176880
banner
  • trogerzsiger
    Aki gta4ezik, neten neki se talál nagyon tdm-en kivül szerót? Azon gondolkodtam hogy lehet az a baj hogy ausztráliát adtam meg lakhelyemnek, és ott keresgél vagy ilyesmi? Esetleg router bezavarhat?
  • trogerzsiger
    huh én azt most probáltam ki. Csak demót de nagyon ott van multiban
  • Gideon Wieth
    hát ezért kár lenne megvenni.

És a grid az milyen?
  • kakaoskalacs
    megvan :D jol csinaltam csak rossz emnuben kerestem a demo-t
    amugy closed beta-t irtam ki és láám egy tetves szerver sincs..
  • butyokanime
    Semmi....teljesen ugyanaz grafra is meg minden, de aszámok is elég gyengék..GH3 nyomába sem érhet szerintem... Meg itt nem 0/42 van hanem 0/31 ... Semmi ujítás nincs benne.Csak annyi hogy az Aerosmith banda játszik
  • Gideon Wieth
    ennyi? semmi ujitás csak számok ?
  • butyokanime
    Nem csak, de a angy része az...Elvileg a karrierjüket kell végignyomatni
  • Örm
    Aerosmith számok vannak benne.
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    MIben más a guitar hero aerosmith mint a guitar hero 3 ? csak új számok vannak ? vagy van valami extra is ?
  • james69holden
    akkor nálad a gond
    mit ír ki hibának?
  • SlickAdam
    figyuzzatok már! xbox 360 kompatibilis visszafele játékokkal, vagy csak részben? MGS2 Substance lenne az érintett. kösssz!
  • arty
    mert a grid elődje, a dirt is hasonloan nézett ki

homály, hóvakság :( de amugy nem rossz.
  • kakaoskalacs
    content mappat kirtam nem muxik .-.
  • bubu13
    Itt a fóruma
  • tomi890125
    ezt honnan tudod ilyen pontosan? vannak már képek a játékból? vagy tudnál valami linket adni ahol én is nyomon követhetem az eseményeket? :D
  • bubu13
    Olyan lesz a grafikája minta gridnek
  • tomi890125
    hát remélem jól fog kinézni mert általában ezek a multiplatform játékok nagyon összedobottak
  • bubu13
    2009-ben a Codamasters csinál egy f1-es (minden platformara,pc-re is) játékot mert elveszítette a Sony a licenszet
  • tomi890125
    van persze de az nem ugyanolyan :D én igaz f1re gondoltam
    vajon miért nem készül xboxra :(
  • rooney8
    De az a baj, hogy nincs olyan sok pénzem (Minél olcsóbban meg akarom úszni). Akkor, ha nem nem kell hdd a játékokhoz jó nekem az Arcade. Live-ozni nem fogok, mentéskehez meg bőven elég az Arcade.
  • PoisonChihuahua
    Rajta van a tápon és a dobozon.
  • Brash
    GRID-be ha jóltudom van ilyen Forma autós rész, de nem biztos.. meg lehet nem is hasonlítható F1 stílushoz.
  • KeKKSZike
    Szóval akkor ezt a külső hűtéses megoldást nem ajánljátok! Honnan lehet tudni, hogy az én gépem 175Ws-e?
  • tomi890125
    de irigyelem mert én szeretem a f1es játékokat pl 2002essel kezdtem pc-n, akkoriban nagy volt aza játék, aztán jött a ps2 ott folytattam és most itt az xbox és nincs rá f1 tudtommal :S
  • DöflingR
    Ne irigyeld:D
  • Piko888
    Srácok az alábbi játékok eladóak
    Flatout UC
    Black
    Saints Row
    Forza 2
    UEFA 2008
    GTA 4 Special Edition( táska, széf, soundtrack cd)
    GTA trilogy
    PGR3
    Mercenaries
    Postán utánvétel, vagy Sopron környékén személyesen
    Érd, privi
  • tomi890125
    nincs valamilyen f1 szerű játék xboxra? ez az egy játék miatt irigyelem a ps3at :)
  • arty
    felejtsd el, többet árt, mint használ
  • avengir
    Ha már 175Wos a boxod, akkor teljesen felesleges ilyet venned.
  • avengir
    Premium-ot vegyél. Nem kell semmihez se a winyo, a textura hibák csak a warez játékoknál jöttek elő és csak azoknál amik szarul/szutyok dvdre lettek írva.
  • amdrula
    Én premiumot vennék.
  • rooney8
    Üdv!

Ha most lenne rá lehetőség, hogy tudnék venni egy 360-at, akkor arcade-ot, vagy premium-ot? Olvasgattam, és múltkor írtatok valamit, hogy az újabb játékoknak kell a hdd, mert azon tölti be a textúrákat vagy mifene :)
  • PoisonChihuahua
    a content mappát kell kiírni.
  • PoisonChihuahua
    Ez egy külső hűtő, többet árt mint használ!
  • PoisonChihuahua
    Ez azt jelenti, hogy a Windows Live ID-dben megadott lakhely-en nem elérhető a LIVE szolgáltatás. Ez azért lehet, mert gondolom ott Magyarország van megadva ahol ugyen nincs LIVE hivatalosan. Annyit kell csak tenned, hogy a számítógépeden bejelentkezel itt és USA vagy UK lakcímet adsz meg. Vigyázz, mert a zipcode-ot leellenőrzi, magyarul valódi zipcode kell (pl. egy étterem, múzeum, stb a google segít).
    Így biztos működni fog, mert öcsémnek is dettó ugyanez volt a problémája, mert ő neki korábban volt Windows live id-je (msn-hez) így amikor azzal akart bejelentkezni neki sem működött.
  • KeKKSZike
    Remélem, hogy ez nem számít Warez-nak!!
    Azt szeretném kérdezni, hogy... Van egy flash-elt gép, de aki csinálta az nem értett a hűtéshez... Ha egy ilyet veszek és "beszerelek", az megfelelő szerintetek??
    LINK
    Köszi a segítséget!
  • kakaoskalacs
    megtettem lett belole egy rendszerinformacio fajl és egy Content nevu mappa--amiben megegy mappa--abban megegy-ésmégegy mappa-ésabban ott lapul egy fájl :D
    question: Content mappat irjam ki vagy csak azt az egyetlen fájlt

bocs csak nemértem...
  • Istencsászár
    Csomagold ki szvsz...
  • kakaoskalacs
    VKI válaszoljon máár pliiiz
    :DDDD
  • Pacal17
    NO WAREZ!!!