176883

-
14ezer ft-ot megér egy bontatlan 20Gb-s HDD,? -
Eladom nemkell félni :D -
Vki pls :) -
Ragnar360 #44299 bütyökanime, hagyd abba a butaságod :) köszi :P
Akinek eladod a GH3-at gitár nélkül 13k-ért !!! Az jó nagy emeletes ökör.
Ennyi és ahogy totti is mondta: kapcsolja ki !!asdsADSD -
Ez rohadt jó :D -
A plüss xbox-ot láttam már de a koponyát nem:D lol -
daneszbaby #44293 Vótmá?
-
Nem a haszonnal van a probléma,csak egyszerűen 10 alatt hülye az aki elad egy box játékot ennyi.GH3 téma letudva -
576 tényleg egy kalap ****,és semmit sem vettem innnen még egyi khelyről sem, csak amit kihoz a kereső az ezek általában, viszont ha szerinted csak 8at ér egy ilyen bontatlan game akkor inkább megtartom , mert annyiért nem adom el és szerintem te sem adnád el.Konzoljatek-ot ismerem az jóhely, de ott általában csak használt cuccok vannak.
-
Csak egy példa. Galaxisnál a PGR4 14900 ft, februárba vettem meg 7ért vadi ujonnan, bontatlanul... kapcsojja ki. Elhiszem hogy kell a haszon, de irreális árakkal ne fárasszuk már egymást... vagy lehet menni máshova reklámozni, ha már ide beirtad. -
Csodás, megtaláltad Magyarország két legdrágább helyét ( 576 alapból mocskos banda, Galaxis pedig elsősorban Pécé játékokra orientált... aki ott vesz konzol játékot az hülye ). Platinumshop, Konzoljatek, Überkonzol, Console Corner ? Ismétlem, az uj játékok max 12-14 ezer forintok. ( ajánlom neked az Überkonzol megjelnések listáját árakkal együtt ) -
daneszbaby #44288 Ottt fent vagyok.
Köszi! -
Szerintem vaterán van olcsón, ha fentvagy -
daneszbaby #44286 Öhm hol tudnék szerezni egy 120Gb-os HDD-t? =) -
"16-17 ezer sose volt a DVD önmagában. Egy vadi új 0day játék 13-14 ezer... "
http://galaxisnet.hu/mxbox360
Akkor itt hogy is vannak? 576-ról ne is beszéljünk :) -
Jah kontrollerel nyomatod.Nemkell megvenni kiírtam h akinek kel lírjon, mit nem elhet ezen érteni...Ha nem érdekel akkor nem érdekel , ennyi vagy elviszik vagy nem -
Akkor se mond már nekem hogy 8 ezerért megkapod, ez nevetséges azért ilyeneket mondani,bemész egy boltba nem 10ezerért kapod meg. -
Fél éves játék. 16-17 ezer sose volt a DVD önmagában. Egy vadi új 0day játék 13-14 ezer... fél éves gémeket 4-5 ezret veszítenek az értékükből. Ezek tények:) -
Már hogy érne meg egy gitár nélküli Guitar Hero 13k-t? Mit csinálok a lemezzel? Játszok vele kontrollerel vagy mi a tök? :D -
Na azé nenevettess már, minden menő játék alap ára 16-17 ezer...Attól hogy neked nemér meg ennyit mert van egy hely ahonnan veszel olcsón attól még megér 13-at. -
Viszont sok jó játék van pár ezer Ft-ért,nem fontos mindig a legújabbat megvenni. -
Én amúgy 1 hétig nem lennék el egy játékkal:D Pedig 1 héten csak 1 nap játszok.
De szerintem is vegyen eredetit,de akkor már inkább PS3-ra. -
Hogyha nincs rá időd akkor miért kell tonnaszámra warezolni és játékokat irogatni? 1-2 havonta beszerzel egy nagyobb címet és azzal elvagy... 2005-2006os játékokat meg pár ezresért lehet kapni amik pécére sose jönnek ki és AA gémek. Nemértem a logikádat, ez csak kifogás. -
az a 10.000ft a 12+1 hónapos goldért igazán nem nagy pénz... 800ft/hó nem hinném hogy földhöz vágna bárkit is ha már a játékokat megveszi -
Most őszintén, ha lenne időm, szerinted demókat akarnék töltögetni? :-) -
"azért és kéne fizetni egy bizonyos összeget, hogy Live-on bóklásszak"
Ez nem igaz! Az INGYENES silver előfizetéssel tudsz demókat, videókat, stb letölteni, ahogy te fogalmaztál bóklászni.
Fizetni a multiplayer játékért kell (= gold előfizetés). -
Rendben :-)
Jut eszembe: Probléma megoldva. -
Brash #44272 Igazad van, de ne hangoztasd így, nem szeretik. Nekem is megmentve a garanciamatrica, nemhiszem ha bajom lenne nem javítanák, de nincs baja.. a Live meg engem sem érdekel. De tényleg ne írj ilyeneket ide, nem szeretik. -
Live-on nem szeretnék játszani, elhiszem, hogy elképesztő élményt nyújt, de nincs időm rá. Számomra elég sok pénz, az a több ezer forint egy játékért, és még azért és kéne fizetni egy bizonyos összeget, hogy Live-on bóklásszak. A garancia nem lényeg, borítékért ez is megoldható (új matricaszerűség/2 ismerősöm is visszaküldte már szervízbe így).
-
Üdv Kérdés: Ha letoltom a demot BF:BadCompany siman adatkent kiirom és csokolom?
remelem ez nem warez tema , mert Arcade packom van és HDD hijan csak igy oldahto meg .-. -
Assassins Creed-et ajánlott megvenni mint a többit is. Részben pedig azért mert Benq meghajtós gépen nem megy az AC, legalábbis piszkált változatban. -
Ha a multira gondolsz, akkor ott (Recon) olyan "bokorszerű" öltözéked van, így ha bebújsz egy bokorba gyakorlatilag láthatatlan vagy amíg ki nem szúrnak. Szerintem nem vészes, egyáltalán nem érzem a hasalás hiányát. Vedd meg és ha tényleg nem tetszik emiatt akkor max elcseréled. -
ettől féltem. Ez így elég rossz. Sniperként nem lehet jól sniperkodni. így már nem tuti hogy megveszem. MIndeggy demóval el leszek. -
Csak guggolni lehet, jobb kar lenyomva. -
Jaja:D Filmeket mindig ott veszek:) valami ős horror film mindig bakad nekem 900ért:D, Kukorica Gyermekei 2-3, Spawn:) kincsek:D -
Turkáló a legjobb :D Olyan gémeket találtam ott anno 900ft-ért PC-re :] -
mellesleg teszkovan lehet kifogni joféle akciokat :D -
Szerintem is jó, a menü zenéje nagyon jó. Viszont lehasalni le lehet? Mert én a beállításokban tökre nem találtam :/ -
Tudom én, csak hátha csoda történik.
Láttam én már bontatlan Halo 3-at 4000-ért :-D -
Gitárral alap lenne:), de ez Gitár nélküli... viszont 13at már nemér, a DVD max 8 ezer.