176883

-

igazából az arcade nem visz xbox360os játékokat! Az arcade gépet azért tervezték hogy az xbox 1es játékokat legyen min futtatni!
-
**** nem ajánlott állva használni -
nem teljesen. az árkád igazából bizonyos játékokban 0,4%-al lassabb, de ezt kompenzálandó a premiumokon fényvisszaverős, futtatott ezüst bevonatú, dvd-tálca-előlap vakítja el időnként a játékost
*
(tényleg ennyire lusta vagy a fenti FAQ-kat átolvasni ???)
* a kép csak illusztráció, a valóságban 56,7%-al csillogóbb**
** csak enyhén polarizált fény esetén***
*** NEM! -
2 kép kurva jó!:D:D HAHAHAHA
Viszont, h teszel fel boxra képet? pendrive-ról?? -
Djemba #44952 még 1 kérdés a arcaden is minden játék úgy maegy mint az eliten???? -
Én a Premiumhoz nem kaptam. -
bobbyewing #44950 Lehet, hülye kérdés, de csak az Arcade-hoz adják az öt darab Xbox Live Arcade játékot, a Premium-hoz nem? -
Gyors hajtsd be a lóvéd, az xbox nem várhat
-
Scott8 #44948 Majd ha visszakapon a lóvém..... -
-
Ne gondolkodj, VEGYED!!!
-
lehet rossz cím :D amúgy fogalmam nincs
itt lehet generálni fake címeket
fake name generator -
Scott8 #44944 Akkor: Arcade + Halo 3
-
Valaki mondja már meg hogy mit rontok el. US profilt akarok csinálni, de
probáltam regelni de mindig megfagy az xbox360 mikor Az "Use terms ....." le acceptelem -
Dehogyis...könyörgöm
-
ugyanmár! miért lenne más? arcadeba gyengébb a gpu vagy a cpu szerinted? ugyan olyan minden xbox adottsága csak más kiegészítők járnak hozzá -
Scott8 #44940 ? -
Scott8 #44939 Ez igaz hogy ott más a grafika, mert én arcade-t akarok venni.
-
daneszbaby #44938 A monitoron van a VGA bemenet vagyis D-sub van odaírva.Meg van mellette egy kis hely ahova egy világoszöldizé megy.Az nemtudom hogy mi. -
Ja, Árkádét ne vegyen, "mert ott más a grafika"
-
A Premium 27.4%-al jobban megérné neked, a rrodra 4,9-5,5% esélyed van.
De mindjárt csinálok egy "mi éri meg vs. esélyek faq"-t :D -

-
Premium vagy Arcade gépet vegyek? Abból is melyiket? Mennyi esély van a RRoD-ra? Köszi
-
bemész a boltba, veszel egy premiumot ujonnan/boltban, az sztem kihuzza a generácio végéig :) moddolni nem lehet, tehát 3 év garid lesz rá... -
Ha "régebbi", azaz nem HDMI-s a Premium, ne vedd meg, mert azok között találsz inkább RRODra hajlamos darabokat, nagyobb a meghibásodási esélyed. Bár sokakkal ellentétben én nem tartom feleslegesnek a hűtésmodot, de azt is mindenképp az újabb szériával ajánlom. -
kicsit visszaolvastam, de vagy átugrottam vhogy vagy nem kaptam konkrét választ a kérdésemre. am nem hiszem h te válaszoltál volna 5x egy nap. ami valljuk be, hihetetlenül nagy szám! 5!!! -.-'' egyébként ha meg nem akarsz válaszolni ne tedd. nem a te dolgod senkise kötelezett. -
Th0m #44930 nem vagyok szemétkedős meg kötekedős sem.. de már kicsit idegesít h naponta 5ször megkérdezik ugyanazokat a kérdéseket... kicsit olvass vissza léccives. -
Helo. Gondolkodom egy Box vásárlásában.
Valaki leirná nekem hogy a Premium csomag most mennyire megbizhato? Tehát milyen hosszu életet képes leélni FOLYAMATOS nyüstöléssel? :D És hogy van e olyan verzio Premiumbol ami esetleg régebbi és nem éri meg megvenni. Válaszokat Köszi :D -
Mo. nem európa ;) -
Nos igen, elég sok JRPG jelent meg mostanába a boxra. Sajnos, mondom ezt úgy, mint PS3 tulaj. Jöhetne már nekünk is valami jó, mert ilyen téren mindig a Sony volt az erősebb, de sajnos kezd lemaradni. Remélem az FFXIII kárpótol bennünket egy kicsit. Ideje lenne már lassan erősíteni, mert ezen a téren előzhet nagyot a PS3, remélem néhány éven belül megérkeznek az igazán "húzócímek", mint most az MGS4. -
Nekem is főleg a japán fejlesztésű játékok jönnek be :D
Anno az Ace Combat 6 miatt választottam a boxot..
túl vagyok a Ninja gaiden 1-en, most már a 2. részt tolom párhuzamosan a Lost odyssey-vel. A star ocean last hopeot is nagyon várom, ami szintén box exlusive, kb. még 3-4 (sok square enixes) jrpg-vel karöltve, amikről lemaradtam volna ps3-on...
Nekem ezt a kört a microsoft nyerte, mondom ezt mint nagy ps2, Final Fantasy, és Metal Gear fan.
Várjuk a következő kört kb 2011-ben ;) -
Nos igen, ha fiatal is van a családban, akkor mindenképp a box a nyerő, és 3 évig lesz MS garanciád a 3ledes hibára, szóval nincs vesztenivalód. Mellesleg Live-val kapcsolatban találsz sok infót a bannerben található linek. -
bobbyewing #44924 A kontrollert nekem is szokni kell majd, mert sok-sok éve bill+egérrel játszok. Már próbálgattam, de még nem állt rá a kezem. -
bobbyewing #44923 Hű!
Gyorsan kaptam sok választ.
Köszönöm.
Mindenképp a Premium Pack-ot veszem, és nem, tervezem az átalakítását.
A live-ról is sok jót olvastam itt, gondolom az úgyse menne úgy, meg a gari is elszáll...
Ha 3 évig nem kell lecserélni, már jobban megéri, mint a PC-re költeni a sok lét.
Nagyon fiatal is van a családban és, ahogy a játékokat átböngésztem úgy látom a sony rájuk kevésbé gondol, mint a MS. Bár ebben a tekintetben a Wii áll a legjobban.
A live-val kapcsolatban még lehet lesz egy-két kérdésem.
Előre is kösz. -
Nos igen, így tényleg megérri boxra áldozni a pénzt. Én sem tartom magam nagy gamernek, de nekem hamarosan munkához is kell a PS, tesztek stb. Szóval nekem az volt a célom, hogy egy időtálló konzolt vegyek, amire évekig tudok számítani és nem kell idegeskednem, hogy mikor megy tönkre. Az boxomat ott rontottam el, hogy okosítottam. Fiatal voltam és buta. Azóta már másként látom a dolgokat és inkább eredetibe fektetek be. Néhány exlkuzív cím van, ami miatt sajnálom a váltást. Ilyen a Fable 2 és a GOW 2. De lesz helyette FFXIII és van MGS4. Nagyon szeretem ezt a japán stílust, szóval annyira nem bánom, hogy lemaradok a "boxos címekről".
A szervíz, ahogy Rambuu is írta, nagyon sokba fájt volna és nem akartam többet rákölteni. Majd eladom alkatrésznek, annak jó lesz. Persze mostmát azóta nincs akkor szinten az elhalálozási arány a konzolnak, de nekem elegem lett belőle. Nem azt mondom, hogy rossz, de nekem tele lett az a bizonyos pohár.
Sonynak sem vagyok elvakult híve, ők is sok hibát elkövetnek, sok hazugság írható a számlájukra, de ilyen az üzleti élet. Próbálják valahogy megtartani a vásárlókat. -
Kontrollerrel jobb :) -
Boxon lehet bill+egérrel játszani? Pl. a GTA-t is szívesebben játszanám úgy. -
A GPU tényleg a leggyengébb rész a PS-nek, habár a Cell procival tudják ellensúlyozni, csak azt akarni is kellene, ám a legtöbb fejlesztőnek erre se ideje se anyagi kerete. Különben tényleg, elméletben erősebb hardwer, csak ezt a multi címek nem mutatják, sőt, inkább az ellenkezőjéről biztosítják a vásárlót. Azonban minden konzolnak az exkluzív címein látszik meg az igazi erő, mint pl. PS-nél az MGS4 és a Final Fantasy (ha végre megjelenik...), vagy majd Xboxnál a Fable2, vagy a GOW2. Azt, hogy melyik meddig lesz a piacon, nehéz megjósolni a mai világban, mert gondolom már javában zajlanak a következő "next-next-gen" konzolok tervezése. -
Hát winyó nélkül előjön a lagg néha.
Én második konzolnak, lehet megköveztek érte, de Wii-t veszek, már egyre több a valamire való játék. Ellenben a PS3-on csak 2-3 exkluzív cím van ami valamire is való, olyan ami érdekelne meg egy se. Így értelem szerűen marad az Xbox360 mert jók rá az exkluzív címek. Meg én szeretem a Live-ot és ezt a jó kis kontrollert is. Sony-ék már nagyon leválthatnák, azt... -
Szia.
Nos, ha csak a játékok ára tart vissza a Playstationtől, akkor megnyugtatlak, hogy nem 567-os árakat kell nézni, mert ma már 10-13k egy játék + cserélni is lehet. Persze nem rábeszélni akarlak, nem fizetnek azért, hogy reklámozzam. A játékok az Xboxnál sem olcsóbbak, de tény, hogy mások az exkluzívok és több játék van rá.
Nos, mivel az Xbox vinyóval kapcsolatban volt kérdésed, arra is válaszolok. Szerintem mindenképp megéri a vinyó, nem vesztesz vele semmit és lehet még rá szükséged. Olcsóbb, mintha később vennéd meg hozzá. Egyesek azt állítják, hogy a GTA jobb, ha van vinyó, mert onnan cachel, mások szerint nem. Sajnos tapasztalatom nincs e téren, de nem vesztenél vele, ha olyat vennél, később talán lesz kedved netről is tölteni. Persze ha visszatérünk az árakhoz, drágának tartod a játékokat és más megoldást keresel, annak nem itt a helye, szóval azt ne kérdezd.
HDMI kábel szerintem jó bármilyen, habár már 2-3k forint között mozog, szóval olcsón hozzájutsz.
*