XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lckrz.try.hu
A másik: a külföldi árak. Voltam kint az USA-ban és tudom, hogy a megjelenés hetében 50, max 60 dollárba kerülnek a játékok, de pár hét után esik egy tizest az áruk. De ha csak Európát nézem, akkor is 10e körül van az ára.
De ha igazad lenne, hogy "csak" 1500Ft-tal kerül többe nálunk, az megoldaná azt az általam fel nem fogható tételt, miszerint: (sokkal)alacsonyabb bérû országban drágábban kell eladni? Ha legalább annyi munkát beleölnének, hogy magyarosítanák...
Úgy tudom, hogy a kereskedõk 6e Ft-ért szerzik be az új játékokat, ami azt jelenti, hogy az ÁFÁt leszámítva 7-10e Ft árrést alkalmaznak egy 15-20 ezres játéknál. (Elébe menve a vitának: nem módosított a gépem, csak eredeti játékaim vannak).
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sajnos sokan nem tehetik meg, hogy eredeti játékot vegyenek.
Sajnos ilyen Magyarország. Talán majd egyszer örülhetünk annak, ha mindenkinek elérhetõvé válnak a játékok, vagyis megfizethetõ lesz az új és nem az egy-két éves játék.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ez a szintiszta lopas, koze nincs a piacgazdasaghoz. Kar megideologizalni a dolgot, nincs ertelme. Az emberek szarnak a szellemi termekre. Gondolom te is mennyire orulnel neki ha irnal egy barmilyen programot, beletennel fel evet az eletedbol, aztan meglatnad hogy masok lewarezoltak, es ingyen hasznaljak. Ja es buszkek is ra.
Together we'll fly someday...
help
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
BAD Boys
Jimi Hendrix
Together we'll fly someday...
De szenyó vagyok! És még nincs is gépem hozzá. (Ezt meg kellett emlitenem az indulatok csillapitása érdekében.) 😄D
Bocsi többet nem OFF!
Mi lehet az oka szerintetek,hogy egyre több az eladó használt xbox 360 itt a fórumon is meg minden fele?
a gow milyen végülis monitoron?mert hallottam hogy összenyomja,meg hogy van hozzá vmi javítás.nem kell hogy teljes képernyös legyen csak ne huzza szét
17es lg monitorom van
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.