XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
ááá ne is mondjátok. saints row gow helyet<#falbav>

help

KILLER2
Még én se. Egyszer nyomattam egyet haver ellen, de az eltartott vagy 10 mp-ig.

Töltsük le az internetet!

sector512
Szerintem érdemes megvenni. Rövid, de simán végig lehet játszani többször is, nem unalmas. Én is végigtoltam 3x pedig nem szokásom :) Meg a multi részt is dícsérik, mondjuk azzal én még nem játszottam.

PSN: s3ctorHU

KILLER2
Nem semmi lista ám. Azt tudtam, hogy jó értékeléseket kapott, de hogy enniyre, azt nem godnoltam volna.

KILLER2
SZeirtnem nem vészes. Meg aztán van 3 szintje. Elsõn begyakorlod, a második meg full eksön, szóval megéri. 3. szintet még nem próbáltam, de az már tényleg nagyon durva lehet. Szeirntem a játékélmény pótolja a rövid játéidõt.

Jó mind1, úgyis van egy PS2-õm amivel le tom legalább játszani az avit...át van alakítva :)

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Zsoltika 007
Tarolt a Gears of War
Hmm. Lehet megveszem. Csak zavar hogy mindenki arra panaszkodik hogy rövid lett. <#fejvakaras>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Nem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Jól tudom, hogy a legtöbb asztali DVD lejátszó lejátsza az avit?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Logitech FX,... VAGY... Microsoft 360 KORMÁNY ???
TIPPET,kössz .
Még nem tudtam letölteni én se azt írta majd késõbb nézzem meg.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

na de barom vagyok...ott a windowsban a Windows Movie Maker....

Nem tudzs véletlenül egy olyat softwaret mondani ami jó avi to wmv?

nem értem..pedig a Lostot akarnám átkonvertálni aviból...

Zsoltika 007
Akkor nem jó. Vagy nem lõtted be rendesen.

de az a progi MPEG-2-re konvertál...

Zsoltika 007
Igen az átkonvertálja wmv formátumra. Mivel csak ezt ismeri a lejátszó.

Van egy Videora Xbox360 Cobverter nevû program azzal lehet átkonvertálni az avit olyanra amit le tud játszani az Xbox360. (megtaláltam hehe :D)

Zsoltika 007
Nincs.

Engem olyan program érdekelne 360-hoz ami lejátsza a divx-et, az avit, mpeg, mpg-ét, nem csak a wmv-ét...fõleg az avis lejátszó kéne !!!!

Ja most néztem a Crackdownban télleg benne van ez a download Halo3 beta opció , le is akartam tölteni a Halo3-at de ahogy írták még szürke az opsön...
"simply need to load their copy of Crackdown into Xbox 360 and use the disc as a key to download the beta from.."
És ezt hogyan lehet leszedni ? Mert vmi olyat ír hogy a Cracdownon belül van egy opció ami addig szürke míg nincs fenn a Halo3 marketplacen vagy mi.Meg kér vmi külcsot is letölténél vagy mi...
guardian hero
Gondolom a Crackdown hivatalos megjelenésekor, vagy legalábbis ahhoz képest rövid idõn belül.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

És mikor jön a Halo 3 beta?
guardian hero
1. Crackdown két héttel a megjelenés elõtt kijön warezban, védelem nuku.
2. Halo 3 béta miatt mindenki leszedi.
3. Halo 3 béta indulásakor mindenki rácuppan a warez verzióval a Marketplace-re.
4. ... - mindenkinek a fantáziájára bízom.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Petyus_

LOL... bizony, mivel a HALO3 bétához a Crackdown lemez a kulcs, ezért a warez verziókkal is mûködni fog minden bizonnyal. :D GJ MS! :D :D D:

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Az a PES6 (már rég megjelent) amerikai címe.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Engem meg az oblivion Shireving Island és a Star Wars Force U. megjelenése érdekelne....

rambuu
Hej nem tudjátok mi a Pro Evolution Soccer 2007el azt írják hogy Február 6án jelenik meg. Dehát sehol semmi.

hy
keresek gow-ot
max 9e ft-ér vagy ráfizetnék Deadrisingra
[email protected]
Eddig ugyanúgy felismert nekem mindent a palos játék az ntsc után. Mentet állásokat, liveot.
CSOCSO
mi is volt a kerdes?
sztomy69
De, nekem =)

lckrz.try.hu

Sland
Lenne egy kérdésem.

Elkezdtem egy játékkal játszani ami NTSC-s.
Elértem pár dolgot, elég jól is állok, szóval nem szívesen kezdenék újat.
Ha berakom a PAL os verziót, akkor abban ugyan úgy tudok tovább játszani a már meglévõ mentésemmel, vagy azt másik játéknak veszi?
Pl Live-on ugyan az a játékcím 2x fog szsrepleni az NTSC és a PAL miatt vagy ez tök hülyeség és NTSC után ugyan annak veszi a PALt is?

Csak azért kérdem mert PS2 játékoknál az volt hogy más játéknak vette a PAL és NTSC verzókat ugyan abból a játékból és nem lehetett ugyan avval a mentéssel játszani...

Tud valaki errõl valamit?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Forza Italia
Tudtok valami jó oldalt ahonnan lehet rendelni játékot?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Melyik a jobb kormány ? LOGITECH FX, vagy MICROSOFT 360 ??
teddymac
Nézzél videot itt : Top Xbox 360

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Ewergo
A "07" és "2K7" a különbség! Frankón!

torrente
A k nélküliek az EA sportos termékek.

Forza Italia
Srácok egy kis véleményre lenne szügsgégem. Mi a különbség az Nba 07 és az Nba 2K7 meg az Nhl 07 és az Nhl 2k7 között?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

22Barna22
azt hittem csak gépet akarsz de játékokat nem! :) (bocs ez kicsit bunkó volt) de nem tudok sajna segíteni ugyanis én is vásárlás elõtt állok :( csak nem tudom mibõl fogom megvásárolni

SkunkliX
sziasztok ! én is úgy döntöttem belépnék a táborba. szeretnék gépet meg játékokat . tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan jöhetnék ki a legolcsóbban ? privi , vagy priveben megadnám az msn címem ha lenne valaki aki tudna segíteni :) elõre is köszi az 5leteket , tippeket :)

Rip
Pontosan, egyik fél sem fogja meggyõzni a másikat sosem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Zsoltika 007
Innentõl kezdve törlöm aki ebben a témában beír. Lerágott csont és már a kutyát se.

Örm
Gondolom neked minden eredeti? Se mp3 se letöltött film vagy program nincs a gépeden? Gondolom minden DVD filmed is eredeti?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

torrente
Egyszerûbb, ha a haverodat kérdezed meg. De feltételezem a válasz: igen.

guardian hero
Ez alap! <#eljen> :)

Me0w
Es a warezolt szarjat ne tolja fel Live!-ra ;)

Together we'll fly someday...

guardian hero
Bp-i vagyok, a tipikust viszont megkérdõjelezném, tekintve, hogy másfél éve élek Pesten :D

Azzal egyetértek, hogy nálunk sokszor irreális a játékok bolti árazása (hogy ez mennyiben a kereskedõk, és mennyiben a magas vám/áfaköltségek hibája, abba nem mennék bele), ugyanakkor itt is meg lehet találni az akciós ajánlatokat, ha valaki akarja. A play-asia pedig neked is USA árszabásban házhoz viszi a régiómentes játékokat. Szóval meg lehet találni a módját az okos vásárlásnak, bár tény, hogy normális esetben nem kéne külföldrõl rendelni, de ez már csak így van mifelénk...

Abban viszont nem tudok egyetérteni, hogy a magas ár, vagy az alacsony fizetés felmentés lehet a warezre. Vagy ha már mindenképpen warezol az ember, akkor tudja, hogy az rossz, és próbálja minden lehetõség szerint elkerülni, ha pedig valamiért ez nem jön össze, ne hangoztassa. Ennyi lenne a normális és elvárható viselkedés.