176876

-
nekem egy problémám van hogy nállunk bevan kötve a digi tv és abból úgy kijön a fehér,sárga és a piros dugó (audio,kép) és a tv-be kell kötni és a boxnak is lesz amitt oda kell kötni és majd nem tom -
Evvel jópontokat szerzel a topikban...
...
-
Én goldos vagyok.
Még sokáig. -
Ott írom lentebb...
-
Ragnar360 #53184 hehe -
az a baj hogy csak goldosoknak lesz holnap demó ... silver várhat még egy hétig... hacsak nem lesz valahol fennt ahonnan le lehet szedni és kiírni dvd-re... -
Én egy eredeti Bob Marley cdét minden gond nélkül felmásoltam... -
Max annyit tudsz csinálni, hogy a "legálisan megvásárolt" zenéidet kiírod audio cd formátumban és rippeled boxra
-
Nem lehet vinyóra másolni semmit, csak képet. -
Csak audio cd-t lehet ripelni a winyóra. Ez azért van, mert ugye a zenét is mindenki a boltban veszi audio cd-n...(haha) Mp3-at semmiről sem tudsz felmásolni. -
Köszi! -
Ezekszerint igen.
ezért nem vágom, mert eddig aszittem, hogy az illegális cuccok használatát akarják ezzel meggátolni (bár a pendrájvról való lejátszás már eleve adott!), ezzel csak annyit kell tenni, hogy újrairható dvd-re teszed, nem penre.
Istenem a hülyék.....(mármint a mikrofosék) -
És ha mondjuk DVD-re kiírom mp3 formátumban, akkor is rá lehet másolni? -
Cd-ről lehet vinyóra???
pendrájvról meg nem??
ez érdekes, na akkor ennek mostan mi értelme van? -
Nem, sajnos (kapja be a geci mikrofos) nem... -
Nem lehet. Onnan játsza le. -
csak cdről lehet winyóra rakni. -
Garis? Akkor MS. Ha nem tudja javítani, cseréli... -
Valahogy pendriveról rá lehet menteni mondjuk a zenéket a merevlemezre? (valahogy biztos, csak nem vettem még észre) -
Link lemaradt... -
Holnap MIRROR'S EDGE demo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
Olvasgatom itt a hozzászólásokat.
Jesszusom.
TV-n is szép a képe a nextgen-eknek??? LOL
nagy kutyafaszt szép. Egy monitor vagy HDTV messze fényévekkel szebb.
Sima tv-n szar. bárki bármit mond!!! -
Gyureszka #53166 már elvileg jár hozzá. de azért köszi :) -
Console Corner. BP-en a legrendesebbek. -
*javíttatni -
Szerintetek hova vigyem a boxot javítatni?
Console Corner vagy Konzolok szervize? -
sztenli #53162 Na most már van konkrét hiba üzenetem is, E74. Tudja az MS javítani vagy adjam el alkatrésznek?
Rajtam kívül ment még tönkre valakinek új Arcade gép? -
Tegnap előtt vettem Xboxot. Én az Elite mellett döntöttem, már csak a tárhely miatt is, de ÚGY TUDOM (nem biztos), hogy a Premiumhoz nem ját HDMI kábel, és Ethernet kábel sem. Lehet hogy csak a régi Prémiumhoz nem járt, akkor sry a rossz infóért. Mindent összevetve nekem jobban megérte az Elite, és nem bántam meg hogy ezt vettem, csak az a baj hogy fáj a fejem, mert vagy 6 órát Halo 3-aztam folyamatosan és nem bírtam abbahagyni xD. -
Display #53160 simán belefér=) -
Kevesebb a 60, mimnt a 120. De nem ér annyival többet, mint amennyivel többe kerül. Ez lenne a lényeg. -
Gyureszka #53158 értem köszí
arty: nem értem mit akarsz belőle kihozni? :D elején aztmondod kevés a 60 giga a végén meg azt h prémiumot vegyek? :P -
az úgy még türhető is :) -
Display #53156 Gamespot szerint az Orange Box kb 9 perc alatt ment fel. -
szerintetek hány perc mire felmásol egy játékot a winyóra?? -
nem, félreérted:) Tök ugyanazt tudja mindkettő. Amblock zusammen az Xbox360-hoz nem jó a crt TV. Nem arra tervezték. Monitor, vagy HDTV! -
ami téged érint a két modellből:
60 gigásra nov 19 után kevesebb játékot tudsz felinstallálva tartani egyszerre
egy játék 8 giga. ossz és szorozz ;)
sztem az elite árkülönbözetét költsd inkább játékra :) -
Gyureszka #53152 Tehát ha elite-t vennék a tv-m nem elég hozzá. am a monitorom egy 22"-s Samsung szval azon is biztos szép. Ahogy a szavadból kiveszem te az elitet javaslod a többiekkel szemben?! -
Húhú holnap Mirror's Edge demó:) -
Az nemtudom mi akar lenni:) Premiumhoz is ugyanaz az optikai kimenetes HD komponens kábel jár, mint az Elite-hez. HDMI kábel van az elitben ha jól tudom, a nagyobb vinyó, meg a fekete szín presztizse, már akinek az.
Ellenben sima crt tévéhez nem venném meg. Minden részlet elvész. Egy monitort legalább vegyél hozzá. -
nem akartalak bántani hidd el :) A nagyszobánkban ugyanilyen TV-van mint neked és gyönyörűek a játékok rajta :)