XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Hát nekem egy samsung dolgozó mondta hogy plazmát semmiképpen se venne. Mert bizony beég az még mostanság is. Nem hosszú életûek. :(

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

arty
a mai technologia határa LCD panelek esetén kb. 1200:1 lehet ... ez a max, amit ki lehet _trükközés nélkül_ ma hozni belõlük ...

a dinamikus kontraszt parasztvakitás, a gyártok csak egymás és önmaguk elõzõ modelljeire licitálnak. vszinü h azonos gyárton belül a 3000:1 és az 5000:1 között lesz kis különbség, de gyártók közt nehéz igy összevetni ... az egyetlen lehetõség, h elmész és megnézel egymás mellett két modellt!

egyébként szvsz konzolozni jo az LCD, nem olyan illuziorombolo a kontraszt hiánya. mozizni és tévézni már kevésbé kellemes.

Forza.

CSOCSO
nah... ez azert mar unalmas szal remelem kiveszekedtetek magatokat.

ha folytatjatok akkor torlom a hszeteket es meg buntiig is mehetunk.
tejföl
Te egy rakás szánalom vagy. Ezért is nem válaszoltam a privát üzenetedre. Ilyen stílussal próbélsz barátokra szert tenni a live-on? Felejtsd el!

BAD Boys

CSOCSO
vannak olyan helyek ahova elmehetsz ez nezelodsz es hasonlitgatsz.. megkerdezed az eladot.. persze ne engedd magad radumalni semmire.. valszeg azt fogja radsozni amit nem bir eladni mar egy ideje
narumon
Az én LCD tévém 1000:1 kontraszttal rendelkezik ez valós és nem dinamikus. Az egyetlen probléma ami feltünik ez miatt az az, hogy a fekete természetesen nem igazán fekete. Ha kontrasztálligatással nagyjából feketére hozom akkor meg már a kép is töksötét. Szóval ha 1500 körüli az már lehet hogy jó. A dinamikus kontrasztról megoszlanak a vélemények, elméletileg pont ezt a fekete mizériát lehet vele kiküszöbölni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ezt a kérdést szerintem tedd fel itt:
Lcd fórum
Jobban tudnak segíteni szerintem.

Sziasztok!
Lenne 1 xbox-om eladó(1.-es box).Érdekelne valakit?
Van hozzá kb 20 game,karcmentes,gyári dobozban.

Ioles
Ha megvan a kép amit beakarsz rakni akkor megkéred az adott fórumban lévõ moderátor topicba a modikat hogy rakják már be ezt a képet ebbe a tobicba

CSOki444
mármint egy másik topciba kéne kép és nemtudom hogy kell!

CSOki444
ien szép képet mint itt a topic tetején hogy tudom berkani??
hol nézzek utána?

Ewergo
"...linkel ezeréves hulyeségeket összevissza..."

Ha megmondod honnan van a kép eredetileg, akkor elhiszem neked hogy érted miröl beszélsz!
A szöveg meg egész egyszerüen lemaradt a kép hsz-böl. Ezért "kellett" idézve pótolnom. Ha egyébb belémkötésed támadna, azt privátba lécci...ne kelljen annyi értelmetlen személyeskedést törölnie a mod-nak.

Bocsi! ... Az LCD-nél tartottunk itt alattam...! :)

Bendy
LCD tv szakértõktõl kérdezném, hogy mekkora az a kontrast amit már érdemes megvenni?
1 Samsung volt akcióban euronicsban 5000:1 kontrasztaránnyal (ez dinamikus) de már elfogyott. Most Mediamarkt és euronicsban 3000:1, 1200:1, 1000:1 arányúak vannak.
A 3000-es az megint csak dinamikus? Láttam 200eFt felett 7000:1hez kontrasztost is. :) Sõt 10ezres kontrasztost 250eFt-ért. Ami dinamikusan 5000 az valóban mennyi lehet? köszi

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Attila8805
"A noob egy kifejezés mely a newbie-ból ered, magyarul olyan emberekre vonatkozik akiknek egy adott témakörrõl fogalmuk sincs, és
könnyedén legyõzhetjük õket minden kategóriában."

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

CSOCSO
de miert nooboztal?
lool es meg en nem tudom a szo jelenteset , teljsen mast jelent a ketto , a noob kb a bénával(pancser) egyenlõ

Attila8805
Te azt írtad hogy noob=newbie szóval?
Mi a gond?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

narumon
Plazmáknak nagyon jó a kontrasztja, hátránya hogy "gyorsan" öregszik és beég a kép. Projektoros tévébõl kurvanagyokat lehet venni jó áron, de nagyon gyorsan öregszik. LCD meg az arany középút, kicsit rosszabb kontraszt és szinhûség mint egy jó plazmának, ellenben nem ég be, és sokáig lehet nyüstölni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

lol , semmi köze annak amit én irtam a newbieseghez ááá de amatõrök vagytok azért mondtam , h láma mert gondol egyet és linkel ezeréves hulyeségeket összevissza utánna megmég saját magának ""jelbe válaszol is ráadásul az is ökörség ...jáccaná az agyát a fiú

CSOCSO
mindegy..felreneztem.. en projektorosrol beszelek olyan van nekunk is.. nem plazmank.. 4 evvel ezelott meg eleg ujak voltak a plazmak.. es akkoriban projektoros mar reg volt
athlon7
pl., melyik?

Attila8805
LOL Ewergo kicsit régebb óta van itt mint te úgyhogy nem tom ki a Newbie.

joshua
Nekünk van egy 106 centis plazmánk ami 4 éves és lazán beég a kép. Mármint ugye 16:9es képarányú maga a tv, de a tv adásokat 4:3 arányba nézzük....tehát a két oldalon lesz egy szürke kitöltetlen csík....na ennek a szélei látszanak meg, amugy más semmi. A plazmának az a jó, hogy ha mozgókép megy rajta. Állóképnél is nagyon lassan ég be. Na ennyit errõl.<#vigyor4>

CSOCSO
:D o a noob
Attila8805
Úgylátszik nem vagy tisztába a jelentéssel.

CSOCSO
egy arban van a 107es lcd es a 127 es projektoros tv... te melyiket venned??? nalam nem kerdes...
CSOCSO
"beégnek a mai napig !"
tapasztalat??? mert ez a problema kb 10 evvel ezelott volt..

szvsz ha megkerded az http://www.avsforum.com on elmondjakneked hogy manapsag mar nincs ilyen problema...

nekunk 51 es sony van.. anyamnal egy 61 es hitachi.. egyik sem eg be..

soot en az utobbi 5 evben nem lattam beegett tv-t... az azelotti tv-k meg nem zaklatnak ( marmint projektoros )
X360 árcsökkentés még a Bioshock elõtt !!!!!!!!!!

Ezt állítja legalábbis a The Hollywood Reporter piaci forrásokra hivatkozva. Méghozzá 50 kövér dollárral, a Bioshock és Blue Dragon megjelenése elõtt, augusztus 8-án kívánja csökkenteni az államokban a nagy X árát a Microsoft. Azt még nem tudni, hogy az alap Core vagy a Premium változat árát mérséklik, netán mindkettõét.

Talán pont jókor jön ez az árcsökkentés, mivel augusztusban indul a játékdömping, a Wii és az X360 közötti különbség közel félmillió egységre csökkent, az egyre erõsõdõ PS3-ról nem is beszélve.

forrás : hardwired.hu

no0b

Ewergo
Hát ebbe belecsapott a ménykû! <#vigyor5>

Ewergo

Laza
Jah, ok :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

KILLER2
Csak tájékoztató jelleggel mondtam. Ha nincs flashelve, akkor mindegy.

Töltsük le az internetet!

Laza
Nem mindegy az ha eddig sem volt flashelve? Gondolom a flasheltel amugy sem foglalkoznak.
De legalabb szo nelkul kicserelik, haverom mar a 3. gepet nyustoli :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

KILLER2
Az MS újabban egy új flashelhetetlne driveot tesz minden gépbe, amit beküldenek nekik.

Laza
Ha nincs 'atalakitva' a gepetek, bolti jotallas nelkul is megjavitja/kicsereli az MS! Akkor is ha a sarki fuszerestol vetted kez alol :)
Futar viszi/hozza haztol-hazig :)

KILLER2
Engem lehet, hogy az alaplapja érdekelne. Én gépem RAMhibás és lehet, hogy abból át lehetne tenni.

Mért már javithatatlan szegény?Az enyémet tegnap csinálták meg,és mûködöképes a 3 led után.(hát hogy meddig az majd kiderül,de bizakodjunk...)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Piros ledes X-box 360 bol elado

1 db Táp /12000/
1db 20 GB HDD /13000/
1db joy /5000/
17db játék /10000/
1db vga kábel /gyári/ /5000/
1db hd kábel /gyári/ /5000/

Egyben 35000 viheted tel:06202532680

Ilyen sajna NEM létezik, ne is keresd!

Az egyik linuxos levelezõlistán folyt ilyen mediaról hetekig az agyalgás, mire végül valaki kiderítette, hogy nem létezik, és már nem is fog.

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

öregharcsa
nem az rontja(kivéve ha belül nem árnyékolt kábelek vannak) hanem a rossz minõségû vga kábel(szar árnyékolás) én már évek óta használom, eddig 2 számgép között most meg x360(ha kölcsön kapom) ill a számgép között...nem nagyon lehet észrevenni a minõségromlást...(igaz ha lenne dvi vga switch az sokkal jobb lenne)

én azt mondom érdemes minõségi switch-et vásárolni (kb 14e ft) és azt használni

http://pspfilez.extra.hu/

Attila8805
Hát én sajnos nem találtam:-(

Gideon Wieth
köszönöm szépen:)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Forza Italia
Valaki nem tudja hol lehet kapni 8.5 gb os dvd ami újraírható?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

arty
xboxhoz csak egyflée kábel van: x360 -> vga kábel, ez a sima, analog d-sub véggel rendelkezik.

TFT/LCD monitorbol kétféle kaphato általában:
- csak egyetlen d-sub bemenete van (analog vga, ebbe lehet bedugni videokártyát és xboxot is vga kábellel)
- 1 DVI és 1 d-sub (analog vga) bemenete van: DVI-ra kötöd a géped, d-subra az xboxot. Menüben váltasz a bemenetek közt, de lehet h automatikusan fog váltani ...
Sajnos a DVI bemenettel rendelkezõ monitor is szorakoztato elektronikának számit az EU-ban, nem pedig számtech eszköznek. Emiatt sokkal drágább, mert plusz ado alá esik. Vicc, de ez van.

Forza.

arty
a plazmának egyértelmüen szebb a képe(már amelyik legalább 1024x768as), viszont mivel játékokrol beszélünk elsösorban, igy ki is esik : beégnek a mai napig ! szal konzolozni, játszani csak LCD :(

SirArcheer: ahogy irtam, csak elvi a dolog, elképzelhetõ hogy a tévéd jobban skáláz lefele, mint felfele :)

csocso: itthon teljesen eltüntek a projektoros tévék, mivel árban nem tudnak versenyezni az LCD-kel és a méretük sem baráti ... :)

Forza.

Gideon Wieth
még egy kérdés...írtátok h monitor függõ a vga kábel... hol lehet olyat kapni ami Crt-hez és LCDhez is jó...?? Mert crt-m van de valszeg, egy két hónapon belül lcd-m lesz már... vagy olyan is jó amit a vidikaríra dugok be és onnan továbbíít. nos??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Platinumshopban van 30900 Ft ért 5.1-es füles. Teszt is van róla valamelyik oldalon.

RT: Kipróbáltam 720p-ben is de nem láttam nagy különbséget, de mintha a 1080i egy kicsit jobb lenne. Lehet velem van a baj...

rudanjoe

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

CSOCSO
tessek...

fogalmam sincs hogy hol talalsz ilyet magyarorszagon