176879
banner
  • MaSzKa
    tudom de okosított volt mind2 és a másik BenQ driveos
  • DanielT
    Ökörség, semmi köze a drivenak hozzá.
  • Freedy
    Csak azokat viszi, amik fennt vannak a kompatibilitási listán.
  • james69holden
    igen, kell
  • MaSzKa
    a samsung drive-os premium vitte

a hdmi-s arcade viszont nem

valaki azt írta hdd kell hozzá +ba
  • kakaoskalacs
    aha igen
  • DöflingR
    Egy kérdés, az x360 az viszi a sima xbox-os játékokat?
  • Ioles
    Értem, köszi az infot.
  • arty
    kijelző faq!!!! (nem lehet)
  • james69holden
    mass effect pl.
  • Fido4life
    hát legszívesebben valami kaland akcióra, amiben nagy hangsúly van a KALAND-on, tehát a point and click játékokhoz hasonló story, és nyomozással együtt azért vanbenne némi akció is (kb olyasmi mint PC-n a Vampire The Masquerade Bloodlines, vagy a KOTOR mondjuk ezek RPGK de mind1)
  • DanielT
    Széthúzza, hacsak nem lehet ezt a felbontást beállítani a dashboardon, erre nem emlékszem, valaki csekkolja le.
  • sting2
    Elszállt a routerem. Hogyan tudok Live-ra felmenni, addig míg nem szerzek másikat? Bedugtam közvetlen a modembe de nem indul(a dns-failed). A X-box live beállitásai automatic-ra van állitva.
  • james69holden
    attól függ mikkel játszottál eddig ill. milyen kategóriájú játékot szeretnél...
  • Pacal17
    válaszoljatok már neki mert arra vár. kegyetlenek vagytok.
  • Fido4life
    Emberek ma megyek valami új játékot venni, van valami újdonság ami megér egy próbát ? (vagy régi?)
  • Ioles
    oh elírtam, alulra-felülre vagy a 2 szélére?:)
  • Ioles
    Ezesetben megnyugodtam. Még1 kérdés. 1440x900-as felbontású wide monitoron széthúzza a képet, illetve a 2 fekete csíkot alulra or felülre teszi?
  • DanielT
    A topikban elhangzott egetverő baromságok nem mérvadóak.
  • Ioles
    Persze, látom én:), azt olvastam először, le is van írva hogy rálehet, csak azért kérdeztem mert ebben a topicban írta valaki hogy DVI kimenet kell hogy legyen a monitoron és ez teljesen összekavart.
  • DanielT
    Kijelző FAQ, banner alatt jobb szélen.
  • Ioles
    Sziasztok!

Az Xbox és a TFT monitor csatlakoztatása bármilyen típussal megoldható? Legfőképp arra gondolok hogy nem kell semmilyen extra bemenet a monitoron?
  • Alwares
    Oh faszom... Most értem haza külföldről. Nézem az e-mail-em. Endwar béta! Nyammmmi! Persze, hogy nem megy :( Nem lehet letölteni.
    Status cod-ot dob ki, hogy rohadna meg...
  • james69holden
    bankkártya nélkül pedig nemigen fogsz tudni vásárolni neten, ebay-en meg főleg...
    sőt az ebay-es aukciókhoz szinte kötelezően be kell reggelned paypalra is, ő úgymond a közvetítő az eladó és a vevő közt
    licitálsz a cuccra ebay-en (vagy buy it now-val egyből elviszed), a fizetésre kattintva átugrik a paypal oldalára, ahol egyszerűen pár kattintással ki tudod fizetni a terméket
    amint az eladó érzékeli a pénz megérkezését, egyből elküldi neked a kódot mailben
    én pl. 1 órán belül megkaptam (de persze ez eladófüggő)
  • Skyline
    Ha live kell az alap ingyenes ha játszani akarsz kell a gold azt meg bemész vmelyik konzolboltba ahol látod az árlistán és olyan 13-14k 1 évre az előfizetés...
    Nem ajánlom a bankkártyázást mert baszakodás van vele szó szerint a live-on...
  • Th0m
    de sajnálom h nincs bankkártyám.. h tudjak liveot venni ebayről...
    és ez amúgy hogy megy? elküldi a kódot és átutaljuk neki kártyán a pénzt? szóval egy ilyen trade megvan pl 30 perc alatt?:D bocsi de ehez hülye vagyok
  • Skyline
    Azt kezdtük el a game végigtolása után haverral....Valami iszonyatkomoly a coop splitscreen része (ahogy elnézegettem az 52-es lcd-n osztottképen-->a grafika nemromlik,a sebesség nemzuhan) . MI is rendesen bekeményít,de ezek az egymést fedező,figyelemelterelő,egymást megmentő,elvonszoló dolgok hatalmasat dobnak rajta...Majd hétvégén folytatjuk a veteran-t,asszem lesz vérizzadás rendesen..:D
  • mcwolf
    Mint írják is ,augusztusban kerülhet bele...
    Most meg jónius van.
  • Pisszty
    léygszives válaszoljatok hogy ez megjelent e már....! http://www.hwsw.hu/hirek/36008/microsoft_xbox_360_xenos_grafikus_processzor_tsmc_65_nanometer.html
  • trogerzsiger
    Gyorsan segítsetek, hogy tudok ebayen venni goldot? 6 dolcsinál jár egy éves acc. 20 óra lejár.
  • Freedy
    De belerakom ezt is a FAQ-ba, mert elég sokan kérdezik, hogy hol érdemes GOLD-ot kapni.
  • Freedy
    Nem éri meg live-on venni, mert körülményes lemondani:( Ebay-en nagyon olcsón lehet venni, és emailben 1napon belül elküldik a kódot.
  • Victorpictor
    Egyetértek az Army of Two jellemzéseddel :) Veteran pack-et próbáltad már?
  • trogerzsiger
    Köszi!

A gta4 már beszerzés alatt, a pgr4 nagyon bejött, a forza annyira nem :) a gears of war csábít az army of twonak láttam a demóját :-)
    Köszi a segítséget! Megéri a liveon venni a gold hozzáférést?
  • kaviar1
    Eladó Xbox360 jeredeti játékaim
    Call of duty2:4500ft
    Gears of war:5000ft
    Hour of victory:4500ft
    Dead rising:4500ft
    Csere is érdekell.
  • Skyline
    Army of two...Cooperatívban az egyik leghangulatosabb TPS (szerintem a GOW-nál is jóval hangulatosabb,főleg a figyelemelterelés,és egyéb okosságok miatt) 1 gépen osztott képernyőn...
    Fps: Condemned 2,Darkness, Halo3 (eleje lapos aztán beindul faszahangulat 2-3 pályán át a vége pedig szadizmus,és 5lettelenség,de nemrossz,spec engem nem fogott meg nagyon)
    Kocsi: Ha szimulációkell Forza2,Ha szimus árkád PGR4,vagy GRID,ha full árkád akkor Burnout vagy Ridge racer
  • dienesoft
    TPS: Bourne:Consiracy, Ninja Gaiden 2, GTA IV kötelezően, GOW kötelezően
    Autós: GRID(nagyon árkád, nagyon jó), Forza Motorsport 2 (szimulátor)
    Fps: Bioshock, Condemned 2
  • Freedy
    Autós: Forza2, PGR4, DiRT, Grid
    Tps: GoW, Army of Two(ketten ajánlott játszani), GTA:D
    Fps: Bioshock, Halo3(de ne várj tőle túl sokat) The Orange box

Remélem tetszeni fognak:D
  • trogerzsiger
    Hali!

Milyen játékot ajánlotok autós játék és tps kategóriában? esetleg fps :-) olyat keresek amivel egy gépen többen is tudunk játszani.
  • turho
    AV in legyen rajta, és megy :) EUROSCART vagy BNC-RCA vagy RCA-RCA. Többnyire ez teljesül, ha nem régi fakávás Videoton vagy feketefehér szenzoros Mátra tv :D