XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában javítás után megy rendesen, vannak persze kivételek.
Ha 3x is 3 ledes lesz a gép, akkor kapsz egy újat. (bár ezt nem értem, mert olyasmit hallottam, hogy nem is a sajátodat kapod vissza, hanem valakinek a javítottját-ez igaz?)
Nem, de eddig arra még nem volt szükségem.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na ezt mivel lehet megelõzni mert olyanokat is olvastam hogy a felesleges ráa hûtésmod meg az egyéb dolgok mert ami zar az tönkre fog ugyis menni.
???
BAD Boys
vagy az elado megmondja?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nforce4-es chipsetû alaplappal tudok majd flashelni?(msi k8n neo3-f)
Használtam vettem a dobozt és van rajta 2 profile. Ezeket hogy lehetne letörölni és sajátot létrehozni?
Még valami: honnan lehet megtudni, hogy napra pontosan meddig tart a Gold elõfizetés, mert csak azt írja ki, hogy 09/2007?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A Fw frissitések rajta vannak a játék lemezeken is. Ha leszedek egy új játékot és azóta volt új FW akkor arról automatikusan frissit.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ma riaszto jelenséget kezdtem a Bishock-os pályafutásomat.Betöltöm a tegnapi utolsó mentésem,és a játék akadozik... De ilyen 5 lépés haladás,megakad,öt lépés haladás,megakad szinten.
Na itt nagyjából le is számoltam a gépel,mondom ez mindjárt kifagy fullra,vagy 3 led,aztán vége.
Csak aztán az volt fura,hogy akármelyik másik régebbi mentést töltöttem be,semmi baja nem volt.Ujra megnéztem a problémást,megint akad...
Végül egy régebbi mentésbõl játszottam most másfél órát a legkissebb hiba nélkül.Azon a részen sem volt baja,ahol a másik akadozott.
Na ez már nekem megint ilyen rejtély kategória.Ilyet még sose csinált nekem az elött se mikor 3 ledes lett,akkor is ment teljessen jól,aztán egy pillanat alatt kifagyott fullra.De ilyen ricc-röcc nem volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN: berghold
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PS3 ID: marcogi zsírkutya
BAD Boys
A másik az meg hogy akkor most a flash-elés akkor most megéri vagy mégse annyira?
elöre is kösz
Szal eleg gazos...
BAD Boys
Tudod amit el lehet inditani hackelt FW-el vagy eredetivel. Az itt a kerdes hogy ha flasheli a FW-et , majhd berakja a masolt lemezt es OFFLINE jaccaik , attol meg ott lent azt irja hogy Sign in to live. Azt kerdem en hogy ha nem multizik masolt jatekkal (direkt vettunk neki eredetit hogy multizon de van amit singli es az masolt) akkor banolhassak?
BAD Boys
gyonyoru a kepe!!!! arra figyelj oda hogy a tv-t is beallitod ( pl a sharpnesst tedd olyanra hogy ne mossa el a tv kepernyot.. meg ilyenek)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Szal ha bongeszed a demokat es a videokat akkor is vigyazni kell?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az tudna segíteni, mert elakadtam.
Vásárláskor azt,hogy mikori gyártmány a készülék,azt a dobozán nem lehet megnézni vhol?
..egye ,ami 2007-es az már plussz hûtõbordás,v. mi?<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Balage
Visszaolvastam,de nem találom.
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water