176898

-
Az a nagy helyzet, hogy eljutott és tud faragni az árain. -
?? -
Warezhuszárokat nemszeressük
-
Jól van majd ha az ms 2 év után esetleg eljut oda, hogy megbízható konzolt adjon ki a kezei közül akkor még dícsdéretet is kaphatnának... -
... ez megint hogy jön ide
...
-
Jimanszky #47967 Na ki vagyoook?:D.Gondoltam átnézek mi van erre.Lehet,sőt tuti h veszek majd egy Boxot,ha nem lesz Ps3-ra warez. -
Én is mondhatok szóval ez fals téma:)
Amugy EUban élünk e e e? :) -
EUban élünk e? -
Játék... 5 olyan játékot mondok amit az ms nem tudott eddig überelni ...
hagyjuk már ezt... -
AZ EU-s verza...
-
Nem élek ott:) DE k..ra élvezem az MS által nyújtott hibákat:) Ilyen gyengeségeket örömteli kihasználni:) -
Valóban de ez 499 euró lesz. -
Te is amerikában élsz, ahol 100$ már kapsz premium boxot?
-
Haver az 500$ az kemény 80K... -
Majd ha lesz PSre játék, akkor veszünk olyat is
-
Milyen?:) ezvan... a Sony sem szeretszolgálat, ahelyett hogy csökkentené a gépe árát piacra dob egy 120 ezres masinát LOL... mert kő a pénz. -
Hm.... látom igazat adsz nekem, hogy te is csak ferdíted a valóságot... -
Ez van haver , ilyen hurka ez az ms :) de azt már meg sem merem emílteni milyen a PSN mert el se hiszik... -
Óccsó volt:P -
ja ha demo dologra gondolsz,akkor sincs igazad,mivel ha nem szeretnél egy hetet várni azt mondják a barátaid:FIZESSSS!!!!
so? -
hát az tuti hogy keményebb a legvéresebb horror film-töl is
de azé igy valósághübb mint ha nemlenne. -
te tudod egyáltalán miről beszéltünk de/du-n?
azon mit lehet ferdíteni,hogy fizetsz olyanért,amiért alapból nem kéne,vagy legyen ráírva a dobozra,hogy helló seggfej mi adunk neked textúrákat meg miegymás és fizess az ms-nek,ha használni is akarod,amúgy meg ki vagy vmi microfos belső ember?
ember ne beszélj már a saját pénztárcád ellen vagy tudod mit le is szarom,felőlem éhen is hallhatsz,mikor már csak egy rohadt dzsoj lesz a kezedben meg a szar tv-d előtted és játszol a multis szaroddal, mert semmi nem számít csak,hogy a világon néhány szaros megamultinak a profiton felül is profitja legyen és amig lesznek ilyenek mint te sokan,addig majd szarnak ingyenessé tenni
..jó ezt kicsit kisarkítottam,de a véleményem kb ez -
Ez a ninjáááááá Gájden 2 valami nagyon vakhangya ötlete lehetett, mert vér és vér s ha ez nem elég még egy kis vér:)
-
Azt már trélerből nem láttam,de ha még a történet is jó hozzá,akkor fasza játék lesz/már az. -
de ezzel velem is kibaszol :D
8 ezerért inkább veszek 1-2 játékot ... -
De én multizni akarok, szóval befizetem 1 évre az aprópénzt, és játszok:( az ms meg bekaphatja. -
ha senki nem fizetne a lájvért, már 360on is régen ingyenes lenne (ld. pécés lájv esete...) -
Nincs vkinek rá meghívója? Ad?
-
Te meg ferdítsd tovább a valóságot áligazságokkal vagy menekülj vissza a mesebirodalmadba. -
Hát ja, meg hogy bírsz ténleg ilyen RPG szinten, pakolni magadra, mindig újabbnál-újabb armorokat, fegyvereket stb. -
ÉN csak a trailerét láttam,de jónak tűnik ez az agyatlan hentelés hangsebességgel:D -
nincs még jasper -
Na kipróbáltam a Too Human-t, a Force Unleashednek most jön a Demoja, de haljátok annyira nem rossz ez a Too Human, bár nem igazán szeretem az ilyeneket, de ennek a Demoja valamilyen szinten megfogott.
Bár azé még végig futtatom egy párszor a Demot, más classokkal is és majd utánna eldöntöm. -
köszönöm a tartalmas hozzászólásodat,te meg gyarapítsad még jobban a multi profitját
LÁMA -
Hülye vagy már megint. -
box 60GB-s az Falconos vagy Jasperes? -
na erről beszéltem lentebb,előrébb drága barátaim, free demoért pénzt?
lószart:) -
Jaja mostmár szedem én is! -
Ez az 1 napos Gold engem is érdekel. -
ja kicsit szokni kell. bár én videók alapján rosszabbra számítottam