176880
banner
  • Skyline
    Y-al....Amikor futsz fedezék felé nyomd meg az y-t bercsúszik...Van benne fedezékbe vonulás,és fedezékből vaktában kilövés is..:)
    Ha a fedezék elött állsz csak gugolj le asszem akkor nemkell y...:)
  • trogerzsiger
    Na megvettem a gta 4-et 14 ezer volt 576ban Tatabányán de szerintem az összesben így van julius 1-ig.
  • Istencsászár
    Sajnos ezt kihagyták belőle, nemlehet.
  • Gideon Wieth
    kösz :) és army of twoban hogy lehet fedezékbe vonulni ? mert nem megy csak legugol előtte :S
  • guardian hero
    A lepusztultabb környékek tele vannak velük, pl. Bohan északkeleti része a Night Club környékén. Megálsz mellette, dudálsz, elviszed egy kihalt helyre, aztán mehet az action.
  • Gideon Wieth
    hogy kell vagy hol kell GTA 4 prostikat fogni ? egyet nem láttam még, kiváncsi lennék mit alkottak ...
  • arty
    az lehet ok, h a kinti hőmérséklet is alacsony? ;-)
  • Th0m
    elhiszem és tudom is ,csak elég furcsa :)
  • dienesoft
    Ugyanezt szokta az enyém is csinálni..de hidd el, nem a kifújt levegő hőmérséklete számít.
  • Th0m
    miért van az h most 4 és fél órát játszottam boxon és még mindig hideg levegőt fújt, és van amikor 1 óra után már elég meleg?:D idióta-.-:D

• Gordianmail
    Hű, akkor ha pc-n töltök kb 6-700 kbyte/s-al, akkor a Microsoft kiszolgálói ennyivel adják is nekem?

Ftp/torrent -et azért kérdeztem, mert pl blizzard játékok frissítéseit torrent-szerűen (nem csak a kiszolgálóról) lehet szedni. Így feltölteni is kell.

Na mindegy, akkor ez így zsír! Köszi
    Már nagyon benne lennék egy premium gépben. Kezdetben GTA4 + demok.
    Később meg ami még megtetszik jönne hozzá...
  • PoisonChihuahua
    "Xbox live SILVER -rel milyen gyorsan jönnek le nagyságrendileg a Demo-k, Video-k?"
    Az internetkapcsolatod sebességétől függ. Ha arra gondolsz, hogy Gold-dal gyorsabban jön akkor tévedsz.
    "Amugy milyen technologia a letöltés? Torrent, ftp?"
    Nem értem, miről beszélsz? "Sima" fájlletöltés szerverről.
  • Gordianmail
    Hali

Xbox live SILVER -rel milyen gyorsan jönnek le nagyságrendileg a Demo-k, Video-k?
    Amugy milyen technologia a letöltés? Torrent, ftp?

Köszke
  • arty
    és az miért jó, ha a gépen minden egyes filmel szenvedsz órákat, h végül szar minőségben megnézhesd boxon? :D

pc-n katt és nézed jó minőségben... és a pc-t ugyanugy rá tudod kötni a tévére... és közben a box legalább nem zabálja az áramot a pc mellett :)
  • Freedy
    175W-os HDMI-s premium éri meg legjobban.
  • trogerzsiger
    Csak egy tipp és látatlanban mondom ha gépen beleégeted a feliratot akkor úgy nem jó?
  • Zsolcz
    istenem.. kérdésemre nem válaszoltatok
  • arty
    én anno pár napot rááldoztam, mire ment 'minden' - a minőség gáz, felirat nincs, sztem nem éri meg a ráforditást... kösd a pécét a megjelenitődre, nézz azzal filmet, arra valo :)
  • Piko888
    Én nem tudok codecet rakni a boxra?
  • Istencsászár
    Elvileg autómatikusan letölti a kodekeket a lájvról hogy ha hiányzik. ha meg nem játsza le akkor ezvan...
  • Piko888
    Srácok összekötöttem az xbox360-at a pc-vel windows media centerrel, de sajna pár videót nem akar a box lejátszani, kodek hiba miatt, hogy tudok kodeket rakni a boxra, mert a pc-n van fenn és ott le is játssza a videókat? Köszi
  • arty
    részletek érdekelnének :) miért nem lesz? (csak a háttér érdekel, maga a játék nem :D )
  • Freedy
    Pedig nem ártana...... Én is kerestem egy jó ideig(amíg kisebb voltam) hogy mji a francért kell suliba járni, és rájöttem:D Bár az iskola nagy részét a mái napig hülyeségnek tartom. (ált iskoláról beszélek)

ON

Tudtok valami jó kis karaoke játékot? American idol-t nézegettem, az jónak tűnik videók alapján. Az lenne a legjobb, ha lenne sing star xbox-ra:D de az egy bizonyos ok miatt soha nem lesz.......
  • Zsolcz
    nemjárok iskolába
  • joshua
    POWERPC!!44
  • Istencsászár
    Milyen játékok érdekelnek? Autós? FPS? TPS? JRPG? Akció?
  • joshua
    Amilyen a topic neve sztem olyan választ fogsz kapni. Tedd fel a ps3 topicban is:D
  • Istencsászár
    360!!4
  • james69holden
    ps3!!4
  • Istencsászár
    Most egy vagy kettő?:)
  • miki13
    xbox 360 premium sytem -et vagy ps3-mat érdemesebb meg venni?
    melyik érdemes meg venni?

Elöre kösz !!!
  • joshua
    Nyelvtantanár látott már?
  • Zsolcz
    hello, venifog sztem 1 xbox-ot, segitsetekmár hogy mien érné meg lécci! Elitet akarok majd sztem
  • Freedy
    én úgy hallottam, hogy bóvítették 2évre a teljeskörű garanciaát. egy próbát megér, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot szerintem.
  • Kalozoner
    nem tudom, lehet töröközős módszert bevetem, sneci MS.
  • SpeedXHUN
    tudsz adni linket sehol nem találok olyan boltot ahol van jack aljzat-rca bemenet
  • arty
    átalakitoval
  • arty
    több mint 1 év? én 'megsütném' 3ledesre és visszaküldeném, hátha drájvot is cserélnek

sajnos minden egyéb hibára csak 1 év van
  • SpeedXHUN
    Hali!
    Keresek VGA kábelt xbox360 hoz,privátban írjon akinek van eladó köszi!
    A másik:A hangfalamon csak jack dugo van akkor h kötöm fel a hangot?
  • Kalozoner
    ha több mint 1 éve vettem a boxot, akkor van még gari az olvasófejre? mert ma elkezdett szemétkedni, 10 perc után unreadable disc van...