XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Jah elvileg azzal is lehet. De számos megoldás létezik az ilyen esetekre. A repülõ szimulátoros kollégák segíthetnek :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hy. Megoldható hogy 2 monitoron lássam a játékot, dashboardot? Vga switcher??
nálam is 1böl favorit lett:D
amugy halgasd a radiozone-t:P mindig ilyen zenék mennek :P

Lizardman
nem gyakran mondom ilyen jött-ment ismeretlen remixekre, de ez határozottan tetszik :)

arty
milyen felbontású a plazmád? val'szeg/lehet h a 720p beállitás jobb képet adna, probáld ki :)

Forza.

Lizardman
ha neked is hasonlo kábelek kellennek az összekötéshez, akkor pls mutass pár képet (pliiiz :D), csakmert nekem az összedugdosás a nem franko. valamit mindig elbaszok, szal...

sztomy69
Én bekötöttem a hátsó két hangszórót az elsõkhöz, így az 5.1 filmeket 5.1ben nyomatja a DVD-m, a sztereo játékokat meg 4 hangszórón :P

lckrz.try.hu

próbálj meg a dvd lejátszó menüjében a hangoknál álligatni valmit, nekem sikerült összehozni és nekem is orion 5.1-em van.
Lizardman
sajna a hangfalrendszeren nincs bemenet, szal marad a sok madzag... még mindig várom a segítséget :(

ntsc/U/C amerikaban, ntsc/J azsiaban es PAL europaban es ausztraliaban

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

NTSC gépek csak Amerikában vannak?
Többi kontinensen PAL? Vagy ezt mi határozza meg?

Bazmeg és tényleg nem...
NAh így talán...

Még mindig nem tanultam meg
<#bee1>

Hogyha van optikai része erõsítõdnek, meg lejátszónak is, akkor veszel optikai kábelt 2-3e HUF és azzal összekötöd õket.
Kocka alakú lyukat keress. Fekete, lehet hogy van rajta egy fedõ, az pedig így kinyúlik.

Lizardman
mint mondtam hallott a topic, de azért kösz...

Torry => pontosan mire gondolsz?

sztomy69
Az miért lehet, h haverom adott nekem játékot, amit nem vitt az õ 360-ja, az enyém meg igen? Mindkettõnknek Hitachi drive van a gépében.

lckrz.try.hu

morgomedve
oké, megtaláltam a kompones bemenetet, meg a kábelt, a box csatiját átállítottam hdtv-re, restartolt és mûxik.
Köszi mindenkinek a segítséget, még annyi hogy a box jól van beállítva?
Widescreen, hdtv, 1080i

Optikai bemenettel sokkal jobban járnál.
Jobb hang és mindössze egyetlen kábel.

arty
MS megerõsitette, hogy a most boltba kerülõ premiumokban már van HDMI, a CORE pakkok esete egyelõre kérdéses. Amcsi vásárlok már találkoztak is ilyen példányokkal ... :)

Forza.

Ewergo
arty
vegyél komponens kábelt ... ha plazmára tellett, akkor erre még ruházz be, drámai lesz a minõségjavulás!

(esetleg VGA kábelt is vehetsz, gondolom van olyan bemenet is a plazmádon)

Forza.

testerlnx
Egy Falcon-os alaplapot nem adnak hozzá?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Lizardman
sziasztok!

most egy kicsit más témában irok ide, és kérném segítségeteket (mivel sajnos a témához kapcsolodó topik kihalt)...

Szoval van egy Orion 5.1-es házimozi hangfalszettem plusz hozzá egy Hyundai DivX-es asztalim, aminek megvannak a szükséges csatlakozoi az 5.1 hangalhoz csatoláshoz! DE! Egyszerüen nem tudom ugy összekötni a 2-öt, hogy az összes hangfal szoljon! Egyszerüen nem megy.... Tudjátok itt amikor ilyent akar az ember összekötni van 2 kábel, mindegyik kábelen 3-3 dugesz, és kábelenként a 3-3 dugesz más színû (piros,fehér,sárga => az egyik kábel ; fekete,kék,zöld=> a másik kábel). Szoval pls, ha valakinek otthon hasonlo modon van összekötve a házimozija a lejátszoval, akkor pls irja le nekem, vagy linkeljen képeket, mert szükséem lenne rá ... Köszi elöre is a segítséget...

hy. Tudjátok mostmár elérhetõek a demok offline kiirva cd-re és megy is. Nem tudja esetleg vki hogy a sport játékokhoz nem lehet vhonnan letölteni a roster update-eket??? Most jelenik meg minden még nincs szükség rá de késõbb ugye sokan csapatot váltanak. köszi
Törölt felhasználó
fifa 07, dead rising eladó vagy cserélhetõ!
:)

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

XB360 COMPONENT HD AV CABLE (MS) ez a kábel neve 10 ezerbe kerül de csak ezzel kapod meg a minõséget sima scart nem fog olyat mutatni neked amiért érdemes lett volna plazmat vennni
néd csak
:http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33738

Bendy
Ha premium csomagos xbox360at vettél akkor alapból járt hozzá komponens kábel.
Így néz ki:
http://www.gram.pl/upl/sklep_obrazki/20061004135538.jpg
Ha ilyened nincs akkor nem tudod HD-ban hajtani a konzolt. Vegyél vagy ilyet vagy VGA kábelt

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

nem jól kötötted rá

morgomedve
De nincs komponens kábelem, legalábbis nem tudom milyen az.
Egy sima rca kábel van bedugva a scart csati hátuljába.
Azt kihuzom és bedugom a tv-be?

LordAndrew
Szerintem a komponens-kábellel kösd a TV-re és ne Scart-tal. Nem vagyok biztos benne, hogy 720p-t át lehet-e tolni Scart-on is. Komponens-kábellel biztosan.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

morgomedve
Ma sikerült vennem egy plazma tv-t,<#vigyor4> scart csatival kötöttem rá a boxot és a boxon beállítottam hogy widescreen meg 1080i.
Nem igazán tudom hogy jól csináltam-e?
Ha a csatlakozót átállítóm hdtv-re akkor nincs kép?
Mit csinálok rosszul
<#kerdes>

arty
az akadást ugy értettem, hogy az FPS leesik :) mivel a pc verzio kb 80-100fps-el megy a gépemen, ez pedig elvileg 30fp-es game, ami néha leesik 15-20 körülire, eléggé zavar - engem :) örülj neki, h te nem vagy rá "érzékeny" :)

dirtet is ezért nem merem leszedni, allitolag "akad", de mivel sokan azt irják h tökéletes, igy arra tudok gondolni, hogy az sem teljesen folyamatos és csak pár embert zavar az alacsony frameráta...

Bendy: van ilyen lemezem, de nem hallom a "zajokat". Mondjuk az én boxom nem is mérvado ilyen szempontbol, mivel PC-s fej van benne (thx to Turho) és mindent zabál :) Emellett a pc-s világban tényleg a második réteg a legnehezebb egy olvasonak, és a boxban is "pc-s" meghajto leledzik ... de majd meglátjuk, 2-3 év mulva kinek mit eszik a meghajtoja, félek nem kevés el fog hullani addigra :(

---

xbox-scene-n azt irták, lehet h az uj Fantomban a 0.65 gyártástech mellett HDMI kimenet is lesz, még a core gépekben is :) ez nagyobb részben pozitiv(végre!), kisebb részben pedig negativ (eladhatatlan lesz a régi változat) :)

Forza.

Alwares
Hmm a Stranglehold CE-hez jár egyedi elõlap..
http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B200343A

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Olyasmi siteok nem léteznek.

váááááá hihetetlen meg van az elsõ elrontott lemez:SSS
kb feléig jutott és kiírta h nem sikerült a kiírás uccsó lemezem :SSSS

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Format mehet a Hard Drive-on bármikor?
Nincs befolyással semmire?Delete-n kívül persze:-)

hmm miért ilyen lassú most live
próbálom letölteni stranglehold ot de 20 perc alatt 7% on áll 8 megás a netem...és 1,28 GB os

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Nem tudom,hogy itt megengedett e az ilyesmi kérdés amit most szeretnék feltenni<#confused>
Talán inkább spoilerbe rakom:
Szeretnék letölteni játékot x360-ra majd kiírni.Ezt hol tudom megtenni?Sms-el való regizés is jó vagy torrent de lehetõleg olyasmi site kellene ahol szinte fennt van minden game.
Very thx

jaja,de az nagyon nagy:D

Lizardman
egyedül a "tömegdance" jelent tetszett, nameg a zene jo, de amugy hülyeség...

Lizardman
Ridge Racer 6 => személyszerint kedvelem ezt a stilusu autos játékot, szeretem a nagy farolásokat, meg a nagyon egyedi irányitást

PGR3 => sokat nem tudok rola mondani, nekem se jött be annyira, sokaknak azért tetszett annyira, mert ugye ez volt az elsö autos játék 360-ra ami rögön a géppel együtt jöött ki

Flatout => nekem is nagyon bejön, de érdekes, mert nálam soha nem akad, mégha Derby modba (sok kocsi egymás ellen egy arénában) megyek akkor se akad...
Egyébként autos gém még ott a Colin Dirty is...

Bendy
Az xbox360 dvdolvasója JÁTÉKOK esetén olvas könnyebben dvd9 lemezrõl. Nem hiába volt 5.1es firmware után 5.2 majd 5.3. a Samsung driveok esetében, ugyanis nem tökéletes a dvd5 olvasás. Szinte már teljesen kiherélt verziók azok a dvd5 lemezes játékok és bizony kerreg a fej amikor mindenféle fileleíró információs adatok nélküli csupasz lemezrõl kell betöltenie a konzolodnak a játékot. De errõl sokat írtak külföldi fórumokon és hallani is fogod a kellemetlen zajokat ha ilyen játékokkal játszol.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

MUST SEE!!!

Annyira jó ,h ez már fáj:DD nézzétek végig;)

arty
PGR3: a jobb volt, ez meg szebb. = PGR3: a PGR2 jobb volt, ez meg szebb.

Forza.

arty
probáltam egyszerüre venni a figurát, mivel a HALO2-bõl két méretû rls van, 4.37nél kisebb és 4.37nél nagyobb ;) az egyik xbox1 iso, a másik az xbox1 játék x360-ra "adaptált" verzioja ...

az olvasásról: mutass már egy dvd olvasót, ami könnyebben olvas a második rétegrõl, mint az egyrétegû lemezrõl ;) éppenhogy ez utobbi a könnyebb egy olvasonak, nem véletlenül szoktak ugy tönkrehalni a dvd-k, h a második rétegnél elakadnak olvasáskor :)

rambuu: ne OMG-zzél, ahogy irtam át lehet konvertálni és át is érdemes, ha samsungos meghajtod van ... mivel hitacsis vagy marad a 7 gigás ISO kétrétegûre.

---

megnéztem a GRAW2 x360 verzioját, totál más game, mint a PC-s ... eddig az elsõ pályát nyomtam, jobban ki van dolgozva a sztori, hosszabbak az átvezetõk és a pálya is teljesen más, a grafika pedig szebb valoban :) csak ez a francos 3rd person ... namind1 :) Az elsõ pályán mindkét verzioban ütegeket kell elpusztitani, de amugy minden más :) Ez igy jo, mert mindkét változatot végigtolhatom :D

RidgeRace6: erre verték magukat a playstation tulajok eddig? vérgyenge ... :(

PGR3: a jobb volt, ez meg szebb. Tul árkádos lett az irányitás, sokat tölt, RETRY után is tölt... állandoan tölt :( A második részben a 64mb rammal rendelkezõ boxon emgoldották, h ne tegye ... :( Van h fél percet tölt, 15mp-et játszol ... és ez a cone challenge... ehh... csomo van a karrierben, mindek ??? Ezt élvezi valaki ? Egyébként persze összességében nagyon tetszik, de a Forza2 továbbra is a király :)

Flatout Ultimate Carnage: tetszik, mert szebb lett, nem annyira õrült a rohanás ... jobban lehet lökdösõdni :)) a gép is kevésbé csal (de csal azért :( ) ... ami nem tetszett, hogy a nagy tömegbaleseteknél belassul, akad kicsit :( azért konzolon nem ezt várom el :( A carnage modban a felszedhetõ cuccok nagyon ötletesek, feldobja az amugy egyhangu derby-t, igazi DeathMatch alakul ki :))

Kár h csak ennyi autos game van 360-ra :)

Forza.

Sikerült végre update.
Stranglehold demot leszedtem, mindenki próbálja ki aki tudja.
Naggyon állat!!!
Max Payne stílus, csak tovább fejlesztve!!
Full of Matrix feature!

Nem:-)
Õ volt az csak ohne áfaLink
Pontosabban az egyik csak.

Elõször egy olcsó árnyékolatlan vga kábellel kötöttem össze a monitort és a switchet, ekkor enyhén szellemképes volt a kép, de vettem egy márkásabb árnyékolt vga kábel, és most ezzel teljesen jó a kép. Itt még olcsobb ha lecserélnéd ilyenre link