XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet rábeszélem magamat 3 év goldra amíg olcsó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gears 5 (február 1-28.)
Resident Evil (február 1-28.)
Dandara: Trials of Fear Edition (február 16. - március 15.)
Indiana Jones and the Emperor's Tomb (február 1-15.)
Lost Planet 2 (február 16-28.)
XBOX LIVE GOLD COULD INCREASE 6 MONTH PRICE TO $60
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.20. 16:08:01
Én már azt csinálom, ha valamit le akarok tölteni, akkor beteszem a library-be este, reggelre garantáltan lent van.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
"(Rumor) Hades coming to Xbox in 2021 (also possible #XboxGamePass Day One)"
a ME 2-höz a dlc-t én is akkor tudtam megvenni+kipörgetni, mikor külföldön éltem.
nem kell a konzolon semmit sem állítgatni a store-ban.
De annál a pár játéknál ami tényleg, de tényleg betonstabil 60, na ott tényleg semmi haszna.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Rohadt kevés game támogatja egyelőre a 120fps-t..Ha neked az nem kell hanem a szebb grafika inkább akkor bőven elég neked a 75hz-es is.. Mert a legtöbb game úgyis 4k 60 vagy 30ba fog futni legszebb kivitelében..
(Ez a saját véleményem)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De ha sima gold elég akkor 4 vannak cd kucsos helyek is ott se 19k..pl cdkeys
De a magyar sráctól vedd az nagyon olcsó
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.07. 08:55:42
USA Gold Free: MX Unleashed
Az első 2 xbox 360-as az utolsó xbox 1-es (Xbox One X Enhanced)
Azaz nem kell egyikhez se aktív gold és akármikor játszhatóak!
Ehhez képest a CP2077 90%-ban adja, amit ígértek, a 10% pedig főleg AI issue, amit remélhetőleg pótolnak majd (pl. police AI, crowd AI). A maradék meg szimpla visual bugok, könnyen javíthatóak. Az alapok: a küldetések, a világ, a gunplay, a loot, a fejlődés viszont ott van a szeren és ez adja a játék lényegét.
Semmi nincs a térképen minden kész...
Én csak jót tudok írni róla, minden másodpercét élveztem.Semmi gondom nem volt vele. talán egy küldetés volt ami beszopódott, de az is az én faszságom miatt. Iszonyat előrehaladott karakterem volt és fel se fogta a játék, hogy ott vagyok a küldetésnél mire én be is fejeztem! Bug volt pár darab, de azon inkább mosolyogtam és totál el voltam vele, hiszen az egész világa egy techbaszás amibe minden is belefér ami nem úgy van ahogyan annak lenni kellene. Iszonyat a story és felüdítő, hogy a legjelentéktelenebb döntés is tud változást hozni.
Remélem a sok hiszti nyomorék nem nyírta ki végleg és jön még hozzá tartalom meg hasonló játék...
eFootball PES 2021 Season Update (Android and Console) – January 7
Injustice 2 (Android, Console, and PC) – January 7
The Little Acre (Android and Console) ID@Xbox – January 7
Neoverse (PC) ID@Xbox – January 14
Torchlight III (Android and Console) ID@Xbox – January 14
What Remains of Edith Finch (PC) ID@Xbox – January 14
YIIK: A Postmodern RPG (PC) ID@Xbox – January 14
UI: Aha csak égen földön megint nincs török gift card
Én eddig csak naponta néztem a kedvencekbe elmentett siteokat (külön kb 20 oldal)
valamint regisztrálj trueachievements-re és a wish-listen szereplő játékok akciójáról kapsz majd értesítést.
Fable 2, Perfect Dark, Perfekt Dark Zero nézegettem pl 1.5 éve nem volt leárazása az xbox store checker szerint..<#wilting>#wilting>
Ezermillió éves Cod 2 és 3 -ra is képesek kemény 25% akciókat adni<#wilting>#wilting>
Shadows of the Damned-ed se igen akarják akciózni..ezer éves Crysis alapára 6k <#falbav>#falbav>
Nagy kár hogy az xbox 360-as érában nem voltam "eredeti" konzolos..Akkor a Cod 3-at pl 750ft-ért adták meg minden más szar kapott kb 2 havonta 75%ot simán...mostmeg..
No mindegy marad a kb 20-as listám napi figyelése hátha lesznek még csodák...