XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu
Amúgy ha valakit érdekel, a Berserker lány.
Töltsük le az internetet!
Még nem bannoltak, hehe, élvezem az utolsó pillanatokat :)
A pánikkeltés meg talán tényleg felesleges volt, az utóbbi 1-2 hétben már nem volt mit tenni, de ezt a témát zárjuk le.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A visszaszámlálás a mûhold fedettséget mutatja, de ezt el is mondja a csaj neked.
PSN: berghold
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gears of War kérdés
pls áruljátok el, hogy a francba kell kinyirni bersenket :D. Az a nagy debella állat, amelyik esztelenül feléd fut, mint a szegedi gyors :). Igazábol mindent probáltam, söt többször is volt olyan, hogy átjutottam egy másik szobába, ahonna elkezdödött egy visszaszámlálás, de igazábol sose tudtam megvárni a végét (már ha az a lényeg), mert mindig jött a bersenke, és elütött :(
xboxoddal mi a szitu?? téged bannoltak?? mert mintha valaki azt mondta volna h úgysem lesz ban, meg csak fölösleges a pánikkeltés... jaa az te voltál bocccs <#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Ha lenne boxom, valszeg összeszednék 1-2 eredeti gámát alibinek és felnyomnám M$-éket a fogyasztóvédelemnél, csak hogy a fagyi visszanyaljon, meg amíg nincs lájv/netes multi addig legalább valamivel elszórakoztatnám magam.
Lenne belõle hajcihõ rendesen és kitudja talán még a lájvot is visszakapcsolnák.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mennyé jáccál a kemyén 3 ps3-mas játékoddal meg menny fel a magyar store-ra ja hogy nincs:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Különben van olyan PC DVD rom meghajtó, ami felismeri az X360-as lemezeket, de azért nem futtatná az Xbox360 a játékokat, mert speciális kulcs kell hozzá. Elvileg próbálgatják, de lehet, hogy nem jön belõle össze semmit.
Pedig de!
Egyrészt más platformon nem kérnek extra pénzt azokért a szolgáltatásokért, amiért itt mindenki leszurkolta a kis zsozsóját. Márpedig amíg nem jut hozzá a szolgáltatásához addig is az óra ketyeg.
Másrészt a M$ itt keveri a dolgokat és nem biztos, hogy jogszerû az eljárása.
Szal az rendben van, hogy a gép módosítása a felhasználó jogainak elvesztésével jár, legfõképp a gari ugrik. De egyéb a M$ érdekeit sértõ dolgot nem hiszem, hogy az emberek a gép felbontásakor elkövetnek, reverse enginiering meg ilyenek. Szal bontom a gépet, gari ugrik ennyi. Ez egy.
Másik dolog, hogy általában ez a gépfelbontás, módosítás a warezolás miatt van, ami ugye megint csak a júzer felelõssége, de ugye itt a fórumon is volt aki meg nem alapvetõen azért csinálta. Biztonsági másolatot asszem X-box szoftverrõl is engedélyezett csinálni, más kérdés, hogy alapból nem használható. Az hogy az M$ mit gondol róla az egy dolog, a törvény engedélyezi. A warezért meg viselje mindenki a felelõsséget ez önmagában is törvénytelen, de ez nem azt jelenti hogy ezért más szolgáltatást nem vehetsz igénybe, pl az ellenõrök ettõl kezdve lerugdosnak a villamosról. Ez kettõ.
A harmadik dolog, hogy a banoláskor a Terms of use-ra hívatkoznak.
Csakhogy a terms of use-ban nincs olyan, hogy módosított géppel, és "biztonsági" másolt szoftverrel nem lehet Lájvozni! Oppá!!!
(legalább is én nem találtam)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Oké warezoljál de akkor vállald a következményeket.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Kérlek segíts
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Hallottam valami clodeDVD-rõl is hogy haszálni kell
csak nem tom hogyan,ha valaki leirná a folyamatot akkor
azt nagyon megköszönném