XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shan
Én sem, de közbejött vmi, és le kellett állnom. De ha neaggyisten még1x rászánom magam, biztos, hogy kis sem kapcsolom soha. a k*rv**nny*t, azt.

Lizardman
épp ezaz. Kizárhatjuk a következöket: 1. Hibásan irt lemez 2. Rossz flash (akkor el sem indult volna)

Szal valami más gond van... lehet a gép kezd bekrepálni..

Gil1975
csak az az érdekes hogy elsõ inditásnél játszottam minden gond nélkül fél órát,majd a következõ bekapcsolás óta fagy le mindig...:(

Jézus meghalt a bûneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Alwares
Ami javítja a dolgokat, lehet nem teljesen perfekt a realse...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Gil1975
milyen fix-re gondolsz?,nem igazán vágom ezeket a dolgokat:)

Alwares
Lehet, bárnemtom negatív véleményeket nem nagyon olvastam az aktuális realserõl... De lehet érdemesebb lenne várni egy fix-re...
Tényleg valahogy nem lehet zenét rápakolni a boxra? Mert pendriverõlk nyomni olyan, hmm gány..

Gil1975
Gondolod akkor ez a példány rosszul lehet feltörve,vagy valami hasonló gond lehet?

narumon
"(ja, egy jó tanács: ha egyszer bekapcsoljátok, nyugodtan küldjétek csak egész nap. attól nem lesz baja. az én balszerencsém az volt, hogy kb. 10 percet játszottam, és kikapcsoltam) "

Lehet hogy akkor az enyém azért jó még mindig. Tiz percért nem szoktam bekapcsolni :D

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Azt ha tudja valaki irja már le hogy kell magyaritani játékokat rajta."

Mármint te akarsz "magyaritani" vagy magyar nyelvû játékokkal akarsz játszani? Az elõzõ szerintem MI, a második meg tökegyszerû :)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Philips +R-es disc(double Layer)-re.Írtam volna :-)"

Verbatimot vegyél.

"Matshita vagy mi van Notebook-omban:)úgyhogy nem csodálkozok,hogy nem müxik."

Az panasonic iró és mint olyan elég jók szoktak lenni. Persze nem tudom, hogy konkrétan melyik tipus van a notidban.

"De most beszerzek ám hozzá 1 jó minõségü írót.Pioneer lesz!"

Pioneer és Verbatim páros nagyon jól mûxik a doboznál.

Shan
Jó reggelt! (márakinek jó, nekem nem)

Beléptem én is a RRoD szektába. Amikor kigyulland a 3 kis piros, jajjj de szép. Hála istennek nem volt a közelben semmi ütlegelõ ezköz, mert szétvertem volna vele, így csak a kezem fájdult meg. Remélem, külsérelmi nyomok nem látszanak rajt, mert gariba még visszaküldöm, de utána eladó lesz a cucc. Számomra nem éri meg idegeskedni, hogy mikor megy megint tönkre ez a trágyalé, és már megint mennyit kell várni az új trágyalére. Maradok a jó öreg Pc-m nél. Azért nagyon élveztem a vele töltött perceket, de a hullát inkább nem bolygatom.

RIP.

Ha vkit érdekel a cserélt vinyós, vez.nélküli gép, küldjön pm-et.

(ja, egy jó tanács: ha egyszer bekapcsoljátok, nyugodtan küldjétek csak egész nap. attól nem lesz baja. az én balszerencsém az volt, hogy kb. 10 percet játszottam, és kikapcsoltam)
narumon
"narumon: szted miért ir pont boxra egy iro szarul, ha egyébként az irásminõsége rendben van, ez nagyon érdekelne ... ;)"

Ez egy jó kérdés de mivel elég sok xbox360 van a közelemben és elég sok iro, igy probálgattam. PL imgbrn + pio verbatim lemez úgy megy mint az álom. ugyanez a kombó csak egy új optiarcal a box nyisziteli, rángatja fura hangokat ad ki és úgy indul el. Nemmindegy.

"én gyûlölöm a SONY-t, de amit irsz, az egyszerûen nem igaz :)
cdfreaks review
idézet a konkluziobol:
"# Very good reading performance
# Very good write quality on our tested media "

MHm és utána nézd meg a képeket amiket linkeltek. Nem azt mondom, hogy rossz de ennél sokkal jobb minõséget is képesek irók csinálni. (PL a régi jól bevált NEC3550). Nem akarok egyébként felvágni de dvd író témában nagyon otthon vagyok, gyak most is többféle van egyszerre az asztalomon mint a legtöbb embernek eddig összesen volt.

Alwares
Én le akartam tölteni, de akkor inkább késõbb...

Attila8805
Milyen néven cod3-mazol?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Gil1975
sziasztok,játszik valaki a MaddenNFL08 játékkal?
tegnap megszereztem,elinditottam minden rendben ment,játszottam vele fél órát semmi gond nem volt vele.egy óra mulva megint akartam vele játszani,a menüben még semmi gond,de mikor játék kezdéskor,mikor a labda játékba kerülne,ott lefagy a kép,a hang viszont megy tovább.hallani az ütközéseket,kiabálásokat.Kiírtam még egyszer azt hittem lemez gond,de a másik lemeznél is lefagy
találkoztatok már ilyen jelenséggel?nekem eddig mindegyik játék futott szépen,gond nélkül.
Help:)

Nézegesd a konzolozz.hu weblapot.

Nem ismerem ezt az Xman gyereket, de ha felsorolásban az és elé vesszõt tesz, a leszt pedig hibásan írja, az szerintem egy picit para...

Adi
Ez engem is izgat?!
Hol vannak ezek? vagy mikor lesznek elérhetõek?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
Majd lokd a tag-ed ha akarod. En is COD3-mozom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tejföl
GOW coop.
Crackdown coop.
COD2 multi.
COD3 multi a mai napig.
Hamarosan jon a MOHA. Remelem nem fog laggolni.

BAD Boys

Sephi
Xbox360 gem ami bennem nyomott hagyott.

The Darkness
Lost Planet
Crackdown

Eggyenlore ez a harom jatek volt amit ugy igazan elvezettel toltam es majig imadom oket :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lizardman
én is azthiszem! lol ! :D:D:D Fel se fog tünni, hogy ott körbe egy hegesztésnyom, vagy hogy kicsit ki/be nyomkodhato, mert oda van tixozva... Remélem ezt te sem gondoltad komolyan...

Kandurex
hm, szerintetek elképzelhetõ, h valami normális demót letöltsek errõl a szar live -ról? Se a strangleholdot, se area51 -et, se a bioshockot, mind not available :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a garanciacsik korul kivagod a lemezt, aztan ha elromlik akkor visszaforrasztod vagy celluxal visszaragasztod a helyere
quake5. én nyertem :)

Lizardman
ugy látszik kifogtunk egy elmebeteget...

quake 4 ruleZz

Én egy szóval sem állítottam hogy Ekéék fordították, hanem hogy beletudták varázsolni a PC-s fordítást az xbox360-as változatba.

Lizardman
Wazz most olvasom csak a konzolozz oldalon:

"Xman írta:
Sziasztok, Megcsináltam még a Rainbow Six Vegas-t, és a Quake 4-et is, azok lesznek a következõ letölthetõ magyarítások. A call of Juarez is kész, de ott mûszaki probléma van. Ha megoldottam, az lessz a negyedik.

EkE:
És lassan nekiállunk a Gotham 3-nak is "

Ezek mikor lesznek elérhetöek?:O

arty
jó, de samsungbol az S szeriaban gyengebb az elektronika, az R szeriat kene inkabb megcelozni - ha belefer anyagilag :) - nekem ezt mondtak...

Forza.

Lizardman
remélem hamar készen lesztek vele :)

A Prey-t mi csináltuk, a Magyar Játékfordítók! :)
Most a Call of Cthulhun dolgozunk.

Kebab kérdése nem az volt, h ki lehet-e nyerni a szöveget, hanem h lehet-e módosítani a játék image-fileját.

ok csak kérdeztem
A prey-be már bele lehet varázsolni a magyarítást,de aki még egy játékot sem tud kiírni rendesen, az ne is próbálkozzon vele, mert nem egészen úgy mûködik a dolog mint a pc-nél.

Lizardman
igen eddig ök csináltak, de csak 2-öt, és azt is hosszu ideig! és CSAPATBAN! egy embernek szinte lehetetlen...

de meg is találtam de csak a prey-t csinálták meg és acsomagban van a leirás is csak aszittem ezek után hogy máshol több is van meg nem tudtam hogy mindet ugyanugy kell e felrakni.
itt az oldal:http://www.konzolozz.hu/news.php
nem de akkor ezek szerint megint csak baromság volt mert asszem egyik este olvastam vhol hogy ilyet szoktak csinálni vmi arcok és azt lehet tölteni
Lizardman
hagyd a francba, elbaszod a gépet! ha már ezekhez is kérdezni kell, akkor a vizhütés beszerelése tük kinai lesz baszki, ráadásul nem lezs egyszerü a gpu-t se leszedned, mert ha felszakitod, akkor pápá...

Lizardman
nehogy bemeséld nekem, hogy sikerült lefordítanod egy játékot, mert akkor itt fordulok le a székröl! :D

CSOki444
A fekete kis csavarokat alul amik a bordákat tartják mivel szedjem le ?? ha nincs olyan csavarhúzom mit csináljak ? :)

köszi lizardman ezt ugyveszem hogy akkor jol tolom<#vigyor3><#vigyor3>
CSOki444
Csá!! Kivettem a Dvd-meghajtót a gépbõl, a vízhûtés miatt nem fog nekem beférni oldarlra kirakom , na most hogy fogom kivenni és betenni a dvd-t a tálcanyomó gombot hogy oldom meg????!És pluszba a DVD-meghajtóról a kis krómtálca elõlapot hogy szedem le ??? És be e tudom építeni vissza!!! DE hogy oldom meg a ki be mozgatást?!! Kérlek segítsetek !! Kösz:)

Lizardman
akkor talán a vizhütésnek se kellene nekiállni...

Lizardman
ami ekem nem mûködik ... :)

Lizardman
lol! eddig még senki nem tett fel ilyen lehetetlen kérdéseket, gratula! Egyébként nagyon nehéz magyarítani egy játékot, nem a fordytás miatt, hanem mert nehéz kinyerni magát , amit fordítanui kell... átlag felhazsnálonak lehetetlen...

teddymac
Csak visszakéne olvasni néhány embernek,de még keresõ is van ....

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Azt ha tudja valaki irja már le hogy kell magyaritani játékokat rajta.
CSOki444
vki segitsen nemtudiom szétszedni a gépemet!!

redraven8
Módosítok ...látom van rajta HD cucc <#falbav><#nyes>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

redraven8
Hát a 16:9 es kép elég érdekesen bénán nyújtott sztem..legalábbis ahogy összehasonlítod a külömbséget a megszokotthoz képest...de amúgy a TV maga egész jó , HD ready-n nem gondolkodtál? <#smile>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water