XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
GazCamp3r:E66 ujrafleseléssel gyogyithato
Forza.
Posta OK, PÜ nekem.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Akarok most venni egy Xbox360-at.A kérdésem az lenne hogy miként lehet nem eredeti játékkal játszani, és ehhez kell e ki-chippelni, vagy mi a szöszt csinálni?
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Tudja valaki hogyan kell kinyirni a Transformersben az a nagy munkakocsit amikor a terepjáróval van az ember????
PS3 ID: marcogi zsírkutya
maka2 => nem tök mindegy? neked nincs otthon plusz 2 db fölös ceruzaelemed? egyébként meg nyugodtan vehetsz, ugyse fogja birni az alapbol adott sokáig...
Akkor másik kérdés: Kapsz hozzá elemet vagy rögtön venni kell azt is( van a dobozban??)
Van itt valaki aki netrõl szokott lekapni játékokat privátba kérdeznék tõle pár dolgot!:D
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Az adatokat már kitöltöttem!
VIA VT 6421L WORKS (with edited mtkflash)
Intel Chipset (ICH5 / ICH6) Compatible
ich6 om van es az a via pci os sata cucc aminel termeszetesen detectaltatom az I/O-t es ugy csinalom meg az mtkflasht.. a multkor is igy lett megcsinalva.. megis mikor beirom a dos nal hogy
mtkflash r /m orig.bin
vagy probaltam a
mtkflash r /m /sata orig.bin
bekapcsolom a az xboxot ranyomok az enterre majd kiir valami a800 mittom en milyen szoveg es kikapcsolom elszamolok 10 ig.. bekapcsolom es semmi....... ha escezek akkor status 51 should be 70
ezt volt anno is es ugy emlexem hogy ez nem is volt baj.. megcsinaltam de mar nemtom hogyan.. en meg probalkoztam es kurvara nem sikeral mar...
ha jol tudom csak hitachit lehet mode-b be rakni. tehat samsungot nem fogja latni a winfos sohase
1. Ez az Elite csomag, ami mint már rég kiderült nem tartalmaz semmi ujítást, kivétel a HDMI bemenetet.
2. Igaz, hogy hozzánk augusztusban jön (még ez sem biztos, lehet késni fog), de mint az elözöekben leirtam hülyeség erre beruházni!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Gondolkozzatok már! Olvastatok valahol biztos dátumot? Most volt Microsoft konferencia, és egy büdös szot se mondtak erröl! Egyedül ennyi szo esett a gépröl magárol, a többi a játékokkal foglalkozott!
Hardveres újdonságok: egyszerû kontroller (négy színes gomb, plusz egy nagy gomb, mikrofonra emlékeztetõ kialakítás), egyszerû(bb) az eseti játékosokat megszólító anyagokhoz. Plusz: fény derült a titokzatos "negyedik" X360-ra. Nem új gép, hanem a zöld Halo 3 Special Edition Xbox 360, ami 2007 szeptemberétõl lesz kapható, más, tematikus Halo 3 kiegészítõkkel egyetemben.
Ráadásul ha ez nem lenne elég, akkor itt van ez is!
A konferencia sok-sok számadatot kínált: Peter Moore Xbox fõnök elmondta, hogy az X360-ból a PS3 megjelenése óta is kétszer annyi fogy, mint a nagy konkurensbõl,nextgen játékeladások területén pedig vernek mindenkit - több játékot adnak el, mint a két versenytárs (PS3, Wii) együttvéve.
Szoval szerintem várhattok egy darabig arra! Vagy ha tudtok mutatni egy linket, ahol KONKRÉT idöponttal meg van adva, akkor HAJRÁ! Szívesen várom.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...
csocso: thx a 4.0s fwtoolboxot!!! ahogy nézem a hitacsi flash tényleg jobb, de csak mert win alol lehet frissiteni :) samuddal mi a gond? nem latja a via-s sata kartyad? mert ha latja, onnantol az is halal ecceru
Forza.
Most azt senki se fogja beirni ,hogy ma 5 órát játszottam, de jó volt.(illetve hasonlót csak nagyritkán ir be valaki)
Sok a meghibásodott gép,ez köztudott.De ha nem flashelteted akkor 3 év garanciát kapsz rá,az már elég szép.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007