XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
amugy halgasd a radiozone-t:P mindig ilyen zenék mennek :P
Forza.
lckrz.try.hu
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Többi kontinensen PAL? Vagy ezt mi határozza meg?
NAh így talán...
Kocka alakú lyukat keress. Fekete, lehet hogy van rajta egy fedõ, az pedig így kinyúlik.
lckrz.try.hu
Köszi mindenkinek a segítséget, még annyi hogy a box jól van beállítva?
Widescreen, hdtv, 1080i
Jobb hang és mindössze egyetlen kábel.
Forza.
(esetleg VGA kábelt is vehetsz, gondolom van olyan bemenet is a plazmádon)
Forza.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
most egy kicsit más témában irok ide, és kérném segítségeteket (mivel sajnos a témához kapcsolodó topik kihalt)...
Szoval van egy Orion 5.1-es házimozi hangfalszettem plusz hozzá egy Hyundai DivX-es asztalim, aminek megvannak a szükséges csatlakozoi az 5.1 hangalhoz csatoláshoz! DE! Egyszerüen nem tudom ugy összekötni a 2-öt, hogy az összes hangfal szoljon! Egyszerüen nem megy.... Tudjátok itt amikor ilyent akar az ember összekötni van 2 kábel, mindegyik kábelen 3-3 dugesz, és kábelenként a 3-3 dugesz más színû (piros,fehér,sárga => az egyik kábel ; fekete,kék,zöld=> a másik kábel). Szoval pls, ha valakinek otthon hasonlo modon van összekötve a házimozija a lejátszoval, akkor pls irja le nekem, vagy linkeljen képeket, mert szükséem lenne rá ... Köszi elöre is a segítséget...
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
néd csak
:http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33738
Így néz ki:
http://www.gram.pl/upl/sklep_obrazki/20061004135538.jpg
Ha ilyened nincs akkor nem tudod HD-ban hajtani a konzolt. Vegyél vagy ilyet vagy VGA kábelt
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Egy sima rca kábel van bedugva a scart csati hátuljába.
Azt kihuzom és bedugom a tv-be?
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Nem igazán tudom hogy jól csináltam-e?
Ha a csatlakozót átállítóm hdtv-re akkor nincs kép?
Mit csinálok rosszul
<#kerdes>#kerdes>
dirtet is ezért nem merem leszedni, allitolag "akad", de mivel sokan azt irják h tökéletes, igy arra tudok gondolni, hogy az sem teljesen folyamatos és csak pár embert zavar az alacsony frameráta...
Bendy: van ilyen lemezem, de nem hallom a "zajokat". Mondjuk az én boxom nem is mérvado ilyen szempontbol, mivel PC-s fej van benne (thx to Turho) és mindent zabál :) Emellett a pc-s világban tényleg a második réteg a legnehezebb egy olvasonak, és a boxban is "pc-s" meghajto leledzik ... de majd meglátjuk, 2-3 év mulva kinek mit eszik a meghajtoja, félek nem kevés el fog hullani addigra :(
---
xbox-scene-n azt irták, lehet h az uj Fantomban a 0.65 gyártástech mellett HDMI kimenet is lesz, még a core gépekben is :) ez nagyobb részben pozitiv(végre!), kisebb részben pedig negativ (eladhatatlan lesz a régi változat) :)
Forza.
http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B200343A
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
kb feléig jutott és kiírta h nem sikerült a kiírás uccsó lemezem :SSSS
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Nincs befolyással semmire?Delete-n kívül persze:-)
próbálom letölteni stranglehold ot de 20 perc alatt 7% on áll 8 megás a netem...és 1,28 GB os
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Talán inkább spoilerbe rakom:
Very thx
PGR3 => sokat nem tudok rola mondani, nekem se jött be annyira, sokaknak azért tetszett annyira, mert ugye ez volt az elsö autos játék 360-ra ami rögön a géppel együtt jöött ki
Flatout => nekem is nagyon bejön, de érdekes, mert nálam soha nem akad, mégha Derby modba (sok kocsi egymás ellen egy arénában) megyek akkor se akad...
Egyébként autos gém még ott a Colin Dirty is...
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
az olvasásról: mutass már egy dvd olvasót, ami könnyebben olvas a második rétegrõl, mint az egyrétegû lemezrõl ;) éppenhogy ez utobbi a könnyebb egy olvasonak, nem véletlenül szoktak ugy tönkrehalni a dvd-k, h a második rétegnél elakadnak olvasáskor :)
rambuu: ne OMG-zzél, ahogy irtam át lehet konvertálni és át is érdemes, ha samsungos meghajtod van ... mivel hitacsis vagy marad a 7 gigás ISO kétrétegûre.
---
megnéztem a GRAW2 x360 verzioját, totál más game, mint a PC-s ... eddig az elsõ pályát nyomtam, jobban ki van dolgozva a sztori, hosszabbak az átvezetõk és a pálya is teljesen más, a grafika pedig szebb valoban :) csak ez a francos 3rd person ... namind1 :) Az elsõ pályán mindkét verzioban ütegeket kell elpusztitani, de amugy minden más :) Ez igy jo, mert mindkét változatot végigtolhatom :D
RidgeRace6: erre verték magukat a playstation tulajok eddig? vérgyenge ... :(
PGR3: a jobb volt, ez meg szebb. Tul árkádos lett az irányitás, sokat tölt, RETRY után is tölt... állandoan tölt :( A második részben a 64mb rammal rendelkezõ boxon emgoldották, h ne tegye ... :( Van h fél percet tölt, 15mp-et játszol ... és ez a cone challenge... ehh... csomo van a karrierben, mindek ??? Ezt élvezi valaki ? Egyébként persze összességében nagyon tetszik, de a Forza2 továbbra is a király :)
Flatout Ultimate Carnage: tetszik, mert szebb lett, nem annyira õrült a rohanás ... jobban lehet lökdösõdni :)) a gép is kevésbé csal (de csal azért :( ) ... ami nem tetszett, hogy a nagy tömegbaleseteknél belassul, akad kicsit :( azért konzolon nem ezt várom el :( A carnage modban a felszedhetõ cuccok nagyon ötletesek, feldobja az amugy egyhangu derby-t, igazi DeathMatch alakul ki :))
Kár h csak ennyi autos game van 360-ra :)
Forza.
Stranglehold demot leszedtem, mindenki próbálja ki aki tudja.
Naggyon állat!!!
Max Payne stílus, csak tovább fejlesztve!!
Full of Matrix feature!