176877

-
Ha valaki megtalálja, valamelyik torrent oldalon, írjon Privit PLZ!
Thx -
1 hét
-
Silverrel csak pár nap mulva tudod leszedni... -
Jepp. -
Tehát ha csak rákötöm a gépet netre,akkor máris silver lehetek,ha regisztrálok? -
Melyik "jah"? :D -
Ez a gond, hogy már felhasználtam XD -
jah
-
Most ezt nem teljesen értem. Demót már csak goldal lehet szedni vatymi? Vagy a silvereseknél késöbb landolnak a "that's hot"-demók? -
El kell bújni:) -
Oké,majd megnézem,köszi! -
Darth Razor #47901 Ha még nem használtad fel mind a 3 hónap gold trialt, csinálj egy új profilt, aztán töltsd le azzal. ;) -
valahol ott, de mikor be vagy lépve profillal akkor kilépsz X-el azt hiszem és amikor nincs profil bejelentkezve akkor ott egyik gombnál create van, ott készíthetsz új profilt -
Hát,az a csávó megcsinálta:DD De tőle el is várja az ember;) Szimpla kocajátékosnak természetesen nem megy ez.
Amúgy halo3-ban van valami taktika a nagy csatabárdos csúnyabácsik ellen?Olyan arik,amikor terem másik végéből rámfutnak,én beleengedek 3 tárat,aztán ugrik,és lentvagyok a csatornában olyat csapott. -
A fene, hogy nem mult héten jelent meg...
Me most már lejárt a goldom...
És várhatok, vagy 1 hetet, vagy torrentre! -
Darth Razor #47897 Nekem is mindjárt lent van a demó.
-
csak nem 1 mp alatt ;) egérrel viszont ez sem lehetetlen "sajnos" ... -
Csak egy fricska volt... :) -
bence005 #47894 ezt nem teljesen értem.most mi a baj?? -
Xbot, MS bérenc, PC fikázó... hogyképzeled ezt?
-
Akkor csak pletyka volt... Sebaj ^^ -
bence005 #47891 ÉN nem tudom kinek mi a véleménye de én azon vagyok hogy: van rengeteg jó játék PCre ez tény is való és nagyon jó grafikákkkal is...de bocsássanak már meg én nem fogok azért alkatrészeket venni a gépembe hogy a legujjab játékokat elinditsam...kiadjak 30ezret hogy játszhassak vmivel???hülyeség!!!
megveszem az x360at és bármikro veszek hozzá játékot itt nics olyan hogy jaaj gyenge a vidikártya nincs elég helyem...semmi....itt ckas beteszem és élvezem....ezért szertem én a boxot! -
Hát nem akarom lelőni a poént, de a végén "csak" egy apró előzetest láthatunk. Az intrón kívűl nincs más átvezető benne :( -
Én nem tudok,annyit nem lövöldözte még vele,de van olyan aki 3 embert 3 golyóval annyi idő szed le,mint én egyet. -
bence005 #47888 hát elég lehetetlen futni....és te meikbe vagy am jó???meik sportágba? -
szia Sajnos sehogy... PC-n is billel jobb voltam sőt még futásban is első versenyeken ott voltam az elsők közt, de itt... BÁzzz
Esetleg valamire nagyon fel kell pakolni a pontokat, mert ez így szánalmas -
Azt valahol ott,amikor bekapcsolom?
-
az sem én vagyok, aki 15-17 ezrekért veszegeti a játékokat :)
---
bardocz: melyik háboruban harcoltál? de megnéznélek sima kezeslábasban egy mezei airsoft fegyverrel is, ahogy megperdülsz 0.2 mp alatt :P
amugy minden pforilhoz külön kell goldot venni, tehát 1 gépről 1 profillal tudsz egy előfizetéssel játszani. igen, ez is NAGYON gáz. -
bence005 #47884 aha azt láttam éniss.de ez a kis segéd vdeóban azt irja hogy nyomja felváltva az A és a B gombot és ugy sprinttel..nyomom erre semmi gyorsaság...aztán irja hogy forgassam a görgőket dehát azt hiába forgatom marad az alapsebesség...szal nem értem. -
Megvan! -
Láttam YouTube-on egy videót, hogy a 100m-es sprintet a gyerek egy zokniba csavart kupakkal oldotta meg...
...De most nem találom a videót. -
jupa #47881 Nah te beszélsz. Lanpartyn bezzeg csak sikítoztál úgy élvezted... -
bence005 #47880 Bijing 2008 = Beijing 2008 -
bence005 #47879 Sziasztok!
Valaki játszik ezzel a Bijing 2008cal?? nekem egmvan,de egyszerűen képtelenség vele játszani...valaki nemtudna adni egy kis helpet hogy hogyan tom jól nyomni a versenyeket xD..mert még a videó segítségével is pl futásba tök uccsóka vok... -
Igaz hogy a demónak önálló befejezése van... (Vagyis nem úgy mint monnyuk a Most Wanted-nél, hogy hirtelen előpattan egy "September 16" szkrín?) -
Jó ez Star Wars Ninja Unleashed:)
Tiszta Ninja Gaiden feeling:), nagyon jó, igazi jedis játék, erő nagyon keményen használható, nagyon szép, a környezet rombolható látványos, csak a demo rövidke:) -
ha mondjuk csinálnál még egy profilt, akkor tudnál 
-
Csinálsz egy új profilt... -
lol...
St0rmtroop3r Pw0nd... :D -
Valahogy meg lehet csinálni azt,hogy ne a hugom profiljából játsszak?:D Olyan gázosnak érzem lettike néven játszani:DD Meg akkor ő is tudná tolni Halo3-at külön,meg én is.Istenkirály játék,nagyon jók benne azok a részek,amikor jön sok kis genya,aztán megy a darálás,bezzeg a nagy kalapácsos lények,azok elől kell ám ugrálni:DD