176879

-
tudom de okosított volt mind2 és a másik BenQ driveos -
Ökörség, semmi köze a drivenak hozzá. -
Freedy #44131 Csak azokat viszi, amik fennt vannak a kompatibilitási listán. -
igen, kell -
a samsung drive-os premium vitte
a hdmi-s arcade viszont nem
valaki azt írta hdd kell hozzá +ba -
aha igen -
Egy kérdés, az x360 az viszi a sima xbox-os játékokat? -
Értem, köszi az infot. -
kijelző faq!!!!
(nem lehet)
-
mass effect pl. -
hát legszívesebben valami kaland akcióra, amiben nagy hangsúly van a KALAND-on, tehát a point and click játékokhoz hasonló story, és nyomozással együtt azért vanbenne némi akció is (kb olyasmi mint PC-n a Vampire The Masquerade Bloodlines, vagy a KOTOR mondjuk ezek RPGK de mind1) -
Széthúzza, hacsak nem lehet ezt a felbontást beállítani a dashboardon, erre nem emlékszem, valaki csekkolja le. -
sting2 #44121 Elszállt a routerem. Hogyan tudok Live-ra felmenni, addig míg nem szerzek másikat? Bedugtam közvetlen a modembe de nem indul(a dns-failed). A X-box live beállitásai automatic-ra van állitva. -
attól függ mikkel játszottál eddig ill. milyen kategóriájú játékot szeretnél... -
válaszoljatok már neki mert arra vár. kegyetlenek vagytok. -
Emberek ma megyek valami új játékot venni, van valami újdonság ami megér egy próbát ? (vagy régi?) -
oh elírtam, alulra-felülre vagy a 2 szélére?:) -
Ezesetben megnyugodtam. Még1 kérdés. 1440x900-as felbontású wide monitoron széthúzza a képet, illetve a 2 fekete csíkot alulra or felülre teszi? -
A topikban elhangzott egetverő baromságok nem mérvadóak. -
Persze, látom én:), azt olvastam először, le is van írva hogy rálehet, csak azért kérdeztem mert ebben a topicban írta valaki hogy DVI kimenet kell hogy legyen a monitoron és ez teljesen összekavart. -
Kijelző FAQ, banner alatt jobb szélen. -
Sziasztok!
Az Xbox és a TFT monitor csatlakoztatása bármilyen típussal megoldható? Legfőképp arra gondolok hogy nem kell semmilyen extra bemenet a monitoron? -
Oh faszom... Most értem haza külföldről. Nézem az e-mail-em. Endwar béta! Nyammmmi! Persze, hogy nem megy :( Nem lehet letölteni.
Status cod-ot dob ki, hogy rohadna meg... -
bankkártya nélkül pedig nemigen fogsz tudni vásárolni neten, ebay-en meg főleg...
sőt az ebay-es aukciókhoz szinte kötelezően be kell reggelned paypalra is, ő úgymond a közvetítő az eladó és a vevő közt
licitálsz a cuccra ebay-en (vagy buy it now-val egyből elviszed), a fizetésre kattintva átugrik a paypal oldalára, ahol egyszerűen pár kattintással ki tudod fizetni a terméket
amint az eladó érzékeli a pénz megérkezését, egyből elküldi neked a kódot mailben
én pl. 1 órán belül megkaptam (de persze ez eladófüggő) -
Skyline #44109 Ha live kell az alap ingyenes ha játszani akarsz kell a gold azt meg bemész vmelyik konzolboltba ahol látod az árlistán és olyan 13-14k 1 évre az előfizetés...
Nem ajánlom a bankkártyázást mert baszakodás van vele szó szerint a live-on...
-
Th0m #44108 de sajnálom h nincs bankkártyám.. h tudjak liveot venni ebayről...
és ez amúgy hogy megy? elküldi a kódot és átutaljuk neki kártyán a pénzt? szóval egy ilyen trade megvan pl 30 perc alatt?:D bocsi de ehez hülye vagyok -
Skyline #44107 Azt kezdtük el a game végigtolása után haverral....Valami iszonyatkomoly a coop splitscreen része (ahogy elnézegettem az 52-es lcd-n osztottképen-->a grafika nemromlik,a sebesség nemzuhan) . MI is rendesen bekeményít,de ezek az egymést fedező,figyelemelterelő,egymást megmentő,elvonszoló dolgok hatalmasat dobnak rajta...Majd hétvégén folytatjuk a veteran-t,asszem lesz vérizzadás rendesen..:D
-
Mint írják is ,augusztusban kerülhet bele...
Most meg jónius van. -
Pisszty #44105 léygszives válaszoljatok hogy ez megjelent e már....! http://www.hwsw.hu/hirek/36008/microsoft_xbox_360_xenos_grafikus_processzor_tsmc_65_nanometer.html -
Gyorsan segítsetek, hogy tudok ebayen venni goldot? 6 dolcsinál jár egy éves acc. 20 óra lejár. -
Freedy #44103 De belerakom ezt is a FAQ-ba, mert elég sokan kérdezik, hogy hol érdemes GOLD-ot kapni. -
Freedy #44102 Nem éri meg live-on venni, mert körülményes lemondani:( Ebay-en nagyon olcsón lehet venni, és emailben 1napon belül elküldik a kódot. -
Victorpictor #44101 Egyetértek az Army of Two jellemzéseddel :) Veteran pack-et próbáltad már? -
Köszi!
A gta4 már beszerzés alatt, a pgr4 nagyon bejött, a forza annyira nem :) a gears of war csábít az army of twonak láttam a demóját :-)
Köszi a segítséget! Megéri a liveon venni a gold hozzáférést? -
kaviar1 #44099 Eladó Xbox360 jeredeti játékaim
Call of duty2:4500ft
Gears of war:5000ft
Hour of victory:4500ft
Dead rising:4500ft
Csere is érdekell. -
Skyline #44098 Army of two...Cooperatívban az egyik leghangulatosabb TPS (szerintem a GOW-nál is jóval hangulatosabb,főleg a figyelemelterelés,és egyéb okosságok miatt) 1 gépen osztott képernyőn...
Fps: Condemned 2,Darkness, Halo3 (eleje lapos aztán beindul faszahangulat 2-3 pályán át a vége pedig szadizmus,és 5lettelenség,de nemrossz,spec engem nem fogott meg nagyon)
Kocsi: Ha szimulációkell Forza2,Ha szimus árkád PGR4,vagy GRID,ha full árkád akkor Burnout vagy Ridge racer
-
TPS: Bourne:Consiracy, Ninja Gaiden 2, GTA IV kötelezően, GOW kötelezően
Autós: GRID(nagyon árkád, nagyon jó), Forza Motorsport 2 (szimulátor)
Fps: Bioshock, Condemned 2 -
Freedy #44096 Autós: Forza2, PGR4, DiRT, Grid
Tps: GoW, Army of Two(ketten ajánlott játszani), GTA:D
Fps: Bioshock, Halo3(de ne várj tőle túl sokat) The Orange box
Remélem tetszeni fognak:D -
Hali!
Milyen játékot ajánlotok autós játék és tps kategóriában? esetleg fps :-) olyat keresek amivel egy gépen többen is tudunk játszani. -
turho #44094 AV in legyen rajta, és megy :) EUROSCART vagy BNC-RCA vagy RCA-RCA. Többnyire ez teljesül, ha nem régi fakávás Videoton vagy feketefehér szenzoros Mátra tv :D