XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Ha Ps3-at vettem(cseréltem)volna?Akkor csak az a game lenne amit hozzá kapok:)mert én sok-sok ezret nem adok game-ért<#wink>#wink>
Fontos lenne.
Elõre is köszi.
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
Tapasztalatok ?
Samsung LE-32R87 -es
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(forza2 minden idõk legjobb autos játéka számomra ... :D mindél többet tolom, annál jobban akarok leülni elé, ha épp nem ... :D )
Forza.
teszem azt én tényleg 2-3 ezret kell ráfizetni
Szóval hûtés terén nekem valami olyan megoldás kellene, ami sérülés/forrasztás stb nélkül megoldható. Tehát, hogy MS szervízben ne lássák ha úgy alakul.
XCM-t néztem picit sok, azért még elmegy. Ez a whisper fan ez mennyire jó?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De ha egy mod van rá, ne üzletben cserélgess hanem magánszemélyel. És ugy egy az egybe megy.
Amugy Petöfi csarnok 7végenként. Piac.
aki szokott eredeti játékokat cserélgetni az mesélje már nekem el pls hogy úgy kb mennyit kell ráfizetni a játékora?
pl megveszem vadi újan a bioshockot 15k-ért de 2 hét múlva visszaviszem és kicserélném mondjuk az új medal of honorra ami ugyancsak 15k
akkor menyit bukok azon a bioshockon úgy kb?
köszi
Ha a Whisper coolert felhuzzuk 12 voltra, gyorsabban pörög mint a gyári szintén 12 volton. <#whatever>#whatever>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nincs egyébként nagy gondom a tanulással(4-es átlag), csak lehetnék jobb. Lusta vagyok az a baj.
TESSÉK TANULNI!!!!!! :DDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg egyelõre arra kell a box, hogy jó szar legyen a félévim meg az érettségim<#circling>#circling>
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Nagyon sok idõ kell még a HDMI-s Premiumhoz Mo-on. Én olyan 5 hónapra tippelek, kb akkor jön Falcon, aztán még mire az ideér addig megy a hdmi-s premium szerintem.
Másik meg, hogy most veszek boxot 18 vagyok, jövõre érettségi, ha minden jól megy egyetem. Az ugye 5 év persze ha megint minden jól megy:D:D. Nem hiszem, hogy be tudnék szerezni hdtv-t. Hamarabb egy 22-es vagy 24-es wide tft-t, ahhoz meg nem kell hdmi(egyetlen egy 22-es hdmi-s monitort találtam, azt sem kapni itthon). Mire lesz pénzem hdtv-re addigra úgyis megrohad, venni kell Falcon-t...Esetleg ha mûködik, úgyis picsa árat kapok érte.Vagy ráunok azt nem lesz semmi:D
Forza.
egyébként xbox scenen azt irták, h egyelõre a HDMI verzio US only :( ausztrália és uj zéland is sok sok hétre van még, europárol szo sem esett!!! ami nem is csoda, mivel elsõre az elite-bõl akarnak eladni pár darabot ... majd ha az már a kutyának sem kell, ide akkor jön a HDMI-s premium :( nem akarnak maguknak konkurrenciát :( ... europa megint le van szarva, hülyének vagyunk nézve és egyébként is: europa bekaphatja by MS/SONY/NINTENDO ...
sztem sok sok honap, mire itt HDMI-s premium lesz :( és a HDMI-s premium még mindig nem a Falcon ... elõször megkajuk majd a hdmi kimenetet, aztán ujabb honapok mulva kapunk nem szarráégõ belsõjü 360at ... köszönjük!!!! :)
Forza.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Pl. én amikor a monitoromat vettem akkor is utána jártam, hogy melyik verziót árusítják, mert lényeges eltérésekkel futott ugyanolyan típusszám alatt!
A héten valszeg azért az is ki fog derülni, hogy ezek már tényleg új alaplappal/hûtéssel/csippel készült verziók, vagy csak mondjuk az Elite verzió alaplaját építik ebbe is, ami azért nem olyan jó üzlet, mármint a vásárlónak.
Az árát valszeg nem fogják emelni, max a HDMI nélküli verzióét csökkentik, hogy kifusson a raktárkészlet.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Jó ideig a jelforrás és a képmegjelenítõ eszköz között a videó információ átvitele azonban - néhány ritka kivételtõl eltekintve - szinte csak a „jó öreg” analóg úton zajlott. Mostanra ez is megváltozni látszik a Digital Visual Interface (DVI) megjelenésével, mely a vizuális oldalon is megteremti a digitális adatátvitel lehetõségét. Így „napjaink szép új digitális házi-mozi világában” még mindig két digitális összeköttetésre van szükség: egy a képhez, egy pedig a hanghoz. A HDMI (High Definition Multimedia Interface) kiagyalói ezt a két összeköttetést túl soknak találták és megalkották ezt az új összekapcsolási szabványt, mely az ismert legjobb minõségû digitális képinformációt és a szintén digitális hangot mindenféle további felesleges csatlakoztatás nélkül egy kábelen továbbítja."
Akkor viszont nem érdekel a HDMI. Nem várok 3-4-5 hónapot, mert kb úgyis annyi lenne.
Remélem ezzel párhuzamosan nem fog növekedni az ára...
2 db vezetékes 12k
1 db wireless, play and charge kittel (akksi, töltõkábel) 12 k
Eladó továbbá:
1 dv 1x használt Live vision kamera, dobozában, 8 k
1 db Samsung ms28 olvasó (kvázi nullkilométeres makulátlan) pc-s fejjel ! mindent olvas, 22 k.
PÜ.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nincs befolyással arra,hogy flash-elt gép?
lckrz.try.hu