176877
banner
  • Victorpictor
  • deep
    Emelj ki párat, érdekel a téma.
  • Istencsászár
    pl?
  • jaszy
    Ezt mondja az akinek 360 as a van. Mérföldekkel jobbak a szolgáltatásai a Ps3 nak.
  • Minstrel
    a mai update mit tartalmazott? illetve nekem mai, mert már jó pár napja nem kapcsoltam be
  • Istencsászár
    Ahogy arty is írta, habár használhatók ezek a gépek filmezésre, zenélésre, messze nem felhasználóbarátok, és hemzsegnek a hiányosságoktól etéren, ha mindenáron azt akarod hallani akkor a PS3 jobb mivel tud Blúréjt lejátszani, de itt ki is fújt az egész.
  • dienesoft
    Off: Már csak azért is megéri, hogy valaki lássa a Prison Break első magyar fordítóját!
  • Victorpictor
    Remélem nem gond, ha ide beírom:
    Microsoft Wireless Racing Wheel, keveset használt, makulátlan állapotban eladó, PGR3-al, dobozában. Pesten kipróbálható a következő játékokkal: PGR3, PGR4, Forza 2, GRiD, DiRT. Hozzácsapok ajándékba egy egyszer használt Max Payne 2-őt. Ára: 18e Ft. Tel: 20-370-2126
  • arty
    fogalmazzunk ugy, h a ps3 a legjobb bluray lejátszo elérhető áron :)
    médiacenternek pedig ugyanugy 0, mint a box

mgkp: tehát árkádhoz kevesebb cuccot kapsz, de a belső azonos. winyo nélkül el lehet lenni, de valoban van pár játék ahol 1-2 extrát ad (visszajátszás, multi, több mentés, stb). én mamár nem vennék 20 gigás premiumot, inkabb árkád és ősszel egy 120as winyo -> mivel akkortol fel lehet majd installálni a játékokat, h ne lemezről fussanak és talán igy lesz igazi értelme is a hddnek
  • Scotty99
    Banner alatt megtalálod az Xbox 360 kiszereléseket, ott láthatod melyikkel mi jár. A képminőség csak a megjelenítődtől függ, hogy SD TV-re, LCD-re vagy monitorra kötöd. Ezt is megtalálod a banner alatt, Kijezlső FAQ néven. A merevlemez leginkább a letöltött dolgok tárolására való, ősztől pedig fel lehet rá másolni játékot. Vannak játékok, amik jobban szeretik, ha van merevelemezed, ezért szerintem megéri inkább olyanra áldozni, de ha Aracade-ot veszel, ahhoz is szerezhetsz később is merevlemezt.
  • mgkp
    Segítségre lenne szükségem.Gondolkozom egy xbox 360 megvételén.Azt szeretném megtudni, hogy az Arcade vagy a premium miben más.Mennyivel szebb a képminőség a premiumon? Mivel úgy tudom ahhoz adnak HDMI csatlakozót.Vagy pedig a jobb minőséget is csak olyan TV-k tudják megjeleníteni amik támogatják vagy az nem függ attól? A másik az, hogy a játékoknál számít az, hogy van 20GB-os merevlemezem vagy nincs? Hallottam olyat is, hogy vannak olyan játékok amik akadoznak ha nincs merevlezem.
    Kérném tanácsokat és bocs a hülye kérdésekért nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz:)
  • Fido4life
    hát arra nem is számítottam :)
    na akkor gyerekek inkább fogalmazok úgy hogy a PS3 az xboxhoz KÉPEST médiacenter ha így jobban tetszik.
  • bertino
    nem lett kedvenc, egyenlőre egyik konzol se kedvenc.
    de mindenkinek lehet véleménye, tudtommal.

ti meg itt megint a véremet szívjátok, közbe egy árva mondatot írtam be, ráadásul mint látszik, teljesen igaz...
  • Istencsászár
    Ha ennyire kedvenced lett a PS3 miért nem veszel egyet és használod médi centernek?
  • arty
    mit? hogy az x360 'just another console' ? dehogynem.

vagy hogy a ps3 egy csoda mediacenter? persze h nem.
  • bertino
    itt ezt sose fogják elfogadni :D
  • arty
    multimedia központ, na ne röhögtess ... (ugyan olyan szar mediacenternek, mint a box)
  • Alwares
    Míg a PS3 nem játszik le MKV-t addig nekem is csak egy another console marad :D
  • Fido4life
    dehogyis, csak nem vagyok elfogult, józan szemmel nézek mindent (legalábbis konzol témában) Xbox 360-ban van egy dubla rétegű dvd olvasó, két memória kártya foglalat, és két usb, ugyan ez a PS2-ben is megtalálható. PS3-ban Blue Ray olvasó memory stick meg még nemtom még mennyi extra (linux telepítés etc.) ez nem elfogultság ezek a tények Az Xbox 360 egy játékgép a PS3 egy multimédia központ. de ezzel semmi újatt nem mondtam.
  • Alwares
    Jól teszed.
    De az árcsökkentés szerintem még korántsem 100%, mivel elsősorban amerikára vonatkozik, ők meg úgy mindent olcsóbban kapnak...
  • theone91
    Hát, szeptemberig várok a vásárlással... Vélemény?

360 + The Force Unleashed kombó? Jeah.
  • theone91
    Kössz, amúgy ha szemfüles vagy, akkor láthatod a logód rajta :D [Legalábbis a felét :)]
  • Pacal17
    azért egy picike sony még benned van :)
  • Fido4life
    Pacal Skatehez úgy készülj fel hogy full komolytalan, és az egész játék idő alatt dff feelinged lesz a hátad mögött rohanó és idegesítő kamerásnak köszönhetően. A trükkrendszer kurva jó, de a játék lehetett volna sokkal jobb, egy picivel más körítéssel. Mondjuk egy Tony Hawk underground 1-es storyval.
    Grat a bannerhez sokkal jobb mint az elező mivel az xbox minden csak nem egy "not just another consol" (azaz pont hogy egy átlagos konzol, semmi extra like ps3)
  • Denes888
    A tduval nem lehet össze hasonlítani a GT5-öt. A TDU teljesen szabad, árkád játék, Míg a GT5 a versenyekre hajaz.
  • bertino
    abból.
  • Pacal17
    Test Drive Unlimited... 2006 tos játék :D
  • dienesoft
    TDU talán?
  • dienesoft
    Szerintem van, mondjuk én Premium-hoz kaptam ilyet.

Más: Esetleg valakinek egy XBOX 360 headset? Nekem nem kell a géphez.
  • theone91
    Az Arcade-hez van SCART adapter? Csak az van a jelenlegi TV-men. -.-
  • Istencsászár
    az alsó miből is van?
  • theone91
    :o
  • Toopac
    A játékban készült screenshotokat lelehet menteni pendrive-ra vagy felejtős?
  • Alwares
    Nem akarok vitát szítani, de én láttam a GT5P-ot egy FullHD-és masinérián is és nekem egyáltalán nem tetszett a grafikája. Valahogy az autókon a HDR úgy világított, még az alagútban is, hogy nagyon nem hatott természetesnek...
  • Pacal17

VS

• Pacal17
    hupsz, melléhánytam
  • Pacal17
    belcső nézet
  • Istencsászár
    GT5be csodaszépek az autók.
  • Pacal17
    szvsz veri a GT5 öt (demo-t)

Mind a 2-t próbáltam. (mind a 2 ből a.... demót XDD)
  • Pacal17