XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Nekem nem írt ki ilyet, reggel még toltam két menetet, el is késtem a melóból :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

arty
csakis magyarul ... :) én utoljára fifa wc2002-vel játszogattam ennyit, teljesen koca focis vagyok, de a magyar kommentárral szenzácios a hangulat a 07ben is! Ha 360on ez megoldhatatlan, akkor inkább lemondok róla :) (majd, ha egyszer lesz 360am, most sima x-en játszom, magyarul, nameg PCn :) )

Forza.

Próbálnék felmenni a Marketplace-ra, de ezt írja ki:
Xbox Live Marketplace is currently unaviable. Please ceck back later.
Ötlet.
testerlnx
Lehetni lehet, csak épp ha letöltöd azt írja ki, hogy expired or unavalibe... Egy kicsit kezd teli lenni a búrám velük, azért jó lenne ha megmondanák mikor fog menni, és akkor menne is, nem ez a töketlenkedés...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

elértem otthon a kis sógoromat majd leszedi addog nekem:)Ma ie elõbb térek haza hehe

királyság, csak pont eljöttem dolgozni basszameg

guardian hero
Lehet szedni a Halo3 bétát!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kiírtam cod 3 at és amikro berakta feltett valami frissítést ezután bejön a töltõ logója a jobb alsó sarokba és egyszer csak kivágja az olvashatatlan a lemez tisztítsa meg bla bla bla -t de csak kb egy fél másodpercre és utánna egybõl levág dashboardba
ez lehe ta pach miatt vagy a lemez hibája?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

KILLER2
xboxlive.uw.hu
Nem a premiumhoz jár a live. A liuve silver ingyenes, a gold a fizetõs. Golddal lehet játszani. Új regisztrációhoz mnindig 1 hónap ingyen gold jár.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok!

Ha veszek prémium csomagot ahhoz mennyi live elõfizetés jár és ez pontosan hogy is mûködik? Mármint a live:) Elöre is köszönöm a válaszokat.
Zsoltika 007
Eddig mindenki megbánta akit kérdeztem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Attila8805
Nincs mit szerintem érdemes megvenni vagy leltölteni nem tom hogy akarod megszerezni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Jaaa értem nekem semmi bajom nincs az x 360-as fifával max a csel hiánya de a többi sokkal jobban tetszik fõleg a menüben az aréna.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Arnoux
mely fps-ekkel lehet viszonylag "nomrálisan" jáccani egérrel és billentyûzettel? Csakmert itt találtam egy átalakítót és van is egy kép hozzá amint éppen játszanak, tippelésem szerint a cod3-mal.

arty
+köszönöm az infot

Forza.

arty
pozitiv.. akkor csak a pécésekkel b*sztak megint ki EA-nál :)

magyaritásrol vmi?

Forza.

TrIp
arra kívántam utalni, hogy míg xboxon rengeteget játszottam a fifa 07el, aztán amikor megvettük az x360-at az arra megírt fifa07el együtt, akkor olyan érzésem volt mintha a józsefvárosin vettem volna pumacipõt.. ha érted mire gondolok :D

Attila8805
Semmi gond olcsi elnézzül ha adsz kedvezményt<#ravasz1><#ravasz1>

Attila8805
360-ason is normális fû ha leviszed a kamot.

Attila8805
A mondat 2.dik felét nem értem lerírnád részletesen pls.

akkor megkovetek mindenkit... szorri

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

arty
jah, és a 360as fifában is teljesen sik hatású a fû? mert pc-n az volt, de xboxon bizonyos nézõpontbol végre fûnek látszott a fû :D pedig régebbi a hw ...

Forza.

arty
x360-as fifa07et lehet magyaritani, ill volt ilyen vagy olyan magyar verzio? tom h hivatalosan csak pc és ps2 volt magyar, de pl xboxon volt rá megoldás (ergo volt magyar felirat+kommentár) ...

szal?

Forza.

TrIp
fifa 07-et szétnyúztam sima xboxon... a 360ban meg volt kábé 4szer... ennyit errõl

ThugEdge
mondjuk a PSP-t azért nem nevezném kvarcjátéknak
voltak rá olyan címek,amik némelyik pc-s gém gfx-jét tapossák két lábbal a földbe:
pop-ok,tekken5,daxter

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

jaszy
Rengeteg van belõle. Nagyon gyatra a hûtésa. Szinte elforr a proci az alaplapon. Javítható 50% ban, gyenge konstrukció ! Rengeteg flash eletlent is láttam 3 ledes hibával.

Forza Italia
Teljesen igazad van. A 07 ben nem lehet cselezni azt nem tudom, hogy a régebbiekben lehet-e de remélem a 08 ban lehet majd.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

guardian hero
Van egy kis csúszás...

Attila8805
Hiszek az ea nek de nekem megvan mind két fifa eredetiben és csak a pc-sben lehet cselezni az xbox360-asban a jobb analóg csak arra való hogy megtolja a labdát.
És attól függ mennyire tolja meg hogy milyen hosszan nyomod a jobb sticket.
Sajnos nincs csel a 360-sban.
Hidd el én örülnék a legjobban<#nyes><#nyes>

testerlnx
Nem arról volt szó, hogy ma 14:00-tõl lehet tölteni a Halo3Beta-t Crackdown-al? Mert nekem még azt írja, hogy próbáljam késõbb...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Ewergo
Nem tom ki hogy van vele, de ilyen 2D-s stuffok miatt, kár beinditani egy X360 gépezetet.
Erre a célra tökéletesen megfelelnek a kvarcjátékok pl. a PSP vagy a DS. :)

KILLER2
Akkor én élõ példa vagyok. Hûtésmodos a gépem és 3 ledes volt.

Valóban, tápgond is lehet (meg sok egyéb, General hardware faliure a pontos jelentése). Attól még a kérdésem áll...

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

KILLER2
3 led nem csak melegedéstõl lehet.

Gyors kérdés a jelenlevõkhöz.
Hallottatok már olyanról, hogy hûtésmoddal együtt háromledes lett valaki box-ja? Mert kb egy éve olvasgatom a fórumokat és akinek eddig bedöglött mind érintetlen eredeti volt, hûtésmoddal sosem volt senkinek baja.

Aki még nem láttaPrince of Persia Classic. Eszméletlenül néz ki. Jöhetne egy ilyen Flashback vagy Another World is :-).

Akkor Neked meg itt egy link is, hatha ez segit:

http://fifa07.ea.com/extra/?id=4392

Az EAnak talan elhiszed.

A jobb analog stick akkor mire valo??? Az igaz, hogy osszehasonlithatatlanul kevesebbet lehet cselezni, mint egy ProEvoban es nem igazan hatekony a cselezes maga, de az nem igaz, hogy nem lehet. Ha jol tudom Ronaldinho-nak meg egy ket masik nagyobb nevnek sajat cselei is vannak.

Kadarka, te meg az intelligens megjegyzesed gondolom nem nekem szantad.

quack
közelebb lesz az az assasins creed megjelenés 2008 augusztushoz mint a mostanihoz, szerintem

ja egyébként nem kell leszeni a netrõl a játékokat de nem is kell 40 percet várni, ha ezeket a hihetetlen nagy kényelmetlenségeket nem bírjátok ki akkor meg is lehet vásárolni

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Forza Italia
köszi. Igazad van mert a 07 ben nem lehet cselezni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

<#mf1>
Attila8805
Nem kérdezett hülyewséget mert pl a Fifa 07 (Xbox360) nem lehet cselezni.

Udvozollek a XXI. szazadban. Csak info, cselezni mar a spectrum-os Match Play-ben is lehetett 1986-ban. Ugye nem kepzeled, hogy egy mai fociprogramban csak fel es le futkosni lehet a palyan? (Na, jo, dehogynem kepzeled, kulonben nem kerdeznel ilyen hulyeseget) Szoval igen, lehet.

(Ja igen, a Gears of War-ban loni, az NBA 2k7-ben meg zsakolni is lehet...)

Srácok had kérdezzem meg, hogy a 2006-os FIFA VB játékban (Xbox360) lehet cselezni? MErt a videóban láttam de nem vagyok benne biztos.
arty
reméljük nem rontja el, mert az egy ujabb kommentet eredményezhet :(

Forza.

Köszi, én is ettõl tartottam. Le kell szednem a netrõl a játékokat :/

Zsoltika 007
Ahogyan elõttem is mondták: Kuka.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Jól tudod, rossz helyen van a layerbreak, ki kell dobni. Illetve nem kell, azt csinálsz vele amit akarsz, de a box nem fogja beolvasni...

Még egy hülye kérdés: egyik haverom véletlenül Alcohol120%- kal írta ki a játékokat. Mit lehet csinálni a lemezekkel, nem olvassa be a gép? Tudom, ki lehet dobni, de hátha....

Majd ha 99%-nál elrontja a lemezt,azt hogy bírod ki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.