XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a múltkori frissítést és nem történt semmi.
Viszont itt egy video is az oldalrol:
DVD karcolas
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A Microsoft beismerõ vallomást tett.
Elismerte a redmondi óriásvállalat, hogy Xbox-360 konzolja karcot hagyhat az optikai lemezek felületén. Mint kiderült, azért kerülhet karc a CD-kre, DVD-kre, mert a játékgép olcsólencséje körül hiányzik az a gumitömítés, ami megakadályozná az ehhez hasonló eseteket. A lencse hozzáér a koronghoz, és „szép” koncentrikus köröket vés bele, ami után egyszerûen olvashatatlanná válik a megsérült felület.
Hónapokig tagadta a Microsoft a vádakat, hogy a játékgép kialakítása felelõs a fenti esetekért. Redmond állítása szerint amennyiben stabil felületre rakják a konzolt, akkor az Xbox-360 nem okoz sérülést a lemezeken. Nemrég azonban beismerték, hogy nem a felhasználók, hanem a masina hibája okozza a jelenséget. Egy teszt során ugyanis kiderült, hogy a gumitömítés hiánya a ludas, sõt, még akkor is bekövetkezhet a probléma, ha stabil helyzetben van a játékgép. Vagyis gyakori használat során megnõ annak a valószínûsége, hogy a felhasználó optikai korongjai sérülést szenvednek.
Az nem tiszta egyelõre, hogy mik lesznek a következmények. Egyes becslések szerint 1 és 2 millió közé tehetõ azon konzolok száma, amelyek érintettek. Ezek az Xboxok szerte a világon kerültek értékesítésre, tehát nem csak Észak-Amerikára koncentrálódik a jelenség. A Microsoft nem jelentett be globális visszahívási akciót; eddig csupán annyi történt, hogy ígéretet tett a holland Xbox tulajdonosoknak való segítségnyújtásra.
Szilágyi Szabolcs, 2007. 04. 27. 16:12 (terminal.hu)
de hajrá, küldd fel a frissitést, hiszen ugysem lehet baj, aztán várjuk a beszámolodat 😄
Forza.
Most ahhoz jött ki az új fw.
Commodore4Eva terve: ha mégsem telejsen jó az új fw, SOS elkészíti a javítását (samsungos). Ha meg mégiscsak jó az új flash, akkor jöhet a Hitachi, majd vmikor az Elite gépekbe szerelt BenQ.
A másik dolog, hogy a Marketplace elérhetõségét csökkentik, IP-cím alapján ellenõrzik az országot és csak a neked megfelelõ tartalmat töltheted le. Magyarország ezért nem lesz feltétlen kipattintva, én inkább bevezetnék egy "egyéb" régiót, minimális jogokkal. Senki nem tud persze semmit, de szerintem az arcade demókat nem fogják tiltani, végülis az nekik nem baj, ha megveszed ezeket.
Mindegy, ez csak az én véleményem, holnap úgyis kiderül, de ezek miatt a hírek miatt szerintem nem kell az apokalipszist hirdetni.
amúgy...miért csak a Samsungos van gondban? :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A ventillátorok és az alaplapok is többfélék 360-ban. Eddig 3 fajta alaplapról és 4 féle ventillátorról tudok (Deltátúl a Sunon-ig), kicsit más a fordulat, és az alaplapok sem egyformán vezérlik.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Valaki be tudna tenni egy képet az Xbox dvd olvasofej által megkarcolt dvd lemezröl?!
De amugy ha normálisan fektetve tároljuk, akkor a lencsének felfelé kell esnie hogy hozzá érjen a lemezhez...?! Kipattanásrol se beszélhetnénk hiszen a fej nem forog, csak ide-oda csuszkál fél lemeznyi hosszuságban.
A melegedéssel kapcs meg mindegyiket ugyan olyan venti hüti, ugyan azt a procit, ugyan olyan gama terhelésnél. Csak a tárolási mód különbözhet egyénenként.
......
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egyébként a pofám leszakad attól hogy olvasom ezt a hûtési mizériát, meg a dvd fej leszakadást. Komolyan úgy gondolom hogy ez direkt van. Direkt hibákkal találkoztam már notebookok esetén, ahol GYÁRILAG volt totál indokolatlanul kikönnyítve a burkolat hogy átlag használatnál gari idõn túlra kalkulálva megrepedjen, valamint olyan megoldással hogy a tft kábelre egy mûanyag bütyük minden lecsukáskor rányomódott és ott is megtört a vezeték egy idõ után.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
kamu 5.1(linkelt kép a kis dobozról): a sztereo jelbõl kikever neked 6 csatornát ... valamilyen szinten lehet térérzet, de én ebben nem hiszek 😊
Benq driverol azt olvastam nagyon halk, igaz ez? Ennyivel hangosabb a samu és a hitachi? A hekkelt firmwaretõl eltekintve, jobb a hitachi, mint a samu ?
Forza.
Hát én nem tom mi alapján különböztetjük meg a valós 5.1-et meg a nem igazit, de én kiprobáltam.: Mikor a progiban beszélnek hozzám, az emberkéhez viszonyitva fordultam és mindig abbol a hangfalbol hallottam a hangot, ahonnan valósan is jönnie kell. Tehát jobbra foldulva; bal elsö, bal hátso, jobb hátso, jobb elsö. Természetesen ha szembe fordulok vele, akkor szol mindegyik elsö. Ha ez nem 5.1-es hangelosztás, akkor nem baj. Nekem ez tökéletesen megfelel. 😊
Azt szeretnem kérdezni hogy újonnan vagy használtan(flashelve,hûtés moddal) érdemesi-e venni egy xbox 360-at?
Mennyibe kerül a flashelés,hol csinálják és utána van-e garancia?
Elõre is köszi az infot.
Én sima cd-knél dvd-knél folyamatosan hallottam ezt a rémisztgetést, és írtam mindenféle hulladékra IS, és kevés problémám volt velük.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Amikor megadtam a kártyám adatait, az MS (gondolom, biztos, ami biztos alapon) egybõl leemelt 360 forintot a kártyámról. A jó édes anyjukat!
A Castlevania játékot néztem ki magamnak, szerintem elég fasza. Igazából olyan, mint a demó, a teljesben nincsenek nagy újdonságok, csak folytatni lehet a játékot. Szóval a demo alapján könnyen el lehet dönteni, ha az tetszik, 2400 Ft-ot megér a teljes.
Azt szeretnem kérdezni hogy újonnan vagy használtan(flashelve,hûtés moddal) érdemesi-e venni egy xbox 360-at?
Mennyibe kerül a flashelés,hol csinálják és utána van-e garancia?
Elõre is köszi az infot.
Töltsük le az internetet!
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit