176880

-
Skyline #44174 Y-al....Amikor futsz fedezék felé nyomd meg az y-t bercsúszik...Van benne fedezékbe vonulás,és fedezékből vaktában kilövés is..:)
Ha a fedezék elött állsz csak gugolj le asszem akkor nemkell y...:)
-
Na megvettem a gta 4-et 14 ezer volt 576ban Tatabányán de szerintem az összesben így van julius 1-ig. -
Sajnos ezt kihagyták belőle, nemlehet. -
kösz :) és army of twoban hogy lehet fedezékbe vonulni ? mert nem megy csak legugol előtte :S
-
A lepusztultabb környékek tele vannak velük, pl. Bohan északkeleti része a Night Club környékén. Megálsz mellette, dudálsz, elviszed egy kihalt helyre, aztán mehet az action. -
hogy kell vagy hol kell GTA 4 prostikat fogni ? egyet nem láttam még, kiváncsi lennék mit alkottak ... -
az lehet ok, h a kinti hőmérséklet is alacsony? ;-) -
Th0m #44167 elhiszem és tudom is ,csak elég furcsa :) -
Ugyanezt szokta az enyém is csinálni..de hidd el, nem a kifújt levegő hőmérséklete számít. -
Th0m #44165 miért van az h most 4 és fél órát játszottam boxon és még mindig hideg levegőt fújt, és van amikor 1 óra után már elég meleg?:D idióta-.-:D
-
Gordianmail #44164 Hű, akkor ha pc-n töltök kb 6-700 kbyte/s-al, akkor a Microsoft kiszolgálói ennyivel adják is nekem?
Ftp/torrent -et azért kérdeztem, mert pl blizzard játékok frissítéseit torrent-szerűen (nem csak a kiszolgálóról) lehet szedni. Így feltölteni is kell.
Na mindegy, akkor ez így zsír! Köszi
Már nagyon benne lennék egy premium gépben. Kezdetben GTA4 + demok.
Később meg ami még megtetszik jönne hozzá...
-
"Xbox live SILVER -rel milyen gyorsan jönnek le nagyságrendileg a Demo-k, Video-k?"
Az internetkapcsolatod sebességétől függ. Ha arra gondolsz, hogy Gold-dal gyorsabban jön akkor tévedsz.
"Amugy milyen technologia a letöltés? Torrent, ftp?"
Nem értem, miről beszélsz? "Sima" fájlletöltés szerverről. -
Gordianmail #44162 Hali
Xbox live SILVER -rel milyen gyorsan jönnek le nagyságrendileg a Demo-k, Video-k?
Amugy milyen technologia a letöltés? Torrent, ftp?
Köszke -
és az miért jó, ha a gépen minden egyes filmel szenvedsz órákat, h végül szar minőségben megnézhesd boxon? :D
pc-n katt és nézed jó minőségben... és a pc-t ugyanugy rá tudod kötni a tévére... és közben a box legalább nem zabálja az áramot a pc mellett :) -
Freedy #44160 175W-os HDMI-s premium éri meg legjobban. -
Csak egy tipp és látatlanban mondom ha gépen beleégeted a feliratot akkor úgy nem jó? -
Zsolcz #44158 istenem.. kérdésemre nem válaszoltatok -
én anno pár napot rááldoztam, mire ment 'minden' - a minőség gáz, felirat nincs, sztem nem éri meg a ráforditást... kösd a pécét a megjelenitődre, nézz azzal filmet, arra valo :) -
Piko888 #44156 Én nem tudok codecet rakni a boxra? -
Elvileg autómatikusan letölti a kodekeket a lájvról hogy ha hiányzik. ha meg nem játsza le akkor ezvan... -
Piko888 #44154 Srácok összekötöttem az xbox360-at a pc-vel windows media centerrel, de sajna pár videót nem akar a box lejátszani, kodek hiba miatt, hogy tudok kodeket rakni a boxra, mert a pc-n van fenn és ott le is játssza a videókat? Köszi -
részletek érdekelnének :) miért nem lesz? (csak a háttér érdekel, maga a játék nem :D ) -
Freedy #44152 Pedig nem ártana...... Én is kerestem egy jó ideig(amíg kisebb voltam) hogy mji a francért kell suliba járni, és rájöttem:D Bár az iskola nagy részét a mái napig hülyeségnek tartom. (ált iskoláról beszélek)
ON
Tudtok valami jó kis karaoke játékot? American idol-t nézegettem, az jónak tűnik videók alapján. Az lenne a legjobb, ha lenne sing star xbox-ra:D de az egy bizonyos ok miatt soha nem lesz....... -
Zsolcz #44151 nemjárok iskolába -
POWERPC!!44 -
Milyen játékok érdekelnek? Autós? FPS? TPS? JRPG? Akció? -
Amilyen a topic neve sztem olyan választ fogsz kapni. Tedd fel a ps3 topicban is:D -
360!!4 -
ps3!!4 -
Most egy vagy kettő?:) -
miki13 #44144 xbox 360 premium sytem -et vagy ps3-mat érdemesebb meg venni?
melyik érdemes meg venni?
Elöre kösz !!! -
Nyelvtantanár látott már?
-
Zsolcz #44142 hello, venifog sztem 1 xbox-ot, segitsetekmár hogy mien érné meg lécci! Elitet akarok majd sztem -
Freedy #44141 én úgy hallottam, hogy bóvítették 2évre a teljeskörű garanciaát. egy próbát megér, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot szerintem.
-
Kalozoner #44140 nem tudom, lehet töröközős módszert bevetem
, sneci MS.
-
tudsz adni linket sehol nem találok olyan boltot ahol van jack aljzat-rca bemenet -
átalakitoval -
több mint 1 év? én 'megsütném' 3ledesre és visszaküldeném, hátha drájvot is cserélnek 
sajnos minden egyéb hibára csak 1 év van -
Hali!
Keresek VGA kábelt xbox360 hoz,privátban írjon akinek van eladó köszi!
A másik:A hangfalamon csak jack dugo van akkor h kötöm fel a hangot? -
Kalozoner #44135 ha több mint 1 éve vettem a boxot, akkor van még gari az olvasófejre? mert ma elkezdett szemétkedni, 10 perc után unreadable disc van...