176908
banner
  • LittleBirdY
    Sziasztok!

Leszedtem az update-et, felraktam az iPodomra, fel is ismerte a box, hogy található egy update, de amikor újraindult, a telepítés már nem sikerült neki. Az UTP kábel be kell legyen dugva a telepítés közben? Mert nekem mintha arra panaszkodott volna, hogy nem tudja elérni a live-ot biztonsági frissítések miatt.
  • theone91
    Igen. Nekem ígértek egy vinyót mikor vettem az árkéjd-et... Aztán nem lett belőle semmi... :S
  • Gideon Wieth
    az uj frissítéssel a winchesterre fel lehet telepíteni a játékokat. Ez több okból is hasznos. Egy a lemez nem fog pörögni játék alatt, vagyis halkabb lesz a gép. Másrészt nagyobb hely vinyon a demoknak és vannak olyan játékok amiknek a mentései több mega helyet is kitehetnek. Én a winchestert jobban ajánlom szerény személyem szerint.
  • DanielT
    Fontos a winchester. Menteni elég a memókari is, de sok olyan funkciótól fosztod meg magad vinyó nélkül ami egyenesen őrültség. Demók, letöltések, játékok felmásolása a gyorsabb töltés miatt, satöbbi.

NE vegyél vinyó nélküli gépet. Minimális az árdifi, hosszú távon baromság kihagyni.
  • theone91
    Nem. Csak a HDD hiánya itt a negatív tényező. Mentésekhez bőven elég a merevlemez... De én is a HDD-eket ajánlom.
  • tesó07
    Akkor az Arcade-ot felejtsem el inkább,azok már régebbi gépek??Am fontos a winchester??Játékmentésekhez elég a memókártya nem?
  • MoLc
    gondolom az új dashboard-al ?!
  • theone91
    buta ember.
  • trogerzsiger
    hát azért nem:D
  • kisgabo
    buta ember.
  • kisgabo
    tény. vizont x360 kicsit a pc-re hajaz.
  • davidka003
    Xbox 360. WII is jó cucc...lenne ha 20k alatt adnák.
  • theone91
    "x360 vagy WII?"

Tudod mit, vegyél inkább vít... És Hozzá egy vífit-et...
  • arty
    itt egyébként bárki elolvashatja, mire is megy el 7 giga a 20as winyorol ... ;) (4 giga cache a játékoknak, 2 giga az xbox1 kompatibilitásra, stb)
  • arty
    512mb ram: a gépben egyben van a videokártya és a CPU által használt memoria. nincs meghatározva, hogy hol és mennyit melyik használhat belőle. és igen, a játék fejlesztő határozza meg, hogy mire mennyit áldoz (értelemszerüen a nagyrésze textúrákkal lesz tele mindenképpen)

10mb ram: ez konkrétan benne van a GPU-ban, ezért extrém sebességgel lehet az abban található adatokat elérni - pécés környezetben ezt nincs mihez hasonlitani, mert a mai napig nem jelent meg kártya, amiben lenne ilyen - fogd fel ugy, mint a cache-t a processzorban

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware
  • kisgabo
    aham, köfi

most szándékszom konzolt venni, árban =. 55k cca.

x360 vagy WII?
  • DanielT
    Nem gond. 2008-as már kb azonos széria.
  • theone91
    Az enyém júniusi... Az gond?
  • PoisonChihuahua
    "2008 augusztus utáni legyen legalább"

Burkolt anti-warez...
  • PoisonChihuahua
    Van a dobozon direkt emiatt egy kis kémlelőnyílás amin "beleshetsz". Egyébként megjegyzem, sok műszaki cikknél van ilyen pl. TV-knél....
  • DanielT
    60 Gigás Premiumot vagy Elitet vegyél, ezek már új szériák. A 60 gigás már mind az új, ha Elitet akarsz akkor a dobozon van egy kis nyílás amin be tudsz nézni a gyártási dátumra, ez 2008 augusztus utáni legyen legalább.
  • kisgabo
    hogyan figyeljen, ha dobozban van?
  • Gideon Wieth
    Bármelyiket megveheted, én szerintem arra figyelj h a táp 175 W legyen és kapjál hozzá winchester-t. Premium vagy elit pack a legjobb, árban a premium :-)
  • Gideon Wieth
    Ez nem igaz. Fennt volt már a fallout 3 és letöröltem mert így is megakad egy résznél, de a mentések megmaradtak. ---> várom amig megjelenik aztán megveszem mert megéri. Szerintem jó játék lett :)
  • GP2100
    Ha ezt meg merte volna csinálni a M$, akkor...
  • tesó07
    Most akarok majd venni egy xboxot,segíthetnétek hogy melyik pack-ot lenne érdemes,vagy ezek az újabb fajták már nem szoktak meghibásodni(3ledes szarság)??1-2 véleményt szivesen olvasnák......
  • Cápafogxy
    Azt írják erről az új kijött dashboard változatról, hogyha törlöd a gamet a hdd-ről akkor törlöd a mentést is.
  • Alwares
    Ebayen lehet kapni 120 GB-ost 15-20k-ért...
  • DanielT
    A gép pakolgatja, ez egy konzol, semmibe nem tudsz és nem is kell beleavatkoznod.
  • benkoszabi
    nem, csupán csak érdekelt a dolog, ezért néztem utána..hogy értetted azt, hogy a "nem az 512mb ram az tetszőlegesen felhasználható system/video ram
    az extra 10mb csak video ram, de jóval gyorsabb az 512mb-os ddr3-nál (ami egyébként 700mhz-en megy)" - tehát azt akartad irni, hogy az xbox 360ban van 10mega v-ram...tehát ez csak a GPU-hoz tartozik, és van még 512MB DDR3 ram..és itt mit értesz tetszőleges alatt? meglehet csinálni azt amit az integrált videókártyával ellátott alaplapoknál? tehát hogy a gép vagy az user az 512Mb-ból hozzáadhat a v-ramhoz? teszem azt meg lehet csinálni, hogy szétosztom az 512Mb-ot, 256-ot a rendszer használ, a másik felét meg a GPU-nak adom? vagy nem én, hanem játéktól függően a gép pakolgatja a ramokat a rendszer és a videómemória között?
  • DanielT
    Közben rájöttem :)
  • theone91
    Mirror's Edge...
  • DanielT
    ME demó?
  • theone91
    Most szedem a ME-demót, netről... (Y)
  • theone91
    29k a Konzolstúdióban, ergó alcsóbban nem túl sok helyen találsz, csak használtat, de azt még ritkább, mint az új...
  • theone91
    És amiért nem rohanok pendrive-ra pakolni, (a szerintem amúgy sem legális) mappát:

1, Nincs HDD-m és egy darabig még nem is lesz.
    2, A "zajt" már megszoktam.
    3, A három hetet mág fejenállva kibírom. Ugyan megnézném élőben az új Dash-t, de megvárom a legális updatelést...
  • Scooby87
    nem tud vki eladó 20-tól 120gigás winyót xbox360hoz? pmben kerresen pls.
  • Dzson
    A nagyrészük láthatóan szebb, de a komolyabb címeket már megcsinálják úgy, hogy ha rosszabb is valamivel, az userek 85%-a nem látja (burnout paradise pl. jó példa, nagyítóval kell a különbségeket keresni). Oblivion-t meg láthatóan szebbre csinálták, állítólag most a Bioshock-on is turbósítottak valamit az x-eshez képest (ezt nem láttam még, azért állítólag).

Na da ezek már inkább leáldozott topicos beszélgetések. :) Offolunk.
  • Kaplan
    Pöppet ízléstelen volt, nem érzed? Nem kívánom, hogy bármely családtagod elmenjen az élők sorából.. Pusztulj meg, menj ikszbokszozni és nem egyszer élvezz el rá.
  • DanielT
    Az a valaki gyalázott engem és az oldallal kapcsolatban, nem pedig az SG-vel. Az ilyen ember ne élvezze a munkám gyümölcsét.

"Ha 1 valakivel megtetted ezt előbb-utóbb mással is megfogod."

Addig állj fél lábon amíg ez megtörténik :)