XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha monitorra kötöm a boxom, hány Hz fut majd a moncsi??
XP alatt nekem most 85hz...
LG 575N
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ezek szerint csak az ujjam ért a bilibe? Mert nekem franyo a hütésem. A nagyobb winyo miatt meg nem tom érdemes e megvenni azt.
Tegnap 7 orát nyomtam a Quake4-et. Ugyhogy a terhelés proba megvót. 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Töltsük le az internetet!
Úgyhogy ebbe is megdöglödött valami.Most szegény gép kénytelen saját maga megbirkózni a hõviszonyokal...
abban 160k a ps3...és 110k a xbox360(2játékkal,20gb-os vinyoval...)
Forca Barca
XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698
inkább feldobok egy témát... mennyivel fog csökkeni az x360 ára ha megjelenik a ps3? tippek? konkrétumok?
Mert akkor még nem egészen 2 nap és jön egy másik alternatíva.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
MErt egyszer az ign- honlapján láttam egy ujságot amihez dvd-is volt és demók voltak rajta.
Hát, Barna, szerintem már nem.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ha igen mennyié?
lehetséges h véletlenül 1-õ szériás 360-at veszek? Április környékén lesz a vásárlás... és nézdcsak! ápr környéke van 😄
PSN: s3ctorHU
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ha meg valami nem tetszik van másik oldal is ahol olvasgathatsz és lebaszhatod a népet! Már bocs <#kuss>#kuss>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
majd még sajnálni fogom hogy olvasnod kell....
http://pspfilez.extra.hu/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Most vagy érdekel ami itt folyik és akkor ugy ahogy követed (ehhez szerintem nem kell minden egyes hozzászólást elolvasni),vagy nem aztán akkor errõl ennyit.
Vannak nagyon jo elektronikus könyvek...
Ha pedig van idöd, akkor belefér az olvasgatás. (visszaolvasás) Má bocsi! 😊
(azaz a 8 oldal elolvasása tök értelmetlenné vállik)
ugyis oldalak írtok tele most ez a 3 sór igazán nem sok sztem
nem aztmondom hogy ne beszéljetek csak azt hogyha valaki pl elmegy a barátnõjével valahova egy napra és nem jut gépközelbe akkor nem kell lekúrni hogy miért nem tudja mi a téma hanem ugy össz 3 mondatba el lehet mondani hogy most mirõl van szó...
itt kockultok egész héten bocs hogy az egész rohadt napomat nem itt töltöm és hogy nem vaok annyira kocka mint eggyesek...
ha kinézel az ablakon ott van egy utca -vagy kitudja hol a szarban laksz-
más élõ emberekkel akikkel személyesen lehet beszélni...
esetleg eljárni valahová...
nem csak abból áll a világ hogy a dagatt elhízott kocka face-eddel itt osztod a fórumokat és írod tele õket.
élni is kell és te engem azért cseszel le merthogy én normális emberi életet élek...
nem akarom itt tölteni a napomat hogy 8 oldalt átolvassak azt még 3-at merthogy addigra ugy annyit írtok