176879

-
Igen. -
Ezt vegyem igennek? -
alap... -
És persze vannak haverok, akinek vannak megunt játékai =) (csak sajna már mind a kettő kiflashelte... nembaj, annál olcsóbban fogják adni az eredetit :]) -
Hát, én már találtam bizonyos helyeket, ahol futárral hozzák (1000ft) az olcsó játékokat (pl GTAIV 10 ezer, ami szerintem bolti árhoz képest egyáltalán nem rossz) :) PLussz játékaim.hu is ottvan. Én megbízom az ottani userekben. Remélem jól teszem.. -
Gabe18 #44250 Hát aki flash-es gépet MS szervizbe küldi...
Bár állítólag volt akinek azt is megcsinálták ingyen. -
Szerintem meg lehet, legalábbis azt írja, hogy továbbviheted. Bár ez rám úgyse vonatkozik, mert az öcsém gold trial-jával nyomom, nekem silverem van, szal még semmit sem haladtam. Majd ha megjelenik a játék veszek egy 12+1-es goldot. Egyébként jól sejtem, hogy mivel ketten vagyunk az öcsémmel külön-külön kellene megvenni a gold prepaid kártyákat, ergo duplán fizetni? -
BF2 (pc) is vannak 'elérhetetlen' pontszámok... de ha évekig játszod, napi 8 órát, akkor semmi sem lehetetlen és erre bf2 statokat nézegetve gyakorlati példák is vannak :)
(de az sem kizárt, h csak a demo van lekorlátozva) -
Én még kivárok, pedig kb. egyszerre csaptunk veled az asztalra, hogy akkor Box.
3 legál játékom már azért van :-D
Azért várok még egy picit, mert személyesen kéne megvennem a cuccot, már tudom mire figyeljek. Ki tudja postán mit küldenek ki... nem félsz? -
naná h direkt.. a demó az demó, egyenlőre aza kérdés h az elért rangod/pontok megmarad e a teljesben -
Agyilag képtelen vagyok feldolgozni, hogy Boxot minek "chippeltet" valaki.
Azonnali ban a liveról, ha wrz game volt a gépben, no meg RROD esetén forgolódhatsz álmatlanul, mert ugye az MS szervizbe kerül.
Ja max. az xy bolt 1 év gariját élvezed csak RROD-nél a +2-t véletlenül sem.
Jó ez neked? -
Na emberek, kipróbáltam a BF:BC-t és nem gondoltam volna, hogy ennyire jó. Addig ok, hogy sok embernek tetszik, gondoltam érdemes lehúzni live-ról, de amikor kipróbáltam engem is teljesen lenyűgözött. Nagyon régen éreztem ezt, hogy kifejezetten várok egy játékot, hogy megjelenjen. Én tuti megveszem.
Illetve lenne egy kérdés:
A demo-ban a legnagyobb rangot már elértem, viszont a következő ranghoz szükséges pontmennyiség 140000000 pont ami iszonyat sok. Most ezt direkt állították ilyen magasra, hogy ne lehessen továbbmenni a demo-ban vagy tényleg ennyit kell összegyűjteni? -
Hétfőn hozza a postás a boxot, most hívtak 

-
Akkor át kell nevezni The Bitcher-re. -
Darth Razor #44241 De már nem sokáig. Fejlesztik azt boxra, csak még nem jelent meg. -
nem is lesz. PC exklúzív. -
Darth Razor #44239 Az még meg sem jelent boxra. -
The Witcher-t megéri beszerezni? -
Köszi!
amdrula: neked is THX! -
erről asszem a jogértelmezők száz évet is elvitatkozhatnának :)
demot torrentről szedni, kiirni és játszani abszolut etikus dolog sztem, nem látok benne semmi kivetnivalot... abban már inkább, h a monopol multi megszivat vele, h ne szedhess silverrel azonnal demot, nameg h nincs lájv itthon és persze azzal is h régionként tesz elérhetővé valamit vagy sem
ezen logika alapján nyugodtan nyomhatod a demokat az árkádodon :) -
Ez a szöveg annyira szép, hogy marad még pár órát elrettentésnek:)
+
=
-
Nos, akkor ezt valóban benéztem :-) -
Gordianmail #44233
hihii
-
Talán nem véletlen. -
Ha úgy érzed, nyugodtan, de nem találtam ezzel foglalkozó topikot. -
Ájájj...ezt benézted :S.. -
WAREZ = azonnali BAN! ??? -
Aleksz #44227 lejátszni jelátsza a flashmentes box én is leszedtem pár demot és csak simán ki kell írni dvd5re -
Gordianmail #44226 thx (akkor marad a premium) -
Legálisan nem. -
Még mindig keresek eladó xbox360 vga kábelt!:D -
Nemtok felmenni Livera, mindig ez az IP Failed, pedig így próbálom: http://support.microsoft.com/kb/908885/hu#1. Közvetlen kapcsolat csak modemmel módon szeretném, dinamikus ip-m van, új (nem használt/bannos) boxot vettem kb 2 hete
-
Gordianmail #44222 Igazából winyót szeretném megspórolni, mert netre kötni a gépet csak nagyon macerásan tudom, így mindig hurcibálni a cuccokat, hogy demo-t töltsek elég kényelmetlen. (minden a házban wireless, így a router "hihetetlen" helyen van)
-
Gordianmail #44221 Hali
Na most megint kérdés:
Netről PC-vel letölthető legálisan DEMO?
Mert azt olvastam, hogy így, meg úgy kell kiírni DVD-re, és akkor simán lejátsza a flash-mentes xbox....
Igaz ez?
(torrent keresőkben láttam csak elvétve 1-1 demo-t) -
sehogy
csak lemezről játszhatod le -
jakucs #44219 Hi all, megtudná nekem mondani valaki hogy egy dvd -n vannak wmv fájlok és azokat hogyan lehetne bemásolni a 20 gigás hdd -re? előre is köszi -
Zsolcz #44218 mennyibe kerül? -
Dévids #44217 Figyu nekem is Arcade pack-om van és tökéletes a játék.(igaz van hozzá HDD-m)De csak a másolt szeméttel volt popup probléma.Szal vedd meg nyugodtan! -
Gabe18 #44216 Gears of War legnehezebb fokozaton történő végigvitele is ad gamer picture-t. -
amdrula #44215 Amit konkrétan tudok az a PGR4, asszem 1 millióért vehetsz 1 gamerpicst+achievementet :D
+
=