XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal valami más gond van... lehet a gép kezd bekrepálni..
Jézus meghalt a bûneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Tényleg valahogy nem lehet zenét rápakolni a boxra? Mert pendriverõlk nyomni olyan, hmm gány..
Lehet hogy akkor az enyém azért jó még mindig. Tiz percért nem szoktam bekapcsolni :D
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mármint te akarsz "magyaritani" vagy magyar nyelvû játékokkal akarsz játszani? Az elõzõ szerintem MI, a második meg tökegyszerû :)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Verbatimot vegyél.
"Matshita vagy mi van Notebook-omban:)úgyhogy nem csodálkozok,hogy nem müxik."
Az panasonic iró és mint olyan elég jók szoktak lenni. Persze nem tudom, hogy konkrétan melyik tipus van a notidban.
"De most beszerzek ám hozzá 1 jó minõségü írót.Pioneer lesz!"
Pioneer és Verbatim páros nagyon jól mûxik a doboznál.
Beléptem én is a RRoD szektába. Amikor kigyulland a 3 kis piros, jajjj de szép. Hála istennek nem volt a közelben semmi ütlegelõ ezköz, mert szétvertem volna vele, így csak a kezem fájdult meg. Remélem, külsérelmi nyomok nem látszanak rajt, mert gariba még visszaküldöm, de utána eladó lesz a cucc. Számomra nem éri meg idegeskedni, hogy mikor megy megint tönkre ez a trágyalé, és már megint mennyit kell várni az új trágyalére. Maradok a jó öreg Pc-m nél. Azért nagyon élveztem a vele töltött perceket, de a hullát inkább nem bolygatom.
Ha vkit érdekel a cserélt vinyós, vez.nélküli gép, küldjön pm-et.
(ja, egy jó tanács: ha egyszer bekapcsoljátok, nyugodtan küldjétek csak egész nap. attól nem lesz baja. az én balszerencsém az volt, hogy kb. 10 percet játszottam, és kikapcsoltam)
Ez egy jó kérdés de mivel elég sok xbox360 van a közelemben és elég sok iro, igy probálgattam. PL imgbrn + pio verbatim lemez úgy megy mint az álom. ugyanez a kombó csak egy új optiarcal a box nyisziteli, rángatja fura hangokat ad ki és úgy indul el. Nemmindegy.
"én gyûlölöm a SONY-t, de amit irsz, az egyszerûen nem igaz :)
cdfreaks review
idézet a konkluziobol:
"# Very good reading performance
# Very good write quality on our tested media "
MHm és utána nézd meg a képeket amiket linkeltek. Nem azt mondom, hogy rossz de ennél sokkal jobb minõséget is képesek irók csinálni. (PL a régi jól bevált NEC3550). Nem akarok egyébként felvágni de dvd író témában nagyon otthon vagyok, gyak most is többféle van egyszerre az asztalomon mint a legtöbb embernek eddig összesen volt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
tegnap megszereztem,elinditottam minden rendben ment,játszottam vele fél órát semmi gond nem volt vele.egy óra mulva megint akartam vele játszani,a menüben még semmi gond,de mikor játék kezdéskor,mikor a labda játékba kerülne,ott lefagy a kép,a hang viszont megy tovább.hallani az ütközéseket,kiabálásokat.Kiírtam még egyszer azt hittem lemez gond,de a másik lemeznél is lefagy
találkoztatok már ilyen jelenséggel?nekem eddig mindegyik játék futott szépen,gond nélkül.
Help:)
Hol vannak ezek? vagy mikor lesznek elérhetõek?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Crackdown coop.
COD2 multi.
COD3 multi a mai napig.
Hamarosan jon a MOHA. Remelem nem fog laggolni.
BAD Boys
The Darkness
Lost Planet
Crackdown
Eggyenlore ez a harom jatek volt amit ugy igazan elvezettel toltam es majig imadom oket :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Xman írta:
Sziasztok, Megcsináltam még a Rainbow Six Vegas-t, és a Quake 4-et is, azok lesznek a következõ letölthetõ magyarítások. A call of Juarez is kész, de ott mûszaki probléma van. Ha megoldottam, az lessz a negyedik.
EkE:
És lassan nekiállunk a Gotham 3-nak is "
Ezek mikor lesznek elérhetöek?:O
Forza.
Most a Call of Cthulhun dolgozunk.
Kebab kérdése nem az volt, h ki lehet-e nyerni a szöveget, hanem h lehet-e módosítani a játék image-fileját.
itt az oldal:http://www.konzolozz.hu/news.php
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water