176880

-
Aki gta4ezik, neten neki se talál nagyon tdm-en kivül szerót? Azon gondolkodtam hogy lehet az a baj hogy ausztráliát adtam meg lakhelyemnek, és ott keresgél vagy ilyesmi? Esetleg router bezavarhat? -
huh én azt most probáltam ki. Csak demót de nagyon ott van multiban
-
hát ezért kár lenne megvenni.
És a grid az milyen?
-
megvan :D jol csinaltam csak rossz emnuben kerestem a demo-t
amugy closed beta-t irtam ki és láám egy tetves szerver sincs..
-
Semmi....teljesen ugyanaz grafra is meg minden, de aszámok is elég gyengék..GH3 nyomába sem érhet szerintem... Meg itt nem 0/42 van hanem 0/31 ... Semmi ujítás nincs benne.Csak annyi hogy az Aerosmith banda játszik -
ennyi? semmi ujitás csak számok ?
-
Nem csak, de a angy része az...Elvileg a karrierjüket kell végignyomatni -
Aerosmith számok vannak benne. -
sziasztok!
MIben más a guitar hero aerosmith mint a guitar hero 3 ? csak új számok vannak ? vagy van valami extra is ? -
akkor nálad a gond
mit ír ki hibának?
-
SlickAdam #44371 figyuzzatok már! xbox 360 kompatibilis visszafele játékokkal, vagy csak részben? MGS2 Substance lenne az érintett. kösssz! -
mert a grid elődje, a dirt is hasonloan nézett ki
homály, hóvakság :( de amugy nem rossz. -
content mappat kirtam nem muxik .-. -
Itt a fóruma -
ezt honnan tudod ilyen pontosan? vannak már képek a játékból? vagy tudnál valami linket adni ahol én is nyomon követhetem az eseményeket? :D -
Olyan lesz a grafikája minta gridnek -
hát remélem jól fog kinézni mert általában ezek a multiplatform játékok nagyon összedobottak
-
2009-ben a Codamasters csinál egy f1-es (minden platformara,pc-re is) játékot mert elveszítette a Sony a licenszet -
van persze de az nem ugyanolyan :D én igaz f1re gondoltam
vajon miért nem készül xboxra :( -
De az a baj, hogy nincs olyan sok pénzem (Minél olcsóbban meg akarom úszni). Akkor, ha nem nem kell hdd a játékokhoz jó nekem az Arcade. Live-ozni nem fogok, mentéskehez meg bőven elég az Arcade. -
Rajta van a tápon és a dobozon.
-
Brash #44360 GRID-be ha jóltudom van ilyen Forma autós rész, de nem biztos.. meg lehet nem is hasonlítható F1 stílushoz. -
Szóval akkor ezt a külső hűtéses megoldást nem ajánljátok! Honnan lehet tudni, hogy az én gépem 175Ws-e? -
de irigyelem mert én szeretem a f1es játékokat pl 2002essel kezdtem pc-n, akkoriban nagy volt aza játék, aztán jött a ps2 ott folytattam és most itt az xbox és nincs rá f1 tudtommal :S -
Ne irigyeld:D -
Piko888 #44356 Srácok az alábbi játékok eladóak
Flatout UC
Black
Saints Row
Forza 2
UEFA 2008
GTA 4 Special Edition( táska, széf, soundtrack cd)
GTA trilogy
PGR3
Mercenaries
Postán utánvétel, vagy Sopron környékén személyesen
Érd, privi -
nincs valamilyen f1 szerű játék xboxra? ez az egy játék miatt irigyelem a ps3at :) -
felejtsd el, többet árt, mint használ -
Ha már 175Wos a boxod, akkor teljesen felesleges ilyet venned. -
Premium-ot vegyél. Nem kell semmihez se a winyo, a textura hibák csak a warez játékoknál jöttek elő és csak azoknál amik szarul/szutyok dvdre lettek írva. -
amdrula #44351 Én premiumot vennék. -
Üdv!
Ha most lenne rá lehetőség, hogy tudnék venni egy 360-at, akkor arcade-ot, vagy premium-ot? Olvasgattam, és múltkor írtatok valamit, hogy az újabb játékoknak kell a hdd, mert azon tölti be a textúrákat vagy mifene :) -
a content mappát kell kiírni. -
Ez egy külső hűtő, többet árt mint használ! -
Ez azt jelenti, hogy a Windows Live ID-dben megadott lakhely-en nem elérhető a LIVE szolgáltatás. Ez azért lehet, mert gondolom ott Magyarország van megadva ahol ugyen nincs LIVE hivatalosan. Annyit kell csak tenned, hogy a számítógépeden bejelentkezel itt és USA vagy UK lakcímet adsz meg. Vigyázz, mert a zipcode-ot leellenőrzi, magyarul valódi zipcode kell (pl. egy étterem, múzeum, stb a google segít).
Így biztos működni fog, mert öcsémnek is dettó ugyanez volt a problémája, mert ő neki korábban volt Windows live id-je (msn-hez) így amikor azzal akart bejelentkezni neki sem működött. -
Remélem, hogy ez nem számít Warez-nak!!
Azt szeretném kérdezni, hogy... Van egy flash-elt gép, de aki csinálta az nem értett a hűtéshez... Ha egy ilyet veszek és "beszerelek", az megfelelő szerintetek??
LINK
Köszi a segítséget! -
megtettem lett belole egy rendszerinformacio fajl és egy Content nevu mappa--amiben megegy mappa--abban megegy-ésmégegy mappa-ésabban ott lapul egy fájl :D
question: Content mappat irjam ki vagy csak azt az egyetlen fájlt
bocs csak nemértem... -
Csomagold ki szvsz... -
VKI válaszoljon máár pliiiz

:DDDD
-
NO WAREZ!!!