176877
banner
  • davidka003
    Mi a baj a Vistával?
  • Alwares
    Jah csak ezek egyre jobbak lesznek nem úgy mint a win (vista) :D
  • Freedy
    igen
  • Vardar
    Aha. Ehhez az operációs rendszerhez is vannak frissítések, mint a Windowshoz?
  • mateus33
    Itt feltenni ilyen kérdést...:)
  • rambuu
    Az xbox360 kezelőfelülete, mint PC-n az "asztal".
  • Vardar
    Így se jött át:D mi az?
  • FZoleee
    akkor így: dashboard-ig :D
    de mondhatom úgy is, hogy: "New Xbox Experience" :D
  • Vardar
    Mi az a dashboarding?
  • Patrucz
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e Xbox-ot venni.
    És ha igen akkor melyik változatát éri megvenni.
  • FZoleee
    már csak 2 nap az új dashboardig
  • Freedy
    Az kimaradt, helytelen a képarány is(17"-os tft-LCD). Érdekes, ha lejjebb veszem a felbontást dashboardban, akkor jó a képarány, viszont az alacsonyabb felbontás miatt sokkal pixelesebb a kép... Ha a mostani nagy címekkel végzek, szerintem előkerítem a régi CRT tévénket:D
  • Freedy
    Sikerült beszereznem a gta: trilogy-t. Hát mit ne mondjak, a vice city nagyon szarul fut. Csomószor belassul, valamikor meg túlságosan felgyorsul, ráadásul szellemképes is sokszor. San andreas sokkal jobb, bár elég nagy a pop up(vice cityben is), megvan a SA ps2 verzióban is eredetiben, és szerintem ott nincsen ennyi pop up:S Lenne még mit csiszolni ezen az xbox1 emuláláson....
  • Tujm
    googlebe rákeresel, amúgy a microsoft honlapján offline frissítésnél megfogod találni :)
  • tesó07
    Amúgy honnan lehet leszedni az új dash-t,torrent és majd live-on kívűl(csak mert nekem még nincs live)?
  • Waczkor
    Itt egy youtube-os vid hogy kell vista alatt megoldani
    Katt
  • PoisonChihuahua
    "Szal most először full büszke vagyok a Microsoft-ra, hogy ilyen frissítést full ingyen és rejtett kibaszások nékül adtak ki."
    Te kis naív...
  • lemongrass
    undercover is available!
  • PoisonChihuahua
    A FAQ nem csak dísznek van ott! Direkt kiegészítettem egy "hálózati mini-FAQ-val"! Talán nézd meg mielőtt kérdezel.
  • Alwares
    Nem ér semmit a hűtésmod, ami meg akar dögleni az azzal is meg fog. Az enyémbe volt fél évig, annyit ért, hogy csapágyasak lettek a ventik..
  • kriszadon1985
    jogos:)kösz a tippet:)azóta finomítottál a beállításaidon?
  • Fido4life
    Amúgy ezért sokan anyázni fognak (előre is gratulálok nekik) de az új frissíésnek az egyik legpozitívabb előnye hogy mostmár mindent lehet "olcsóbb változatban" nyomni. Azaz egy GTA 4 hiába van szarul kiírva, pop up-októl bugoktól a winchesternek köszönhetően nem kell félni.. És végre az Oblivion is normálisan mehet. (az eredetiben is botrányos volt néha) Szal most először full büszke vagyok a Microsoft-ra, hogy ilyen frissítést full ingyen és rejtett kibaszások nékül adtak ki.
  • Fido4life
    Nem kell, sőt nem is ajánlott mert több kárt okoz mint hasznot.
  • arty
    minél nagyobbat kell méreteznie a tévének, annál több lesz a kamu-kitalált pixel, ami a játékban eredetileg nem létezett ... ha a játékban van AA, segit, de csodák nincsenek :)

pláne nálad 37", mégnagyobb az átmérő ... szvsz ülj messzebb :D
  • DanielT
    Már nem csak a kutyát? Afene. Egyre keményebbek a feltételek!
  • deep
    Igen. És a pöcsödet is le kell vágnod.
  • DanielT
    Jaja. És a kutyádat is heréltetned kell sajnos. Szóval jól gondold meg a dolgot... Szegény blöki...
  • liverpool123
    Ha flashelem a gépet akkor kell végeznem hűtésmódosítást?
  • kriszadon1985
    HDMI-s, csak mega akartam nézni VGA-n is mert még így is, hogy Full HD-s a TV egy kicsit recések az élei, pedig azt a beállítást használom amit te is.

Nem vágom mi lehet a probléma...Lehet hogy a játékok főleg 720p re lettek csinálva nem 1080ra, azért lehet..

ötlet?

kösz,

üdv.
    Krisz
  • arty
    lehet h a boxon valami furcsa felbontásban maradt a dashboard. rá kéne kötni másik monitorra és ott átállitani 1024x768 60hz-re mondjuk! Vszeg amugy a frissités lesz a gond, nem a felbontás, mert nekem még ilyet nem irt ki ...

(656 megy nativan 1920x1080-ban több HDMI bemeneten is :) és igy már a digit átvitel azért jobb lenne szvsz - vagy nem hdmi-s a boxod?)
  • kriszadon1985
    Hi!

Arty! Kell valami átalakítás a VGA kábelemen, mert a TV-m (Samu 37A656) azt írja ki, hogy "not supported mode".(VGA-ra át van kapcsolva)

Valami 5let?

köszi,

üdv.
    Krisz
  • Scooby87
    aki debreceni és akar most még van 29.990ért x360 arcade a saturnban.
  • trogerzsiger
    ezt érzem én is.. :-)
  • toza #54644
    vegyel olcsobban..
  • Ewergo
    Nem tom lehet e már beszélni a FarCry2-röl... ;)
    Igy az eleje felé tapasztalat: eléggé el lett cseszve vagy csak azért látszik a viz kb. 16 bitesnek mert sd tv-n nyomom? Azon kivül a farmergatyós pólós aligélös afrikai harcos önkéntesekre egy tárat kell kiengedni mintha a fejük is kevlárbol lennének.
    Picit eröltetett ez a gyémánt keresés de gondolom azért rakták bele, hogy megmutassák, nagy a játék tér és mindehol meg van rajzolva (ami van, az igen is ott van).
    Egyszóval nem egy pörgös gém. Aki szöszmötölni szeret, rácsodálkozni a mozgo élö füre, és néha puffogtatni kósza emberekre, annak ajánlott.
    A Cod Waw. igaz hogy kötöttebb, de felüdülés utánna.
  • raven87
    Rendben, köszi.
  • DarkSector
    Jah így kicsit nehezebb lesz, de megoldható.
    Egyik sráctól megkérdezem majd ha megtudom akkor írok.
  • Sephi
    Igen.
  • Tujm
    mindenképp :))
  • liverpool123
    nincs lcd tv-m szerintetek vegyek vga kábelt 6ezerért hogy hozzá tudjam kötni a monitoromhoz(tft) a boxot?