XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
60hz, a játékok dobozára is rá van írva.
Adi
Nem válaszoltatok az egyik kérdésemre:
Ha monitorra kötöm a boxom, hány Hz fut majd a moncsi??
XP alatt nekem most 85hz...
LG 575N

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

guardian hero
Az se lenne rossz 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ewergo
Én meg má aszittem az uj Boxba benne lesz a HD dvd meghato is.
Ezek szerint csak az ujjam ért a bilibe? Mert nekem franyo a hütésem. A nagyobb winyo miatt meg nem tom érdemes e megvenni azt.
Tegnap 7 orát nyomtam a Quake4-et. Ugyhogy a terhelés proba megvót. 😊

Zsoltika 007
1080p már eddig is volt nem? Amúgy szerintem az ip tv jön.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Attila8805
Nem lenne rossz ha ez a Dashboard ápdét berakná a magyar dashboard-ot😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

guardian hero
A "nagy" változások szerintem az új modell bevezetésével függnek össze. 1080p support, 120 gigás vinyó support, ilyesmikre tudok gondolni, semmi komolyabb.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Attila8805
Major Nelson és a Microsoft megint töri valamin a fejét. Méghozzá a hamarosan megjelenõ Dashboard Update kapcsán. Az elmondások szerint nagy változások fognak helyet kapni majd a frissítésben konkrétumokkal azonban jelenleg nem szolgál senki. Major Nelson hamarosan megjelenõ podcast epizódjában érdekes információkat ígér a hírekre éhes és kíváncsi közönségnek. A Live rendszer nagyon is jól ki van találva, a stílusos interfész és a mindíg egymással kapcsolatban lévõ barátok és az egymással való játék már alapvetõnek számít, remélhetõleg nem a Sony PlayStation Home rendszerre fog hajazni, innen onnan olyan infókat is hallani hogy ezt sem szabad kihagyni a számításból.Mi fog vajon történni? Erre nemsokára választ fogunk kapni és minden letisztul, ám azt nem hinném hogy hirtelen felindulásból megforgatnák a Live rendszert... Várjuk a fejleményeket egy azonban biztos, a Microsoft Xbox 360 rendszere minden esetben kivételes online szolgáltatásokkal bír, minden megmarad de talán csak kicsit másképpen!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
"Az XBMC (Xbox Media Center) fejlesztõcsapatának egyik tagjával beszélgettem a minap, és elejtett egy-két morzsát miszerint többen dolgoznak már az XBMC PlayStation 3-ra írt változatával azaz a PSMC-n. Talán mindenki tudja, hogy a PS3-nak nyílt oprendszere van, így könnyedén lehet rá másik oprendszert vagy akár egy ilyen media center progamot is telpíteni. Információim szerint tökéletes átirat lesz, és ugyanúgy támogatni fog minden fontos funkciót mint az XBOX 1-es változat. A dolog már csak azért is óriási szenzáció mert ezzel a programmal a PS3 lesz az elsõ olyan asztali lejátszó ami HDMI kimenettel rendelkezik és elboldogul az akár 1080p felbontásu x264, h264-es MKV fájlokkal is. Várhatóan márc. 23.-án az európai launch napján fogják publikálni a szoftvert. Nagyon várjuk..."

KILLER2
Hát jobb.

Töltsük le az internetet!

guardian hero
Egyelõre semennyivel, most még nincs éles versenyhelyzet. Õsszel, az ünnepi szezon elõtt esetleg elképzelhetõ, ha a Sony addigra összekapja magát.

Ja néztem.Az én hûtõmön külsérelmi nyomok nincsenek,csak szimplán nem müködik.Hát mindenesetre kuka,de még mindig jobb mintha a gépet is taccsra vágta volna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KILLER2
Tényleg érdemes elolvasni Wadarr cikkjét az x-median. Intercoolerrõl érdekes dolgok vannak.

Nekem ilyen volt jó 5 hónapig.Múlt héten minden át lett rendezve a szobában,kapcsolnám be a gépet,semmi... Na mondom marha jó,meghalt a gép?Némi probálgatás után,jobb ötlet nem lévén kiktttam a rendszerbõl a hûtõt,tehát közvetlenül a gépbe ment a kábel.Úgy elindul.Visszaraktam,megint nem indul...
Úgyhogy ebbe is megdöglödött valami.Most szegény gép kénytelen saját maga megbirkózni a hõviszonyokal...

buldozer99
most jött "teszkós" ujság😄D
abban 160k a ps3...és 110k a xbox360(2játékkal,20gb-os vinyoval...)

Forca Barca

Wadarr
Aki hasznal a 360-on Intercoolert, az latogasson el az oldalamra! jobb vele vigyazni... http://x-media.xel.hu

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

TrIp
na látom van színvonal xD
inkább feldobok egy témát... mennyivel fog csökkeni az x360 ára ha megjelenik a ps3? tippek? konkrétumok?

KILLER2
Végülis így is lehet fogalmazni xD

teddymac
te mekkora egy fasz vagy !!!

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

NEXUS6
Persze hogy érdemes, feltéve persze ha csak játszani akarsz. És nem tervezed a jövõben, hogy az új konzolodon HD videót nézel, vagy hogy az otthoni PC-det egy Linuxos géppel helyettesíted egy füst alatt.

Mert akkor még nem egészen 2 nap és jön egy másik alternatíva.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Attila8805
Természetesen érdemes.

evid
ebben a topicban ez egy jó kérdés 😄D

Hiak. Érdemes xbox360at venni? Megbeszéltük báttyámmal, hogy nyáron veszünk egyet.

Attila8805
HI all van olyan újság amiben az Xbox360-ról van szó?
MErt egyszer az ign- honlapján láttam egy ujságot amihez dvd-is volt és demók voltak rajta.

KILLER2
én se gondolom, hogy manapság még be elhet ilyet szerezni. ha hibásak, akkor gondolom már kivonták õket mindenhonnan, ha meg mégis olyat vennél, hát visszaviszed, ha rossz.

Kaplan
Tényleg felejtsük el azt a kukabúvárt... Eltûnt.

Hát, Barna, szerintem már nem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Attila8805
HI külön nem eladó a madzagos joy?
Ha igen mennyié?

22Barna22
hát én azt hallottam h az elsõ szériás gépeket azért váltották le mert 90%-a hibás volt... :S de nem tom 😄 nekem is hülyeségnek hangzik...

KILLER2
Assetudommiazazelsõszériás. Mármint azt tudom, de azt, hogy mi különbség, azt már nem.

22Barna22
izé... témát váltok 😊

lehetséges h véletlenül 1-õ szériás 360-at veszek? Április környékén lesz a vásárlás... és nézdcsak! ápr környéke van 😄

KILLER2
Meg kéne tanulnod, hogy hogy mennek itt az SGn a dolgok. De mostmár legalább elégedett lehetsz, emrt elérted amit akarál. Az utólsó fél oldal veled van tele, szóval most már legalább tudod mi a téma. Na mentem Vegasozni.

KILLER2
OFF:
Mi köze a macskakõnek a macskához? xD
ON

KILLER2
Angyszerû! Chodálatos! Hihetetlenül értelmes téma! Csakis gratulálni tudok. Nem mondom, hogy én sosem hibázok, de ez azért picit túlzás nem? Nem kéne ababhagyni? Bírom az olyan embereket, akik bejönnek valahova, mondanak valami baromságot, aztán õk vannak felháborodva és oktatnaki ki mnindenkit, hogy mi a helyes Most hogy lásd kivel állsz szemben eelmondom, hogy mi a baj veled. Bejössz ide és felteszel egy kérdést, ami annyira értelmes, hogy olyat még nem olvastam. Mi a téma......Kit érdekel? Miért jó neked, ha tudod? Én az utóbbi idõben rendszeresen olvasom a topicot, de ha hazaérek és felnézek ide, látom, hogy van 100-200 új üzenet, akkor nem jövök és kérdezem meg, hogy mi a téma, egrészt, mert nem érkele, másrészt meg ha tudom is, mág a seggemet sem tudom kitörölni vele. Ha érdekel, akkor elolvasok 1-2 kommentet és máris képben vagyok kb, ha nem, de úgy tûnik, hogy érdekes leeht számomra, akkor esetleg még néhány kommentet elolvasok, de nem jövök és kérek összegzést. AZ meg hogy te normális életet élsz, nagyon jó és szép dolog, ötülj neki, de akkor ne gyere fórumozni a barom kérdéseiddel és cseszegess minket oktalanul és értelmetlenül, hogy mi a PC elõtt élünk. Mibõl gondolod és ha így van, akkor mi közöd hozzá? Szóval. Ha érdekel, hogy mirõl van szó, akkor az a minimum, hogy visszaolvasol picit, mert a téma megtudására kemény 5 percet kéne rászánnod. A kérdésed még rendbe is lenne, csak az vele a gond, hogy nincs értelme. Ha valami kell vagy tudni akarsz valamit, akkor kérdezz konkrétan, használd a keresõt vagy olvass vissza, de így, hogy "mi a téma", ez így elég érdekes. Na jóccakát.

sector512
Ha ez a véleményed hogy aki sokat ír a fórumba az egy "ratyi kocka" akkor mi a faszért jössz ide egyáltalán? A diszlexiáddal meg az orvosnak panaszkodj....

PSN: s3ctorHU

Írni sem tudsz normálisan, így már értem az olvasási gondot meg a kulturált beköszönést is koma 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

rambuu
Hát látode én vagyok erre az ellen példa mivel itt ülök igaz nem irok be állandóan és mégsem vagyok egy elhizott Kocka FACE-û!! <#email>
Ha meg valami nem tetszik van másik oldal is ahol olvasgathatsz és lebaszhatod a népet! Már bocs <#kuss>

Nem tudom, biztos nagyon SOK ismerõsöd lehet, ha egyszerûen nincs fél órád arra (mert nem tart tovább, én is pont az utóbbi két napon nem voltam fenn, és láss csodát végigolvastam 8 oldalt), hogy elolvass pár oldalt. Szerintem meg egyébként ha tényleg érdekel, hogy mirõl van itt szó, akkor nem hiszem, hogy nyolc oldal gondot jelent. Nem biztos, hogy rögtön mindenkit fikázni kéne...

Kaplan
Pont te mondod? :S Bocs, hogy van egy kis idõm követni a fórumot mert érdekel és segíteni másoknak, és ha még meg is nyalod a herém összefoglalok neked 100 oldalanként pár sort ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

öregharcsa
szegény...<#rinya>
majd még sajnálni fogom hogy olvasnod kell....

http://pspfilez.extra.hu/

Zsoltika 007
És ezt szted ki nem szrja le?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nem tudom,fogadj fel valakit aki 100 hozzászólásonként ir neked egy összegzést...
Most vagy érdekel ami itt folyik és akkor ugy ahogy követed (ehhez szerintem nem kell minden egyes hozzászólást elolvasni),vagy nem aztán akkor errõl ennyit.

Ewergo
De figyu...a forum nem egy regény hogy mikor abbahagyod, behajtod a lap sarkát és elteszed!
Vannak nagyon jo elektronikus könyvek...
Ha pedig van idöd, akkor belefér az olvasgatás. (visszaolvasás) Má bocsi! 😊

tehát inkább segítsünk az illetõnek ebben az esetben nekem hogy tudja mirõl van szó minthogy vissza keljen olvasni 8 oldalt és ez idõ alatt már megváltozik a téma is...
(azaz a 8 oldal elolvasása tök értelmetlenné vállik)
azaz legyünk már egy kissé kulturáltak....
ennyivel meg lehet oldani
ugyis oldalak írtok tele most ez a 3 sór igazán nem sok sztem
😄 LOL
nem aztmondom hogy ne beszéljetek csak azt hogyha valaki pl elmegy a barátnõjével valahova egy napra és nem jut gépközelbe akkor nem kell lekúrni hogy miért nem tudja mi a téma hanem ugy össz 3 mondatba el lehet mondani hogy most mirõl van szó...
guardian hero
Oh elnézést, akkor hány hozzászólást engedélyezel nekünk naponta? Csak a miheztartás végett... 😊)

ratyi kockák...
bassz vagy 8 oldalt irkáltok tele olvassgatsd te! 1 napig nem vaok itt és már átszárnyaltok 23 témán
itt kockultok egész héten bocs hogy az egész rohadt napomat nem itt töltöm és hogy nem vaok annyira kocka mint eggyesek...
ha kinézel az ablakon ott van egy utca -vagy kitudja hol a szarban laksz-
más élõ emberekkel akikkel személyesen lehet beszélni...
esetleg eljárni valahová...
nem csak abból áll a világ hogy a dagatt elhízott kocka face-eddel itt osztod a fórumokat és írod tele õket.
élni is kell és te engem azért cseszel le merthogy én normális emberi életet élek...
nem akarom itt tölteni a napomat hogy 8 oldalt átolvassak azt még 3-at merthogy addigra ugy annyit írtok
Zsoltika 007
Olvass már vissza vagy ne járj fórumozni ha már arra is lusta vagy!