XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a figyelmet! További szép napot mindenkinek !
Utoljára szerkesztette: barmi, 2015.07.07. 13:26:25
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2:10 remélem a veteránoknak leesik a zene foyltán a kis poénos utalás. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Season 1-2 összes ruha, kieg + Ki 1-2 klasszik
S kijött multkor a story mód is. Így már fullos a cucc, végigcsinálták. Remélem profitált nekik és nem feleslegesen élesztették fel a sorozatot.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.06. 20:56:16
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
/hol? Nekem még us-en sem adja be
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.06. 15:13:25
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De szerintem ebayen lehet kapni töltésre alkalmas aksi tokot is,ha annyira zavar valakit a kábel...
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
/működni biztosan működik töltőről, de hogy az akksit nem fogja tölteni, az tutter. A régihez is a playandchrage-nak külön kontaktpontjai voltak pont ezért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.04. 19:25:20
Mert a mérete nem változott maradt 9,8 gb a 7.9 giga után.... és az ori is szintén zenész...
Na akkor hazamegyek megint megnézem nehogymáá' ne működjön
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
MÁSSSS!!!!
!MIIII a jÓÓÓÓ kurva annnyyyyukat csinálnak ezek????????????????????????????
PAY day!!! A teljes játék mérete 9.8 gb most szedet le 7.9 gb updatet... 7.9 MIT minek????
Reggel ORI 2.3!!!!!!!! Nincs akkora a játék!!!!!!!!!
Mi a faszom van????
noob kérdés: bármilyen USB < > micro USB kábellel fogom és összekábelezem a ONE wireless kontrollert és a boxot (bármelyik USB porton?) és akkor az tőőtti'? Mennie kell, nem? Sőt el kell működjön egy szabványos 5V / 1A hálózati töltőről is, pl. iPhone töltője, stb. Harlekin te is így használod, ugye? Ja persze rechargeable AA akksikról beszélünk, nem sima elemekkel! ...
Na csak azért kérdem, mert a minap pont lemerült a kontroller és persze ilyenkor pont nincs töltve tartalék, mert trehány az ember és halogatja mindig berakni, gondoltam feldugom mer' miért ne, haver PS3 kontrollerhez kapott kábelét lenyúltam, bedugtam és semmi. Nem kapcsolt be, nem csinált semmit. Próbáltam az oldalsó portba, a hátsó portba, próbáltam az iPhone töltőről is és nem működött. Pedig ha menne, akkor most már érik, hogy beszereznék egy két méteres kábelt erre a célra. 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !