XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetseges volna ilyesmi (anno en is gondolkodtam valami hasonlo beuzemelesen), csak az a baj, hogy a kolcsonzoknek ki kell fizetni a jogdijat az egyes jatekokhoz, az meg valoszinu eleg sokban volna.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

ja még annyi én nem fleshelek és nem is fogok jó nekem így eredetiben a játék így sokkal többet ér nekem mint 1 copy-zott lemez meg nem esek a bõség zavarába :)

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

hol láttál ilyen olcsón játékokat ?
egyépként én 4000ért vettem most fifa 07-et de használtat és a postaköltség 1700ft

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Tényleg, van valami elbaszott magyar jogszabályi akadály a nagy videojáték kölcsönzök megjelenésének nálunk? Simán kiperkálnám a havi 3-4 eFt-ot nekik azért az 1-2 lemezes kvótáért, a'la gamefly.

Ez lenne a normális kölcsönzési módszer, nem a hagyományos magyar mutyizás, hogy piaci kofaként alkudozni a visszacserélendõ lemezzel.

Írtam is a dvdrent.hu-nak, hogy tervezik-e bevezetni, bemásolom majd ha válaszolnak.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Ewergo
Ja, a Mediaban már 40 ezerért van PSP.
Még mielött valaki megint....... :)

Ewergo
Figyu van eredeti, másolt, és irott lemez. Még mielött összekever(néd)nénk öket.
Az eredeti lemez olyan, amit hivatalos üzletben veszel nem feltétlen origi foliásnak kell lennie. A másolt, az lehet irottrol meg eredetiröl másolt...tök mindegy mert az már nem eredeti, mert irható lemezen van! Az irott lemez, progi meg egyértelmü...
Huu...na kicsengettek vége az órának! :)

arty
egy eredeti játék nem attol eredeti, h bemész a megjelenéskor az 576ba és megveszed foliázottan :) nem azt mondtam, h a Forza holnaptol 2500ft az 576-ban ... de pgr3 van annyiért, nfs:MW is, fifa07-t láttam 4000ért, stb stb ... de asszem Tejföl irta h 1800ért van topspin2 vmelyik aprohirdetés-forumban ...

TothLaci: tom, h attol még fleselni kell :) a papiros trükk mibõl áll amugy? amerre olvasgatok, mindenhol csak érintik a témát :)

Forza.

"em tudom eldönteni hogy 720p v. 1080i ben játszak szerintem nem sok különbség van de mégis.Köszi. "

Szerintem állítsd át a LEGKISSEBB felbontásra ha annak ellenére van kérdésed hogy látod a különbséget. Hihetetlen mennyire nem használja a fejét sok ember.

kb ilyen "okos" kérdésed volt:

"Az öcsém megfogott egy merõkanalat otthon, aztán én is szedtem vele és utána maszturbáltam a kezemmel, LEHETEK TERHES az öcsémtõl?"
Ewergo
Cselesen kötötted át a témát! :) Indithattál volna ezzel is.
.

Ez a Transformers jaoonak látszik...!

technikai Segítség menûpont...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Törölt felhasználó
És hogyan mivel kell kiírni a játékokat.
Zsoltika 007
Gondolom a tv-d csak leskálázza az 1080i-t. Úgyhogy 720p is elég.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Törölt felhasználó
Sziasztok.Most vettem egy X360-at Premium-kivitelben 80 Ft-ért Flashelve 10 games-el.Kérdésem SONY 82cm-es BRAVIA-n játszom és nem tudom eldönteni hogy 720p v. 1080i ben játszak szerintem nem sok különbség van de mégis.Köszi.
TothLaci
Bár az igaz, hogy az a PC DVD rom is módosított FW-vel tudja olvasni az X360 lemezeket, de sajnos a backup játék futtatásához is flashelned kell a gépet, vagy a lézerfej mozgását korlátozod, de az nem egészséges.
Ewergo
Az eredeti azt jelenti hogy gyári, oridzsi, nem másolt tehát eredeti gama amik pl az 576 üzletben lehet kapni.
Ezekkel az alap elvárásokkal engem is érdekelne hogy hol lehet ilyen eredeti gémeket venni mindegyiket darabja 2500-ér.
Megköszönném ha leirnád! "Segitsünk egymáson!)

arty
azt irtam: "... ha olyan ...", reméynkedtem h nem vagy az és egyáltalán a legjobb lenne, ha senki nem fizetne érte :) Fizetni CSAK eredetiért.

Attila8805: de, flash sajnos kell (iXTreme1.0 - live kompatibilis egyelõre). És persze eredeti lemezek is kellenek ...

Bendy: ugyan ez a tervem!!!!!!!!!! :) Miota megvan x-re a fifa07 magyarul, azota tervezem ... hülye EA nem adta ki 360-ra normális modon a 07et, pedig azért biztosan adnék pénzt :)

Forza.

Attila8805
ezzel azt akarod mondani hhogy úgy írja meg mint az eredetit tehát flash se kell?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nemtom neked milyen géped van, de a kicsomagolásra az enyém pont nem számít fel díjat :)

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

LordAndrew
Ez rosszul esett... Nem vagyok olyan hülye. Egyébként az írottért is fizetni kell: 640 Ft DVD + az általam ráfordított idõ (letöltés, kicsomagolás, felírás). Szóval az 1000 - 1200 forintot így is megközelíti az ára.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Bendy
Játék kölcsönzõ engem is érdekel BP-en, fõleg ahol xbox1es fifa07et tartanak. Lemásolnám 360ra és beletenném a magyar hangot.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

arty
van, nexusé ...

ewergo: ez akkor igaz, ha olyan hülye, h fizet az irott játékért ... pláne 2000ft-ot, amikor 2500ért eredetit kap... vagy amit nekem is ajánlott itt vki, az 1800ft-os topspin2-t ... :)

holnapra jön a samsung ts-d162c dvdolvasom (4k) ami 1:1 xbox360 backupot csinál eredetirõl, modositott firmwarrel, nem kell szétkapni hozzá a boxot ... igy elvileg nem bannolnak majd a lájvrol :) igy lehetnek majd eredeti és másolt játékaim is ...

magyarországon egyébként van ilyen, h "játék kölcsönzõ" ?

Forza.

Zsoltika 007
Nem a flash itt a gond hanem a ház megbontása.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

TrIp
most nemtom mit nemértesz... az alaplapcsere (ami 40e) meg a gpu újraforrasztás (ami 6e) az nem teljesen ugyanaz..

újraforrasztott gpu-s xbox van valakinél akinek megint megdöglött??:D

nekem január óta megy flash+hûtésmoddal (egyszerre csináltattam, ezek nélkül ment kábé 10 percet elõtte), 3piros ledem meg soha nem volt még... egyszer fagyott le, de szerintem a lemez a szar mert szétjátszottam már a pes6-ot :D

Prividre válaszolva...
A hûtésmód és a fless egyszerre lett csináltatva.
" általad említett oldalt is ismerem"
Akkor ezek szerint mégse...:DD

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Ewergo
"Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta"

Ha kell priviben megadom a tuti gép eladás helyet de az "apro"-ban is benne van.

Nem tom hogy jol értelmeztem e de egy évben 5-6 játékkal játszanál csak?
50 ropibol te 25 irott gémet veszel...!

LordAndrew
Szia,

azt nem kétlem, hogy rabló trógerek <#eplus2>és az általad említett oldalt is ismerem, ahol újrakreálják a proci forraszpontjait, de pont itt a fórumon is volt valaki, akinek behalt a gépe, megcsinálták neki a 6e forintos varázslatot, aztán pár hét múlva újra megdöglend... Ebbõl azt szûrtem le, hogy nem 100%-os megoldással állunk szemben.

Andrew

Ha nem vmi idiótával csináltatod akkor frankón vissza lehet tenni a matricát hogy a kutya se veszi észre.
Ha nincs hûtésmód az olyan 100% hogy 3 ledes lesz nagyon kevés kivételtõl eltekintve...

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Ebbõl is láccik hogy az összes konzolboltos rabló tróger.Itt 6 ropi a 3 led orvoslása:http://x-media.xel.hu/page.php?7
És nem 40 !! jééézus
Kérdzd má meg nekem a konzolbótos haverodtól aki olyan ócsón dógozik nekem miért nem fosott be a gépem 1 év után a flessel ?

LordAndrew
Sajna én nem tudom megflash-elni, sem idõm, sem kedvem ezzel foglalkozni. Megéri azt a 3e Ft-ot nekem. Hogyan gondolod ezt a MS-os garis javítást? Nincs ezen valamilyen matrica, plomba, izébizé, amivel meg tudják állapítani, hogy a gép ki volt nyitva? Ha igen, akkor hiába tetetem vissza a régi FW-t, elhajtanak a rákba... A hûtésmodról nem is beszélve - ahhoz forrasztgatni kell, amit meg biztosan észrevesznek. Vagy úgy gondolod, hogy ne csináltassak hûtésmodot, csak flashelést és a matricát v. plombát a boltban meg tudják oldani? (Erre -bevallom- nem kérdeztem rá sehol)

Kandurex
Nem tudom mennyire életképes megoldás, de:

Megveszed, aládurrantod a flasht, meghibásodik, mondjuk 3 LED, vissza a régi flash -t, beadni a microfosnak gariba.

tipp...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Elõször is kezdjük ott hogy a flash-nek semmi köze ahhoz hogy meghibásodik vagy sem.3 lednél se az alaplap cserével és ezáltal 40 ezernél közdõdik a javitás.(persze ha nagyon le akarnak húzni akkor ezt is mondhatják kapásból)
Pusztán az anyagiakat figyelmebe véve biztos hogy megéri flasheltetni,fõleg ha csak off-line akarsz játszni.De ha LIVE-on is akarsz akkor per pillanat elég bizonytalan a helyzet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LordAndrew
Sziasztok,

egy szusszanásnyi szünethez jutok hétvégén, valószínû, hogy most pénteken megveszem a konzolt. Viszont...

Azt még nem döntöttem el, hogy okosíttassam-e. Több konzolbolttal beszéltem, és szinte egyöntetû volt a vélemény, hogy 1 éven belül számíthatok a gép meghibásodására, ami nagy valószínûséggel alaplapcserével orvosolható csak.

A kérdéseim a következõek lennének:
-Van a meghibásodásra vonatkozó bármilyen statisztika (ami nyilvános)? Nem fontos hivatalos MS statisztikának lennie, beérem valamilyen forgalmazói vagy házi statisztikával is...
-Százalékosan mekkora az esélye, hogy egy új gép 3 ledes lesz? (Hûtésmod esetén és anélkül)

Pusztán az anyagiakat figyelembe véve (nem akarok moralizálni és flash/nonflash vitát szítani a fórumon belül) megéri-e flasheltetni szerintetek?

Én úgy gondolkodom most, hogy a meghibásodási esély kb. 50%-os, ennyi az esélye, hogy megflesselve behal a gép és kb 40e Ft-ért lehet új életet lehelni bele, ami kb 4 játék ára + utánajárás, ami (a ráfordított idõmet tekintve) kb 10e forint. Viszont ez az 50e ft addícionális ráfordítás nem biztos, hogy bekövetkezik... Amit viszont rá kell fordítani az egy flsh+mod (5e) és egy DVD író, ami tud DL lemezeket pörkölni (7e). Ha játékot veszek, kb 5-6 db progit tudnék venni ennyi pénzbõl (ha az 50 gurigát is számolom és "worst case"-re kalkulálok), ami kb megfelel egy évi játékadagomnak (évente nem szoktam 2-3 játéknál többet végigvinni, de 5-nél többet letölteni sem nagyon. "Casual" játékos vagyok <#lama>)

Ezen információk ismeretében mit mondtok? (Pusztán az anyagiakat figyelembe véve)

Köszi:
Andrew

köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

OFF
Deep privi!
pedig en bepotyogtem... :)

telleg lehet ugy is? Na ezen jot rohogtem, en ugyanis a japan gepemen csinaltam anno es az meg locale japanra volt alapbol belove, ugy meg nem talaltam mast, csak japan karaktereket. hehe. Ma is tanultam valamit. :)

Egyebkent az a 40ezer joval kevesebb, mert az irasos kommunikaciora csak a toredeket hasznaljak, ha jol tudom, par szazat talan. Ha minden igaz, a szavakat nem a 40ezres karakterkeszletbol irjak le, hanem a kiejtes szerint, par szotag megfelelojebol rakjak ossze.

Én csináltam japán acc-ot simán elfogadta emberi betûkkel is, nem kellett krikszkrakszolni (szép is lenne, van vagy 40 ezer karakter...)

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

TrIp
most ezt nem mondod komolyan... japán karakterek nem annyian vannak mint a mi abc-nk... azt egy kicsit komoly lenne a joypadról bepötyögni:D

Hat epp ez az, ez igy nem jo... :) Ha japan accountot akarsz csinalni, sajnos japan karakterekkel kell a cim. De az iranyitoszam formatumahoz azert hasznalhato az a link is.

TrIp
azé annyira nem bonyolult... de tessék: 31 Oyama Narita, Chiba 286-0131 Japan

http://www.asiarooms.com/japan/tokyo/narita_excel_tokyu.html

EmThor
május 31. ig tartott a 20 rugós csatasorbaállás :/

Nem ertem, a kerdes miert hulyebb azoknal, akik a routeruket nem tudjak rendesen konfiguralni a live-hoz. Egy japan accountot szeretne csinalni az xbox360 gepen. hova a budos francba irja, ha nem az xbox 360 topikba? ha pedig te pl annyira isten vagy japan cimek kereseseben a google-ban, esetleg segithettel volna neki a leugatas helyett. Ez kivetelesen nem annyira egyertelmu, mint beirni, hogy "xbox 360, backup, flash, mod", ami tortenetesen sokkal gyakrabban ussza meg a leugatast.

En csak ossze-vissza kattingattam es sikerult csinalni, szal probalkozz. Kizartnak tartom, hogy ha talalsz is a neten, akkor be tudod gepelni. Talan az egyetlen amit ki kell kiserletezni az az, hogy az iranyitoszam hany karakterbol alljon, de ha este ha hazaerek es meg mindig nem sikerult, akkor megnezem neked a Blue Dragon dobozan a Mistwalker vagy z M$ iranyitoszamat... :) Eternal Sonata demo mindent visz!!!

Bendy
Nem tudjátok, tart még az akció amikor 20e-ért beszámítják a régi konzolodat ha 360at veszel? Hírdetés szerint lejárt 31én...de hátha rajtuk rohadt a készlet<#vigyor5>

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

TrIp
szerintem nem erõs... célt elérte, nem is írt ide több baromságot, és ha kell beírom az összes hülye hsz.-re.

Én ma regisztráltattam a gépet az ügyfélszolgálaton és igy a vásárlás napjátol 2 év garit válal az MS. Kellett a széria szám és a számla kell a vásárlás dátumának igazolásához.

Csak azért írom mert ma volt ilyen kérdés:)
tejföl
A Bazdmeg egy kicsit erõs. Ha zavar a sok értelmetlen hozzászólás, ne reagálj rá!

BAD Boys

Ewergo
Hopp...most látom hogy lesz Turok is.

TrIp
japán címet?! xDD most nemazé, de ennyi erõvel kérhetnél japán címet az rtl vs. tv2 topikban is... google!!

Sziasztok! Tudna nekem mondani valaki egy japán cimet,mert szeretnék csinálni egy japán gamertagot,hogy 1-2 demot kipropálhasak! Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti