XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Én nekem ezzel a bajom az, h mér nem a játékot szürik végülis. Ha tetszik nekem a game akkor úgy is megveszem, h online játszhassak vele. pl.: PGR3-mat megvettem, de azt már online nem tudtam kiprobálni mert bannolgatják az embert.
"C4E megalkotta az egyelore lathatatlan firmware-t"
Ja samsungra ms28-ra. Hitachira b*sz*k megalkotni!😞

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Nincs, de epp ez a lenyeg... A flesst szurik, nem a jatekot. Csak az ilyen tajekozatlan mondatok meg azt is megijesztik, aki legalisan szeretne jatszani, esetleg import cuccal. Tok egyertelmu a szitu. Ha live-ra akarsz menni, felejtsd el a flesst es a warezt uy altalaban. Kesz. Lehet, hogy most C4E megalkotta az egyelore lathatatlan firmware-t, de csak honapok kerdese, mig megerkezik ra a ban. Ki az a marha, aki kethavonta uj gepet fog venni Live-on valo jatekert? Azert annal az is egyszerubb, ha eredetiben veszed meg azt a par jatekot, amit erdemes live-on jatszani.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Adi
De neked nincs flashed nem?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ezektol az elso generacios japan cuccoktol nem szabad sokat varni. jo dolog, hogy meg fognak jelenni nalunk is (igy lassan masfelev utan), de a tobbsege csalodas lesz (Tenchu, Pr Sylpheed, Vampire Rain). Szerintem inkabb kiserletezes ez a kiadok reszerol, hogy mennyire eladhatok a kisebb koltsegvetesu japo jatekok a boxra ideat.

A mondat igy is ugy is hulyeseg. A regiomentes cuccokat barmikor beleteheted a PALos gepedbe is. A ha PALos regioban elsz csak PALos jatekkal jatszhatsz online az egyik legbutabb pletyka a ban korul. A regiomentes jatekokra a dobozon ugyan az van irva, hogy NTSC vagy PAL, de a dobozban figyelo DVD egy az egyben (!!!) ugyanaz mindkettonel. Rengetegen vagyunk legit jatekosok, akik NTSC-vel is jatszunk (pontosan a korabbi megjelenes miatt) es meg senkit sem vagtak ki emiatt. (Nem is vaghatnak, mert jatekot importalni teljesen LEGALIS!)

Gamespoton olvastam, hogy fenn van a Tenchu Z demo a marketplacen!
Én nem tudom szedni, mertgondolom csak gold, de ha valaki kipróbálta írjon, hogy milyen a cucc!!!

Call of Juarez "megjelent".
Kiváncsi vagyok milyen, PC-n nem próbáltam, a videók között van pár bíztató meg pár kevésbé bíztató is 😄

PSN: berghold

Adi
De mást nem is játszik le nem az EU-s box?!
VAgy ezt most hogy értetted?
" najah, ezert csak PAL rilizzel szabad foglalkozni ha ONLINE vagy. "

mucsácsó
Hm nálam ez így néz ki, ráadásul én is ugyanúgy a Burnout: Revenge-et "teszteltem" a progival 😊 (bár én még régebben hozzáadtam a stealth file-okat, viszont..:

-Video data present
-Security sector present
ezeknél nincsen ugye pipa...tehát akkor már elvileg nem is stealth-image? És konkrétan ezek mit jelentek (mármint amiknél nincsen pipa, és hogyan lehetne õket fixálni?)<#lama><#idiota>
a nagy ban óta nem voltam LIVE on akkor most vissza lehe tmenni azza la kikötéssel h nincs semmi backup a drive ba szal eredeti avyg üres és akkor elvileg nem vágnak ki? elõre is kösz is választ ui.:vissza olvastam csak gondoltam rákérdezek konkrétan most mi is a helyzet)

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

arty
itt egy ROSSZ image, amit más játékok darabjaibol olyanná lehet tenni, h a program azt mondja rola, tökéletes, live-kompatibilis, az iXTREME fw vel is elindul, de a végén mégis bukhatsz vele ...

szal, ez sem 100% megoldas 😊

Adi: najah, ezert csak PAL rilizzel szabad foglalkozni ha ONLINE vagy.

Forza.

Adi
MAGYAR FÖLDESURAK FIGYELMÉBE😊
Én pedig még akkor kiegészíteném a hozzászólásodat azzal, h nem biztos, h ez olyan biztonságos, mert volt egy olyan hír, h mivel magyarországon nincs LIVE szolgáltatás ezért IP alapján ellenõriznek és ügye csak úgy lehet Magyarországon fölmenni a live-ra ha vmi más országgal registrálsz. Úgy, h nem tudom. Én parázok fölmenni.(igaz nem tom bannoltak-e vagy nem)
(Aki nem tudná Csocso a NAGY lehetõségek földjén él Hollywoodba így neki az IP cím ellenõrzéstõl nem kell tartania, mivel Amcsiba van Live szolgáltatás😊

arty
irtam volna, de akkor még nem nem "értettem" hozzá 😄

egyébként sajnos a dvdmulleter sem ad 100% biztonságot ... én (és persze más is) tudtam fake jo imidzset csinálni, amit a mulleter jonak itélt, pedig más játékok adott részeit tettem az iso-ba, azaz tuti rossz volt 😞

amugy nem csak a dmi és pfi kell meglegyen, hanem a video partition rész is, benne a dvd video fajlokkal! Azaz akkor joaz imidzs, ha alul be van pipálva az iXtreme (kompatibilitás) ...

És persze mindez csak Samsungos drájvon müxik megfelelõen 😞 Szal nem könnyû "biztosan" lájvozni, a ban örökre ott fog lebegni a fejed felett 😊

Egyetlen tuti megoldás van: magadnak rippeled a jatekokat 😊 (hozzavalok: az alant belinkelt samsung drive, 4000ft/20$ az ára ... )

És a végén még ezt is vmi modszerrel meglõheti az MS 😊

Forza.

fejproblémák lesznek mindkettõtöknél, ahogy melegszik az idõ, elõjön...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Adi
wadarr talán majdlehel bele életet...

A gond ugy kezdödött hogy az egyik játéknál lefagyott és utánna nem olvasott semmit se. Irták hogy tulmelegedett és kapcsoljam ki amig kihül majd inditsam ujra. Na ez után tényleg ujra müködött, de tagnap ota már el sem birom inditani.
CSOCSO
CSOCSO
nemtom.. nekem tegnap igen erdekesen viselkedett a box...
egyszer kilepett a gamezbol hogy koszos a lemez.. majd az egyik loading feliratnal nem lefagyott.. egyszeruen csak toltott percekig es semmi nem tortent.. es nem egyszer elfelejtette ugy kirakni a texturakat hogy atlattam az auton a semmibe es azon kocsikaztam....

amugy forza2 rol van szo..
Hi. Mi baja lehet a boxnak ,mostanában a játékokat egyáltalán nem inditja el. Nincsen piros led. Semmilyen hibát nem ir ki. Viszont a dvd filmeket gond nélkül lejátsza.
teddymac
linkelned a progit

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

CSOCSO
amit irtam az mehetne a FAQ ba
maffia79
Valaki vágja az xlink kai nevû progi beállításait 360-on?
Ha igen akkor jelentkezzen please!

CSOCSO
nah.. epp aktualis.. igaz mar kerdeztem hetekkel ezelott.. SENKI nem valaszolt.. szal valszeg senki nem tudja.. vagy ha tudta akkor kapja be a bal heremet amiert nem irt eddig... SZOVAL:

Igy kell megnezni, hogy a DVD-n levo jatekkal biztonsagos-e LIVE-ra menni

gyk: tehat nem csak a gepeden levo ISO-t tudod meglesni hanem a DVD lemezen levo egetett jatekot!

ami kell:
1) a DVD+R DL lemezeid amiken az illegalis masolatu jatekaid vannak
2) DVD olvaso meg a geped
3) XDVDMueller (jelenleg a beta 8 a legutobbi)

megnyit a progi

-klikkelj a view ISO details -ra majd NEXT
-felul a nyuszifuleken valaszd ki a LOAD from DVDR
-tedd be a DVD-t a gepedbe ( gyk: nem kell rakotni az xbox driveot.. sima pc-s drive megfelelo!!!)
-ha betetted akkor klikkelj a LOAD ra majd egy kis ido mulva mikor engedi akkor a NEXT re
-az uj oldalon olyat kell keresni hogy PFI meg DMI. Ha ezek ki vannak pipalva akkor jatszhatsz vele neten.. ha nincsenek..csak a security akkor NEM!!!!

amugy en is most nezem at ezeket.. .es mindegyik dvd-re irok egy minuszt vagy pluszt...a minuszosrol hianyzik a pfi dmi a plusszosrol nem.. igy tudom melyiket szabad betenni a gepbe... igy nem kell flashelnem iXtremre...
Zsoltika 007
Úgy legyen!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

arty
tudom h aproság, de ugynézem uj fifa08ban végre lesz rendes fû 😄 magyar kommentárt, cseleket és nem megint vmi hiányos, lebutitott sz*rt álmodok a 360ra 😊

Forza.

arty
a jelenlegi tudás alapján nem képes az MS az FW hekket észrevenni 😊 azaz, ha eredeti lemezzel tolod a modositott FW meghajtoddal, akkor sosem buksz le ... a gond ott kezdõdik, amikor ilyen-olyan másolatot teszel bele 😊

ez a mostani állapot. ha MS megoldja, akkor persze lõttek a live-nak... a kérdés, h ha erre képesek lettek volna, miért manuális log ellenõrzéssel kellett kivágni mindenkit egyesével? Mert féltek tõle, h megint ártatlanokat vágnak ki tömegesen... 😊 Persze, garit senki nem vállal rá, h igy vagy ugy nem oldja meg az MS a dolgot 😊

Forza.

hat, elvileg igen. Bar a legujabb firmware-krol a keszitok azt allitjak, hogy az MS nem detektalja oket, de megha igy is van, tok vilagos, hogy ez csak atmeneti allapot. Flesselt box az gaz, mindegy milyen game van benne.

Itt a germanoknal napi 2,10 EURert lehet jatekot kolcsonozni. Ami azert nem kis penz, bar igazsag szerint egy Shrek-re pl boven eleg ha kiveszed szombat delelott es visszaviszed hetfon osszesen 4,20 EURert (vasarnap ugye minden zarva alapbol.. 😊 Erdekes viszont, hogy sok jatek annak ellenere megtalalhato a kolcsonzokben, hogy a hatuljara nagy betukkel ra van irva, hogy "nem kolcsonozheto"

Az otthagyod a jatek arat es visszaveszik a jatekot egyebkent nem hulye otlet. Az elejen bizalom kell a vasarlo reszerol, de ha elterjed, hogy korrekt az uzlet, akkor biztosan jon a bizalom is magatol. Ezzel egyebkent talan ki is kerulod a kolcsonzest, hiszen ez inkabb egy vasarlas, ami visszacsinalhato.

Adi
Most akkor, h van ez az egész?
Ha eredeti gammel megyek fel flashelt boxal akkor az gáz v. nem?

Zsoltika 007
Te jelentetted ki az idézett részben! <#wave>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

arty
mutasd meg, hol irta BÁRKI a fejlesztõk közül, h modositott fw-el biztonsagosan lehet LIVE-ozni ? minden nfo alján ott volt h csak saját felelõsségre. az FW ráadásul már a 3.x verzio ota tökéletes, a gond a szar imidzsekkel van, ami miatt lebuksz 😊

Forza.

arty

Forza.

Zsoltika 007
"azt nem látják - egyelõre"
Honnan tudod? Õk mondták? Vagy vmelyik hacker? Azok azt is mondták hogy az (akkori) új firmware-t már nem szúrják ki, mégis ban lett a vége. Én ezek után nem követném õket vakon. <#kacsint>

arty
azt nem látják - egyelõre

szeszmester: miért ne kapnád vissza a pénz 90%-át? a bolt se magának az ellensége ... azaz neki az a jo, ha viszek heti 1 lemezt ...

sztem játékot amugy is vissza lehetne vinni, ott a live képesség a lemezen, kivülrõl nem látszik, h nem fog menni itthon - hiszen nincs live magyarországon ... hazavittem, nem ment, nem teljesiti amit vártam -> pénzvissza

nem életszerû, szal ha per lenne belõle, belebuknék gondolom 😊 szal, kéne játék kölcsönzõ ... "legális" 😊

Forza.

Gondolom nem nekem szántad 😛

Annyira egyszerû, dugd az azonos színû kábeleket az azonos színû csatlakozókba! Alsó tagozat bazze.

Szerinted ez menne? Nem vásárolnák vissza.

Mondok egy jobbat.
Elsõ körben ugye leteszed letétnek a teljes vételárat.
Te a kiválasztott játékot elviszed és kipróbálod az ár 10%áért (mondjuk). Utána jogodban áll elállni a vásárlástól, természetesen a pénzt nem kapod vissza. Jogászok, ez menne?

Zsoltika 007
És mi van ha látják liveon hogy flashelt a géped?

arty
az a backup elmez logolás, ez ugye a live-on logolodik, nem a winyomon vagy titkos helyen a 360ban? 😄

ha pedig ez a helyzet, h online logolodok, akkor ha offline játszom backuppal, online eredetivel, akkor nem bannolnak? jól gondolom?

Forza.

Komolyan nehéz lenne megnézni a leírását, ha enyire nem vágod?
Amúgy az van, hogy ha scart, akkor nem kell az RGB.

De vettünk Scartot.De abból is kijönnek ilyen színes kábelek.Akkoir most mivan?
Adtak hozzá egy "kézikönyvet" is, ha jól tippelem...

Zsoltika 007
Gondolom akkor nincs rajta komponens bemenet. A kapcsolót sd-re és a fehér piros sárga dugót a helyére dugni és kész is. Vagy lehet scart-al is ahogyan elõttem is írták.

Adi
Hát színszerint dugd be.
Vagy scartba dugd..

megjött a boxom de van egy kis gond.6 kábel van ugye azokat hova kell bedugni?mert a tv-be 4 db van de abból 2-õbe nem passzol.hang van de kép nincs:S
arty
azt kellene csinálni, h te tulképpen "megveszed" a lemezt és a végén kevesebbért õk "visszavásárolják" 😊 ez igy nem kölcsönzés ... tényleg fura, amikor csomo játékra teamxboxon irják, h megvenni nem, de egy hétvégére érdemes kikölcsönözni, mennyire más világ 😊

najo, mondjuk az is tény, h itt szinte mindenki lemásolná a kölcsönzött lemezt 😉

Forza.

rudanjoe
érdemes pl a -ben eredeti, használt xbox játékokat venni 1500ért, amink mennek 360on is😊JOEYSTATION

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Adi
LOLOLOL!
5 ezerért van új!! Fóliás!
Nézelõdj kicsit Joeystation

Gondolom a film DVD-nél is megteszik, de ismerve az itthoni állapotokat, simán el tudom képzelni, hogy valamiért ez a játékoknál a többszöröse...

Megkaptam közben a sablonválaszt:

Javaslatát továbbítottam az illetékes felé.

Üdvözlettel:
Szücs Edina
ügyfélszolgálati ügyintézõ
DVDrent Kft.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Ha nem full hd tv-je van akkor szinte mindegy a két felbontás közül melyiket hasznlája valaki, mert az 1080i-t úgyis átalakítja a tv. hiszen ezt a felbontás a normál hdready tv-k nem tudják megjeleníteni. Amúgy az 1080i-t picit élesebbnek ,de kevésbé stabilnak fogjuk látni, mint a 720p-t.