XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
egyépként én 4000ért vettem most fifa 07-et de használtat és a postaköltség 1700ft
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Ez lenne a normális kölcsönzési módszer, nem a hagyományos magyar mutyizás, hogy piaci kofaként alkudozni a visszacserélendõ lemezzel.
Írtam is a dvdrent.hu-nak, hogy tervezik-e bevezetni, bemásolom majd ha válaszolnak.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Az eredeti lemez olyan, amit hivatalos üzletben veszel nem feltétlen origi foliásnak kell lennie. A másolt, az lehet irottrol meg eredetiröl másolt...tök mindegy mert az már nem eredeti, mert irható lemezen van! Az irott lemez, progi meg egyértelmü...
Huu...na kicsengettek vége az órának! :)
TothLaci: tom, h attol még fleselni kell :) a papiros trükk mibõl áll amugy? amerre olvasgatok, mindenhol csak érintik a témát :)
Forza.
Szerintem állítsd át a LEGKISSEBB felbontásra ha annak ellenére van kérdésed hogy látod a különbséget. Hihetetlen mennyire nem használja a fejét sok ember.
kb ilyen "okos" kérdésed volt:
"Az öcsém megfogott egy merõkanalat otthon, aztán én is szedtem vele és utána maszturbáltam a kezemmel, LEHETEK TERHES az öcsémtõl?"
.
Ez a Transformers jaoonak látszik...!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ezekkel az alap elvárásokkal engem is érdekelne hogy hol lehet ilyen eredeti gémeket venni mindegyiket darabja 2500-ér.
Megköszönném ha leirnád! "Segitsünk egymáson!)
Attila8805: de, flash sajnos kell (iXTreme1.0 - live kompatibilis egyelõre). És persze eredeti lemezek is kellenek ...
Bendy: ugyan ez a tervem!!!!!!!!!! :) Miota megvan x-re a fifa07 magyarul, azota tervezem ... hülye EA nem adta ki 360-ra normális modon a 07et, pedig azért biztosan adnék pénzt :)
Forza.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
ewergo: ez akkor igaz, ha olyan hülye, h fizet az irott játékért ... pláne 2000ft-ot, amikor 2500ért eredetit kap... vagy amit nekem is ajánlott itt vki, az 1800ft-os topspin2-t ... :)
holnapra jön a samsung ts-d162c dvdolvasom (4k) ami 1:1 xbox360 backupot csinál eredetirõl, modositott firmwarrel, nem kell szétkapni hozzá a boxot ... igy elvileg nem bannolnak majd a lájvrol :) igy lehetnek majd eredeti és másolt játékaim is ...
magyarországon egyébként van ilyen, h "játék kölcsönzõ" ?
Forza.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
újraforrasztott gpu-s xbox van valakinél akinek megint megdöglött??:D
nekem január óta megy flash+hûtésmoddal (egyszerre csináltattam, ezek nélkül ment kábé 10 percet elõtte), 3piros ledem meg soha nem volt még... egyszer fagyott le, de szerintem a lemez a szar mert szétjátszottam már a pes6-ot :D
A hûtésmód és a fless egyszerre lett csináltatva.
" általad említett oldalt is ismerem"
Akkor ezek szerint mégse...:DD
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Ha kell priviben megadom a tuti gép eladás helyet de az "apro"-ban is benne van.
Nem tom hogy jol értelmeztem e de egy évben 5-6 játékkal játszanál csak?
50 ropibol te 25 irott gémet veszel...!
azt nem kétlem, hogy rabló trógerek <#eplus2>#eplus2>és az általad említett oldalt is ismerem, ahol újrakreálják a proci forraszpontjait, de pont itt a fórumon is volt valaki, akinek behalt a gépe, megcsinálták neki a 6e forintos varázslatot, aztán pár hét múlva újra megdöglend... Ebbõl azt szûrtem le, hogy nem 100%-os megoldással állunk szemben.
Andrew
Ha nincs hûtésmód az olyan 100% hogy 3 ledes lesz nagyon kevés kivételtõl eltekintve...
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
És nem 40 !! jééézus
Kérdzd má meg nekem a konzolbótos haverodtól aki olyan ócsón dógozik nekem miért nem fosott be a gépem 1 év után a flessel ?
Megveszed, aládurrantod a flasht, meghibásodik, mondjuk 3 LED, vissza a régi flash -t, beadni a microfosnak gariba.
tipp...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pusztán az anyagiakat figyelmebe véve biztos hogy megéri flasheltetni,fõleg ha csak off-line akarsz játszni.De ha LIVE-on is akarsz akkor per pillanat elég bizonytalan a helyzet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
egy szusszanásnyi szünethez jutok hétvégén, valószínû, hogy most pénteken megveszem a konzolt. Viszont...
Azt még nem döntöttem el, hogy okosíttassam-e. Több konzolbolttal beszéltem, és szinte egyöntetû volt a vélemény, hogy 1 éven belül számíthatok a gép meghibásodására, ami nagy valószínûséggel alaplapcserével orvosolható csak.
A kérdéseim a következõek lennének:
-Van a meghibásodásra vonatkozó bármilyen statisztika (ami nyilvános)? Nem fontos hivatalos MS statisztikának lennie, beérem valamilyen forgalmazói vagy házi statisztikával is...
-Százalékosan mekkora az esélye, hogy egy új gép 3 ledes lesz? (Hûtésmod esetén és anélkül)
Pusztán az anyagiakat figyelembe véve (nem akarok moralizálni és flash/nonflash vitát szítani a fórumon belül) megéri-e flasheltetni szerintetek?
Én úgy gondolkodom most, hogy a meghibásodási esély kb. 50%-os, ennyi az esélye, hogy megflesselve behal a gép és kb 40e Ft-ért lehet új életet lehelni bele, ami kb 4 játék ára + utánajárás, ami (a ráfordított idõmet tekintve) kb 10e forint. Viszont ez az 50e ft addícionális ráfordítás nem biztos, hogy bekövetkezik... Amit viszont rá kell fordítani az egy flsh+mod (5e) és egy DVD író, ami tud DL lemezeket pörkölni (7e). Ha játékot veszek, kb 5-6 db progit tudnék venni ennyi pénzbõl (ha az 50 gurigát is számolom és "worst case"-re kalkulálok), ami kb megfelel egy évi játékadagomnak (évente nem szoktam 2-3 játéknál többet végigvinni, de 5-nél többet letölteni sem nagyon. "Casual" játékos vagyok <#lama>#lama>)
Ezen információk ismeretében mit mondtok? (Pusztán az anyagiakat figyelembe véve)
Köszi:
Andrew
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Deep privi!
Egyebkent az a 40ezer joval kevesebb, mert az irasos kommunikaciora csak a toredeket hasznaljak, ha jol tudom, par szazat talan. Ha minden igaz, a szavakat nem a 40ezres karakterkeszletbol irjak le, hanem a kiejtes szerint, par szotag megfelelojebol rakjak ossze.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
http://www.asiarooms.com/japan/tokyo/narita_excel_tokyu.html
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Csak azért írom mert ma volt ilyen kérdés:)
BAD Boys
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti