176877
banner
  • Ragnar360
    lool wtf honnan van az új banner ? :D
  • Pacal17
    szép!
  • theone91
    El tudod magyarázni, hogy mi a kép lényege. Átláthatatlan. :|
  • Pacal17
    nemtudom mi akar ez lenni de szarrrá röhögtem magamat rajta :D:D:D:D:

Köszönöm!
  • theone91
    De nem mediacenterként próbálják eladni, hanem JÁTÉKkonzolként.
  • theone91
    Hopp nem frissítettem, látom már ment a reply. :]
  • theone91
    Sega DreamCast?
  • arty
    ... akik képesek beszélgetni, ha a másik nem nézi hülyének őket. Pl olyanokkal, hogy a ps3 mediacenternek jobb, mert CSAK.

Ma megint megnéztem mit tud a ps3 és a helyzet tegnap óta váltopzatlan: mediacenternek egy rakás szar. Csak mint az x360.

---

http://x-media.xel.hu/news.php

Wadarr kiprobálta az őszi updatet, játszott gta4-et a winyorol.

videot is csinált: KLIKK
  • deep
    Sega Dreamcast
  • jaszy
    De,elfogult emberek...
  • theone91
    LOL. Nem is tudtam, hogy a Microsot-fanok nem is emberek.
  • FZoleee
    nem baj
  • rooney8
    jó kis gyüjteményed van :D Az xbox felett az a fehér az mi?
  • jaszy
    Nem írtam semmit a konzolról te gyenge elmélyü.
    Nem szidtam egyiket sem csak negjegyeztem a szolgáltatásokat.
    Nem kell ajálani engem, megvagyok a te féléd nélkül is.
    Semmi közöd a weblapomhoz, én sem szólok hogy büdös a lábad!
    Ne válaszolj, nem érdekelsz!
  • MaSzKa
  • deep
    De mi nagyon szeretnénk. Komolyan. Egyébként én eredetileg PS3-at akartam venni. Nem akarok offolni, de én nem vagyok MS fan, én konzol fan vagyok, ahogy láthatod. A lényeg, hogy jöttél egy tévéműsor felvevős dologgal, (amire megjegyzem egy vhs video, egy tévétuner kártyával megáldott p3, egy bármi képes) én erre mutattam hogy a 360-nak is van tévés rendszere, tessék, hogy ne csak jútúbon lásd sőt HD filmeket vehetsz, kölcsönözhetsz (PS3-on egyébként tudtommal ilyen nincs).

Tehát milyen konkrétumokkal is tudsz előhozakodni a Playstation 3 jobb szolgáltatásait illetően?
  • LeWyTy
    1hete linkeltem asszem...
  • avengir
    Köszönjük, hogy meglátogattad ezt a fórumot, de mivel csak és kizárólag orbitális faszságokat írtál a konzolokról szerintem jobb, ha átköltözöl a ps3om topicba, ott talán érdekel esetleg vmit/vkit a konzol összeesküvés elméleted. Értem én, hogy saját gyártósorod is van mind2őre a boltban, de nekem a hozzászólásaidból az jön le, hogy még csak véletlen sem fogom senkinek se ajánlani a boltodat. Azonkívül, hogy komolytalan legalább a google hirdetést szedd le belőle és legyen koszos 2000 HUFod rendes domainre, ha már konzol gyártósorra telik.
  • Danyi
    Az ok, hogy le van írva, de nekem az kellene, hogy liveon kívül honnan tudom letölteni őket?
  • jaszy
    Nem szeretnék belekeveredni...(jobban)
  • Istencsászár
    Újabb konkrétumok, öröm veled társalogni:D
  • jaszy
    Ya Youtube. Addig kerestél valamit amig meg nem cáfolod :)
    Szánalmas.
    De nekem az emberek véleménye többet jelent mint egy Microsoft fané ..
    Most kezdhetnénk hogy én mondok mást, te cáfolsz .....stb...stb.
    Haggyuk! Csak magadat szivatnád.
    Nem ézért írtam eddig mert a 360 szar, ne értsd félre.
    A 360 jó kis gép......
    De a 3 as szolgáltatásilag szerintem jobb.
  • Istencsászár
    powned...
  • dienesoft
    PS3 Song

Ez sem rossz :D
  • FZoleee
    Xbox360 Song
  • deep
    Úristen de szét tudod magad szivatni:D
    Ha többszáz gép ment át a kezeid közt, legalább nézz utána, hogy melyik mit tud:)
  • dienesoft
    Általában a demo-k mellé le van írva, hogy kell kiírni azokat.
  • Danyi
    Hali! Én most vettem Boxot és még nincs benne vinyó (arra még külön meg kell keresnem a pénzt xD) és szeretnék 1-2 demót kipróbálni. Ez hogyan lehetséges? Eddigi kutakodásaim alapján sehogy, de vhol láttam leírva h demók kiírása... Ezért gondolom h lehet. Szóval ha valaki tud linket, vagy valamit akkor azt előre is megköszönöm!
  • theone91
    Volt már valakinél, "DVD-agyonkarcolási" probléma?
  • Blekk Síp
    Köfi!
  • Kalozoner
    fent, első kis link, ott levan írva a reg. menete..
  • Blekk Síp
    Na, holnap megjön a box. (:
    A kérdésem az lenne, hogy kell vmit ügyeskedni a live regisztrációnál? Mert nálunk nem támogatott vagy mi...
  • Scotty99
    Nem feltétlen, van, akinek nincs PC-je. (de ez csak kötekedés)

FZolee: Hidd el, van aki annak veszi, annak mindenképp jobban megéri a PS3, "kényelmesebbek" a multimédiás funkcióci. Aki csak játszani akar, annak a box éri meg jobban,ez tény, ám mégis van, aki PS-t vesz.

Egyébként érdekesek egyes emberek: vannak olyanok, amikor felmerül a "másik" konzol, akkor rögtön minden szarnak titulálják, meg az semmire sem jó, csak ami nekik van. Reaálisan kellene nézni a dolgokat. Nem, nem fanboykodom, én is beismerem, hogy játékra alkalmasabb a Box, de mások miért hordják le rögtön a másik konzolt, hogy erre nem való meg arra nem való? Arra való, amire használod.
  • bubu13
    Mi volt a mai frissitésben?(live)
  • Beni521
    inkább minden másra ott a Mac :P ha játszani nem akarsz vele akkor sokkal jobb
  • dienesoft
    Ebben van a legnagyobb igazság.
  • FZoleee

Nem multimedia centernek vesszük a konzolt :|
  • Pacal17
    őő szerintem a konzolon JÁTSZANI kell. Minden másra ott a PC...
  • Istencsászár
    Tényleg nemakartok kötekedni, és biztos jobban értesz hozzá nem is vitatom.

"Fényképezőgépet, mobiltelefont már lehet rá dugni és a file okat kedvedre másolgathatod.....na de ebbe nem mennék bele."

még nempróbáltam de előbb rádugtam a W810i-met, és egyből felimserte és ott voltak a képeim, kamerát már próbáltam az is megy, fényképező meg szintén megy gondolom

"Idővel tv antennára re kötheted majd és a merevlemezre lementheted a műsort. Igaz ehez kellesz egy kütyü, de igazi szórakoztató center válik majd belőle."

idővel bármi lehet, egyenlőre nincs ilyen ezekszerint + kell venni hozzá valami olcsóságot ahogy írtad

nem akadékoskodásból, de nemgyőztél meg miben jobb...
  • Pacal17
    Na emberke megvettem a Skate-t.

Kibszott jó! Ma egész nap más játkal nem is játszottam csak azzal.
    Mint ahogy Fido kolléga is említette, akinek a Tony Hawk játékok bejöttek, az ezt is szeretni fogja, mert hasonló felépítésű, csak egy kicsit (sokkal) realisztikusabb. A grafika szvsz gyönyörű. Nem valósághű, hanem szép. Értitek? :D A hangok, a zene is nagyon ottvan. Az irányítás elve nagyon jó, csak nincs túl jól kivitelezve.. De ugye ÖSSZHATÁS. Tehát nálam 9/10