XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
PSN: berghold
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ez normál vagy dinamikus kontrasztos? Nincs külön oda írva semmi ezért gondolom normál, de jobb megkérdezni. Ez is 150ezer
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Minden problémádat megoldja.
Kontrasztban normál 1200:1, dinamikus 4000:1 alatt nem nagyon érdemes gondolkodni.
Samsung megbízhatóság szempontból teljesen jó, bár sztem kicsit túl van árazva, én LG fan vagyok, ajánlom õket :)
Mondjuk az mkv csak egy konténerformátum, hogy azon belül milyen codec-el van tömörítve a videó az változó.
Az után érdeklõdnék hogy tudja e valaki hogy tudnák 720p-s mkv videókbók xbox360 szára is emészthetõ formátumot konvertálni mert eddig nem nagyon sikerült megfelelõ progit találnom.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amúgy meg gondolom vga switch-re gonodolsz.
Ha gagyi a cucc, akkor tényleg romlik a kép.
Tényleg romlik a kép ha ezt használom ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
<...>Azt szeretném megkérdezni, hogy ha jelzem megrendelés elõtt, hogy szeretném flasheltetni és hûtésmoddoltatni a gépet, akkor ezt Önök kérésre elvégzik-e? Engem az XBOX360 Supersize Pack érdekelne, és ezt szeretném úgy megrendelni, hogy legyen flasheltetve és hûtésmoddolva. Lehetséges-e ez a megoldás, és ez mennyi plusz költséggel járna? ( az ezzel járó garanciavesztéssel természetesn tisztában vagyok, amit vállalnék is )<...>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A válasz: A supersize pack igy 105000 ft ra jönne ki kompletten.
Szal úgy néz ki el is dõlt a dolog. :) + még kell két aksi a joyokhoz, mert ha jól tudom alapból aksi nem jár hozzájuk, elemmel meg nem akarok sokat vacakolni. (~3800Ft körül van darabja) Bár a supersize pack tartalmaz egy Quick Charge Kit-et, és én sok helyen úgy láttam, (pl.: itt hogy ahhoz jár egy darab aksi is. Nem tudom, hogy akkor itt a supersize packban a Quick Charge Kit-hez van-e aksi?! Feleslegesen nem akarok egy harmadik aksira is költeni akkor. :) VGA kábelre meg nincs szükségem, mert úgy is csak TV-n használom majd.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Van pár 360 as biztonsági másolatom amiket eladnék.
Mind karcmentes Ricoh jó minõségû lemezen! DVD tokban.
Gyakorlatilag használva is alig voltak.
Minden más priviben, hogy ne terheljük a topikot feleslegesen ezzel.
on!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vagy eredeti ms-t. De az drágább és nem vagyok benne biztos, h annyival jobb is.