XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lizardman
nem mindegy, hogy a saját, vagy más roncsát kapod vissza?

multkor õont hallotam hogy avalaki arrol beszélgetett hogy milye állat lenne betennia vox-ot a hûtõbe és ugy jáccani vele

azért az MS egy kicsit körbe nézhetne a világab hogy mi van és legealább a falcon-t már felszerelhette volna 65nm-es GPu-val
Johnny23
de ez nem durva?!<#zavart1>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

nem tudom hogy igaz-e de én is hallottam.
30%-uk megy tönkre, a többivel semmi gond nincsen.
Általában javítás után megy rendesen, vannak persze kivételek.
Ha 3x is 3 ledes lesz a gép, akkor kapsz egy újat. (bár ezt nem értem, mert olyasmit hallottam, hogy nem is a sajátodat kapod vissza, hanem valakinek a javítottját-ez igaz?)

narumon
"FW frissites tartalmaza a jatek fix pathceket is?"

Nem, de eddig arra még nem volt szükségem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Mindenhol at olvasom hogy ugye a box-ok nagy része a vásárlás utáni 2-3 hét alatt tönkre megy és ha elküldik javitani akkor is szar lesz mert lesz mert az új alplap amire kicserélik ugyanugy tönkre fog menin egy két hét alatt.
Na ezt mivel lehet megelõzni mert olyanokat is olvastam hogy a felesleges ráa hûtésmod meg az egyéb dolgok mert ami zar az tönkre fog ugyis menni.
???
tejföl
Ra van irva. Ev, ho, nap. Anelkul, hogy kivenned a dobozabol meg tudod nezmi vasarlaskor.

BAD Boys

Johnny23
jah, ez engem is érdekelne
<#help>

A dobozra rá van irva hogy mikori széria a box?
vagy az elado megmondja?

Sephi
FW frissites tartalmaza a jatek fix pathceket is?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hi all!
nforce4-es chipsetû alaplappal tudok majd flashelni?(msi k8n neo3-f)

Egy kis segítséget szeretnék kérni, lehet, hogy láma kérdés, de még nem igazán találtam rá választ.
Használtam vettem a dobozt és van rajta 2 profile. Ezeket hogy lehetne letörölni és sajátot létrehozni?
Még valami: honnan lehet megtudni, hogy napra pontosan meddig tart a Gold elõfizetés, mert csak azt írja ki, hogy 09/2007?
Alwares
A Bioshock nekem is néha belaggolt, úgy óránként, de egyáltalán nem volt zavaró, csak meglepõdtem. Viszont az nagyon gáz hogy a játékban a feliratozást elcseszték, nagyon ritkán jó a szöveg idõzítése a hanghoz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

narumon
" a gep FW frissiteserol nem is beszelve."

A Fw frissitések rajta vannak a játék lemezeken is. Ha leszedek egy új játékot és azóta volt új FW akkor arról automatikusan frissit.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Hm...
Ma riaszto jelenséget kezdtem a Bishock-os pályafutásomat.Betöltöm a tegnapi utolsó mentésem,és a játék akadozik... De ilyen 5 lépés haladás,megakad,öt lépés haladás,megakad szinten.
Na itt nagyjából le is számoltam a gépel,mondom ez mindjárt kifagy fullra,vagy 3 led,aztán vége.
Csak aztán az volt fura,hogy akármelyik másik régebbi mentést töltöttem be,semmi baja nem volt.Ujra megnéztem a problémást,megint akad...
Végül egy régebbi mentésbõl játszottam most másfél órát a legkissebb hiba nélkül.Azon a részen sem volt baja,ahol a másik akadozott.

Na ez már nekem megint ilyen rejtély kategória.Ilyet még sose csinált nekem az elött se mikor 3 ledes lett,akkor is ment teljessen jól,aztán egy pillanat alatt kifagyott fullra.De ilyen ricc-röcc nem volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Wazz, dugj be egy pendrive-ot/osszad meg a zenéidet PC-rõl és ott van a zene...

PSN: berghold

Sephi
En nem irtam olyat hogy a profilt bannolta volna. En azt irtam hogy onnan is lehet infot kifacsarni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

HUNMarcus
hehe, elértem a forza2-ben a 30-as szintet, kicsit (nagyon) már unalmas hogy 8-10 percen keresztül csak a motor monoton bõgését kell hallgatni, a készítõk igazán beszúrhattak volna verseny alatti zenéket...

PS3 ID: marcogi zsírkutya

tejföl
A microsoft nem a profilt bannolta , hanem a gepet. Aki atrakta a wincseszteret egy bannolt geprol az eredetire, minden tovabbi nelkul tudott jatszani azzal a profillal. Megmaradtak a letoltott fizetos tartalmak is. A bannolassal egyetlen celja volt a MS-nak. Vagyel eredeti jatekot, es ne jatsz moddolt geppel a live-on. Ez szerintem ertheto reszukrol. Soha meg egyetlen jatekkonzolt gyaro ceg sem elt meg a hardwer eladasokbol.

BAD Boys

Csá, én sajna nem nagyon vagyok otthon az ilyen xbob os témában ezért kérném a véleményeket hogy mikor milyet érdemes venni és hogy mondjuk ilyen hûtésmodosításokrol mit gondoltok és mit ajánlotok ezen kivül ég a vízhûtésröl mondhatna tapasztalatokat azt megköszönném.
A másik az meg hogy akkor most a flash-elés akkor most megéri vagy mégse annyira?
elöre is kösz
Sephi
Az nem tul jo. Csomo jateknak van mar javito csomagja , a gep FW frissiteserol nem is beszelve.

Sephi
Nos az MS cseles. Tudod hogy ha Sign In-olsz egy olyan profillal amihez van Live accod akkor megmutatja neked hogy utoljara mivel jaccotal. Mivan ha abba a kis infoban benne van a cucc hogy "anyad ez masolt"... erted?

Szal eleg gazos...

tejföl
Es?

BAD Boys

narumon
Nekem meg pl mégcsak netre sincs kötve :o

tejföl
Erre is volt pelda. Volt aki csak eredti jatekokkal lepett fel a live-ra, a masolt cuccait kizarolag offline nyomta, megis bannoltak. A legbiztosabb megoldas, ha mar van valakinek eredeti jateka, vegyen egy Core-t olcson, ahhoz ne nyuljon, hisza 3 ledre 3 ev garanciat ad a microsoft. Nagyjabol 3 jatek arabol kijon es a flashelt geppel nyugodtan jatszhatja a masolt gameket.

BAD Boys

Sephi
Varjal. Ismerosnek kerdem , annak akinek van a NME-360 csip a gepbe.

Tudod amit el lehet inditani hackelt FW-el vagy eredetivel. Az itt a kerdes hogy ha flasheli a FW-et , majhd berakja a masolt lemezt es OFFLINE jaccaik , attol meg ott lent azt irja hogy Sign in to live. Azt kerdem en hogy ha nem multizik masolt jatekkal (direkt vettunk neki eredetit hogy multizon de van amit singli es az masolt) akkor banolhassak?

Lizardman
máig vannak olyan emberek akik másolttal nyomják neten 3.4-es Firmware-n... Ez van...

tejföl
Sajnos a mai napig senki sem tudja a valaszt arra, hogy mi alapjan bannoltak a gepeket tavasszal. Szamomra multi nelkul nem is kene a box.

BAD Boys

CSOCSO
csak akkor bannolnak liveros ha szar masolatu lemezt raksz a gepbe.. ez ellen ved az uj iXtreme hack is.. mert azzal nem tudsz szar jatekot elinditani. ha kivan irva minden gamez akkor azt ugy tudod meglesni hogy-jo e hogy leszeded a legujabb xdvdmulletert vagy mit es abban beloadingolod a dvd-t es miutan a nextre nyomsz kiirja hogy ixtreme compatible vagy nem.. ha igen akkor azzal jatszhatsz liveon. ha nem akkor nem... arra hogy az xbox360 bana lenyeg a multizas az erosen ketlem.. boven ellenek a multi nelkul is.. en kb 80:20 aranyban jatszom a jatekokat offline vagy online...
CSOCSO
igy van.,. en projektoros tv-n jatszom...

gyonyoru a kepe!!!! arra figyelj oda hogy a tv-t is beallitod ( pl a sharpnesst tedd olyanra hogy ne mossa el a tv kepernyot.. meg ilyenek)
Johnny23
..azaz "nem" kockáztatnék<#idiota>

Johnny23
áá sztem nem éri meg ez a "flash"-elés dolog. A Box minõségét nagy részben sztem a Live (online gamma, stb.) adja! Amin keresztül a gammákat is patchelheted,+ frissül a firmware stb. ...szoval én kockáztatnék.

Sephi
Itt kerdik hogy ha modositott FW-ed van akkor kibannolnak a Live-rol vagy csak ha belepsz masolt lemezzel es online multit jaccol?

Szal ha bongeszed a demokat es a videokat akkor is vigyazni kell?

Kandurex
Csocso, asszem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Naxos
jaccik itt valaki Projektoros tv-n?

Kábellel nekem is ment, de wifi-nél vmi Windows Live Connectet akar, ami már benne van aWindows Media Player 11-be, ahonnan nem tudom hogy kéne kiszedni.

Lizardman
ez a normális,magátol kell felismernie a gép a netet... nekem is igy volt, öpedig én is szarakodtam a sok hülye mac-es meg ip átiros hülyeséggel, másnap reggel meg én is megnéztem, és pöccre csatlakozott...

Alwares
Én is tegnap szenvedtem a modememmel, de egyszer csak viccbõl rámentem a live-ra és müködött... Ki tudja hogy pedig az ip-t nem tudta lekérdezni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Shenlong
Eladó egy vadi új, bontatlan Transformers game. 12k

http://gamer-planet.freeblog.hu

Van aki Wifivel használja a boxot?
Az tudna segíteni, mert elakadtam.

Johnny23
Hali!

Vásárláskor azt,hogy mikori gyártmány a készülék,azt a dobozán nem lehet megnézni vhol?
..egye ,ami 2007-es az már plussz hûtõbordás,v. mi?<#fejvakaras>

Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Lizardman
http://www.llamma.com/xbox360/Xbox_360_DVD_Drive_Comparison.htm

Az electroworldben MÁR VAN hdmi-s premium 104.900 ft, és van elite is 119.000

Balage
Betudná nekem linkelni valaki azt a képet amelyek alapján fel lehet ismerni milyen meghajtonk van. Köszi
Visszaolvastam,de nem találom.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

redraven8
<#wilting><#rinya> Mire ide ér az új sima verzió addíg megöregszem...és álítom annak is ugyanúgy 60 meg 70 lesz az ára. <#pardon1>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Lizardman
hivatalosan még nem jelentették be, de mint te is láthatod, kimegy a forgalombol...