek is ott se 19k..pl cdkeys
De a magyar sráctól vedd az nagyon olcsó
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.07. 08:55:42 -
#175356 Uraim! Először is BÚÉK mindenkinek! Másodszor pedig lejárt a LIVE GOLD előfizum (Nem, nem kell GAME PASS). Nem értek én nagyon a mókoláshoz, mármint másik régió, meg ilyenek. Tud valaki segíteni abban, hogy kicsit kedvezőbben tudjak 12 havi, a mi régiónkban felhasználható (mindenféle buherálás nélküli) GOLD előfizut venni? Vagy marad a MEDIA MARKT vagy a EURONICS 19.999 FT-ért. Már ebbe is beletörődtem, mert olcsóbb nemigen lesz szerintem. -
hunbalee #175355 Japán gold free: The Maw, Costume Quest
USA Gold Free: MX Unleashed
Az első 2 xbox 360-as az utolsó xbox 1-es (Xbox One X Enhanced)
Azaz nem kell egyikhez se aktív gold és akármikor játszhatóak!
-
#175354 Hasonló az én véleményem is. Nekem év játéka volt tavaly, még a késői megjelenés ellenére is. Nagyon igazságtalan a hiszti, ami ment körülötte, az is igazságtalan, hogy a No Man's Skyhoz hasonlítják, ami egy egész más játék lett megjelenéskor, mint amit ígértek, tizede annak, amiről szó volt és kb mára érte csak el azt az állapotot, amivel megjelenéskor reklámozták.
Ehhez képest a CP2077 90%-ban adja, amit ígértek, a 10% pedig főleg AI issue, amit remélhetőleg pótolnak majd (pl. police AI, crowd AI). A maradék meg szimpla visual bugok, könnyen javíthatóak. Az alapok: a küldetések, a világ, a gunplay, a loot, a fejlődés viszont ott van a szeren és ez adja a játék lényegét. -
#175353 Tegnap kivégeztem a cyberpunkot 132 óra lett a vége a leghosszabb endingel. Még van pár "végignézni való" de azok már csak hab a tortán.
Semmi nincs a térképen minden kész...
Én csak jót tudok írni róla, minden másodpercét élveztem.Semmi gondom nem volt vele. talán egy küldetés volt ami beszopódott, de az is az én faszságom miatt. Iszonyat előrehaladott karakterem volt és fel se fogta a játék, hogy ott vagyok a küldetésnél mire én be is fejeztem! Bug volt pár darab, de azon inkább mosolyogtam és totál el voltam vele, hiszen az egész világa egy techbaszás amibe minden is belefér ami nem úgy van ahogyan annak lenni kellene. Iszonyat a story és felüdítő, hogy a legjelentéktelenebb döntés is tud változást hozni.
Remélem a sok hiszti nyomorék nem nyírta ki végleg és jön még hozzá tartalom meg hasonló játék...
-
hunbalee #175352 -
hunbalee #175351
eFootball PES 2021 Season Update (Android and Console) – January 7
Injustice 2 (Android, Console, and PC) – January 7
The Little Acre (Android and Console) ID@Xbox – January 7
Neoverse (PC) ID@Xbox – January 14
Torchlight III (Android and Console) ID@Xbox – January 14
What Remains of Edith Finch (PC) ID@Xbox – January 14
YIIK: A Postmodern RPG (PC) ID@Xbox – January 14 -
hunbalee #175350 Na végre..Ezer éve akarom elcsipni a Perfekt Dark + Perfekt Dark Zero akciót de sose volt fejenként 2500ft.. De most végre a Rare Replay kapott 75%-ot és így 1500Ft ami tartalmazza ezt a kettőt 3 db másik játékkal együtt.. Törökbe 765ft (mivel a fiókom már migrálva van így lehet veszek török lírát és körülnézek "kint")
UI: Aha csak égen földön megint nincs török gift card -
hunbalee #175349 Wishlist-re csak magán a konzolon a storeba lehet betenni a játékokat?? Mert pc-n semmi ilyesmi nincs -
#175348 Sőt, egy rakás játékhoz nem is tudsz dlc-t venni. Pl. sok sikert az oblivion kiegészítőihez. BC update-et kapott tavaly a játék, 4K meg minden one x-en és felfelé, de a Shivering Isles sehol sem kapható. Ha valakinek megvan a GOTY gyári lemez, az kb az egyetlen módja, hogy a dlc-vel játszhass. De ugyanez igaz a ME2-nél is. -
hunbalee #175347 Hogy kell a játékokat beállítani itt hogy jelezze ha árváltozás van?
Én eddig csak naponta néztem a kedvencekbe elmentett siteokat (külön kb 20 oldal) -
#175346 az még hagyján, de 360-as dlc-k árai se nagyon mennek már le. játékot még lemezen csak-csak találsz, de dlc-t kénytelen vagy venni a store-ból.
valamint regisztrálj trueachievements-re és a wish-listen szereplő játékok akciójáról kapsz majd értesítést. -
hunbalee #175345 Basszus hihetetlen hogy a "kedvenceimet" amiket be szeretnéz szerezni atomolcsón nem kaptak leárazást :(
Fable 2, Perfect Dark, Perfekt Dark Zero nézegettem pl 1.5 éve nem volt leárazása az xbox store checker szerint..
Ezermillió éves Cod 2 és 3 -ra is képesek kemény 25% akciókat adni
Shadows of the Damned-ed se igen akarják akciózni..ezer éves Crysis alapára 6k
Nagy kár hogy az xbox 360-as érában nem voltam "eredeti" konzolos..Akkor a Cod 3-at pl 750ft-ért adták meg minden más szar kapott kb 2 havonta 75%ot simán...mostmeg..
No mindegy marad a kb 20-as listám napi figyelése hátha lesznek még csodák... -
hunbalee #175344 -
#175343 Én már szelektáltam pc-n, jelenleg az a 400 játék van felinstallálva, ami bent maradt a szűrőn. :) -
hunbalee #175342 Ha nem veszek semmi mást csak steam-et nekem 2050 játékom van ami szintén 75%-a sose játszott...(Egyszer tényleg rá kellene szánni egy hónapot, és átnézni mennyi valójában az a szám ami még semmilyen formában nem volt játssza anno warez stb-ben sem)
És akkor hol van még az uplay meg origin + xboxos játékok -
#175341 Ja, én is az x360al nyomtam a goldot 2013 óta, amikor bejött a goldhoz játékot adnak, minden hónapban szorgalmasan claimeltem a 2 x1 játékot is (x1-m sose volt), meg aztán a pc-s cuccok miatt upgradeltem a goldot GPU-ra, így amikor meglett az xsx, amire ugye köztudottan nincs játék, akkor az fogadott, hogy update után kiírta, hogy na itt van 500, sose játszott játék, amit telepíthetek. :D