176876
banner
  • Gideon Wieth
    nyugi ez mindig igy volt...
  • Gordon88
    Látom egyből hülyének kell nézni az uj konzolos tagokat, most tértem át PC-ről szerinted profin tudom kezelni a konzolt?
    Nalátod....máris nemolyan vicces
  • deep
    Akkor olvasd el újra, hogy mit kérdeztél:

"Hogy tudok másólni xboxrol pcre LAN-en (hálózaton)?"

BOXRÓL PÉCÉRE. Ez meg igenis vicces volt.
    Pécéről meg naná hogy nem fogsz tudni rámásolni semmit, örülnének redmondban, ha a gépükre pakolnád az összes waez filmedet, motyódat. Egyébként stream-elni azt lehet, de annak meg semmi értelme.
  • Gordon88
    Nemtudom mi viccesvan ebben amit kérdeztem...számos előnye lenne ha tudnák LANen át másólni PCről XBoxra...nemkellene DVDket írnom patyára
  • Gideon Wieth
    Tudok... Csak kurvára idegesít hogy ilyen pénzsoher a microsoft...
    Érdekes a PS3 nál demo multi minden ingyen van...
  • deep
    MIlyen lemezeidet? Filmeket, ilyesmit? Sehogy. Xboxról mit akarsz pécére másolni?:D

Amúgy nem lehet.
  • benkoszabi
    azt mondjátok hogy amiket felsoroltam mindegyiknél megvan rá az esély, nadehát ezek nem egyformák nem? hiszen más időpontban jöttek ki, más alaplappal is vannak szerelve, például a legujabb 60gigás prémium (pro) abban már uj belső van nem?
  • Gordon88
    Nagy konzolos mindenki és senki nemtud választ adni a 2 kérdésemre?
  • deep
    Minél újabb, annál kisebb az esély. De van esély:)
  • FZoleee
    mindegy, mindegyiknél ugyanakkora az esély (feltéve ha HDMI-s, csak olyat vegyél :))
  • theone91
    Maga a gép, minden pakkban ugyan az, kivéve ugye a felszereltséget, a küllemet (Az Elite sötét, az Arcade DVD-tray előlapja pedig mattfehér (mint a ház))...
  • benkoszabi
    üdv. melyik, vagy melyek jelenleg a piacon kapható legbiztonságosabb xbox variánsok? mármint amiknél egyáltalán nem jelentkezhet a 3ledes probléma, vagy nagyon kicsi erre az esély, tehát fektetve, jól szellöző helyen (NEM MODDOLVA!!!) nagy biztonságban lehet használni a gépet:
    - Arcade
    - régebbi Premium
    - új Premium 60 gigás vinyóval
    - Elite

???
  • theone91
    És most nem tudsz várni egy hetet? Ekkora koczka nem lehetsz.
  • Gideon Wieth
    hát most megnéztem és csak goldosoknak van demo...ennyit erről...
  • Gordon88
    Üdv!
    Hogyan tudom a lemezeimet felmásolni az xbox winchesterére?
    Hogy tudok másólni xboxrol pcre LAN-en (hálózaton)?
  • Riddick73
    A demót nem csak goldosok tölthetik le.
    Már végig is vittem. Nagyon pörgős és rövid a demó.
  • rastaman
    mirror's edge demo . 1006.43 mb
  • qper
    Media Markt:

Panasonic Viera 82 cm LE7 (2007-es modell9 bemutatódarabok - 89.900 Ft

Ugyanez 2008-as modellben (annyi a kül. hogy a 07-esen 1 HDMI port van a 08-on 2db) ugyanitt 99.900 Ft-ba kerül, nem bemutatódarab offkorz.

Én még a nyáron vettem ilyet, a szüleim pedig tavaly, (akkor még 180 körül volt ha jól emléxem), sztem a legszebb képe ennek a TV-nek van az olcsó modellek közül.
  • Gideon Wieth
    már fennt van? és csak goldosoknak ?
  • Riddick73
    Most próbálom.
  • Gordon88
    Üdv!
    Hogyan tudom a lemezeimet felmásolni a vinyora?
    Hogy tudom elérni winXP PCmet (másolás vagy bármi) LAN-en (hálózaton át)?
  • LordAndrew
    Még a vinyót is kapd le róla. A gép tetejére ragasztott papírra írdd rá a hibajelenséget. Jól dolgoznak egyébként. Nekem 3 nap alatt összedobták a megpusztult DVD meghajtót a boxban és azóta is megy...
  • LordAndrew
    A TV-n látok Scart bemenetet. Lehet olyan csatlakozó-átalakítót kapni olcsón, ami a 3 normál RCA csatiból egy Scartot csinál. Így a káposzta is jóllakik és a kecskét sem b@ssza senki...
  • peter31
    Szerintem soha ne vidd el olyan szervizbe ahol a gép javításához kérik a tápot meg a joy-t!
  • Gideon Wieth
    És még mindig nincs Mirror's Edge demó....
  • Sland
    Okok
  • Freedy
    http://x-media.xel.hu/page.php?2 piros batűs rész. Kábelek stb nem kellenek.
  • Ray Z
    Akkor túl kell élni az új dashboardig, a HDTV-n meg s zéthúzott képű monitoron xP. Azért köszi!
  • Sland
    Ha viszem Console Cornerba a gépet javításra, akkor csak a gépet kell magammal vinnem, ugye? Vagy vinnem kéne hozzá a többi szarságot? (táp, kábelek stb)
  • vixo
    Az a baj,h nem tudom elindítani a filmet sem,mivel a videók menüpontba belépve nincs ott egyik videó sem,ez miért van? :S
    Ha pl képet rakok fel usb-re,akkor látja a képeket,csak a videókat nem :S
  • arty
    vista alatt is széthuzathatod a képet, driverben lehet ezt átállitani (gondolom pcről DVI-on hajtod és nincs GPU-s méretezés allitva), tehát ez szinte biztosan nem a monitor képessége: menüben kellene találnod 'ASPECT' szót tartalmazo beallitast, ha mégis tudá

box egyelőre biztosan széthuzodik :)
  • Gyureszka
    http://konzolokszervize.hu/
  • DöflingR
    Akkor azért szokott nagy pofád lenni mert úgyis valami spanod leszedi rólad a büntipontokat?
  • Gyureszka
    Valaki ismeri a 'Konzolok Szervize' oldalt?
    Megbízhatóak? :P Valószínűleg onnan rendelem.
  • Ray Z
    A kijelzőfaqban csak azt írja hogy drágább monitorok nem húzzák szét a képet, és nálam az a helyzet, hogy XP alatt a monitor széthúzza a képet, de Vista alatt már nem, és ezért kérdeztem. Az rendben van hogy az új dashboard támogatja majd a 16:10, de addig is csak 16:9 van ami szóba jöhet, és érdekelne, hogy hátha van valakinek ilyesmi típusú monitorja, és tudna válaszolni.
  • arty
    GP2100: ős funai 51cm tévénken is fogad a scart RGB-t :) innentől nagyon őstv kell ahoz h ne menjen ...

Ray Z: kijelzőfaq? ;) amugy ki fogja tölteni a képet az xbox, de a novemberi frissités előttig torzul tőle a kép!

darksector: sztem is szép a CRT tévén is az xbox360 képe. RGB kábel és jó tv kell hozzá. igen, hdtv-n még szebb - és? sztem a ronda kategoria az a kompozit átvitel ... (igen, sok sok honapig nyomtam 72cm 100hz panán a 360at és nagyon elégedet volnam vele - a méret sokmindenért kárpotol)
  • Ragnar360
    far cry 2 topik, egy köcsög beszólt erre visszaírtam, hogy: Okosabban + egy köcsög smile (innen SG-ről!!!)

Ezért wazze, hova tart a világ...btw nyugi nem sokáig lesz rajtam :P
  • arty
    vagy nincs fent a kodek ... (live kell hozza! ha csatlakozva vagy, inditsd el az egyik filmet, ha jo a formatuma, leszedi hozza a kodeket)
  • koryne
    Avit és wmv-t lejátszik. Frissíteni kell netről és gond nélkül megy.
  • Gideon Wieth
    gondolom nem jó formátumba vannak a filmek.