XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Raktáron 7 db.)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
lckrz.try.hu
Elõszöris gyártsál minnél gyorsabban egy megfelelõ számú haderõt, ami képes az északkeleti ellenséges területet kiírtani! Rohand le õket (a "jármûkészítõ építményüket" zúzd szét elõször), persze a bázison is hagyj véderõt (legtöbbet délnek és nyugatnak)
Ha azzal megvagy és marad abból a harcból még pár egységed, menj velük vissza a bázisodra és a védelmet csak a nyugati és déli irányba állítsd ill. az ott levõ ágyúknak adj csak áramot! azzal ki lehet húzni az utánpótlásig...
lényeg végig hogy gyors legyél
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
kb a 10. pálya aszem (amikor 4-5 percet kell várni egy kis utánpotlásra és közben védeni kell a bázist az áram persze kevés a tornyokhoz)
na ezt hogy csináljam meg mert 4 orája probálozom és sehogy sem jo!!
lckrz.try.hu
The Darkness PAL MULTI5 XBOX360-WAR3X
unom egy kicsit már!!
de köszi. probálkozok még!!
Azokat szedegesd le, addig még valamelyik nem jó.
Vagy ne foglalkozzak vele?
több torrentröl is leszedtem de mindegyiknél kiirja a csomagolás során a crc hibát!
honnan szedjem le ahol tuti jo a 64.rar fájl??
aki tud segitsen már lécci mert már tolnám 1000-rel!
PSN: berghold
Mondjuk nekem az nem tetszik csak a HoV-ban hogy a kurzor elég érdekessen mozog, lassan indul és egyszer csak begyorsít és így nehezebb a célzás.
Ja meg leszedtem az Armored Core 4-et, hát az meg el lehet vele játszogatni, bár azért mit meg nem attam volna azért, ha elõtte a Demot ki próbálhattam volna.
Pláne ugy hogy el is basztam egy DVD-t miatta. <#szomoru1>#szomoru1>
Érdekes hogy ami volt a Hour of Victoryn update, az most azt tette, hogy amikor valami archivmentet megcsinálunk akkor ki irja hogy mi is az, meg hogy mennyi pontot ért, meg az, hogy már ott lent amikor be tesszük a lemezt nem azt irja hogy reading disc, hanem a játéknak a nevét ami benne van.
Apró kis javítások de érdekessek sztem.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nemrég flashelték boxom, magamnak szeretném írni a játékokat, de se hogy sem sikerül. Eddig 6 lemez kidobtam, 1 lett jó, azt sem tudom hogy.
Használom az ss mergert, de valamiért mindig pirosan világít, hiába töltöttem le ss fájlt. Megvan backup creator is, img burnnel írtam ki az isokat.
Nagyon megköszönném ha valaki segítene, hogy mi a pontos menete az írásnak.
[email protected]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Csak zöld led van : világosdzöld, sötétzöld, almazöld, libafoszöld, zöldeszöld!!!!
all inclusive utazás prágába a boxnak :-D
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Forza.
Kinyírni a kapitányt vagy felszállni a csónakra?
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
3 piros ledes xbox360 premium pack teljes tartozékával eladó! szerintem elég jó áron:35000ft és nem banos! ha érdekel valakit írjon és megbeszéljük.....
Az ember nehogy potyára "kinlodja" végig mégegyszer a brancsot.
Köszee!
PSN: berghold
Nem sok idöt pazaroltak a fö enemy megalkotásán. Szerintem a néger csávo crom metál szerkoja hatásosabb lett volna neki.
De akkor ki a genya van még az utolso kép alatt?
Amihez ha külön akarom megvenni akkor fel kellet volna utazni Miskolcraq ami 60KM csak oda.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"