176877

-
Inkább kapcsold be a "seggkitörlő" üzemmódot a PS3-modon aztán szép csöndben hagyd el a topikot, mert semmi értelme, hogy rontsd a levegőt és ráadásul olyannal győzz meg minket, amire érvet se tudtál mondani. -
Neked levegő, aki ért hozzá annak tény.
Nem akarok részletekben belemenni , abbol úgyis vita lenne.
Csak annyit hogy többszáz gép ment át a kezemben ebböl ís és abbol is.
Rengeteg vevő elégedett vele...Mindkettőt szereltem már tudom a jó és rosz tulajdonságukat.(360 ast többször.....sokkal töbször)
Mind kettő jó gép de a Ps3 meggyőzőbb, jobban kezelhetőbb és sokat tarogat még a felhasználóknak.
Pl:
Idővel tv antennára re kötheted majd és a merevlemezre lementheted a műsort. Igaz ehez kellesz egy kütyü, de igazi szórakoztató center válik majd belőle.
Fényképezőgépet, mobiltelefont már lehet rá dugni és a file okat kedvedre másolgathatod.....na de ebbe nem mennék bele.
Jó ez is az is........
-
Messze nem alakult ki itt vita, te valamit állítottál, amire konkrétumokat eddig nemvoltál képes írni, innetől fogva csak a levegőbe beszéltél. -
Toopac #46654 Furcsa mert csak a második frissítésre láttam a kíírását. először csak addíg volt hogy "viccelsz?????????"! Frucsa
-
Neked most ki válaszolt gúnyosan? Mert jaszy nem neked válaszolt... -
Toopac #46652 Kössz a választ! Bár ennyire gúnyosan nem kellett vna.... -
hahahahahahahahahahahahahahahaha................
Viccelsz???????????
Nem vagyok Playstation fan! Abszolut nem.
Boltom van pártatlan vagyok. A vevők visszajelzése és saját tapasztalat alapján írtam.
De befejezem, vitát nem szeretnék. -
Toopac #46650 Srácok ami screenshotokat csinálok a PGR4-ben azt nem lehet valahogy pendrivra rámenteni vagy felejtős? -
És miért is tud kevesebbet, ha szabad kérdeznem?
Szerintem mindkét konzol ugyanaz a szolgáltatásokat tekintve, egyik sem tud többet a másiknál. De kíváncsi vagyok, hogy a PS3 szerinted miért tud kevesebbet? -
Ja jó -
Xbox 360 Gets New Update System
Before you get all excited, no this is not the promised "fall" update, actually this update doesn't do anything you can visualize, merely implement code to prepare for future growth of the service. So while Microsoft is obviously preparing for the new Xbox Live Experience later this year this update is only paving the road, no changes or enhancements, no new features what so ever are included. -
A mai frissítés miket tartalmaz? -
Xbox 360: Vinyó, kibaszott jó online szolgáltatás.
PS3: Blúréj, vinyó, kaka online
egyezünk meg hogy mind a kettő just another console :D
-
És a Lost Odysseyt is? -
Próbáld ki a NESt sokkal többet tud mint a ps3 és az x360 együttvéve, sőt a pc még csak nem is álmodhat ilyen funkciókról én tudom próbáltam az mm kirakott konzolon.... 

-
Tudja futtatni az Uchartedet. -
Konkrétumokkal még mindig nemtudtál előállni, de a szövegelés az megy
-
Nyilván szuper, a logód is mutatja hogy a PS a Zisten:) -
Tényleg az volt :)
Xbox 360 System update now available (no new features)
A few minutes ago, the team released a system update for the Xbox 360 over Xbox LIVE. Sometime over the next few hours when you sign in to Xbox LIVE you’ll recieve a prompt to accept this mandatory update. This update contains code to ‘prepare for future growth of the service.’ There are no other changes or enhancements in this update…in other words no new features.
Link -
Kiprobáltam, sztem a ps3 kevesebbet tud. -
Hát pedig a buta 360 hoz képest szuper....... Olvass el egy ismertetőt. -
Én próbáltam, de nem lőtt tarkón az a hihetetlen nagy tudás
-
Próbáld ki! Nem példálódzok nem akarok vitába keveredni. De aki próbálta az tudja! -
Én már azt hittem jön az új dashboard :) -
Victorpictor #46633 OFF
Nagyon szívesen! :)
ON -
FoToS #46632 Szerintem az őszi nagy update elő update volt :) -
Milyen ápdét volt a mai? valami info? -
#46629 - Bocs benéztem. -
Jah, a pont kérdőjel.... :D -
Nem kell, ki mondta ezt? -
A GTA 4-hez kell merevlemez. Melyik játékokhoz kell még? -
Jé te itt vagy? :) Mindig a te feliratoddal néztem/nézem a prison breakot :)
köszönöm az összes pb fan nevében :) -
Egy BigMac-et, itt a Smart-kártya :D
ináff of disz... :] -
Ezt sajnos nem tudom. -
Norvégiában csak királynÉ van jelenleg. Ő pedig 71 éves. Másvalamit esetleg? -
Bosnyákon, hogy a körte kilója? -
Hány éves a norvég királynő? -
-Gyorsabb lesz a játékok betöltése.
-Nem fárasztja az olvasót a folyamatos stream.
-KUSSOLNI fog a drive játék közben(megváltás).
Enikveszcsön? -
mgkp #46619 Köszönöm a tippeket, segítségeket.Viszont lenne még egy kérdésem. Miért lesz jobb az ha ősztől fel lehet majd a játékokat másolni a merevlemezre? -
Figyelünk.