XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sector512
Látod én pont errõl beszéltem az elõbb is. Nem tudsz mit mondani csak hogy láma, noob, stb. :) Hallod inkább meg se szólalj, már mindenkinek megmutattad hogy az IQ-d a béka segge alatt van, és egyre jönnek az olyan vélemények amik nekem adnak igazat. Megértem hogy ezt nehezen tudod feldolgozni, de próbáld meg túltenni magad rajta, esetleg pár plusz jógaóra segíthet. Ja a weboldalad tényleg egy okádék mocsok, de legalább tükrözi az egyéniségedet.

PSN: s3ctorHU

teddymac
Van, aki w,s,a,d van, aki numerikus, én pl. a nyilakat, részesítem elõnybe.
Egy ismerõsöm pedig r,f,g,d párti. Miért? Mert van körülötte egy csomó másik gomb - megjegyzéssel.
Kinek mi jön be.....
Me0w a te hozzászólásaidban meg mindig megtalálható a káromkodás. Érdekes ember lehetsz...

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Heuro
De inkább noob.
Igen!
Ez így jobban hangzik.

Üdv!

Heuro
Most már tuti láma vagy, az is biztos.
Majd kinövöd ... vagy nem.

Üdv!

Ewergo
Na akkor nézzük a másik pletyka hireket : A Microsoft hivatalosan is bejelentette, közép europa idö szerint egy orával késöbb, miszerint az elözö havi ciklusban kiadott és már napvilágot látott hireszteléssel ellentétben, mégis csak lesz, és várhato további játék program az Xbox 360-ra.

Az enyém kicsit rövidebb de biztos...!!

Tud valaki netes cimeket ahol cuccokat lehet venni a kicsikéhez?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

22Barna22
+ ajándék hûtõ, és minden kieg...
csõdbe is menne az MS! XD (bár válastható ingyen játékokkal,.... :D )

Mindenkinek ingyen játékokat :)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

sztomy69
Lássuk a mai pletykaadagot: a mai napon egy olyan - állítólag Microsoft-os forrásból származó - híresztelés járta be az internetet, mely szerint a jövõben különbözõ (nem feltétlenül virtuális) jutalmakkal lehetnek majd gazdagabbak a különféle Achievement-eket szorgosan gyûjtögetõ Xbox 360 tulajok. MS-ék a dolgokra reagálva csupán annyit mondtak, hogy folyamatosan gondolkoznak azon, hogyan tudnák megjutalmazni hûséges felhasználóikat, és amint lesz valami fontos bejelenteni valójuk, meg fogják velünk osztani. Úgy legyen...

lckrz.try.hu

sector512
Na ez egy igazán értelmes válasz volt gratulálok. Szánalmasak az ilyen emberek akik ha látják hogy nincs igazuk és nem tudnak mit mondani csak annyit mondanak a másiknak hogy láma vagy és kész. Nem azért írtam hogy kötekedjek, csak ez egy fórum és itt beszélgetni szoktak egymással az emberek tudod. Bár gondolom Te annyira antiszoc vagy hogy a normális társalgás távol áll tõled.

PSN: s3ctorHU

Mégis mennyi ez a sok?

Guer
lehet h neked így jó csak akkor ne tegyél ilyen kijelentéseket...

Heuro
Na jó, egy utolsót, mert éppen egyidõben jött ...
Jobbkezes vagyok, abszolút.
Bal kézzel nyomom a numerikust, jobbal meg az egeret toszogatom.
Úgy esik kézre (wazzeg), hogy kissé balra tolom az egész billentyûzetet.
:-)
Van hely ... mondjuk ... mert nálam a számítógép nem megtûrt valami, hanem elõkelõ helyet foglal :-)
Amúgy nem is értem ezeket a WASD embereket ... na mind1 ... tényleg vége. Köszi!

Üdv!

Ne reagálj...
Valószinûleg a világon az összes játékfejlesztõ hülye hogy a W-A-S-D az alap beállitás.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Heuro
Numerikus vs. WASD témákra engedelmetekkel nem reagálnék többé.
Köszike!

Hát ha ball kezes akkor igen.
De egy jobb kezes embernek ha normálissan leül a billentyüzet elé mikor esik kézre a numerikus rész szerinted?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Heuro
De.

Heuro
Az is lamer, meg Te is.
Ennyi.

carterx
sziasztok.

valaki nyomja az Enchanted Arms játékot?

ha igen kéne egy kis segítség.

Inferno templomban vagyok ahol a tûz császárral kell megküzdeni Karinért.Nem szabad támadni a sárkányt mert sérül a picsa is és a végén persze meghal.

mi a szart kell csinálni.

köszi!!

Heuro
Mert, hogy valamirevaló PC játékosok a numerikusra definiálják a billentyûzetet.

Petyus_
Kellene, mikor lehetne megoldani? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

De van eppen, 5ert, de german a doboz... (csak sajna mostanaban nem tudom hazakuldeni...) Saints Row csere sajna nem jatszik, mert abbol is van most egy nalam :).

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Hy.
Nekem ez a hangredszerem van (nem az optikai kimenetes). VGA kábellel hogy kötöm össze az xbox-al?
guardian hero
Akkor majd kereslek hétvégén :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tegnap gondoltam kiprobálom az X Box Live ot, elkzdtem csinálni a profilom aztán megkérdezte h van e ien Windows Lve ID mondom nincs ugyh wlkezdtem csinálni 1 et, de aztán késöbb rájöttem h mégis van ugyh megprobáltam bejelentkezni, végülis sikerült de utána ki kellett töltenem a kérdõivet h mi a nevem meg e mailsimem meg stb.Aztán a legvégén amikor megkérdezi h elfogadom e azt az irást megnyomtam az Accept et aztán elkezdett tölteni és hirtelen lefagyott. Ezt kb megcsináltam 5 ször és mindig ugyan az történt.Ha valaki tud kérem segitseen. Kösz :( :( :(
Petyus_
Tényleg, errõl el is feledkeztem. =)

És nincs eladó Perfect Darkod? =)) (Vagy csere Saints Row-ra?)

Miert ne tudnad csekkolni?? Az xbox.com-on ugyanugy fent van az egesz profilod, megnezheted az uzeneteid, kuldhetsz es fogadhatsz friend requesteket, stb... (http://www.xbox.com/en-US/)

Petyus_
PDZ még nincs meg nekem, de lehet, hogy ez még addig változni fog. =)

Februar 9-en lesz PALos, bar mivel ez is Eidos cucc, igy valszinu ez is regiomentes lesz.

Zsoltika 007
Perfect Dark partiba én is benne lennék :)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

guardian hero
Én meg most full konzolelvonáson vagyok :( talán majd hétvégén végre 360 közelben leszek, és akkor visszajelöllek :) Nyomhatnánk valamit koopban, bár nekem most csak Perfect Dark van asszem, ami alkalmas erre (illetve Halo 1-2 :))

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Zsoltika 007
2008-ra igérik a magyar live-ot. Addig gondolom nem is fogják itt megoldani.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Petyus_
Ez teljesen igaz... de attól tartok, hogy ha lesz is magyar Live (elõbb-utóbb lesz szerintem), a Marketplace tartalma szegényes lesz a UK-hez képest, tehát lehet, hogy így jobban járunk.

Petyus_
Thx, akkor én is ezt fogom tenni. =) Friend listán visszajelöltél már? :D Nem tudom csekkolni, mert X360 fronton weekend warrior vagyok. Hétköznap PS2/DS only. =)

tejföl
Eddig még nem. És remélem ez így marad. Én is azt a címet adtam meg amelyikkel regisztráltam. Mellesleg ideje volna már, hogy magyar címmel is regisztrálhassunk. November óta hivatalosan is forgalmazzák a boxot de a kelet-europai játékosok live szempontból le vannak sz@rva.

BAD Boys

Zsoltika 007
Hmm. Akkor lehet én is megcsinálom majd este. Csak nehogy ki küldjenek vmi papírt a cégnek amit megadtam :D

guardian hero
Én angol címmel vagyok regisztrálva, de sikerült a magyar címes hitelkártyámmal venni Live Gold-ot. Csak azt a címet kell számlázásinak megadni, amivel regisztráltál, nem pedig azt, ami a banknál van megadva.

Csacsi
Köszi.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsoltika 007
Ha sikerült majd tudasd mert én is így tervezem a dolgot.

Petyus_
Nem gáz, hogy a banknál magyar címed van? Akkor én is vennék M$ pontokat, kellenek Arcade játékok. DOOM, Street Fighter II FTW. :D

Zsoltika 007

Csacsi
Sziasztok. Nem tudja vki mikor jelenik meg a Battlestations Midway?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Me0w
Rofl... 512 memoriaval minden maxon :DD A 2,5 eves bf2 nem menne neked maxon, nem az uj jatekok :DDD

Together we'll fly someday...

CSOCSO
enmajd HD filmet akarok letolteni.. kivancsi vagyok hogy milyen a HD film (hd dvd re es bluerayre nincs manim hirtelen:D
CSOCSO
ps3 on meg csak csak futna a crysys de szvsz az xbox360on mar csak kisse butitva..

gears of warrol megannyit hogy az atvezeto filmeken kurvara latszik hogy lassu az fps...
tejföl
Tárgytalan, csináltam egy angol profilt, így a hitelkártyám is elfogadva, már töltöm is fizetõs pályákat a COD3-ra.

BAD Boys

teddymac
õánzünk *pénzünk -- -bocs

teddymac
CRYSIS DX10
Na ez azért szép, de nekünk pár évet várni kell mire lesz õánzünk egy olyan gépre amin ez a játék igy fut ......

tejföl
Ezen már tul vagyok, tavaly még tudtam használni a kártyát idén már nem. Dombornyomott VISA kártya.

BAD Boys

hát igen szerintem is kizárt hogy olyan videót tudnál csinálni a gépen mint amiylet konzolból cisnálnál. Állóképet lehet hogy menne :D
De játszani olyan beállításokkal ami hasonlít az Xbox-éhoz nem hiszem hogy tudnál.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"