XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: s3ctorHU
Egy ismerõsöm pedig r,f,g,d párti. Miért? Mert van körülötte egy csomó másik gomb - megjegyzéssel.
Kinek mi jön be.....
Me0w a te hozzászólásaidban meg mindig megtalálható a káromkodás. Érdekes ember lehetsz...
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Az enyém kicsit rövidebb de biztos...!!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
csõdbe is menne az MS! XD (bár válastható ingyen játékokkal,.... :D )
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
lckrz.try.hu
PSN: s3ctorHU
Jobbkezes vagyok, abszolút.
Bal kézzel nyomom a numerikust, jobbal meg az egeret toszogatom.
Úgy esik kézre (wazzeg), hogy kissé balra tolom az egész billentyûzetet.
:-)
Van hely ... mondjuk ... mert nálam a számítógép nem megtûrt valami, hanem elõkelõ helyet foglal :-)
Amúgy nem is értem ezeket a WASD embereket ... na mind1 ... tényleg vége. Köszi!
Üdv!
Valószinûleg a világon az összes játékfejlesztõ hülye hogy a W-A-S-D az alap beállitás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De egy jobb kezes embernek ha normálissan leül a billentyüzet elé mikor esik kézre a numerikus rész szerinted?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
valaki nyomja az Enchanted Arms játékot?
ha igen kéne egy kis segítség.
Inferno templomban vagyok ahol a tûz császárral kell megküzdeni Karinért.Nem szabad támadni a sárkányt mert sérül a picsa is és a végén persze meghal.
mi a szart kell csinálni.
köszi!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Nekem ez a hangredszerem van (nem az optikai kimenetes). VGA kábellel hogy kötöm össze az xbox-al?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
És nincs eladó Perfect Darkod? =)) (Vagy csere Saints Row-ra?)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
BAD Boys
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Together we'll fly someday...
gears of warrol megannyit hogy az atvezeto filmeken kurvara latszik hogy lassu az fps...
BAD Boys
Na ez azért szép, de nekünk pár évet várni kell mire lesz õánzünk egy olyan gépre amin ez a játék igy fut ......
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
BAD Boys
De játszani olyan beállításokkal ami hasonlít az Xbox-éhoz nem hiszem hogy tudnál.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"