XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg hajókra, tudom, megértem az angolt. De ez esetben tényleg nõnemû.

TrIp
szerintem a potenciális livekártyavásárlókat elveszítetted az utóbbi napokban :)

Akiket esetleg nem érint ez a banolás hullám, azoknak eladó egy 1 éves live feltöltõkártya. Ha valakit érdekel (van ilyen?:)) az írjon az árat megbeszéljük. Goodbye xbox live!

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

TrIp
jah mert a she-t használják... az nem jelent semmit, autókra is azt mondják sokszor.

Tényleg nõnemû, a párbeszédekbõl.

TrIp
na ezt mibõl szûrted le? xD

Lizardman
megvan a probléma, nyílt égbolt :) ezt nem vettem figyelembe, köszz a segítséget gyerekek :)

KILLER2
Látom Lizardman a Gears of War-ban a Berserkernél tart. De szép is volt.....
Amúgy ha valakit érdekel, a Berserker lány.

Töltsük le az internetet!

;)
Még nem bannoltak, hehe, élvezem az utolsó pillanatokat :)
A pánikkeltés meg talán tényleg felesleges volt, az utóbbi 1-2 hétben már nem volt mit tenni, de ezt a témát zárjuk le.

Abba nem kell töltény.Az gyakorlatilag csak egy célmeghatározó a lövedék majd "az égbõl" jön.Vidd ki nyilt terepre a Berserkert,aztán célozd meg vele.De nem csak egy kattintás,folymatossan rajta kell tartani a célon a szerkezetett pár másodpercig.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Smuge
Nem kell semmi töltény , csak nyilt égbolt alatt kell lenni hozzá , célpontra ráirányitod és FOLYAMATOSAN nyomod tüzelõ gombot , az becélozza és jön az égi áldás :)

Lizardman
na ez eddig rendben is van, de nincs töltény a hammer of down-ban, mert azt irta, hogyan kell kinyirni, meg minden, nem nincs töltény... már ha az kell bele. (és persze az egyik szobában volt valami löszer azt felvettem, de azután se volt jo...)

Ki kell menni nyílt terepre és Hammer of Down-nal lehet kinyírni...
A visszaszámlálás a mûhold fedettséget mutatja, de ezt el is mondja a csaj neked.

PSN: berghold

Lizardman
inkább a kérdésemre válaszolnál :D

Kandurex
Én már csak olyan vizuális típus vagyok, de hiretelen nehezen tudtam elképzelni, ahogy esztelenül fut utánnad a szegedi gyors <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Es a geped flash-elt?
Lizardman
hali all.

Gears of War kérdés
pls áruljátok el, hogy a francba kell kinyirni bersenket :D. Az a nagy debella állat, amelyik esztelenül feléd fut, mint a szegedi gyors :). Igazábol mindent probáltam, söt többször is volt olyan, hogy átjutottam egy másik szobába, ahonna elkezdödött egy visszaszámlálás, de igazábol sose tudtam megvárni a végét (már ha az a lényeg), mert mindig jött a bersenke, és elütött :(

TrIp
má megint te?? xDDD
xboxoddal mi a szitu?? téged bannoltak?? mert mintha valaki azt mondta volna h úgysem lesz ban, meg csak fölösleges a pánikkeltés... jaa az te voltál bocccs <#taps><#banplz>

tejföl
Kistatyó! Én fenn vagyok a live-on.

BAD Boys

Van asszem ingyenesen hívható jogi tanácsadás. De kérdezz meg vkit és olvasd el a ToU-t és fordítsd is le nekünk pls, majd számolj be a fejleményekrõl! Szerintem itt legtöbben nem értünk a joghoz, de legalábbis kevésbé, mint az MS emberei...

Vagy nem.

NEXUS6
Nem kötekedni akartam.
Ha lenne boxom, valszeg összeszednék 1-2 eredeti gámát alibinek és felnyomnám M$-éket a fogyasztóvédelemnél, csak hogy a fagyi visszanyaljon, meg amíg nincs lájv/netes multi addig legalább valamivel elszórakoztatnám magam.

Lenne belõle hajcihõ rendesen és kitudja talán még a lájvot is visszakapcsolnák.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

TrIp
sokat gondolkodtam és osztottam szoroztam aztán arra a következtetésre jutottam h valószínû h a flashelt drájvot szagolják ki valahogyan... méghozzá azért, mert ha az ms a másolt lemezeket kitudná valahogy szûrni akkor nem bannolta volna az egész gépet, egyszerûen egy korlátozást bevezet h másoltal nem, eredetivel meg mehet a live.. én ezt gondolom, viszont azt még jó lenne tudni h melyik frissítés óta tudják h flash vagy nemflash...

Smuge
Te is játszál keményen 360-al reszkess hogy melyik pillanatba villan fel a 3 piros lámpácska , ja hogy nem lehet ellene védekezni mert alapvetö konstrukcios hibák tömkelegével kell szembenézned ?

Joe004
Sziasztok! Eladó x360 premium garis 1,5 hete vásároltam! Ára: 70e Ft Priviben lehet érdeklõdni, lehetõleg Esztergom közeliek vagy BP!

Attila8805
Jó akkor Az Ms szemét boldog vagy?
Mennyé jáccál a kemyén 3 ps3-mas játékoddal meg menny fel a magyar store-ra ja hogy nincs:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

TothLaci
Ezt még nem tudhatjuk.
Különben van olyan PC DVD rom meghajtó, ami felismeri az X360-as lemezeket, de azért nem futtatná az Xbox360 a játékokat, mert speciális kulcs kell hozzá. Elvileg próbálgatják, de lehet, hogy nem jön belõle össze semmit.
NEXUS6
"De most nehogy már az Ms legyen a geci."

Pedig de!

Egyrészt más platformon nem kérnek extra pénzt azokért a szolgáltatásokért, amiért itt mindenki leszurkolta a kis zsozsóját. Márpedig amíg nem jut hozzá a szolgáltatásához addig is az óra ketyeg.

Másrészt a M$ itt keveri a dolgokat és nem biztos, hogy jogszerû az eljárása.
Szal az rendben van, hogy a gép módosítása a felhasználó jogainak elvesztésével jár, legfõképp a gari ugrik. De egyéb a M$ érdekeit sértõ dolgot nem hiszem, hogy az emberek a gép felbontásakor elkövetnek, reverse enginiering meg ilyenek. Szal bontom a gépet, gari ugrik ennyi. Ez egy.
Másik dolog, hogy általában ez a gépfelbontás, módosítás a warezolás miatt van, ami ugye megint csak a júzer felelõssége, de ugye itt a fórumon is volt aki meg nem alapvetõen azért csinálta. Biztonsági másolatot asszem X-box szoftverrõl is engedélyezett csinálni, más kérdés, hogy alapból nem használható. Az hogy az M$ mit gondol róla az egy dolog, a törvény engedélyezi. A warezért meg viselje mindenki a felelõsséget ez önmagában is törvénytelen, de ez nem azt jelenti hogy ezért más szolgáltatást nem vehetsz igénybe, pl az ellenõrök ettõl kezdve lerugdosnak a villamosról. Ez kettõ.
A harmadik dolog, hogy a banoláskor a Terms of use-ra hívatkoznak.

Csakhogy a terms of use-ban nincs olyan, hogy módosított géppel, és "biztonsági" másolt szoftverrel nem lehet Lájvozni! Oppá!!!

(legalább is én nem találtam)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

TrIp
soha? egyikkel sem? asszem...

TothLaci
PC DVD LG satas meghajtó FW-jét kb. mikorra fogják módosítani, hogy induljanak rajta az Xbox360-as játékok? És melyik típussal próbálkoznak?
KILLER2
Szeritnem a flash fájljait ellenõrzik. De ez csak tipp, nem értek hozzá.

TrIp
a ban egyértelmû h mi alapján történik, csak azt kéne valahogy kiokoskodni h hogyan derítik fel a warezolókat...

KILLER2
Ezt jó lenne tudni, mert akkor könnyen ki lehetne szûrni. Amúgy szerintem pont a drive fájljait nézik, ahova a flash kerül, szóval szeritnem pont a flash fájljait ellenõrzik és mivel a flashelt különbözik az eredetitõl, ezért már meg is van. De szeirntem ha lesz chip, megoldódik ez a probléma. A ban meg szeritenm a gép száma alapján van kihosztva.

Ha lenne, ott lenne már az aláírásomban :) de sajna ez nem ilyen egyszerû. Próbálkoztak 2 félével is de mindhiába, túl komplex a feladat...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Igen, mindenhol állítva van. Én wadarrtól megkérdeztem és azt mondta, hogy mindenképpen fektetve.

TrIp
és arról valami infód nincsen véletlenül, hogy mi alapján derítik ki valakirõl h warezkodik-e?? flashelt drájv, a másolt lemezt valahogy kiderítik, vagy esetleg ha megjelenés elõtt játszott valaki a lájvon mondjuk c&c-vel?? (én nem játszottam, csak láttam olyat aki igen)

köszi a segítséget! most már elfektettem a konzolt! amugy nem értem ezt az egészet mert a konzol használati utasítási kis könyvében minden képen állítva ábrázolja a konzolt! nah mind1! köszi mégegyszer!
TothLaci
Szerintetek van már olyan trükk, amivel ki lehet szedni a kulcsot a DVD olvasóból, és belõni valamelyik PC DVD olvasóba?
KILLER2
ha az oldalára van állítva, akkor megnyúlik egy idõ múlva a meghajtóban a szíj és nem tudja majd kitolni a tálcát. Meg nekem az is feltûnt, hogy az oldalán szívja be a levegõt, ez meg állítva pont arra van téve.

Már vár valószínûleg ami neked van szánva, akár ha 2 hónap mlva kapcsolod is be. Mindenütt ezt mondják.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

TrIp
igen elbaszódik, mit hittél?? az amúgyis szar drájv-nak mondjuk már ez sem számít sokat.

hello! most ez télleg igaz amit itt olvastam? hogy ha az oldalára állítom attól tönkre megy a drive? légyszives segítségetek mer nekem állítva van már elég régóta a gépem!
TrIp
egy kérdés: elõfordulhat az a csoda h az eddig nem bannolt gépekre lesz valami fw amivel továbbra is lehet lájvozni? mert ugye nem frissítettem, meg nem is voltam lájvon 2 hete köbö :)

Ez hogy jön ahhoz hogy egy jó barátomat igencsak sértegeti egy arc?

Attila8805
De most nehogy már az Ms legyen a geci.
Oké warezoljál de akkor vállald a következményeket.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MS legyen az istened mától, Vista hajtsa majd a lélegeztetõgépedet...Vagy avassanak St. RT-vé. MS maga a csoda! Tudjátok hogy az SG arról a leghíresebb netszerte, hogy soka tiszteletlen arc, és mindent lehet?

Attila8805
Banner alatt!

Hol találom azt a texhnikai segítséget?
Kérlek segíts
Ott a technikai segítség mindent leír amit tudni kell.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Na valaki tud nekem segíteni hogyan kell játékot írni?
Hallottam valami clodeDVD-rõl is hogy haszálni kell
csak nem tom hogyan,ha valaki leirná a folyamatot akkor
azt nagyon megköszönném