176876
banner
  • Soldiers
    nekem egy problémám van hogy nállunk bevan kötve a digi tv és abból úgy kijön a fehér,sárga és a piros dugó (audio,kép) és a tv-be kell kötni és a boxnak is lesz amitt oda kell kötni és majd nem tom
  • theone91
    Evvel jópontokat szerzel a topikban...

...
  • DarkSector
    Én goldos vagyok.
    Még sokáig.
  • DanielT
    Ott írom lentebb...

• Ragnar360
    hehe
  • Gideon Wieth
    az a baj hogy csak goldosoknak lesz holnap demó ... silver várhat még egy hétig... hacsak nem lesz valahol fennt ahonnan le lehet szedni és kiírni dvd-re...
  • trogerzsiger
    Én egy eredeti Bob Marley cdét minden gond nélkül felmásoltam...
  • GP2100
    Max annyit tudsz csinálni, hogy a "legálisan megvásárolt" zenéidet kiírod audio cd formátumban és rippeled boxra
  • deep
    Nem lehet vinyóra másolni semmit, csak képet.
  • GP2100
    Csak audio cd-t lehet ripelni a winyóra. Ez azért van, mert ugye a zenét is mindenki a boltban veszi audio cd-n...(haha) Mp3-at semmiről sem tudsz felmásolni.
  • Ray Z
    Köszi!
  • DarkSector
    Ezekszerint igen.
    ezért nem vágom, mert eddig aszittem, hogy az illegális cuccok használatát akarják ezzel meggátolni (bár a pendrájvról való lejátszás már eleve adott!), ezzel csak annyit kell tenni, hogy újrairható dvd-re teszed, nem penre.
    Istenem a hülyék.....(mármint a mikrofosék)
  • Ray Z
    És ha mondjuk DVD-re kiírom mp3 formátumban, akkor is rá lehet másolni?
  • DarkSector
    Cd-ről lehet vinyóra???
    pendrájvról meg nem??
    ez érdekes, na akkor ennek mostan mi értelme van?
  • DarkSector
    Nem, sajnos (kapja be a geci mikrofos) nem...
  • deep
    Nem lehet. Onnan játsza le.
  • trogerzsiger
    csak cdről lehet winyóra rakni.
  • deep
    Garis? Akkor MS. Ha nem tudja javítani, cseréli...
  • Ray Z
    Valahogy pendriveról rá lehet menteni mondjuk a zenéket a merevlemezre? (valahogy biztos, csak nem vettem még észre)
  • DarkSector
    Link lemaradt...
  • DarkSector
    Holnap MIRROR'S EDGE demo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Olvasgatom itt a hozzászólásokat.
    Jesszusom.
    TV-n is szép a képe a nextgen-eknek??? LOL

nagy kutyafaszt szép. Egy monitor vagy HDTV messze fényévekkel szebb.
    Sima tv-n szar. bárki bármit mond!!!
  • Gyureszka
    már elvileg jár hozzá. de azért köszi :)
  • Sephi
    Console Corner. BP-en a legrendesebbek.
  • Sland
    *javíttatni
  • Sland
    Szerintetek hova vigyem a boxot javítatni?

Console Corner vagy Konzolok szervize?
  • sztenli
    Na most már van konkrét hiba üzenetem is, E74. Tudja az MS javítani vagy adjam el alkatrésznek?
    Rajtam kívül ment még tönkre valakinek új Arcade gép?
  • Ray Z
    Tegnap előtt vettem Xboxot. Én az Elite mellett döntöttem, már csak a tárhely miatt is, de ÚGY TUDOM (nem biztos), hogy a Premiumhoz nem ját HDMI kábel, és Ethernet kábel sem. Lehet hogy csak a régi Prémiumhoz nem járt, akkor sry a rossz infóért. Mindent összevetve nekem jobban megérte az Elite, és nem bántam meg hogy ezt vettem, csak az a baj hogy fáj a fejem, mert vagy 6 órát Halo 3-aztam folyamatosan és nem bírtam abbahagyni xD.
  • Display
    simán belefér=)
  • deep
    Kevesebb a 60, mimnt a 120. De nem ér annyival többet, mint amennyivel többe kerül. Ez lenne a lényeg.
  • Gyureszka
    értem köszí

arty: nem értem mit akarsz belőle kihozni? :D elején aztmondod kevés a 60 giga a végén meg azt h prémiumot vegyek? :P
  • Gideon Wieth
    az úgy még türhető is :)
  • Display
    Gamespot szerint az Orange Box kb 9 perc alatt ment fel.
  • Soldiers
    szerintetek hány perc mire felmásol egy játékot a winyóra??
  • deep
    nem, félreérted:) Tök ugyanazt tudja mindkettő. Amblock zusammen az Xbox360-hoz nem jó a crt TV. Nem arra tervezték. Monitor, vagy HDTV!
  • arty
    ami téged érint a két modellből:
    60 gigásra nov 19 után kevesebb játékot tudsz felinstallálva tartani egyszerre

egy játék 8 giga. ossz és szorozz ;)

sztem az elite árkülönbözetét költsd inkább játékra :)
  • Gyureszka
    Tehát ha elite-t vennék a tv-m nem elég hozzá. am a monitorom egy 22"-s Samsung szval azon is biztos szép. Ahogy a szavadból kiveszem te az elitet javaslod a többiekkel szemben?!
  • Waczkor
    Húhú holnap Mirror's Edge demó:)
  • deep
    Az nemtudom mi akar lenni:) Premiumhoz is ugyanaz az optikai kimenetes HD komponens kábel jár, mint az Elite-hez. HDMI kábel van az elitben ha jól tudom, a nagyobb vinyó, meg a fekete szín presztizse, már akinek az.

Ellenben sima crt tévéhez nem venném meg. Minden részlet elvész. Egy monitort legalább vegyél hozzá.
  • Gideon Wieth
    nem akartalak bántani hidd el :) A nagyszobánkban ugyanilyen TV-van mint neked és gyönyörűek a játékok rajta :)