176877

-
Ragnar360 #46697 lool wtf honnan van az új banner ? :D -

szép!
-
El tudod magyarázni, hogy mi a kép lényege. Átláthatatlan. :| -
nemtudom mi akar ez lenni de szarrrá röhögtem magamat rajta :D:D:D:D:
Köszönöm! -
De nem mediacenterként próbálják eladni, hanem JÁTÉKkonzolként. -
Hopp nem frissítettem, látom már ment a reply. :] -
Sega DreamCast? -
... akik képesek beszélgetni, ha a másik nem nézi hülyének őket. Pl olyanokkal, hogy a ps3 mediacenternek jobb, mert CSAK.
Ma megint megnéztem mit tud a ps3 és a helyzet tegnap óta váltopzatlan: mediacenternek egy rakás szar. Csak mint az x360.
---
http://x-media.xel.hu/news.php
Wadarr kiprobálta az őszi updatet, játszott gta4-et a winyorol.
videot is csinált: KLIKK -
Sega Dreamcast -
De,elfogult emberek... -
LOL. Nem is tudtam, hogy a Microsot-fanok nem is emberek. -
nem baj
-
jó kis gyüjteményed van :D Az xbox felett az a fehér az mi? -
Nem írtam semmit a konzolról te gyenge elmélyü.
Nem szidtam egyiket sem csak negjegyeztem a szolgáltatásokat.
Nem kell ajálani engem, megvagyok a te féléd nélkül is.
Semmi közöd a weblapomhoz, én sem szólok hogy büdös a lábad!
Ne válaszolj, nem érdekelsz! -
-
De mi nagyon szeretnénk. Komolyan. Egyébként én eredetileg PS3-at akartam venni. Nem akarok offolni, de én nem vagyok MS fan, én konzol fan vagyok, ahogy láthatod. A lényeg, hogy jöttél egy tévéműsor felvevős dologgal, (amire megjegyzem egy vhs video, egy tévétuner kártyával megáldott p3, egy bármi képes) én erre mutattam hogy a 360-nak is van tévés rendszere, tessék, hogy ne csak jútúbon lásd sőt HD filmeket vehetsz, kölcsönözhetsz (PS3-on egyébként tudtommal ilyen nincs).
Tehát milyen konkrétumokkal is tudsz előhozakodni a Playstation 3 jobb szolgáltatásait illetően? -
1hete linkeltem asszem...
-
Köszönjük, hogy meglátogattad ezt a fórumot, de mivel csak és kizárólag orbitális faszságokat írtál a konzolokról szerintem jobb, ha átköltözöl a ps3om topicba, ott talán érdekel esetleg vmit/vkit a konzol összeesküvés elméleted. Értem én, hogy saját gyártósorod is van mind2őre a boltban, de nekem a hozzászólásaidból az jön le, hogy még csak véletlen sem fogom senkinek se ajánlani a boltodat. Azonkívül, hogy komolytalan legalább a google hirdetést szedd le belőle és legyen koszos 2000 HUFod rendes domainre, ha már konzol gyártósorra telik. -
Danyi #46679 Az ok, hogy le van írva, de nekem az kellene, hogy liveon kívül honnan tudom letölteni őket? -
Nem szeretnék belekeveredni...(jobban) -
Újabb konkrétumok, öröm veled társalogni:D -
Ya Youtube. Addig kerestél valamit amig meg nem cáfolod :)
Szánalmas.
De nekem az emberek véleménye többet jelent mint egy Microsoft fané ..
Most kezdhetnénk hogy én mondok mást, te cáfolsz .....stb...stb.
Haggyuk! Csak magadat szivatnád.
Nem ézért írtam eddig mert a 360 szar, ne értsd félre.
A 360 jó kis gép......
De a 3 as szolgáltatásilag szerintem jobb. -
powned... -
PS3 Song
Ez sem rossz :D -
Xbox360 Song
-
Úristen de szét tudod magad szivatni:D
Ha többszáz gép ment át a kezeid közt, legalább nézz utána, hogy melyik mit tud:) -
Általában a demo-k mellé le van írva, hogy kell kiírni azokat. -
Danyi #46670 Hali! Én most vettem Boxot és még nincs benne vinyó (arra még külön meg kell keresnem a pénzt xD) és szeretnék 1-2 demót kipróbálni. Ez hogyan lehetséges? Eddigi kutakodásaim alapján sehogy, de vhol láttam leírva h demók kiírása... Ezért gondolom h lehet. Szóval ha valaki tud linket, vagy valamit akkor azt előre is megköszönöm! -
Volt már valakinél, "DVD-agyonkarcolási" probléma? -
Köfi!
-
Kalozoner #46667 fent, első kis link, ott levan írva a reg. menete.. -
Na, holnap megjön a box. (:
A kérdésem az lenne, hogy kell vmit ügyeskedni a live regisztrációnál? Mert nálunk nem támogatott vagy mi... -
Nem feltétlen, van, akinek nincs PC-je. (de ez csak kötekedés)
FZolee: Hidd el, van aki annak veszi, annak mindenképp jobban megéri a PS3, "kényelmesebbek" a multimédiás funkcióci. Aki csak játszani akar, annak a box éri meg jobban,ez tény, ám mégis van, aki PS-t vesz.
Egyébként érdekesek egyes emberek: vannak olyanok, amikor felmerül a "másik" konzol, akkor rögtön minden szarnak titulálják, meg az semmire sem jó, csak ami nekik van. Reaálisan kellene nézni a dolgokat. Nem, nem fanboykodom, én is beismerem, hogy játékra alkalmasabb a Box, de mások miért hordják le rögtön a másik konzolt, hogy erre nem való meg arra nem való? Arra való, amire használod. -
Mi volt a mai frissitésben?(live) -
Beni521 #46663 inkább minden másra ott a Mac :P ha játszani nem akarsz vele akkor sokkal jobb -
Ebben van a legnagyobb igazság. -

Nem multimedia centernek vesszük a konzolt :| -
őő szerintem a konzolon JÁTSZANI kell. Minden másra ott a PC... -
Tényleg nemakartok kötekedni, és biztos jobban értesz hozzá nem is vitatom.
"Fényképezőgépet, mobiltelefont már lehet rá dugni és a file okat kedvedre másolgathatod.....na de ebbe nem mennék bele."
még nempróbáltam de előbb rádugtam a W810i-met, és egyből felimserte és ott voltak a képeim, kamerát már próbáltam az is megy, fényképező meg szintén megy gondolom
"Idővel tv antennára re kötheted majd és a merevlemezre lementheted a műsort. Igaz ehez kellesz egy kütyü, de igazi szórakoztató center válik majd belőle."
idővel bármi lehet, egyenlőre nincs ilyen ezekszerint + kell venni hozzá valami olcsóságot ahogy írtad
nem akadékoskodásból, de nemgyőztél meg miben jobb... -
Na emberke megvettem a Skate-t.
Kibszott jó! Ma egész nap más játkal nem is játszottam csak azzal.
Mint ahogy Fido kolléga is említette, akinek a Tony Hawk játékok bejöttek, az ezt is szeretni fogja, mert hasonló felépítésű, csak egy kicsit (sokkal) realisztikusabb. A grafika szvsz gyönyörű. Nem valósághű, hanem szép. Értitek? :D A hangok, a zene is nagyon ottvan. Az irányítás elve nagyon jó, csak nincs túl jól kivitelezve.. De ugye ÖSSZHATÁS. Tehát nálam 9/10