176895
banner
  • Istencsászár
    A Too Humant csak online lehet, amugy egy képernyőn egy gépről ketten játszani nem e legjobb, mert osztott képernyő zavaró, sokat elvesz a látványból a képből... verekedős, meg sport játékokat érdemes igy játszani.
  • Gabaaa
    Hello!

Tegnap írtátok h a Too Human Co-op játék! Mi nem jövünk rá hogy kell campaignot ketten, két karral játszani...nem interneten...egyátalán olyat lehet vagy csak live-on...Az army of two-t lehet 2en nyomni nem neten campaignba?

Köszi a választ
  • bexinho
    Köszi a választ!

Amúgy az új update mekkora lesz? Giga...?
  • dienesoft
    Én végignyomtam anno.
  • PoisonChihuahua
    Nyomatja itt valaki a DMC4-et?
  • greyfox
    Egy 256-os memóraikártya nem elég?
    Először teletömöd a karit, ki a vinyó, be az új, rá az új vinyóra, és újabb kör.
    Ezt persze inkább a mentésekre érdemes, de mi mást tárolnál a vinyón?
  • arty
    ahogy irtam, nincs külön 60as winyo, legalábbis én még nem láttam.

ha arra gondolsz, h veszel egy 60 gigás premiumot, ahoz természetesen nem kapsz kábelt és igényelni sem tudsz hozzá. vennek kell használtan vagy elvinni a console cornerbe és ők TALÁN némi pénzért megcsinálják neked az adatmozgatást (bár egyelőre csak azt tudom, h van náluk lehetőség 20g@120g ápgrédre és ott bennevan az árban a mozgatás)
  • arty
    aham, veszel egy elite-t :)

(vagy vannak utánygyártott házak (itthon nem kapni, kintről drága, ...) vagy elviszed lefujatni, de akkor garinak pápá...)

Display: grat! tegyél fel képet! :D (najo, nem kell)
  • bexinho
    Nem láttam, ezért kérdeztem talán. Amúgy bocs, én írtam rosszul, másoláson azt értettem, hogy áthelyez. De mivel foggalmam sincs a folyamatról, ezért sorry a nyelvbotlásért. Mellesleg még most sem a kérdésemre kaptam a választ.
    Tehát aki 120asat vett az kapott vagy rendelt hozzá olyan kábelt. De ha nekem 20as van, és ha lesz majd 60as, kaphatok hozzá, ha külön kérek? Vagyis megrendeli nekem a bolt, vagy nekem kell felhívni MS-t?
  • bardocz
    Amúgy van mód a doboz házát kicserélni feketére?
  • Sir Quno Jedi
    Most akkó utáljunk, vagy mivan?! :DD
  • Display
    Megvan az új Xbox-om. Premium 60Gb HDD (2008-07-11, FDOU 0828) Nice!
  • deep
    Jaj csak jöjjön már:)
  • rastaman
    tegnap mikor vettem a too humant a platinumban rákérdeztem hogy mikorra várható majd külön a 60as winyo de ők se tudták megmondani
  • arty
    a 120 gigás winyokhoz járt (vagy rendelhető volt MS-től) opcionális migrácios kábel + lemez. igy egyszerre két winyo volt a gépeden és a lemezen levő program áttette az adataidat a 120asra (mozgatta, nem másolta!)

60 gigás winyot külön még nem is láttam, te igen?
  • Scooby87
    kötelező olvasmány, dashboard újdonságok!

Előtérbe kerülnek tehát a gép legfontosabb tulajdonságai, pár gombnyomás, és már indulhat is a játék, vagy a HD mozi. na ehhez jöhet a komment.
  • Xtian
    akkor ezekszerint rosszul tudom, hogy az uj drive már csendesebb :(
  • trogerzsiger
    Rendben :-)
  • Istencsászár
    novemberben jön az opcionális install és kussolni fog a turbina
  • Xtian
    mielött sírva összeborulunk, én is visszavonom a "parasztot" :D
  • trogerzsiger
    igen.. szóval bocs. Na meg komor a hangulatom.. tudod a suli.. :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak tapasztalt már... :D
  • Xtian
    látom séróbol megy az oltás :)
    egy igen is elég lett volna! Akkor legalább nem tünsz parasztnak!

amugy kizárólag a hangja miatt érdeklődtem!
  • trogerzsiger
    igen szóval nem tudod flesselni.
  • Xtian
    hi,
    a 60gb-os prémiumokban már mindben az uj drive van?
  • Minstrel
    semmi baja nem lesz ha benne hagyod, én is benne szoktam, így kisebb az esélye a karcolásoknak

és minden xbox dvd drive hangos amikor felpörög 12x-es vagy 16x-os sebességre :)
  • Istencsászár
    Itt
  • bexinho
    ...és még 1 kérdés:
    Ha szeretnék venni 60gb hdd-t(az milyen árban van amúgy?), akkor a 20gb-osról áttudom tenni a profilomat, ugye? Lehet hülyeség, de mintha régen valahol azt olvastam volna, hogy kap a vevő a vinyóhoz valami kábelt, ami segítségével át lehet tenni egyikről a másikra az adatokat.
  • bexinho
    Hi!
    Nemsokára kijön a Fifa 09. Gondolom nem sok embert hagy hidegen.
    A kérdésem csak annyi, hogy aki megakarja venni, az hol szándékozik? Úgyértem, hol érdemes viszonylag olcsóbban hozzájutni?
  • qper
    elég keveset tudom tolni a GTA4-et, mint ahogy általában kevés időm van játszani, de azért lehetőleg naponta bekapcsolom fél/egy órára a gépet, egy-egy küldit lenyomni.

Kivegyem a DVD-t a gépből a köztes időre amíg nem játszom, vagy benthagyhatom a Box-ban?

illetve:

most nézem hogy a 60 gigás verziót halkabb működéssel aposztrofálják az egyik oldalon. Az ez előtti verziók ennél is hangosabbak voltak? Mert azért van egy fajta hangja amikor a DVD felpörög :)
  • arty
    2004 szept 19 - DEMO
    2004 augusztus 3 - megjelenés
  • csoola
    de volt doom3 demo
  • arty
    kisebb kiadások esetén valoban kétélű fegyver a demo. ha látja a kiado, h jo a játék, sztem alap h legyen demo, azzal vesziteni nem lehet! rossz játék + kis kiado esetén én sem tenném ki, ill. rossz játék + nagy hype mellett sem :)

pl egy doom3 demo után sem lettek volna milliós eladások (vagy mégis?) a full játékból szvsz
  • ThugEdge
    ja vagy eszembe jutott még mi lehet ugye a hátsó gondolat
    pl:
    egy gow2-nek biztos nem kell majd ahhoz demo,hogy kapásból 1 hónap alatt több milla elcsússzon belőle
    de mondjuk egy kissebb költségvetésű nem ismert játék esetében ugye akár még kockázatos is lehet kirakni egy demot,mert még a végén pont amiatt esnek el néhány 10e vásárlótól...szal ilyen is lehet ám:)
    persze nem biztos
  • arty
    arra céloztam, h ez sztem a fejlesztő érdeke is lenne, hiszen a videok sem mindenhatóak :)
  • Istencsászár
    Drága... már platinumshop ftw:)

Pl Too Human

platinum : 12500.- Ft.
    über: 13900.- Ft.

Baszki mire fel??? hülye aki ott vásárol... jó hely, sokszor vettem ott, de már nemfogok, mert drágák.

És akkor most emlékezzünk meg azokról a lükékről akik az 567ban veszik meg 14.399,- forintért és még van képük kirakni az ár mellé hogy AKCIÓS!!

Az osanba, teszkóbameg a hülye vagyokban gondolom 16-7 ezer, mert a barmokkal mindent meglehet tenni...

és akkor a körkép végére érve nézzünk egy game.co.uk árat...

10205 forint avagy 35 Font... postával is OLCSÓBB mint itthon bármelyik üzletben...

hányok
  • Istencsászár
    Árkédokból kivétel nélkül vannak szerencsére, nekem autómata letöltésen van, bekapcsolom a gépet leszippantja a napi termést és megnézem mit alkottak:)
  • Ragnar360
    ÜBERKONZOL FTW !!! :P
  • arty
    demo kell

Braidről anno láttam videokat és totál nem keltette fel az érdeklődésemet, mig a trial óta biztos jövőbeli vásárló lettem :) (ms pont vagy megveszem pécére ha megy a laptopon, nagyon szimpatikus a készitője is - remélem jól megszedi magát belőle, elég sokat kockáztatott, mondhatni mindent erre tett fel)
  • Istencsászár
    Igen, minden demót akarok, de ha nincs hát nincs, maradnak a videók, tesztek, másoktól a visszajelzések stb... nem tragédia, olyan játékot még nem vettem ami nem tetszett volna a végigjátszás után:) tudatos vásárló vagyok, azt veszem amiről tudom hogy nekem jólesz, ami meg nem győzött meg az infók alapján elkerülöm örökre.