XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

volt elõzménye, de az elég hosszú. röviden annyit, hogy anno '98-ban nem minden gépben figyelt a cédéíró, és postán küldték a másolt stuffokat. 2001-ben nem amikor a csávó lebukott nem volt a rendõrségnek más dolga, mint hogy megnézze az utánvételes tömböt vagy mi a fenét visszamenõleg X évre.

mondjuk az volt a vicc, hogy kétszer rendeltem tõle progit... és igen, erre érdekes, volt kapacitásuk.... illetve még ugyanezt megtették másik 8-900 embernél.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Lizardman
pontosan!

Zsoltika 007
Már ne haragudj de hogy a rákba ne lennnék az?! Megvannak a jogaim és nem vagyok hülye hogy ha tele vagyok másolt stuffokkal akkor beengedjem õket anélkül hogy meggyõzõdnék róla hogy van-e házkutatási engedélyük! Mert ha nincs akkor puszi pá! És nem tudnak mit kezdeni akkor se ha ott áll egy tank a ház elõtt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Xbox-ra ok, hogy sokkal tobb jatek van, de szerintem ami a lenyeg hogy melyikre mennyi utos jatek van. En pl nem vagyok egy nagy gamer aki reggeltol estig nyomja, egy job jatekkal egy honapig is elvagyok siman. A PS3-ra viszont erkeznek most nagy nevek azokkal hosszu honapokig el lehet lenni es amire megunja az ember oket mar jonnek is ki az ujabb csodak.
Azt kell megnezni hogy most melyik jatekra van/erkezik a kozeljovoben jo jatekok amik jobban tetszenek es azt valasztani … most az nem elony hogy az egyik gepre van 300gamma a masikra meg csak 80, kinek van ideje ennyi jatekot vegigvinni? Mert azt nagyon irigtylem A minoseg a lenyeg…
Lizardman
mint már irtam, a letöltés nem büncselekmény, és ezért el sem itélhetnek, és joguk sincs hozzá, hogy ilyen dolgok utén kutassanak nálam! Meg lehet nézni elözö postomban a linket, ráadásul nem mostani...

Zsoltika 007 => az meg magára vessen aki SMSwarezol, ugy kell neki...

Zsoltika 007
Általában feljelentésre mennek ki. Vagy ha elkaptak valakit az írománnyal és ha fizetett érte akkor kiszedik belõle h honnan van. Esetleg ha van olyan hülye vki hogy sms warezol akkor is benézheti mikor lekapcsolják a szervert a hekusok, mert az összes tel szám tárolásra kerül amivel befizettek oda valaha is. És bizony hiába mond bárki bármit sok embert így kaptak el.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OFF
persze, ilyenkor a klaviatúra mellõl bátor és okos az ember, de amikor majd gyanútlanul mit sem sejtve végzed otthon a teendõidet, csengetnek és kimész a kapuhoz, és majd' féltucat rendõrt veszel észre meg egy rendõrojtót, lehet nem lennél ennyire határozott...

Lizardman
meg akkor már ennyi eröböl minden számítogéppel rendelkezö emberkéhez be kéne kopogniuk, mert 99,99%-ban mindenkinek van másolt cd/dvd-je...

Azért amig nem kezded el nyíltan árulni a warez lemezeket,addig elég valószínûtlen hogy ezért kopogtatna hozzád a rendõrség.
Ilyen alapon végigmehetnének egy 10 emeletes ház 100 lakásán,a felébe tuti lenne valami film-játék-program ami miatt lehetne eljárást inditani.
Ha meg elkezded árulni... Hát akkor könnyû pénz,de tudhatod hogy vevõ helyett lehet egyszer a rendõr bácsi jön...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ewergo
Elég hihetetlen hogy csak ugy befordulnak a sarkon és bekopkop az egyik házba.:
- Csokolom házkutatás illegális programokat keresünk...Használnak pc a lakásban?
Szerintem ott tiszta joszándékbol téged felnyomott valaki...!? Más különben elnem képzelhetö hogy ilyen dolgokra "pazarolják" az amugyis kevés emberüket.

Meg lehet nézni az IGN-n az új PS3 megjelenési listát.Az utolsó negyedév nagyon kegyetlen lesz.Nagyon meg kell nézni, hogy mit veszek meg.És ebben ez a szép.Nagy nehezen én is rájöttem.Amit megveszek, azt biztos kijátszom tövirõl-hegyire, és becsben fogom tartani.Nem úgy mint a Ricoh lemezeket.
Lizardman
nah bazz szorakozik velem az sg...

Azt irtam, hogy ez meg igy hülyeség, hogy apuci pici fiához nem lehet nyulni... Amugy meg mint már többször is ki lett mondva, jogerösen, a letöltés nem büncselekmény, csak a terjsztés! Szoval, ha te magadnak töltesz le valamit, ahhoz senkinek semmi köze...

Ui.: amugy meg most jutott eszembe, hogy nemrég jártak itt rendörök nálunk (az okot nem áll modomban elmondani), és magasrol leszarták, hogy a polcon ott van 3-400 szines borítos tokkal ellátott irt dvd... , szoval...

Zsoltika 007
Pont azért fognak téged meg a másikat szopatni mert apuci kicsi fiához nem nyúlhatnak... Ez elég rossz példa volt.

Lizardman
na ez lol! tudod ki engedné be öket? házkutatás mi? mutassák az engedélyt, aximum akkor. Egyébként meg szerintem manapság nem kell ilyentõl félni, egyik haverom faterja a rendörségen fõkapitány, és a fia a környéken a legnagyobb warezhuszár, szoval no komment :)

:D

hali!

igen, anno fiatalabb koromban megégettem magam a warezzal, ugyanis meglátogatott a rendõrség, és mint egy jó "bûnözõt" aki 21 évesen másolt játékokkal mert játszani annak rendje és módja szerint rendesen meg is hurcoltak. Rohadt megalázó dolog ahogy négy ember(két nyomozó két rendõr) házkutatás címén széttúrja az egész házat, mintha a Tomb Raider: Unfinished Business helyett 2 kiló kokaint és négy éles fegyvert keresnének...
Naszóval azóta inkább úgy vagyok vele hogy kevesebb játék, de az legyen legális.

Abszolut igazad van, õsszel sokkal több AAA játék jön, mint PS3-ra, és ez az én szempontomból rövidtávon mindenképpen fontosabb, mert a PS3-mal még csak malmozhatok egy darabig (de talán ott is lesz valami mozgás már idén õsszel, nem? Lair HS nem idén jelennek meg?), és valószínû ez az indok lesz ami miatt inkább X-elek a köv. hetekben.

Zsoltika 007
Csak a boxnak van értelme jelen állás szerint. Meg szerintem még jövõre is. Azután már le is megy a ps3 ára és lesz rá játék rendesen.

Zsoltika 007
Már megint a konnektorba pisáltál? :D

Ewergo
Ugyis Xbox-ot veszel elsöként...érzem a vizeletemen! :)

Uhh, köszönöm mindenkinek a válaszát!

Természetesen nem azt akarom hallani az Xbox tulajdonosoktól, hogy PS-t vegyek, mint ahogy azt CSOCSO említette :)

CSOCSO: van pénzem játékra, csak nem mindegy hogy valamit 10000-ért kapok meg, vagy 16-ért. Igazából attól tartok, hogy ha ezt elkeféli a Sony akkor itthon nem lesz nagy keletje a gépnek, a játékok meg használtan is maradnak magas árfekvésben. A Blu-Ray meg azért nem baj ha benne van a gépben, így pár év múlva már nem kell plusz egy ilyet is venni :) Moddolni nem szeretnék, mert gondolom az extra hûtés is garivesztéssel jár:(

feki25: engem is a HS ill. MGS4 és Ratcheték kalanjai miatt érdekel a fekete gép :) Nomeg F1. Viszont érdekelne a Halo 3 is offkorz :) Szóval lehet hogy elõször bedobom valamelyiket a bevásárlókosárba, majd egy kis idõ múlva (fél év) a konkurencia is landol ugyanott.

Olcsi2: persze, eredeti játékokban utazom kizárólag. Igazából attól tartok, hogy olvastam már olyan júzerrõl akik kétszer küldte javítani a gépét, aztán a harmadiknál elküldte az MS-t a melegebb éghajlatra :(

LordAndrew: lehet láma a kérdés, de a vízhûtés garivesztéssel jár? Bár nemtom, szóval elég gáz dolog, hogy veszek valamit és ahhoz hogy biztonságosan használhassam, még 30 rugót rá kell költenem... Szívem szerint ezt az összeget kiszámláznám az MS*nek...

Adi: mondjuk azt olvastam, hogy pl. a PS3-as Motorstorm néha igencsak akadozik. Illetve hogy pl. az intro sem folyamatos :( De azért amit belinkeltél, erõsen kacsának bizonyul majd :D

Egyébként marhára olyan érzésem van hogy a két gép egy ilyen kéz a kézben párost alkot. A fogyasztói társadalom rabjaként rohadtul olyan érzésem kezd kialakulni hogy lehet mindkettõre szükségem lesz. CSak még hezitálok hogy melyik legyen az elsõ :)

Petyus_
Helló,

Úgy látom nem warezban gondolkodsz, úgyhogy ez a nagy megtakarítás (sic! :P) nem szempont.

Most volt az E3, elöntheted, hogy melyik gépre jön több, neked tetszõ játék a közeljövõben. Ez nagy eséllyel az Xbox360 lesz szerintem... PS3-ra is jönnek büntetõs címek (Heavenly Sword, Lair, Uncharted, Rathet, KZ2, MGS4, FFXIII...), de összességében az X360 ezen az õszön szerintem verhetetlen, rengeteg AAA játék lesz, még a PS2 sem nagyon tudott ilyen õszt produkálni (fénykorában). Jósolni nem tudok, de biztos lesznek PS3-ra megabüntetõ exkluzívok a jövõben, plusz elvileg hosszabb lesz a termékciklusa. De az X360 biztos befutónak tûnik ezzel együtt is a játékellátottság terén, É-Amerikában majdnem kétszer akkora a user base, a játékfejlesztõk nem tudják mellõzni a konzolt.

Plusz szempontok: PS3 SKU szerintem nem rossz ár-érték arányban! Azt döntsd el, hogy wifire szükséged van-e, BR-re szükséged van-e, HDMI-re szükséged van-e (ha nem Elite-ben gondolkodsz), web-böngészõ, és esetleg a jövõben Linux alapú HD médialejátszó kell-e. Ha igen, akkor megéri a PS3 árkülönbözete. Plusz a PS3 a jelek szerint sokkal biztosabban mûködik, bár az MS ezt a problémát viszonylag kellemesen kezelte a 3 éves garral.

A játékárak kapcsán a PS3 mellett szól, hogy 1. ha itthon elterjed a gép, valószínûleg jobb lesz a használtjáték-piac a warezjózsiék hiánya miatt, 2. mivel nem régiókodosak a játékok, É-Amerikából viszonylag baráti 60 USD-s áron szerezheted be az új cuccokat is.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ewergo
Nagyon kevés gém lesz PS3-ra ha csak az exkluziv jókat vesszük meg hozzá. Azt a kevéske játékot megéri a Ps3 ára??
Kb. 1 évig ha nem többig még a Blu-ray lehetöséget a hajunkra kenhetjük...Head & Bluray. :)
Egy jó X360-at kell kifogni egy bevált helyen...! És bevagy havazva gémekkel.
Helyet irok ha kell.

Attila8805
Na jó akkor csak félig.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

"és ha észreveszik, lelövik a gépet az interneten keresztül"

csak eppen ez egy egetvero marhasag. Szoval, nem igaz, ne kukacoskodjunk mar, na!

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

A Sony is most adta át a legújabb fejlesztõi csomagot a programozóknak.De tény ebben elõnyben van az MS, köszönhetõen annak a ténynek, hogy 1 évvel hamarabb dobták piacra a 360-t (aminek megvan a hátránya is lásd 3led).Te döntds el.A legjobb az lenne ha idõvel mindkettõ géped lenne.Én a 360-n fogom játszani az olyan gémeket ami csak erre jön és ami nem ér meg annyit, hogy megvegyem eredetibe,PS3-n meg az exklúzívokat és a nagyon jó game-ket.
Attila8805
"egy belvárosi üzlet eladója pedig azzal próbál megetetni, hogy "Magyarországon amúgy is illegális az Xbox Live, és ha észreveszik, lelövik a gépet az interneten keresztül"."
Ez is igaz mert illegálisa Live:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

"egy gazdagréti boltban simán a képünkbe hazudják, hogy csipelt géppel is fel lehet menni az Xbox Live-ra"

Ez mért lenne hazugság?Fel menni fel lehet,kérdés milyen flashel,mennyi ideig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Adi
Javaslatom X-boxot vegyél. Nagyobb játék kínálat és van mikor magyarul jön ki egy game. Most volt egy olyan hír, h nem hajlandóak a ps3-ra 60 fps-el futó játék programozni mert nem éri meg ezért csak 30 fps lesz.

"A konzolharc folytatódik... érdekes hírre leltem amiben arról számolnak be, hogy bizonyos játékkészítõ cégek nem látnak nagy pénzt a PS3-ra való fejlesztésben és éppen ezért nem akarják komolyan optimalizálni a Cellre a következõ játékokat: Madden 08, NCAA Football 08, All-Pro Football 2K8 stb. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy PS3-on maximum 30 fps-el fognak futni ezek a játékok míg a 360-as változatok mind 60 fps-el. Ha több cég fogja a jövõben úgy gondolni, hogy elég az a 30 fps is és nem akarnak annyi munkát fektetni az optimalizálásba, akkor komoly hátrányba kerülhet a PS3. Végül is õket is meg lehet érteni valahol, hiszen a 360-ra sokkal egyszerûbben lehet bármit megírni a fejlett SDK kitnek köszönhetõen mint PS3-ra és ráadásul a vevõkör is jóval nagyobb. Jobban tenné a Sony ha egy kicsit ráfeküdne a multimédiás képességek fejlesztésére, bár erre nem lehet újabban panasz.

forrás: xbox-scene
Wadarr on 2007 július 03 kedd - 20:32:39 "

Amúgy pgr 3 meg ezek vannak helyek ahol olcsobb még.
pédául itt

A gold elõfizetés egy évre most vmi 15 vagy hány ezer forint. Tehát kurvára nem sok ha úgy nézzed.. De ha nem fizetsz elõ az se gond mint silver (ingyenes) úgy tudsz letölteni. Megmég kapsz ingyen egy hónap live-t is elsõre.
VAn egy buktató, h nincs magyarországon live szolgáltatás tehát meg van a lehetõsége mint becsületes X-box játékost kibannolnak, mert külföldi cimmel registráltál. Erre van egy lehetõség, h feltetetsz egy ixtreme flasht és ixtreme patches játékokkal játszol, de már ügye ez warez.(és ezt se merri senkise 100% mondani, h biztonságos.)
DVD lejátszás: bedobod a dvd-t és élvezed.
Amúgy még vmi: ha félsz, h bedöglik a box, vagy teszel bele egy XCM venti szetett, de legtutibb a vízhütés Wadarrnél. XCM ventiszett 13ezer, vízhütés 30ezer.
65nm -es modell meglehet soha nem is fog jönni. Kitudja ezt. Elite re is azt írták, h jobb hütéssel jön meg minden, azt tettek bele egy HDMI csatit azt annyi.
Én 360-ra szavazok.
Még egy érv ami játéknál nagyon sokat jelent. Sokkal kényelmesebb a 360 joy.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

LordAndrew
Hali,

Én X-et vettem az alábbi megfontolásból:
-X+vízhûtés, amivel valószínûleg nem romlik el=120e Ft (olcsóbb volt a megvételkor, mint PS3)
-Wrz van rá (lehet rá DVD-t írni), míg PS3-ra nem létezik ilyen (nagy megtakarítás)
-Játékellátottsága jobb, mint a PS3-é

Ami még megfontolás tárgyává teheti a PS3-at szerintem a blue-ray lejátszás (valószínûbb, hogy az lesz a befutó szabvány) és Linux.

Engem a média lejátszás speciel abszolút nem izgat (jó kis flesselt Yamada 6700-as lejátszóm minden DivX-et lejátszik ékezetes felirattal és nem adok egy évet és lesz óccó' lejátszó, ami Matrjoska állományokat is lejátszik HD-ben és az egész nem fog többe kerülni 30e Ft-nál). Linux-ra meg ott a PC-m :)

Szóval te dönetsz

Üdv
Andrew

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

A Marketplace tartalmakert van hogy fizetni kell, de a demok ingyenesek. Fizetni a teljes verzios arcade jatekokert kell, az egy-ket jatekhoz adott bonusz tartalmakert (Marvel UA bonus hero pack, GOW map-ek, stb...) Jatszani szertenek, azt irod... ennek jelen pillanatban egyetlen aletrnativaja van, a box. PS3-n loszar sincs egyelore. Viszont, ha fel ev mulva veszel gepet, akkor lehet, hogy egesz mas lesz a helyzet.

A minoseg miatt nem nagyon kell aggodni, amig ugy dontesz, hogy a szellemi termeknek megadod a kello tiszteletet. A support kivaloan mukodik, ha el is viszik a geped, ami visszajon, az jo esellyel mar nem fog turazni tobbet. A te peldanyodat kapod vissza egyekent es a garanciat most etrjesztettek ki 3 evre.

A PS online azert ingyenes, mert egy kalap szart sem er. Viszont igen, kapsz egy bluray lejatszot, bar nemtom, hogy ez a nehany techiefreaken kivul kit hoz ma lazba. Ugy tunik, a blue ray lesz a nyero, de beletelik jo par ev, mire ebbol a DVDnek konkurrencia tamad.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Szia!

Egy fontos kérdés van.Akarod valaha flashelni a 360-t?Mert ha igen akkor gari oda, és akkor nem árt egy vízhûtés beszerelése, de ez sem ad 100% védettséget.Ha nem akarod flashelni, és jobban bejön az erre a konzolra érkezõ exklúzív címek (HALO3,PGR4,Blue Dragon,Forza2)akkor ez a te géped, ugyanis 3 év gari elég jó.Bár még így is kellemetlen ha tönkremegy a gép, csak nélkülözni kell egy darabig, meg azért valljuk be nem igazán jó leülni játszani vagy filmet nézni úgy, hogy ezt várja az ember.A PS3 drága, nincs hack, drágábbak és kevesebb játék van, de számomra sokkal többet ér a nyugodt játék a fotelban.Nekem van mindkét konzolom, de mínõségileg nem egy szint (itt maga a konzol összerakására gondolok).A hûtés hasonló mint a laptopokban használatos, rézcsövek kavarognak benne és egy nagy ventillátor is segíti a hûtést, mindezt halkan teszi.Én mondjuk elsõsorban F1 miatt vettem meg a PS3-t, és az eztán következõ címek (Killzone 2, Heavenly Sword stb.)miatt.Tehát el kell döntened magadban, hogy melyik címek jönnek be, mert sokak szerint az exklúzív címek döntik el a konzolok közti csatát.
TrIp
ps3-nak úgy lehet esélye a 360al szemben, hogy körülbelül 1 árba hozza a sony (nahjo plusz 20% a blueray miatt), és fel kéne legyen törve... mint az x. amíg ez nem így van, addig eszem ágában sem lesz ps3at venni, xbox melegedés ide vagy oda

CSOCSO
xboxnal demokert nem kell fizetni kulon.. viszont neha egyest tartalmakert kell.. nehany kiegeszito ingyenes viszont van ami maniba kerul!

dvd lejatszas nemtom hogy mukodik...

hd dvd nem olcso.. a kerdes hogy valoban akarsz-e ezzel foglalkozni.. mivelhogy ha a draga jatekra sincs manid akkor a draga filmre hogy lenne?

xbox beszarhat.. erre van a garancia vagy pedig az hogy moddolod.. elkuldod wadarrhoz.. ujrapasztazza neked meg xcm levegokeringeto mindenhova... talan azzal kibirja....

a ps3 tenylag nagyon fasza .. foleg hogy most levittek az arat.. blue ray-t tud alapbol.. a geppel sincs annyira para dolog.. nahde a jatekok is dragak.. boxot meg flasheltetni is lehet.. szal.. nehez dontes.. itt a topikban mindenki xbox parti szerintem. .szal ne varj olyan valaszt hogy: ahh.. vedd a ps3 at az x helyett!!
Lizardman
kezdem azt hinni, valamiért pikkelsz az amcsikra :)

Adi
Én azt mondom szavazuk ki Csocsot! Nehogy már egy amerikai men legyen a házigazda!:D:D
Még normális idõbe se tud felkellni(valószinüleg zülöt egy amerikai állampolgár) megmég elis van tolodva az idõzóna.
ááá .. ez így nem lesz jó. És még felelõség teljesen se végzi a munkáját.
Rossz színben tünteti fel mind az amerikai és mind a magyar állampolgárokat.
Csocso 2 éve semmit se csinál.
<#banplz><#banplz><#crazya><#buck>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sziasztok!

Gondolkodom egy új konzol beszerzésén. PS3 vagy X 360, Wii valamiért nem wonz. Mind a PS3 mind az X mellett és ellen is szól egy csomó dolog. X legnagyobb erénye a játékellátottság, a hazai support, valamint az, hogy az eredeti játékok egészen olcsók beszerezhetõk hozzá (PGR3 MM-ben 4000 asszem, Dead rising 5000, használtan még jobb a helyzet. Az ára meg azért lényegesen szolidabb mint a Sonyénak. Viszont ahogy olvasom, a gép nem túl megbízható. Játszani szeretnék nem pedig azon parázni hogy mikor küldhetem a gépet a szervizbe :( HD DVD ugye vásárolható, de sokba kerül. Ja, Live meg sajna fizetõs .

Kérdésem az lenne, hogy a Live-ban a tartalmakért (demók, etc) fizetni kell külön is, vagy csak a havi díjat kell kicsengetnem.? A 360-nál a DVD lejátszás ugyanúgy mûködik mint az elõdjénél (azaz csak külön a megvásárolható távirányítóval mûxik)?

Itt van ugye a PS3, csak játék erre alig van, nagyon dráága mind a gép, mind a játékok (ráadásul ezekbõl még alig van). Ellenben a gépet lehet rendeltetésének megfelelõen használni, azaz lehet rajta játszani, és játék közben nem olvad el az alaplapja mint egy gombóc fagyi. PSN ingyenes, nem kell a tartalmakért fizetni, és a pénzemért kapok még egy Blu-Ray meghajtót is, ami azért valljuk be, nem rossz.
A gép árán valamit ellensúlyoz a Starter Pack megjelenése, ami egy 140.000-es áron számolva már nem sokkal tér el a Box árától.

Nem flémelni akarok, csak egyszerûen eszméletlül tanácstalan vagyok. Rohadt jó gép mind a kettõ, de leginkább kéz a kézben mûködnének, azaz az lenne a legjobb ha nem Boxban VAGY PS-ben gondolkodhatnék, hanem Box-ban ÉS PS-ben, dehát ezt itt a Magyar Banánköztársaságban nem lehet megoldani bérbõl és fizetésbõl. De bevallom, amitõl nagyon félek az az X megbízhatatlansága . Hallottam hogy lesz egy 65nm-es modell valamikor õsszel, de azt valahogy nincs türelmem kivárni, most és azonnal akarok konzolt venni, az elkövetkezendõ 2-3 hétben :).

Bajdövéj: Ha most veszek 360-at, és az ne adj' Isten fél év múlva beadja a kulcsot, akkor egy zsír új 65nm-es gépet kapok vissza, vagy pedig a saját példányomat küldik vissza megjavítva úgy, hogy az megint bármikor elromolhat?

CSOCSO
el vagyunk tolva 6 oraval plusz amugy is masfel oraval ksobb ebredtem fel
Sir Quno Jedi
Me amcsi idõzónában máshogyan van, nemigaze?! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
igy van paszmek:D
CSOCSO
szoktam de elnyult a tegnapi nap kisse es fel oraja ebredtem fel... lol..
REALista
Gears of War

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Adi
Biztos hamburgert zabált vhol4D::D:D:D

Tudnátok vmi jó játéko ajánlani amit lehet ketten játszani, és nagyon fun??
Vmi autóverseny vagy vmi más.

Lizardman
CSOCSO a házigazda, ö sokszor jelen van a forumban, ma kivételes nap lehetett, amiért nem volt itt, de általában ö szokott a legtöbbet itt lenni...

Úgy is kilehet írni az IMAGE.000-ás játékot hogy átírom .iso-ra?? Vagy azt hogy kell már vissza kerestem de nem nagyon tudom összerekni, ha vki leírni lépésrõl-lépésre azt nagyon megköszönné!!

Köszi!

Attila8805
az enyém is eltûnt.
Szóval az voltbenne hogy nem-e lehetnék házigazda mert látom nem vállalja el senki én pedig napjába töbször látogatom a topikot és tisztogatnám.
Természetesen nem össze vissza.

Lizardman
köszi szépen mindenki nevében!

Sir Quno Jedi
Nem kéne full nyíltan warezolgatni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ideje volt:)
köszönjük

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu