176877
banner
  • Ragnar360
    Hülyeség, 3 hetet mondanak de 1,5 alatt megjön :)
  • arty
    a menüpont ott van, aztán ha rányomtál, jön a meglepetés :(
  • Gabaaa
    Köszönöm!!!
  • PoisonChihuahua
    Akkor mennyire játszottad ki? SoS, DMD, Bloody Palace megvan?
  • Scooby87
    miért adta?
  • FZoleee
    jaaa :D
  • trogerzsiger
    microsoft :D
  • FZoleee
    ki adta, honnan van?
  • trogerzsiger
    fú 3 hét és jön az ingyen joyom :D
  • Alwares
    No azért a Fable 2-nél el fogok mormolni egy hála imát, ha lesz egygépes coop, olyan mint a multis... (már ami a kameranézetet illeti)
  • GP2100
    A profilnál van Move opció.Remélem, hogy ha átteszem a profilt és a mentéseket akkor jó lesz, mert ha nem...
  • arty
    azt nem probáltam. de a hddről memkarira nem sikerült áttennem, sztem visszafelé sem megy :(
  • Jissi
    Igen.
  • GP2100
    Ha memóriakártyáról teszem át HDD-re a mentéseket akkor sem fog működni pl. a forza mentés(nem 2 perc volt 100%-ra eljutni karrierben...)? Mert mostanában fogok HDD-t venni az install miatt.
  • arty
    ugyan ezen okokbol sem működik, ha windows alá benyomod a régi winyodat és az uj winyot is és xplorer360 programmal (ami ismeri az xboxos FatX filerendszert) másolod át az adataidat ... korrupt savegame jelzéssel behal a Forza2 és nem mennek a mentéseid :(

szal egyelőre csak hivatalosan transfer kittel lehet nagyobb winyora migrálni (másik, azonos méretü winyora lehet xplorer360al, ha a teljes wiynot másoltatod bitről bitre)

valaki vegyen egy transzfer kitet és mondjuk 1-2 ezresért vállaljon adatmigráciot :) nemtok jobbat... ebayről 5-6 ezres egy kit
  • arty
    próbáld meg a játékaid mentéseit move-olni memkártyára: nem fog menni csomo játéknál :( számomra a legfontosabb a Forza2 mentésem lenne, hiszen abba öltem a legtöbbet: egy példa rá, amit nem lehet mozgatni, állitolag a winyodon levő kulcshoz van 'társitva' :(

allitolag van valami tool, amivel más, már az uj eszközön levő jelölt savegame fejléce alapján lehet átjelölni régi eszközön levő save-ket, de ezzel a gamerscore 0-zását és csalo jelölést lehet szerezni lájvra :( nem mintha érdekelne az online game, de azért ez eléggé visszatart :D
  • itharius
    1 darab ezres sincs a gold havonta -.- ennyit bőven megér hamár nincs kiflashelve a boxod
  • Sir Quno Jedi
    azaz gold és fizess érte....neeem köszi, maradok offline módban majd... :D
  • dienesoft
    Dehogy. :D
  • PoisonChihuahua
    1000G-re?
  • Snomag
    yup, az army of twot lehet osztott kepernyon, offline tolni, too human ahogy mar mondtak csak online coopot tamogat
  • Istencsászár
    Csak nem...
  • Istencsászár
    A Too Humant csak online lehet, amugy egy képernyőn egy gépről ketten játszani nem e legjobb, mert osztott képernyő zavaró, sokat elvesz a látványból a képből... verekedős, meg sport játékokat érdemes igy játszani.
  • Gabaaa
    Hello!

Tegnap írtátok h a Too Human Co-op játék! Mi nem jövünk rá hogy kell campaignot ketten, két karral játszani...nem interneten...egyátalán olyat lehet vagy csak live-on...Az army of two-t lehet 2en nyomni nem neten campaignba?

Köszi a választ
  • bexinho
    Köszi a választ!

Amúgy az új update mekkora lesz? Giga...?
  • dienesoft
    Én végignyomtam anno.
  • PoisonChihuahua
    Nyomatja itt valaki a DMC4-et?
  • greyfox
    Egy 256-os memóraikártya nem elég?
    Először teletömöd a karit, ki a vinyó, be az új, rá az új vinyóra, és újabb kör.
    Ezt persze inkább a mentésekre érdemes, de mi mást tárolnál a vinyón?
  • arty
    ahogy irtam, nincs külön 60as winyo, legalábbis én még nem láttam.

ha arra gondolsz, h veszel egy 60 gigás premiumot, ahoz természetesen nem kapsz kábelt és igényelni sem tudsz hozzá. vennek kell használtan vagy elvinni a console cornerbe és ők TALÁN némi pénzért megcsinálják neked az adatmozgatást (bár egyelőre csak azt tudom, h van náluk lehetőség 20g@120g ápgrédre és ott bennevan az árban a mozgatás)
  • arty
    aham, veszel egy elite-t :)

(vagy vannak utánygyártott házak (itthon nem kapni, kintről drága, ...) vagy elviszed lefujatni, de akkor garinak pápá...)

Display: grat! tegyél fel képet! :D (najo, nem kell)
  • bexinho
    Nem láttam, ezért kérdeztem talán. Amúgy bocs, én írtam rosszul, másoláson azt értettem, hogy áthelyez. De mivel foggalmam sincs a folyamatról, ezért sorry a nyelvbotlásért. Mellesleg még most sem a kérdésemre kaptam a választ.
    Tehát aki 120asat vett az kapott vagy rendelt hozzá olyan kábelt. De ha nekem 20as van, és ha lesz majd 60as, kaphatok hozzá, ha külön kérek? Vagyis megrendeli nekem a bolt, vagy nekem kell felhívni MS-t?
  • bardocz
    Amúgy van mód a doboz házát kicserélni feketére?
  • Sir Quno Jedi
    Most akkó utáljunk, vagy mivan?! :DD
  • Display
    Megvan az új Xbox-om. Premium 60Gb HDD (2008-07-11, FDOU 0828) Nice!
  • deep
    Jaj csak jöjjön már:)
  • rastaman
    tegnap mikor vettem a too humant a platinumban rákérdeztem hogy mikorra várható majd külön a 60as winyo de ők se tudták megmondani
  • arty
    a 120 gigás winyokhoz járt (vagy rendelhető volt MS-től) opcionális migrácios kábel + lemez. igy egyszerre két winyo volt a gépeden és a lemezen levő program áttette az adataidat a 120asra (mozgatta, nem másolta!)

60 gigás winyot külön még nem is láttam, te igen?
  • Scooby87
    kötelező olvasmány, dashboard újdonságok!

Előtérbe kerülnek tehát a gép legfontosabb tulajdonságai, pár gombnyomás, és már indulhat is a játék, vagy a HD mozi. na ehhez jöhet a komment.
  • Xtian
    akkor ezekszerint rosszul tudom, hogy az uj drive már csendesebb :(
  • trogerzsiger
    Rendben :-)