XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk az volt a vicc, hogy kétszer rendeltem tõle progit... és igen, erre érdekes, volt kapacitásuk.... illetve még ugyanezt megtették másik 8-900 embernél.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Azt kell megnezni hogy most melyik jatekra van/erkezik a kozeljovoben jo jatekok amik jobban tetszenek es azt valasztani … most az nem elony hogy az egyik gepre van 300gamma a masikra meg csak 80, kinek van ideje ennyi jatekot vegigvinni? Mert azt nagyon irigtylem A minoseg a lenyeg…
Zsoltika 007 => az meg magára vessen aki SMSwarezol, ugy kell neki...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
persze, ilyenkor a klaviatúra mellõl bátor és okos az ember, de amikor majd gyanútlanul mit sem sejtve végzed otthon a teendõidet, csengetnek és kimész a kapuhoz, és majd' féltucat rendõrt veszel észre meg egy rendõrojtót, lehet nem lennél ennyire határozott...
Ilyen alapon végigmehetnének egy 10 emeletes ház 100 lakásán,a felébe tuti lenne valami film-játék-program ami miatt lehetne eljárást inditani.
Ha meg elkezded árulni... Hát akkor könnyû pénz,de tudhatod hogy vevõ helyett lehet egyszer a rendõr bácsi jön...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
- Csokolom házkutatás illegális programokat keresünk...Használnak pc a lakásban?
Szerintem ott tiszta joszándékbol téged felnyomott valaki...!? Más különben elnem képzelhetö hogy ilyen dolgokra "pazarolják" az amugyis kevés emberüket.
Azt irtam, hogy ez meg igy hülyeség, hogy apuci pici fiához nem lehet nyulni... Amugy meg mint már többször is ki lett mondva, jogerösen, a letöltés nem büncselekmény, csak a terjsztés! Szoval, ha te magadnak töltesz le valamit, ahhoz senkinek semmi köze...
Ui.: amugy meg most jutott eszembe, hogy nemrég jártak itt rendörök nálunk (az okot nem áll modomban elmondani), és magasrol leszarták, hogy a polcon ott van 3-400 szines borítos tokkal ellátott irt dvd... , szoval...
igen, anno fiatalabb koromban megégettem magam a warezzal, ugyanis meglátogatott a rendõrség, és mint egy jó "bûnözõt" aki 21 évesen másolt játékokkal mert játszani annak rendje és módja szerint rendesen meg is hurcoltak. Rohadt megalázó dolog ahogy négy ember(két nyomozó két rendõr) házkutatás címén széttúrja az egész házat, mintha a Tomb Raider: Unfinished Business helyett 2 kiló kokaint és négy éles fegyvert keresnének...
Naszóval azóta inkább úgy vagyok vele hogy kevesebb játék, de az legyen legális.
Abszolut igazad van, õsszel sokkal több AAA játék jön, mint PS3-ra, és ez az én szempontomból rövidtávon mindenképpen fontosabb, mert a PS3-mal még csak malmozhatok egy darabig (de talán ott is lesz valami mozgás már idén õsszel, nem? Lair HS nem idén jelennek meg?), és valószínû ez az indok lesz ami miatt inkább X-elek a köv. hetekben.
Természetesen nem azt akarom hallani az Xbox tulajdonosoktól, hogy PS-t vegyek, mint ahogy azt CSOCSO említette :)
CSOCSO: van pénzem játékra, csak nem mindegy hogy valamit 10000-ért kapok meg, vagy 16-ért. Igazából attól tartok, hogy ha ezt elkeféli a Sony akkor itthon nem lesz nagy keletje a gépnek, a játékok meg használtan is maradnak magas árfekvésben. A Blu-Ray meg azért nem baj ha benne van a gépben, így pár év múlva már nem kell plusz egy ilyet is venni :) Moddolni nem szeretnék, mert gondolom az extra hûtés is garivesztéssel jár:(
feki25: engem is a HS ill. MGS4 és Ratcheték kalanjai miatt érdekel a fekete gép :) Nomeg F1. Viszont érdekelne a Halo 3 is offkorz :) Szóval lehet hogy elõször bedobom valamelyiket a bevásárlókosárba, majd egy kis idõ múlva (fél év) a konkurencia is landol ugyanott.
Olcsi2: persze, eredeti játékokban utazom kizárólag. Igazából attól tartok, hogy olvastam már olyan júzerrõl akik kétszer küldte javítani a gépét, aztán a harmadiknál elküldte az MS-t a melegebb éghajlatra :(
LordAndrew: lehet láma a kérdés, de a vízhûtés garivesztéssel jár? Bár nemtom, szóval elég gáz dolog, hogy veszek valamit és ahhoz hogy biztonságosan használhassam, még 30 rugót rá kell költenem... Szívem szerint ezt az összeget kiszámláznám az MS*nek...
Adi: mondjuk azt olvastam, hogy pl. a PS3-as Motorstorm néha igencsak akadozik. Illetve hogy pl. az intro sem folyamatos :( De azért amit belinkeltél, erõsen kacsának bizonyul majd :D
Egyébként marhára olyan érzésem van hogy a két gép egy ilyen kéz a kézben párost alkot. A fogyasztói társadalom rabjaként rohadtul olyan érzésem kezd kialakulni hogy lehet mindkettõre szükségem lesz. CSak még hezitálok hogy melyik legyen az elsõ :)
Úgy látom nem warezban gondolkodsz, úgyhogy ez a nagy megtakarítás (sic! :P) nem szempont.
Most volt az E3, elöntheted, hogy melyik gépre jön több, neked tetszõ játék a közeljövõben. Ez nagy eséllyel az Xbox360 lesz szerintem... PS3-ra is jönnek büntetõs címek (Heavenly Sword, Lair, Uncharted, Rathet, KZ2, MGS4, FFXIII...), de összességében az X360 ezen az õszön szerintem verhetetlen, rengeteg AAA játék lesz, még a PS2 sem nagyon tudott ilyen õszt produkálni (fénykorában). Jósolni nem tudok, de biztos lesznek PS3-ra megabüntetõ exkluzívok a jövõben, plusz elvileg hosszabb lesz a termékciklusa. De az X360 biztos befutónak tûnik ezzel együtt is a játékellátottság terén, É-Amerikában majdnem kétszer akkora a user base, a játékfejlesztõk nem tudják mellõzni a konzolt.
Plusz szempontok: PS3 SKU szerintem nem rossz ár-érték arányban! Azt döntsd el, hogy wifire szükséged van-e, BR-re szükséged van-e, HDMI-re szükséged van-e (ha nem Elite-ben gondolkodsz), web-böngészõ, és esetleg a jövõben Linux alapú HD médialejátszó kell-e. Ha igen, akkor megéri a PS3 árkülönbözete. Plusz a PS3 a jelek szerint sokkal biztosabban mûködik, bár az MS ezt a problémát viszonylag kellemesen kezelte a 3 éves garral.
A játékárak kapcsán a PS3 mellett szól, hogy 1. ha itthon elterjed a gép, valószínûleg jobb lesz a használtjáték-piac a warezjózsiék hiánya miatt, 2. mivel nem régiókodosak a játékok, É-Amerikából viszonylag baráti 60 USD-s áron szerezheted be az új cuccokat is.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Kb. 1 évig ha nem többig még a Blu-ray lehetöséget a hajunkra kenhetjük...Head & Bluray. :)
Egy jó X360-at kell kifogni egy bevált helyen...! És bevagy havazva gémekkel.
Helyet irok ha kell.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
csak eppen ez egy egetvero marhasag. Szoval, nem igaz, ne kukacoskodjunk mar, na!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ez is igaz mert illegálisa Live:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ez mért lenne hazugság?Fel menni fel lehet,kérdés milyen flashel,mennyi ideig...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A konzolharc folytatódik... érdekes hírre leltem amiben arról számolnak be, hogy bizonyos játékkészítõ cégek nem látnak nagy pénzt a PS3-ra való fejlesztésben és éppen ezért nem akarják komolyan optimalizálni a Cellre a következõ játékokat: Madden 08, NCAA Football 08, All-Pro Football 2K8 stb. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy PS3-on maximum 30 fps-el fognak futni ezek a játékok míg a 360-as változatok mind 60 fps-el. Ha több cég fogja a jövõben úgy gondolni, hogy elég az a 30 fps is és nem akarnak annyi munkát fektetni az optimalizálásba, akkor komoly hátrányba kerülhet a PS3. Végül is õket is meg lehet érteni valahol, hiszen a 360-ra sokkal egyszerûbben lehet bármit megírni a fejlett SDK kitnek köszönhetõen mint PS3-ra és ráadásul a vevõkör is jóval nagyobb. Jobban tenné a Sony ha egy kicsit ráfeküdne a multimédiás képességek fejlesztésére, bár erre nem lehet újabban panasz.
forrás: xbox-scene
Wadarr on 2007 július 03 kedd - 20:32:39 "
Amúgy pgr 3 meg ezek vannak helyek ahol olcsobb még.
pédául itt
A gold elõfizetés egy évre most vmi 15 vagy hány ezer forint. Tehát kurvára nem sok ha úgy nézzed.. De ha nem fizetsz elõ az se gond mint silver (ingyenes) úgy tudsz letölteni. Megmég kapsz ingyen egy hónap live-t is elsõre.
VAn egy buktató, h nincs magyarországon live szolgáltatás tehát meg van a lehetõsége mint becsületes X-box játékost kibannolnak, mert külföldi cimmel registráltál. Erre van egy lehetõség, h feltetetsz egy ixtreme flasht és ixtreme patches játékokkal játszol, de már ügye ez warez.(és ezt se merri senkise 100% mondani, h biztonságos.)
DVD lejátszás: bedobod a dvd-t és élvezed.
Amúgy még vmi: ha félsz, h bedöglik a box, vagy teszel bele egy XCM venti szetett, de legtutibb a vízhütés Wadarrnél. XCM ventiszett 13ezer, vízhütés 30ezer.
65nm -es modell meglehet soha nem is fog jönni. Kitudja ezt. Elite re is azt írták, h jobb hütéssel jön meg minden, azt tettek bele egy HDMI csatit azt annyi.
Én 360-ra szavazok.
Még egy érv ami játéknál nagyon sokat jelent. Sokkal kényelmesebb a 360 joy.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Én X-et vettem az alábbi megfontolásból:
-X+vízhûtés, amivel valószínûleg nem romlik el=120e Ft (olcsóbb volt a megvételkor, mint PS3)
-Wrz van rá (lehet rá DVD-t írni), míg PS3-ra nem létezik ilyen (nagy megtakarítás)
-Játékellátottsága jobb, mint a PS3-é
Ami még megfontolás tárgyává teheti a PS3-at szerintem a blue-ray lejátszás (valószínûbb, hogy az lesz a befutó szabvány) és Linux.
Engem a média lejátszás speciel abszolút nem izgat (jó kis flesselt Yamada 6700-as lejátszóm minden DivX-et lejátszik ékezetes felirattal és nem adok egy évet és lesz óccó' lejátszó, ami Matrjoska állományokat is lejátszik HD-ben és az egész nem fog többe kerülni 30e Ft-nál). Linux-ra meg ott a PC-m :)
Szóval te dönetsz
Üdv
Andrew
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
A minoseg miatt nem nagyon kell aggodni, amig ugy dontesz, hogy a szellemi termeknek megadod a kello tiszteletet. A support kivaloan mukodik, ha el is viszik a geped, ami visszajon, az jo esellyel mar nem fog turazni tobbet. A te peldanyodat kapod vissza egyekent es a garanciat most etrjesztettek ki 3 evre.
A PS online azert ingyenes, mert egy kalap szart sem er. Viszont igen, kapsz egy bluray lejatszot, bar nemtom, hogy ez a nehany techiefreaken kivul kit hoz ma lazba. Ugy tunik, a blue ray lesz a nyero, de beletelik jo par ev, mire ebbol a DVDnek konkurrencia tamad.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Egy fontos kérdés van.Akarod valaha flashelni a 360-t?Mert ha igen akkor gari oda, és akkor nem árt egy vízhûtés beszerelése, de ez sem ad 100% védettséget.Ha nem akarod flashelni, és jobban bejön az erre a konzolra érkezõ exklúzív címek (HALO3,PGR4,Blue Dragon,Forza2)akkor ez a te géped, ugyanis 3 év gari elég jó.Bár még így is kellemetlen ha tönkremegy a gép, csak nélkülözni kell egy darabig, meg azért valljuk be nem igazán jó leülni játszani vagy filmet nézni úgy, hogy ezt várja az ember.A PS3 drága, nincs hack, drágábbak és kevesebb játék van, de számomra sokkal többet ér a nyugodt játék a fotelban.Nekem van mindkét konzolom, de mínõségileg nem egy szint (itt maga a konzol összerakására gondolok).A hûtés hasonló mint a laptopokban használatos, rézcsövek kavarognak benne és egy nagy ventillátor is segíti a hûtést, mindezt halkan teszi.Én mondjuk elsõsorban F1 miatt vettem meg a PS3-t, és az eztán következõ címek (Killzone 2, Heavenly Sword stb.)miatt.Tehát el kell döntened magadban, hogy melyik címek jönnek be, mert sokak szerint az exklúzív címek döntik el a konzolok közti csatát.
dvd lejatszas nemtom hogy mukodik...
hd dvd nem olcso.. a kerdes hogy valoban akarsz-e ezzel foglalkozni.. mivelhogy ha a draga jatekra sincs manid akkor a draga filmre hogy lenne?
xbox beszarhat.. erre van a garancia vagy pedig az hogy moddolod.. elkuldod wadarrhoz.. ujrapasztazza neked meg xcm levegokeringeto mindenhova... talan azzal kibirja....
a ps3 tenylag nagyon fasza .. foleg hogy most levittek az arat.. blue ray-t tud alapbol.. a geppel sincs annyira para dolog.. nahde a jatekok is dragak.. boxot meg flasheltetni is lehet.. szal.. nehez dontes.. itt a topikban mindenki xbox parti szerintem. .szal ne varj olyan valaszt hogy: ahh.. vedd a ps3 at az x helyett!!
Még normális idõbe se tud felkellni(valószinüleg zülöt egy amerikai állampolgár) megmég elis van tolodva az idõzóna.
ááá .. ez így nem lesz jó. És még felelõség teljesen se végzi a munkáját.
Rossz színben tünteti fel mind az amerikai és mind a magyar állampolgárokat.
Csocso 2 éve semmit se csinál.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#crazya>#crazya><#buck>#buck>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Gondolkodom egy új konzol beszerzésén. PS3 vagy X 360, Wii valamiért nem wonz. Mind a PS3 mind az X mellett és ellen is szól egy csomó dolog. X legnagyobb erénye a játékellátottság, a hazai support, valamint az, hogy az eredeti játékok egészen olcsók beszerezhetõk hozzá (PGR3 MM-ben 4000 asszem, Dead rising 5000, használtan még jobb a helyzet. Az ára meg azért lényegesen szolidabb mint a Sonyénak. Viszont ahogy olvasom, a gép nem túl megbízható. Játszani szeretnék nem pedig azon parázni hogy mikor küldhetem a gépet a szervizbe :( HD DVD ugye vásárolható, de sokba kerül. Ja, Live meg sajna fizetõs .
Kérdésem az lenne, hogy a Live-ban a tartalmakért (demók, etc) fizetni kell külön is, vagy csak a havi díjat kell kicsengetnem.? A 360-nál a DVD lejátszás ugyanúgy mûködik mint az elõdjénél (azaz csak külön a megvásárolható távirányítóval mûxik)?
Itt van ugye a PS3, csak játék erre alig van, nagyon dráága mind a gép, mind a játékok (ráadásul ezekbõl még alig van). Ellenben a gépet lehet rendeltetésének megfelelõen használni, azaz lehet rajta játszani, és játék közben nem olvad el az alaplapja mint egy gombóc fagyi. PSN ingyenes, nem kell a tartalmakért fizetni, és a pénzemért kapok még egy Blu-Ray meghajtót is, ami azért valljuk be, nem rossz.
A gép árán valamit ellensúlyoz a Starter Pack megjelenése, ami egy 140.000-es áron számolva már nem sokkal tér el a Box árától.
Nem flémelni akarok, csak egyszerûen eszméletlül tanácstalan vagyok. Rohadt jó gép mind a kettõ, de leginkább kéz a kézben mûködnének, azaz az lenne a legjobb ha nem Boxban VAGY PS-ben gondolkodhatnék, hanem Box-ban ÉS PS-ben, dehát ezt itt a Magyar Banánköztársaságban nem lehet megoldani bérbõl és fizetésbõl. De bevallom, amitõl nagyon félek az az X megbízhatatlansága . Hallottam hogy lesz egy 65nm-es modell valamikor õsszel, de azt valahogy nincs türelmem kivárni, most és azonnal akarok konzolt venni, az elkövetkezendõ 2-3 hétben :).
Bajdövéj: Ha most veszek 360-at, és az ne adj' Isten fél év múlva beadja a kulcsot, akkor egy zsír új 65nm-es gépet kapok vissza, vagy pedig a saját példányomat küldik vissza megjavítva úgy, hogy az megint bármikor elromolhat?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vmi autóverseny vagy vmi más.
Köszi!
Szóval az voltbenne hogy nem-e lehetnék házigazda mert látom nem vállalja el senki én pedig napjába töbször látogatom a topikot és tisztogatnám.
Természetesen nem össze vissza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
köszönjük
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu