XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TrIp
akkor most mikrózzam meg?? xDD
na nefárassz api...ha jó a hûtés akkor nincs extrém hõingás, az viszont tény h ha folyamatosan fenntartod a 60-70 fokot a gép körül akkor sincsen xD

quack
miért is?
ha a szobámban x fok van, hûtésmoddal x+15 fokra melegszik, anélkül meg x+50re akkor moddal kevesebb a hõingás nem?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Kandurex
õõõ...akkor lehet, hogy én értelmeztem félre, mindenesetre ezt írja:

"A gép bekapcsolásakor szobahõmérsékletü GPU és alaplap egy-egy komolyabb játék közben hirtelen felmelegszik, majd lehül. Az extrém hõingadozás lehet akár 50 fok is. Ennek következtében az alaplap minimális mértékben deformálódik, felpuposodik a processzor alatt de ez éppen elég ahhoz, hogy felszakadjanak a forraszpontoki. A processzor lábai rossz minõségû ólommentes cin golyócskák amik megrepednek, és vagy leszakadnak a proceszorról, vagy felszakítják az alaplapi forraszpontot. Ez utóbbi a rosszabb eset. Amint megtörténik ez, fellép a kontakthiba és jön a 3 led."

....azaz a hiba éppen, hogy nem a hûtés miatt, hanem a hirtelen meleg - hideg károsodás alapja. Ezen nem segít a hûtés,..sõt, úgy tûnik, hogy inkább a meleg tesz neki jót :))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

KILLER2
Ez enm teljesen így van. SZóal a 3 led oka:
A 3 led igazából tényleg nem a melegedéstõl van, legalábbis nem közvetlenül attól. A 3 led attól van, hogy az alaplapról leszakad a GPU néhány forrasztása, ami attól lehet pl, hogy (asszem) a melegedéstõl felhólyagosodik az alaplap és ettõl szakadnak el a forrasztások. A másik (így jártam én is elõször), hogy pl az AV csatlakozóból erõsebben van kihúzva a kábel, ettõl meghajlik az alaplap és ettõpl szakad el 1-2 forrasztás. Szóval ez lenne (tudtommal) a 3 led.

Töltsük le az internetet!

Kandurex
Egyébként a három led hibához a hûtésnek, feltéve, ha jól értelmeztem Wadarr leírását, semmi köze nincs, legfeljebb a lefagyások száma nagy melegben csökkenthetõ vele.

TrIp
a vízhûtés sem tuti, pont az xmedian irta valaki hogy elszállt neki egy olyan ami 1 éve volt vízzel hûtve... xDDD
szerintem egyszerûen arról van szó h vannak a szar darabok, meg van egykét jobban sikerült... a szarok idejét meg ki lehet tolni a hûtésmoddal meg a vízhûtéssel, de úgyis behalnak elõbb utóbb... a jók hát azok meg a jók... van akinek a két éves boxával, ami a szekrényben van zárt térben napi 6-7 óra mûködéssel, és semmi baja... errõl ennyit

KILLER2
Semmilyen és sehonnan. 360ra mióta vannak programok? A másoltakhoz a legfrissebb flash, amúgy meg a legfrissebb (a mostani elõtti elég) dashboard.
#16542: A jól szellõzõ hely nem igazán elég, a gyári tényleg nagyon szar. Ha nincs flashelve, akkor nyugodtan haygd, vidd vissza mindig, szívják csak meg, de ha flasheled, akkor a legjobb a gyáirkat felhúzni vagy ha biztosra akarsz menni, akkor vízhtés, de annak az ára is megvan.

Xbox játékok futtatásához milyen progi kell és honnan lehet leszedni?

Õ is elfáradt az MSN-áradatban, mailra majd válaszol....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kandurex
Megfelelõ hûtés, egy jól szellõzõ helyiség a Boxnak.

athlon7
Akkor melyik hûtés a legmegfelelõbb??

KILLER2
Wadarral? Akarok is, már írtam neki x-madian emg e-mailt, de sehol. MSNen meg már vagy 1 hónapja nem láttam.

Hát, beszélj vele azért sztem.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Nem, forrasztva lett. 3 láb fel volt szakadva. Poén, hogy most alig volt használva, a héten nem is, erre most hirtelen ez a 3 led. Nem értem. Bár múltkor is már soat szarakodott GoWnál, akadozott, lefagyott, de azt hittem, hogy csak a meghajtóval van a gond. Lehet, nem azzal volt.

Biztosan, csak elsõ fázisos átmelegítést kaptál a Gábortól sztem, beszélj vele.

KILLER2
Ja, egyszer már volt. Akkor sikerült megmenteni.

Kandurex
<#wilting> 2. -jára? <#wilting>

KILLER2
Annyira csak nem rossz a játék, hogy inkább tönkreteszi magát a 360, minthogy futtassam rajta :)
Fontos kérdésem: A 3 ledes hibát lehet másodszorra is javítani?

Kandurex
<#wilting>

KILLER2
Épp indítottam, hogy leszedjem a halo 3 betat és akkor lett 3 ledes.

Adi
Te halo gyülölö vagy vazzeg, mirõl beszélünk...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
uberszereny velemenyem szerint a halo 3 multi demo egy rakas szar...
a halo 2 vel is csak az ocsem jatszik multiban. meg is ertem azt a sok lol videot a youtubeon mikor a kisgyerekek sirankoznak halo 2 multi kozben..

ha mar lovolde akkor ezerszer inkabb rainbow six vagy gears of war... vagy inkabb a duck hunt

halo 3 beta:<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>
Lizardman
na az addig moké, de (gondolom) neked még megvan a garancia, szoval igazábol akkor se történne nagy gond, ha befuccsolna... :) Én meg azért inkább megelözni szeretném a bajt... Az állitva tartást meg többen is megcáfolnák (köztük eléggé hozzáértõ emberek is), szoval azt azért nem akarom...

másnak is megszünt a live illetve most szünetel? Meg a hangom is trébe ment, másnak van ilyen tapasztalata most?

Joe004
Azért enyire nem kell parázni, 1 hete vettem én is demókat nyomatom napi 6 órát ma még többet is megállás nélkül! Meleg szobában és semmi baja! Azt észrevettem, hogy célszerübb állva tartani kevésbé melegszik a jobb szellõzés miatt! Ja és nincs hûtés mod se flash egyenlõre!

Lizardman
thx, akkor az oránkénti szünetet betartom :)

KILLER2
Szerintem elég ha jól szellõzik. Bírnia kell, ha nem játszol vele egész nap. Szeritznem óránként 15 perc szünet és nem lesz gond.

Lizardman
Sziasztok!

Valami épkézláb ötletet szeretnék arra, hogy holnao elvileg megjön a boxom, és nincs benne még hütésmod, csak flash, és azért nem szeretném, ha hétvégén csak ugy porosodna, szoval játszani is szeretnék. Szoval valami ötlet arra, hogy ne faggyon le? Azt tom, hogy jo szellözö heljre meg minden. Egyéb javaslat? Köszi elöre is.

TothLaci
Engem érdekelne, de 47e adnák érte, amiben benne lenne a vezeték nélküli gamepad is. (60k-ért már volt Core)
KILLER2
Wihsper szart se ér.

Eladó egy x360-as core csomagként vásárolva. Tavaly novemberben vettem és boltilag chippelt, tehát az átírt játékokat is szépen kezeli. Vezetékekkel és vezeték nélküli gamepaddal dobozában elvihetõ. Piros led még nem volt rajta, igaz nem sokat volt használva. Irányár: 55e FT Érd.: [email protected]
nem ker semmi kodot... siman a crackdownbol letoltod es kesz.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Ez odáig rendbe vande valahol csak kérni fog valamiféle kódot...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TothLaci
De az xbox360 premiummal együtt 100k :D
Bendy
Neki biztos :) 100k-ért én aranyból kiöntött hûtésdmodot csinálok neked :)

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

TothLaci
Utána kérdeztem a "Ricoh" lemezeket támogató X360 után, azt mondta a srác, hogy 100k-ért megcsinálja Whisper hûtésmoddal együtt. Elõször csak lestem, mivel nincs annyi pénzem sem, de most már elgondolkoztam azon, hogy lehet, hogy csak úgy érné meg?
KILLER2
Flashelt volt, emg hûtésmodos

KILLER2
Wadarr megcsinálta

Bendy
Elsõre felajánlotta a Crackdown, hogy Update-eljem. Aztán a játék menüjében ott figyelt a Halo3 letöltés.
Mindez másolt Crackdown lemezzel, gold elõfizuval és 5.3as Samsung Fw-vel. Már csordogál is lefelé....

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

TothLaci
Gondolom garancia sincs rá :(
Elsõ háromledes után teljesen kicserélted, vagy elvitted a szervízbe?
KILLER2
Kibaszott 360!!! Bassza meg már megint 3 ledes.. A kurva életbe!!! Már másodszorra!!

KILLER2
Még jó, hogy van Crackdownom.

testerlnx
Ha van Crackdown-od akkor azon belül lehet tölteni, és utána kipróbálni, anélkül meg nem lehet (illetve ha kapsz meghívót, de hogy hogyan kapsz arról fogalmam sincs).

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Frissíteni kell, nekem vagy 3*szori újra 360+Crackdown indításra sikerült... Amúgy nyomtam közben a D-Pad Up + A gombot is folyamatosan miközben indult, mert a bungie írta, hogy így lehet elõcsalogatni az update message box-ot. Na olyan messagebox nem jött, de a menü 2 menüpontból háromra váltott, és tudtam játszani... Amúgy a D-Pad-on a menünél nyomtam egy bal-t is de nem tudom, hogy a nyomogatásaim voltak-e hatással bármire is :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

KILLER2
Akkor most jó a Halo 3 beta? Mi van benne? És hol lehet letölteni? Tatur Marketplace? Ingyenes? Silverrel is lehet? Köszi.

Lemez vagy írásminõség, vagy írás módja.

NTSC?

Köszi, itt levan írva minden.
CSOCSO
letoltottem.. elindul de mikor a PLAY re nyomok akkor azt irja ki hogy a demo lejart!!!!!!???????????
testerlnx
Utána nekem is sikerült :)